Da, tako je. Ja sam nakon pobačaja primila Rhogam injekciju. Da bi mogla iznijeti slijedeću trudnoću.. odnosno, da se moje tijelo nebi borilo protiv "uljeza" tako nekako su mi oni objasnili..
Suprug je 0 pozitivna kg. A ja 0 negativna.
Ako u ovoj trudnoci dijete bude rh pozitivno ja primam opet injekciju..
Tako je..i to je sva mudrost kod Rh negativnih žena Rolica.
Ja sam zbog krvarenja već na početku trudnoće primila anti-D injekciju i nedavno nakon amniocenteze opet, a za mjesec dana će mi vadit krv da vide bebin Rh faktor. To je najvažnije za narednu trudnoću, a za začeće nema veze.
Hvala, to će zanimati Sunce ☺️ Ja se nisam dalje bavila s detaljima pošto mi nisu trebali. Čisto sam se sjetila da su spominjali neke inekcije u slučaju negativne k.g.
Teich žao mi je što to sve prolaziš, drži se. Nema riječi utjehe, bit će nadam se lakše s vremenom dok izađeš iz bolnice i vratiš se svojoj svakodnevnici 🙏♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Evo mene curke s pregleda, imamo 5 folikula (17, 16, 12, 11, 11), nastavak terapije pa uzv u cetvrtak 🥰samo neka nastave rastiiii🤞🏻 mogla bi onda punkcija za vikend ili ponedjeljak?⏳
Daaaa, punkcija subota ili ponedjeljak, točno će odlučiti u četvrtakFino su narasli, od ona 2 do 5, neloše🤞🏻⏳ Kako si ti, spremna za sutra?
Hoćeš uzimati anesteziju?
.
Hvala vam cure, puse šaljem i sretno svima!🤞🏻🤞🏻
Odlično🌸 Još malo i evo tebe na berbi
Ja sam dobro, ujutro će me nervoza uhvatiti ali vjerujem da će brzo proći jer sam u dobrim rukama a dalje kako Bog da🍀
Monny kako si ti?
Dobro sam, točno na pola puta 🥰 Još ne mogu vjerovati 😅
Cure, sretno svima sa svim ❤️
12/23 UZV ♥️✔️
Drage curke, evo mene ponovo 🙂 u ovih dva tjedna sam se posvetila poslu i opskrbila ciklom i ananasom. Sada u cetvrtak 14.03. krecem ponovo na UZV i u novi ciklus za nadam se uspjesan FET. Ako me endometrij nece opet zeznut … veliki pozdrav svima
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Evo mene curke s pregleda, imamo 5 folikula (17, 16, 12, 11, 11), nastavak terapije pa uzv u cetvrtak 🥰samo neka nastave rastiiii🤞🏻 mogla bi onda punkcija za vikend ili ponedjeljak?⏳
Daaaa, punkcija subota ili ponedjeljak, točno će odlučiti u četvrtakFino su narasli, od ona 2 do 5, neloše🤞🏻⏳ Kako si ti, spremna za sutra?
.
Ja sam dobro, ujutro će me nervoza uhvatiti ali vjerujem da će brzo proći jer sam u dobrim rukama a dalje kako Bog da🍀
Monny kako si ti?
Nek prođe brzo i bezbolno 🥰🙏 Čekam sutra vijesti 😍💪
Zaboravila sam napisati da idem pod opcu anesteziju🤘🏻 Hvala puno😘 Monny bas mi je drago da je sve ok, zbilja vec si pola puta prosla 🤩🙏🏻
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
.
Monny kako si ti?
Nek prođe brzo i bezbolno 🥰🙏 Čekam sutra vijesti 😍💪
Zaboravila sam napisati da idem pod opcu anesteziju🤘🏻 Hvala puno😘 Monny bas mi je drago da je sve ok, zbilja vec si pola puta prosla 🤩🙏🏻
Sretno sutraa🥰🤗 čekamo vijesti ❤️😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
cure, kako izgleda punkcija u repromedu? lokalno ide negdje dolje jel tako? i što onda ostaje se par minuta ili sat? kako to sve izgleda….kada ti jave il kažu kakve su stanice ili oplodnju, sutradan ili? hvala na bilo kakvoj info <3 sretno svima
Doktor R je jako pazljiv oko punkcije. Ja sam popila jedan ketonal pola sata prije punkcije. Za lokalnu te piknu dole, od dva puta niti jednom je nisam osijetila...mozda zbog ketonala. Nakon punkcije ides u svoju "sobicu", u biti to ti je prostorija pregradena zavjesama u kojoj bude krevet, stolica i nocni ormaric. Tamo lezis cca sat, sat i pol a mozes i duze ako ti je potrebno. Dr. Patrik te odmah obavjesti o broju jajnih stanica...a nakon toga te zove svaki dan ili drugi i obavjestava te o njihovom stanju. Kod mene je uvijek bio transfer i zamrzavanje blastocisti.
Marica36 kako si? Krenila si s inekcijama vidim. Koliko kutija pergoverisa si dobila?ja sam dobila 3 kutije. Sutra sam na uzv, ne znam uopce kako da racunam dane ciklusa posto mi je prvi dan menge ujedno i prvi dan spreja, a s inekcijama sam krenila 7.dan. jedva cekam sutra bar okvirno da znam kad sta da ocekujem. Jos sam iz splita pa me zanima koliko puta cu ic u zagreb.
Marica36kako si? Krenila si s inekcijama vidim. Koliko kutija pergoverisa si dobila?ja sam dobila 3 kutije. Sutra sam na uzv, ne znam uopce kako da racunam dane ciklusa posto mi je prvi dan menge ujedno i prvi dan spreja, a s inekcijama sam krenila 7.dan. jedva cekam sutra bar okvirno da znam kad sta da ocekujem. Jos sam iz splita pa me zanima koliko puta cu ic u zagreb.
Ej nisam još tek u četvrtak pikam....a dr čet 21.3.prvi uzv...mene isto sve zanima i jedva čekam sve...ja zasada kupila 2 kutije pa ću vidjeti koliko još bude potrebno . Javi sutra sve baš me zanima i držim fige 😀😀
NNina hvala ti ,🙏🤗🌺
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Da, tako je. Ja sam nakon pobačaja primila Rhogam injekciju. Da bi mogla iznijeti slijedeću trudnoću.. odnosno, da se moje tijelo nebi borilo protiv "uljeza" tako nekako su mi oni objasnili..
Suprug je 0 pozitivna kg. A ja 0 negativna.
Ako u ovoj trudnoci dijete bude rh pozitivno ja primam opet injekciju..
Tako je..i to je sva mudrost kod Rh negativnih žena Rolica.
Ja sam zbog krvarenja već na početku trudnoće primila anti-D injekciju i nedavno nakon amniocenteze opet, a za mjesec dana će mi vadit krv da vide bebin Rh faktor. To je najvažnije za narednu trudnoću, a za začeće nema veze.
Meni su nakon prvog spontanog u 10.tjednu dali Rhogam medutim sada nakon drugog mi nisu. Pitala sam dr.o tome koja je tada bila na hitnoj i napomenula sam joj krvnu grupu i da sam Rh - pa je nesto iskomentirala da mi ne treba.
S obzirom da planiramo uskoro novi FET i s obzirom na dva spontana naravno da su mi te inkompatibilnosti bitne jer znam sto se moze desiti s plodom.
Svejedno hvala na odgovoru❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
OŽUJAK 2024.
13.3. sri
JURKY32 - ultrazvuk
TERA_ - ultrazvuk fet
OBLUTAK - ultrazvuk fet
MEDENA33 - ultrazvuk ivf
MARISHA - aspiracija
14.3. čet
ROLICA - ultrazvuk ivf
15.3. pet
MONNY - ultrazvuk
18.3. pon
SUNCE12 - ultrazvuk
WINDFLOWER - konzultacije ivf
19.3. uto
HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
BIKMIK - ultrazvuk ivf
MILA123 - beta
20.3. sri
SRCULENCE - beta
21.3. čet
MONNY - anomaly scan
26.3. uto
NPELICA - ultrazvuk
28.3. čet
KORNI - ultrazvuk
JABUKICA - ultrazvuk
29.3. pet
LALI28 - beta
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Ja idem jos jednom izvadit betu prije posla da se nađe.. 🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)