Tinčica opet ja 😂 zaboravila sam reci da pise stranici Rebra/V.V. ako trebate vaditi hormone odredjeni dan ciklusa da se to salje na poseban mail. Kak sam isla prosli tjedan pa mi frisko 😁 al zaista, nazovi prvo pa sve pitaj, ljubazan stricek mi je sve objasnio 😉
Cure javljam se da protokolom , kažu da mi je povišen estradiol, traže hitne hormonske nalaze na 2 dc, gdje se to može uraditi na uputnicu da me ne košta 130 e. Traže hitan papa test I cervikalne brisove. Protokol je Elonva/agonist uz menopur. Od Gonala se odustalo ipak. Sanii draga može li objašnjenje. Zbog estradiola uvode i novynette od 1 dc i nešto D.scat.orig no 1. , neznam što je to. Gdje su ovi lijekovi najjeftiniji molim vas iskustva. Uvedena je Dhea također. Help cure.
Ovaj dio na receptu se odnosi na taj lijek novynette, to znaci izdati jednu originalnu kutiju.

👧36g 🧔39g
👶🏻6g
03/2026 💙
Tinčica opet ja 😂 zaboravila sam reci da pise stranici Rebra/V.V. ako trebate vaditi hormone odredjeni dan ciklusa da se to salje na poseban mail. Kak sam isla prosli tjedan pa mi frisko 😁 al zaista, nazovi prvo pa sve pitaj, ljubazan stricek mi je sve objasnio 😉
Hvala za trud, zlatna si 🫶
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Curke sreeetno svima danas! ❤️🤞❤️
Marisha držim fige da sve prođe super! ❤️🤞
Oblutak odlično, sretnooo! ❤️🤞
Svim curkama puno sreće! ❤️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Drage sve,
Čitam vas i pratim već jako dugo, a osobitu podršku i snagu na ovom forumu sam osjećala nakon gubitka trudnoće... Dugo razmišljam hoću li se javiti, a sad mi se bliži novi postupak inseminacije i ne znam kako će proći pa mi se čini da je vrijeme da se priključim.
U listopadu sam imala inseminaciju koja je bila uspješna, ali nažalost, završila je spontanim u 7. tjednu. U subotu je nova inseminacija, a ja sam na iglama od uzbuđenja, straha i panike...
Svaki dan pročitam nove upise i poželim sreću svima, tako i danas... A veliku snagu i podršku šaljem onima kojima to treba. U mojim očima ste tako hrabre i velike žene🌸

'93🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Ženeee...ja konačno danas idem doma. Nema više bete, što znači da je kiretažom sve otišlo i da je trudnoća ipak bila u maternici. Žao mi je što su mi prvo uklonili jajovod iako nije bio funkcionalan radi tih priraslica, mogli su prvo kiretažu odradit. Šta je tu je, nema sad povratka. Krvarim minimalno, jedino me bole rane od laparaskopije al bude i to brzo prošlo.
Sretno svim curama koje imaju danas nešto🌺
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Sanjuska ja sam napisala da krecem ponovo i da sutra 14.03. imam UZV za FET. No, ja cu se povuci sa ove platforme obzirom da imam osjecaj da se sama sa sobom dopisujem. 🙂 zelim Vam svima puno uspjeha, snage i srece 🍀
Oprosti, kao što su ti cure već napisale, promakne post pogotovo ako me ne označiš-boldaš i naglasiš da želiš na listu. Zato sam napisala na kraju da ako netko još želi na listu neka javi..
Stvarno se trudim držati i objavljivati tu listu kako treba, popratiti cure koje tekući dan imaju nešto i updateati na listi ali i tu mi nekad zna promaknuti neki pregled ili datum..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Hvala cure.. napeta sam bas. Necu iscekati tih 17:00 i pregled. Jos kako nemam neke bas simptome imam osjecaj da nista nije djelovalo.
Drage sve,
Čitam vas i pratim već jako dugo, a osobitu podršku i snagu na ovom forumu sam osjećala nakon gubitka trudnoće… Dugo razmišljam hoću li se javiti, a sad mi se bliži novi postupak inseminacije i ne znam kako će proći pa mi se čini da je vrijeme da se priključim.
U listopadu sam imala inseminaciju koja je bila uspješna, ali nažalost, završila je spontanim u 7. tjednu. U subotu je nova inseminacija, a ja sam na iglama od uzbuđenja, straha i panike…
Svaki dan pročitam nove upise i poželim sreću svima, tako i danas… A veliku snagu i podršku šaljem onima kojima to treba. U mojim očima ste tako hrabre i velike žene🌸
Dobrodošla 🌺
Također sam utjehu nakon spontanog pronašla na ovom forumu, pročitala sam više od 1000 stranica, nekako se tad nisam osjećala sama.
Sretno na novoj inseminaciji i obavezno nam javi ishod, držim fige da se primi🧡
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Teich iako sam mislila da nikad to neću nekome reći, ali čestitam na padu bete! :) Želim ti da zacijeliš fizički i psihički i da se uskoro baciš u nove pobjede
.
Spring dobro došla! I čim brže otišla na neke ljepše teme :)

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji