Rolica super 🥳
Jurky, Tera, Oblutak i Medena sretno danas cure🤗
Marisha dobru berbu 😁
Tinčica ja sam ti do sad uvijek sve hormone prek uputnice rjesavala u Petrovoj ali nisam nikad hitne radila pa mozda da ih nazoves i provjeris.
Za papu i cervikalne briseve nazalost ne znam jer to do sad kad sam jednom trebala hitno sam uzela prek Ponude dana papu. I ak na kraju ides privatno jako dobro pogledaj cijene raznih poliklinika, sokirala sam se kad sam vidjela da npr pretraga za sifilis negdje kosta o 9 a negdje 34 eura. (ok, ova je bolja al nama priznaju i ovu jeftiniju).
Za ostalo nista ne znam, pa se nadam da ce neka druga znati.
TraTinčica vjerujem da nije namijerno, nekad se vjerovatno dogodi da netko zabunom preskoci ili ne moze pomoci oko necega ako nema iskustva s tim. To govorim jer se i meni znalo dogoditi da mi nitko ne odgovori 😉 u svakom slucaju sretno dalje 🤗
https://ibb.co/pdnLWpq
nalaz, ako ima tko kakav savijet..
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Rolica super 🥳
Jurky, Tera, Oblutak i Medena sretno danas cure🤗
Marisha dobru berbu 😁
Tinčica ja sam ti do sad uvijek sve hormone prek uputnice rjesavala u Petrovoj ali nisam nikad hitne radila pa mozda da ih nazoves i provjeris.
Za papu i cervikalne briseve nazalost ne znam jer to do sad kad sam jednom trebala hitno sam uzela prek Ponude dana papu. I ak na kraju ides privatno jako dobro pogledaj cijene raznih poliklinika, sokirala sam se kad sam vidjela da npr pretraga za sifilis negdje kosta o 9 a negdje 34 eura. (ok, ova je bolja al nama priznaju i ovu jeftiniju).
Za ostalo nista ne znam, pa se nadam da ce neka druga znati.
TraTinčica vjerujem da nije namijerno, nekad se vjerovatno dogodi da netko zabunom preskoci ili ne moze pomoci oko necega ako nema iskustva s tim. To govorim jer se i meni znalo dogoditi da mi nitko ne odgovori 😉 u svakom slucaju sretno dalje 🤗
Hvala ti ❤️🤞
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Cure javljam se da protokolom , kažu da mi je povišen estradiol, traže hitne hormonske nalaze na 2 dc, gdje se to može uraditi na uputnicu da me ne košta 130 e. Traže hitan papa test I cervikalne brisove. Protokol je Elonva/agonist uz menopur. Od Gonala se odustalo ipak. Sanii draga može li objašnjenje. Zbog estradiola uvode i novynette od 1 dc i nešto D.scat.orig no 1. , neznam što je to. Gdje su ovi lijekovi najjeftiniji molim vas iskustva. Uvedena je Dhea također. Help cure.
Neka ti tvoj gin napiše uputnice, pa odi obavi to preko hzzo.
Za lijekove neznam, cure će ti se javit gdje su kupovale❤️ sretnoo🤗
Hvala ti , vidjet ću dali mogu po hitnom postupku napraviti ove hormone, inače sam čekala po mj, dva…
U Petrovoj nikad nisam cekala nego bi samo dosla i bez narucivanja samo rekla na salteru da je uputnica u sustavu i onda pitaju koji je dan ciklusa i to je to. Za dan, dva dodje na mail. Sad sam zadnje isla na Vuk Vrhovac jer mi je sestra rekla da taj hormon ne mogu vaditi u Petrovoj (prije jesam, mozda zbog radova nes drugacije) pa sam isla na V.V. i nalaz mi je bio za 2 dana (e-gradjani) a da nije hitan. S tim da su mi rekli da imam npr vitamin D da se on ceka dva tjedna pa ak je na istoj uputnici onda bi mi sve slali za dva tjedna. Tako da dosta ovisi i o tome sto vadis. Moguce da se tvoje inace dugo ceka pa zato treba hitno. A za V.V. imas mail za narucivanje (mene su narucili bili od ponedjeljka oko 12h kad sam poslala mail za srijedu ujutro). A i javljaju ti se na telefon, imala sam par pitanja 😁 Sretno 😉
Jutro cure, evo mene s 1. uzv-a, endometrij 6,3 doktor zadovoljan, u petak novi uzv, fet krajem iduceg tjedna 🙏🏼🥰
👩🏻’88 2021. histeroskopija-pregrada na maternici, sve štima
👱🏻♂️’86 jako loš spermiogram
2022. IVF Petrova - ICSI = 12 js/8 oplođenih/4 blastociste=1 ET/3 zamrznute => u studenom rođen zdrav dječak 👶🏼
17.01.2024. FET 1BC u prirodnom ciklusu = beta ❌
04.03. Novi ciklus - endometrij 6,3mm, odgođen fet
29.03. Novi ciklus - Estrofem od 1.dc 3x2, od 8.dc 3x4, od 15.dc 3x6 => 17.dc procurila, odgođen fet
(dodaci - zeljezo, folna, d-vitamin)
Tinčica opet ja 😂 zaboravila sam reci da pise stranici Rebra/V.V. ako trebate vaditi hormone odredjeni dan ciklusa da se to salje na poseban mail. Kak sam isla prosli tjedan pa mi frisko 😁 al zaista, nazovi prvo pa sve pitaj, ljubazan stricek mi je sve objasnio 😉
Cure javljam se da protokolom , kažu da mi je povišen estradiol, traže hitne hormonske nalaze na 2 dc, gdje se to može uraditi na uputnicu da me ne košta 130 e. Traže hitan papa test I cervikalne brisove. Protokol je Elonva/agonist uz menopur. Od Gonala se odustalo ipak. Sanii draga može li objašnjenje. Zbog estradiola uvode i novynette od 1 dc i nešto D.scat.orig no 1. , neznam što je to. Gdje su ovi lijekovi najjeftiniji molim vas iskustva. Uvedena je Dhea također. Help cure.
Ovaj dio na receptu se odnosi na taj lijek novynette, to znaci izdati jednu originalnu kutiju.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Tinčica opet ja 😂 zaboravila sam reci da pise stranici Rebra/V.V. ako trebate vaditi hormone odredjeni dan ciklusa da se to salje na poseban mail. Kak sam isla prosli tjedan pa mi frisko 😁 al zaista, nazovi prvo pa sve pitaj, ljubazan stricek mi je sve objasnio 😉
Hvala za trud, zlatna si 🫶
40 ja👩❤️👨31muž
1. postupak- clomifen ❌
4. postupak- beta ❌
Curke sreeetno svima danas! ❤️🤞❤️
Marisha držim fige da sve prođe super! ❤️🤞
Oblutak odlično, sretnooo! ❤️🤞
Svim curkama puno sreće! ❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Drage sve,
Čitam vas i pratim već jako dugo, a osobitu podršku i snagu na ovom forumu sam osjećala nakon gubitka trudnoće... Dugo razmišljam hoću li se javiti, a sad mi se bliži novi postupak inseminacije i ne znam kako će proći pa mi se čini da je vrijeme da se priključim.
U listopadu sam imala inseminaciju koja je bila uspješna, ali nažalost, završila je spontanim u 7. tjednu. U subotu je nova inseminacija, a ja sam na iglama od uzbuđenja, straha i panike...
Svaki dan pročitam nove upise i poželim sreću svima, tako i danas... A veliku snagu i podršku šaljem onima kojima to treba. U mojim očima ste tako hrabre i velike žene🌸
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji