Koka zvuči kao san koji bih i ja mogla imati u idućoj rundi IVF-a
👩🏻 1990. 🧔🏻♂️ 1984.
Ja: AMH 10.2, desni jajovod neprohodan
Mm: sve ok
2018. 👧 prirodna trudnoća
1. ICSI 06/2025 - 11.6. aspiracija 15 JS - 12.6. 12 oplođenih JS - 14.6. ET 3dn embrija, nema blastocisti ❌
Cujte zene drage, je, svaka trudnoca je drugacija, ali dajte budite realne, nema tu prevelikih odstupanja od toga kad se vidi plod, kad se cuje srce itd... pratim iz prikrajka dugo, jako dugo, ali jednostavno moram rec jednu stvar, da najvise drame one koje su odradile jedan postupak, koje od 4 transfera imaju 2 uspjesna, dok zene koje imaju 10, 15 i vise neuspjelih pokusaja sute, ne zale se, jos tjese one koje nisu prosle desetinu stvari. Pa ajde bar malo imajte postovanja prema tim lavicama prije nego izdramite i zapitajte se. Razumijem da je svakome njegova muka najveca, i da se razumijemo, ne umanjujem nicije strahove, strepnje, brige, ali stanite na loptu, inace cete psihicki otic jer vjecito se ponavlja da je ovo tezak put, i jest. I takoder, nadete se tu uvrijedene, ali dajte pliz, usporedujuci forum nekad i sad, srednja zalost, jer nekad je apsolutno svaka zena ovdje znala puno toga, ovo je bio takav portal znanja, informacija, cudo jedno, a sada, nitko nista ne pamti, glavna uzrecica je "Sani enciklopedijo nasa", sorry zene ali 500 puta isto pitanje, isti odgovor...svi bi sve na gotovo, nitko ne pamti ono sto se njega ne tice, dok ga se ne pocne ticati, pa se doziva Sani, kojoj treba dic spomenik za strpljenje. ljutite se vi koliko hocete, ali stanje je upravo takvo kako je opisano u ovom postu. Necu dalje siriti ovu raspravu, ali moralo je biti receno, vama zelim srecu i da sacuvate zdrav razum u svemu ovome.
Drage cure hvala vam ❤️
Riamaro nažalost nije bila kasna implantacija jer su testovi bili tamni. U glavi sam spremna na crni scenarij a srce se još mrvicu nada.
Uniqlo sretno! Ti bolovi mogu biti i koji dan prije same O, neka bude sutra uspješna aspiracija🤞🏻
Dreamer pupo sretno❤️ Baš mi je drago da su sve 3 opstale❤️
Ariela žao mi je😢
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Dreamer pupo ♥️ neka se mrva primi
Lori želim ti da doživiš čudo 🥺♥️
IVFmom otkad sam na ovom forumu nisam nikada dozivjela negativu… i zbog toga volim ovu zajednicu. Molim te, ako nisi dosla pruziti podrsku curama i reci koju lijepu rijec da jednostavno odes, jer s takvim tonom i napadackim stavom zaista ne pripadas ovdje. Nema potrebe za osudom drugih.
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳
riamarro@hotmail.com
Lori jako mi je zao, jos uvijek drzim fige da nas iznenadis dobrim vjestima
Dreamer pupo! neka se mrva čvrsto primi
Ariela, Mimibay jako mi je zao
Ovaj forum je za mene od početka bio podrška i u najtežim trenucima bi me vratio na noge. Reći nekome tko prolazi jednu od najtežih bitaka u životu, ne znajući kakav ce biti ishod, da stane na balun i ne drami je jedna od najluđih stvari koje sam čula u dugo vremena. U redu je biti ogorčen i ljut ali iskaljivati se na ovaj način na ženama koje prolaze istu bitku jer se ne ponasaju kako ti smatras da bi se trebale ponasat je suludo.
Ja cu sigurno imati jos "glupih" pitanja i pitati nesto sto je netko prije mene pitao, al zato znam da ce ova divna zajednica zena biti tu da odgovori pa makar 10 put i da me za to nece osudivati.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Bok cure! Uzela sam malo vremena za sebe do novog postupka. Bas sam osjecala da mi je trebalo.
Riamaro, Mukii, Lori saljem vam zagrljaj! Vidim da ste i dalje aktivne 🥰 Riamaro i Mukii sigurna sam da sve ide u najboljem mogucem redu i da se super osjecate! 🥰
Lori saljem pozitivu! Nije kraj! 🍀
I svim ostalim curkama zelim cestitati na plusicima, a one bez plusica - nadam se da cete imati hrabrosti za novi pokusaj!
Ja sam bila na konzultacijama i dobila sam Rekovelle. Aspiracija bi, naravno ako sve prode dobro, trebala biti u prvom tjednu 7.mj. Kakva su vam iskustva s Rekovelle? Veselim se pen injekcijama (nakon orgalutrana imam fobiju prema svim injekcijama koje nisu pen).
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// transfer: rujan 🙏
Sretno svima 🙌🏻
Hrabrica meni je bilo vidljivo sa 6+2. Mislim da mi je u toj strci netko od Dr rekao da se može pričekati čak do 7tt.
—————
Zato i jesmo na forumu, da pitamo jedna drugu 5 puta, da pričamo isto dok nam ne bude bolje, jer svaka će imati loše dane koji su samo ovdje shvatljivi, a i svaka ta žena će imati dobre dane da podiže druge borilice. Zar ovakve izjave ne susrećemo već dovoljno ako se slučajno nedaj Boze požalimo nekome tko nije dio ovoga? Pozitiva na forumu je dio puta do pozitivnog testa 🥳
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 27.8.🔭🩺
Ariela i mimibay cure žao mi je. Odtugujte koliko trebate, pa uskoro natrag u igru.
Smatram da članovima poput IVFmom ne treba davati prostora za toksičnost tako da se neću niti osvrtati.
Jane23 Ja sam bila na rekovelleu sa svojim niskim AMH i odlično sam reagirala, dobili smo 7 JS, nažalost su propale ali je bila dobra reakcija jajnika. Mislim da sam u stimulaciji u 9. Mjesecu opet na rekovelle 🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Lori hvala na lijepim željama 🫶🏼🫂 i Dreamer čestitam pupo🥰🫶🏼🍟
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Jane hvala ti 🥰 meni su dali Rekovelle da izbjegnemo potencijalni hiper jer se on moze puno preciznije dozirat. Cilj je bio dobiti manje stanica nego s gonalom, ali kvalitetnijih. Na kraju je bilo 10/10 (20afc) i sve zrele za oplodnju.
Držim fige i čekamo te da nam se pridružiš s pozitivnom betom 😃
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji