Hvala Mony i Marica36.
Danas sam kod njih pa cu ih pitati. Nadam se da smo dobro. Javim se.
Kako si ti Marica36?
Ja sam ti dobro. .radno ..sutra čekam da počne pergoveris. Odabrala sam 20 h navecer i tako. Sad sam još na spreju i manje krvarim. .menga ide kraju. Ok sam. Promjenjivo 🤣 Ali mi sve dugo traje i jedva čekam i ja pravi uzv koji je tek dr četvrtak. Al super sam ..hendlam nekako ...
I neka ti se usječe. U DOBRIM SMO RUKAMA 🩷🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Ajde super, malo lijepih vrijesti danas..nadam se da nastavljamo u istom tonu 🥳 Teich tu posebno ubrajam tebe i tvoj odlazak doma.
E a koja je to fora sa riktanjem ciklusa? Meni je to spomenula u Beti ak cu prek Hzzo-a al kad sam rekla da bi mozda privatno, onda je rekla da ne stignemo s tim al da nije bed. Jel ima neka razlika? Fkat mi se ne guta jos tableta ak ne trebam, al ne znam dal je zbog necega bolje s tim pa da sad ne bacam novac..
Iskustva?
Saniii ❤️
Megyca upisano ☺️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
U Beti su i meni rekli za kontracepciju - narihtaju ti ciklus u dan, zbog toga vjerojatno i nemaju tolike liste čekanja.
Dobila sam i recept već i sve, ali nekako mi to sve nije sjelo pa sam se odlučila za drugu kliniku.
Netko je pitao za hormone u Petrovoj, nema naručivanja, samo trebate za štitnjaču drugu uputnicu jer se to šalje na Rebro pa pripazite.
Ako vam se desi kao meni (zvala gin, nije htjela pustiti drugu uputnicu) uzet će vam krv ako pitate, cuvaju uzorak 2 dana i moze vam dr opce prakse pustiti uputnicu i dobijete nalaz.
Ja danas dobila, sutra kreće pikanje 🙂
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
dodo87.forum@gmail.com
Teich drago mi je da je agonija napokon završila, brz oporavak želim 🤗. Za par dana si i od laparoskopije kao nova ..
Sunce jeste odradili kariograme? Što drA kaže da ti napravi i histeroskopiju?
Springdobrodošla:)
Sanjuska za betu🤞
Sretno svima ostalima 🤞🤞
Nisam se jos cula sa dr.A ali radili smo histeroskopiju prije godinu dana, a kariograme takoder. Nekako mislim da je sve u zametcima u metodi pogreske i pokusaja pa radimo s tim sta imamo.
Imam vezu u bolnici sa glavnim ginekologom pa mi je rekao za neki prekoncepcijski program. Mislim da su to samo sve detaljne pretrage u pitanju- ono sta vec imamo pa cu vidjet.
Hvala ti draga❤️
Btw.kako si ti? U kojoj ste fazi? 🤗
Teich mislim si na tebe cijelo vrijeme. ❤️❤️
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Marisha sretno danas ☺️🍀 u dobrim si rukama nema straha! ❤️
Teich bas sam mislila na tebe, nemam komentara na cijelu situaciju...drzi se,glavu gore i nema odustajanja! Šaljem zagrljaj ❤️🤗
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Fionci mislim da ne daju tablete ako su ti redoviti ciklusi. Meni je odmah bila maknula kontracepciju iz sustava iako ne znam točno zašto, pretpostavila sam iz ovog razloga. Probaj iskomunicirati to s njima.
Spring dobrodošla i što prije prešla na ljepše teme :) Znam da je strah velik, ti si se još brzo i odlučila za dalje. Samo misli pozitivno, mantraj kako će sve biti dobro i vizualiziraj uspjeh - ne može odmoći :)
Teich super da ideš doma. Želim ti brz oporavak, fizički i psihički ❤️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Tratincica želim ti sreću ❤️ javi se ipak ponekad 🤗 ja sto puta promislim kad čitam i poželim svakoj pojedinačno sreću, veselim se svakoj lijepoj vijesti i žaloste me loši ishodi kao da je meni iako to ne napišem uvijek. Puno je postova, lako se izgubiti.
Teich drago mi je da si se javila i da je napokon gotova agonija kroz koju si prošla. Probaj ne razmišljati puno je li moglo drugačije, iako lako je to reći. Pripazi se ipak 2 tjedna, pogotovo nemoj dizati teško, a nakon 4-6 tjedana možeš sve normalno.
Spring dobrodošla 🌼
Sretno svima danas 🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Evo jedno pitanje za one cure iz Repromeda. Korisitim suprecur sprej po principu 1-2-1. Rekli su mi ujutro jedna, na podne 2 potiska i popodne 1 i da je svejedno u koju nosnicu. I sad se razmisljam jesam trebalo po 1 potisak u svaku ujutro, po 2 u svaku na podne i po 1 navecer ili 1 ujutro u jedno, 2 na podne u 1 i 1 nevecer u 1. Joj
Bas sam pronasla papir sa uputama ... meni je pisalo 3x1 uspricaj u svaku nosnic/dan. Iskreno znam da nisam pazila da jednom bude jedna nosnica, drugi put druga.
Curke sretno vam danas 💐prvo da pozelim dobrodoslicu Spring 🌷 i Tratincici da ostane na temi, svima nam se desi da imamo propust/fokus drzis na svom problemu/ne dobijes odgovor od nikoga ali nemoj to nikome zamjeriti, ova grupa stvarno dode kao terapeutska, barem meni. Teich napokon svojoj kuci🏠 nemoj gledati unazad, sto je bilo bilo je, samo naprijed i iduci FET je tvoj🤞🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji