Drage žene, ne prosipajte žuč bezveze, svatko pita ono što ga zanima zato i jesmo na forumu.
Strašan je teret uopće biti ovdje, i znam da strah ne nestane plusićem, niti prvim ultrazvukom, pa čak niti onim desetim. Voljela bih stoga svoj baby watcher nekome pokloniti, malo barem da umiri paniku, ja sam našla srčeko sa 14tt jako, jako nisko, nisam kupila gel, koristila sam običnu kremu za tijelo i lijepo se čulo. Koristila sam ga povremeno do zadnjeg dana trudnoće, jer panika je panika. Ako kome treba neka se javi na simbalija.simba@gmail.com :)
Sretno svima!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Lori draga bas mi je zao, neznam sto pametno reci, drzi se. 🙏🙏
Ariela zao mi je
🧔 43
🙋♀️38, 2023 AMH 20, 2024 AMH 28,
30.09. 2025 Feritin 11, Folna 67, Vitamin D 103, AMH 13, FSH 14,5 🤷♀️
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Meni je sve tu prirodno pitati,puno toga sam zaboravila,sto od straha,sto od stresa..uzasno je prolaziti godinama ovaj proces,gdje su usponi i padovi sto fizicki,sto psihicki a okolina teška sto iz neznanja a nekad jednostavno nemaju empatije jer nisu bili u sličnim problemima..
Sretno cure u kojim god fazama bile..tu smo jedna za drugu i kad se slavi i tuguje😚
🙋🏽♀️-42g. 🙋♂️-44g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽
Po meni nema glupog pitanja.
I sama nekad pitam “gluposti” ali čisto da potvrdim ono sto mislim ili da cujem iskustva drugih. Pušem i na hladno.
Ja mislim da će osobno kod mene (i svih nas) proces IVF-a ostaviti dugotrajne psihičke posljedice, za fizičke ne marim toliko. Spremna sam nositi taj teret, kao i svaka od vas, a okolina je puna nerazumijevanja…
Zato cure drage, barem ovdje smo si podrška za pitanja, nedoumice, iskustva i savjete. I hvala vam na tome ❤️
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Psihičke posljedice kod mene već vidljive. Preksinoć sanjam da su me lagali na humanoj, i da je doktorici na dan ET ispao štapić sa blasticama te zato nisam imala ni jedan smrzlic. 🫣🤷♀️🤣
👩🏻🦰 AMH 5,7 pmol/L
1.IVF - 4/25, Beta ✖️
2.IVF- 6/25 / biokemijska
3. ICSI - 10/25 ⏳
Koka zvuči kao san koji bih i ja mogla imati u idućoj rundi IVF-a
👩🏻 1990. 🧔🏻♂️ 1984.
Ja: AMH 10.2, desni jajovod neprohodan
Mm: sve ok
2018. 👧 prirodna trudnoća
1. ICSI 06/2025 - 11.6. aspiracija 15 JS - 12.6. 12 oplođenih JS - 14.6. ET 3dn embrija, nema blastocisti ❌
Cujte zene drage, je, svaka trudnoca je drugacija, ali dajte budite realne, nema tu prevelikih odstupanja od toga kad se vidi plod, kad se cuje srce itd... pratim iz prikrajka dugo, jako dugo, ali jednostavno moram rec jednu stvar, da najvise drame one koje su odradile jedan postupak, koje od 4 transfera imaju 2 uspjesna, dok zene koje imaju 10, 15 i vise neuspjelih pokusaja sute, ne zale se, jos tjese one koje nisu prosle desetinu stvari. Pa ajde bar malo imajte postovanja prema tim lavicama prije nego izdramite i zapitajte se. Razumijem da je svakome njegova muka najveca, i da se razumijemo, ne umanjujem nicije strahove, strepnje, brige, ali stanite na loptu, inace cete psihicki otic jer vjecito se ponavlja da je ovo tezak put, i jest. I takoder, nadete se tu uvrijedene, ali dajte pliz, usporedujuci forum nekad i sad, srednja zalost, jer nekad je apsolutno svaka zena ovdje znala puno toga, ovo je bio takav portal znanja, informacija, cudo jedno, a sada, nitko nista ne pamti, glavna uzrecica je "Sani enciklopedijo nasa", sorry zene ali 500 puta isto pitanje, isti odgovor...svi bi sve na gotovo, nitko ne pamti ono sto se njega ne tice, dok ga se ne pocne ticati, pa se doziva Sani, kojoj treba dic spomenik za strpljenje. ljutite se vi koliko hocete, ali stanje je upravo takvo kako je opisano u ovom postu. Necu dalje siriti ovu raspravu, ali moralo je biti receno, vama zelim srecu i da sacuvate zdrav razum u svemu ovome.
Drage cure hvala vam ❤️
Riamaro nažalost nije bila kasna implantacija jer su testovi bili tamni. U glavi sam spremna na crni scenarij a srce se još mrvicu nada.
Uniqlo sretno! Ti bolovi mogu biti i koji dan prije same O, neka bude sutra uspješna aspiracija🤞🏻
Dreamer pupo sretno❤️ Baš mi je drago da su sve 3 opstale❤️
Ariela žao mi je😢
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Dreamer pupo ♥️ neka se mrva primi
Lori želim ti da doživiš čudo 🥺♥️
IVFmom otkad sam na ovom forumu nisam nikada dozivjela negativu… i zbog toga volim ovu zajednicu. Molim te, ako nisi dosla pruziti podrsku curama i reci koju lijepu rijec da jednostavno odes, jer s takvim tonom i napadackim stavom zaista ne pripadas ovdje. Nema potrebe za osudom drugih.

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Lori jako mi je zao, jos uvijek drzim fige da nas iznenadis dobrim vjestima
Dreamer pupo! neka se mrva čvrsto primi
Ariela, Mimibay jako mi je zao
Ovaj forum je za mene od početka bio podrška i u najtežim trenucima bi me vratio na noge. Reći nekome tko prolazi jednu od najtežih bitaka u životu, ne znajući kakav ce biti ishod, da stane na balun i ne drami je jedna od najluđih stvari koje sam čula u dugo vremena. U redu je biti ogorčen i ljut ali iskaljivati se na ovaj način na ženama koje prolaze istu bitku jer se ne ponasaju kako ti smatras da bi se trebale ponasat je suludo.
Ja cu sigurno imati jos "glupih" pitanja i pitati nesto sto je netko prije mene pitao, al zato znam da ce ova divna zajednica zena biti tu da odgovori pa makar 10 put i da me za to nece osudivati.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji