Evo jedno pitanje za one cure iz Repromeda. Korisitim suprecur sprej po principu 1-2-1. Rekli su mi ujutro jedna, na podne 2 potiska i popodne 1 i da je svejedno u koju nosnicu. I sad se razmisljam jesam trebalo po 1 potisak u svaku ujutro, po 2 u svaku na podne i po 1 navecer ili 1 ujutro u jedno, 2 na podne u 1 i 1 nevecer u 1. Joj
bit će sve dobro ja sam isto jednom špricnula uju i navečer ...a popodne u svaku jedan uštrcaj.
valjda je to okej, jer ako nije onda je i moje krivo :( nadam se da je dobro
a danas se javi i vjerujem da je sve super i da folikulići rastu :) pa naravno da rastu tu je sprej pa pergoveris...halllooooo bit će super sve :) :)
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Evo jedno pitanje za one cure iz Repromeda. Korisitim suprecur sprej po principu 1-2-1. Rekli su mi ujutro jedna, na podne 2 potiska i popodne 1 i da je svejedno u koju nosnicu. I sad se razmisljam jesam trebalo po 1 potisak u svaku ujutro, po 2 u svaku na podne i po 1 navecer ili 1 ujutro u jedno, 2 na podne u 1 i 1 nevecer u 1. Joj
Nisam koristila taj sprej, već drugi, kod mene je bilo jednom u jutro i jednom navečer..u uputama spreja je pisalo da treba mijenjati nosnice, iako mi to nitko nije naglasio. Spricas u samo jednu nosnicu koliko je meni logično, ali najbolje ih nazovi i pitaj 🙂
12/23 UZV ♥️✔️
Hvala cure.. napeta sam bas. Necu iscekati tih 17:00 i pregled. Jos kako nemam neke bas simptome imam osjecaj da nista nije djelovalo.
naravno da je djelovalo.
kako kaže NPelica i to mi se usjeklo...u dobrim smo rukama <3
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Hvala Mony i Marica36.
Danas sam kod njih pa cu ih pitati. Nadam se da smo dobro. Javim se.
Kako si ti Marica36?
Drage zene, evo me nazad nakon par dana. Trebalo mi je vremena da “prebolim” pa idemo dalje. Citam vas i pratim, zelim srecu svima i da sto prije letimo odavde da se ova tema potpuno isprazni 🥰
Zelim vam zahvaliti sto ste tu jer uz vas je lakse podnijeti poraze ❤️
Ja idem dalje u sljedecu inseminaciju ovaj mj 🙂
Sanjushka moze lista za 18.03. Folikulometrija, hvalaa 😘
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Hvala Mony i Marica36.
Danas sam kod njih pa cu ih pitati. Nadam se da smo dobro. Javim se.
Kako si ti Marica36?
Ja sam ti dobro. .radno ..sutra čekam da počne pergoveris. Odabrala sam 20 h navecer i tako. Sad sam još na spreju i manje krvarim. .menga ide kraju. Ok sam. Promjenjivo 🤣 Ali mi sve dugo traje i jedva čekam i ja pravi uzv koji je tek dr četvrtak. Al super sam ..hendlam nekako ...
I neka ti se usječe. U DOBRIM SMO RUKAMA 🩷🙏
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Ajde super, malo lijepih vrijesti danas..nadam se da nastavljamo u istom tonu 🥳 Teich tu posebno ubrajam tebe i tvoj odlazak doma.
E a koja je to fora sa riktanjem ciklusa? Meni je to spomenula u Beti ak cu prek Hzzo-a al kad sam rekla da bi mozda privatno, onda je rekla da ne stignemo s tim al da nije bed. Jel ima neka razlika? Fkat mi se ne guta jos tableta ak ne trebam, al ne znam dal je zbog necega bolje s tim pa da sad ne bacam novac..
Iskustva?
Saniii ❤️
Megyca upisano ☺️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
U Beti su i meni rekli za kontracepciju - narihtaju ti ciklus u dan, zbog toga vjerojatno i nemaju tolike liste čekanja.
Dobila sam i recept već i sve, ali nekako mi to sve nije sjelo pa sam se odlučila za drugu kliniku.
Netko je pitao za hormone u Petrovoj, nema naručivanja, samo trebate za štitnjaču drugu uputnicu jer se to šalje na Rebro pa pripazite.
Ako vam se desi kao meni (zvala gin, nije htjela pustiti drugu uputnicu) uzet će vam krv ako pitate, cuvaju uzorak 2 dana i moze vam dr opce prakse pustiti uputnicu i dobijete nalaz.
Ja danas dobila, sutra kreće pikanje 🙂
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 11dnt 209 🍀
dodo87.forum@gmail.com
Teich drago mi je da je agonija napokon završila, brz oporavak želim 🤗. Za par dana si i od laparoskopije kao nova ..
Sunce jeste odradili kariograme? Što drA kaže da ti napravi i histeroskopiju?
Springdobrodošla:)
Sanjuska za betu🤞
Sretno svima ostalima 🤞🤞
Nisam se jos cula sa dr.A ali radili smo histeroskopiju prije godinu dana, a kariograme takoder. Nekako mislim da je sve u zametcima u metodi pogreske i pokusaja pa radimo s tim sta imamo.
Imam vezu u bolnici sa glavnim ginekologom pa mi je rekao za neki prekoncepcijski program. Mislim da su to samo sve detaljne pretrage u pitanju- ono sta vec imamo pa cu vidjet.
Hvala ti draga❤️
Btw.kako si ti? U kojoj ste fazi? 🤗
Teich mislim si na tebe cijelo vrijeme. ❤️❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔