Nicoll žao mi je što ti se to dogodilo :( sve ove dane ste mi sve u glavi samo slabije tipkam jer ne znam šta pametno reći.
Moja današnja (druga) beta je 1172 <3. Javila sam klinici i oduševljeni su. U pon ipak moram ponoviti još jednom radi protokola ali kažu da će sigurno bit odlična kad je već sada tolika.
Netko je pitao što nakon transfera i malo o simptomima. Prvo, inzistirala sam da idem bez boostera, znači ful prirodno, nakon mjesec dana pauze (tako smo napravili sa drugom kćeri). Na dan FET-a tj odmah nakon FET-a sam bila aktivna normalno cijeli dan (čak sam i kosila travu :D ). Na dan očekivanog početka implantacije sam hodala u šumi 8 km. Osjetila sam nelagodu u leđima i pretpostavila da se nešto počinje događati ali nisam htjela zaleč. Polazila sam od toga da šetnja potiče cirkulaciju koja je dobra za implantaciju...a friški zrak i sreća što smo u prirodi mogu samo pomoći. Normalno radim sve ove dane samo sada češće ustajem protegnuti noge jer radim uredski posao pa mi ne paše dugo sjedenje.
Od simptoma...uf ovo je skroz drugačije nego sa prve dvije cure. Apetit nula, gladna sam a ništa mi se ne jede. Mučnine slabe ali uglavnom cjelodnevne i jaaaaaaka pospanost poslijepodne (jučer sam skoro zaspala u uredu..iza 14h me prehiti i moš se slikat).
I još jedna stvar, LH trakice zaista mogu ranije uloviti trudnoću ali druga crtica fakat mora biti tamna kao da ste ulovile PIK. A sad jel vrijedi to raditi? ne znam...Meni koliko god je bilo drago što sam to vidjela, strepila sam od testa do testa, pa i sad od bete do bete...
I poruka za sve cure kojima je tek uspjelo, pozitivan test nije kraj briga već početak. Držat ćemo dah od pretrage do pretrage, i to je ok, to je takav put. To ne znači da se bojimo nečeg lošeg nego majčinski već sad brinemo za svoju mrvu <4
Nadam se da je ova moja čitaba nekom pomogla sa info <3 Pratite sebe i svoje instinkte. Doktori vode postupak ali mi sebe najbolje poznajemo.
Pusa svima!
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Srculence ja sam u prve dvije uspješne trudnoće imala krvarenja i izljeve. Imala sam hematome od aspirina (ili andola, uvijek brkam šta se daje nakon aspiracije) . Ako to uzimaš vidi s doktorom i skreni mu pažnju na ovo.
Moja tadašnja doktorica nije kužila zašto se stvaraju hematomi dok ja nisam iskopala podatak na netu da ta tableta zna izazivati hematome i krvarenja. Čim sam joj to rekla i prestala s tim, hematomi su se prestali stvarati...A eto ona se tog nije odmah sjetila...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sirena ja sam radila u 1/25 u Poliklinici IVF, već sam pisala neki dan, sve navedene pretrage koje su ti preporučili sam radila (dr. Grbavac), i to u općoj anesteziji, tako da je ukupna cifra bila 780€ + 80€, morala bih vidjeti baš na računu zakaj ovih dodatnih 80€, mislim da je dragi radio spermiogram. Svakako možeš tražiti opću anesteziju, meni su je doktori odmah preporučili radi moje anamneze, i fakat sam bila prezadovoljna. Onesvijestila se, oni obavili u miru 15-ak minuta, probudili me, malo chillala i onda išla doma. Krvaruckala sam 2-3 dana i imala lagane bolove, nakon toga sve ok. Radili su mi i scratch endometrija jer sam planirala postupak idući mjesec, kad sam i ostala trudna. Želim ti isti scenarij, sretno! 🥰
Srculence ufff, idi bolje na pregled na hitnu, na tu betu se mora vidjeti je li plod u maternici i imaš li hematom. Sretno! 🙏🏼

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Srculence ja bi nazvala pitati ako mozes dobit svog doktora, ali beta je dobra i krvarenja su cesta u ivf trudnica tako da mislim da ce sve bit ok 💪🏼😊
Hrabrice super za betu! Čestitam! Ja sam odlucila slusat svoje tijelo i radit kako ono kaze. Osjecam se dobro nisam umorna i radim koliko mogu, posto sam slobodna malo vise odmaram nego sto bi inace i ako osjetim bol ili umor stat cu. Ovi dani bas sporo prolaze pa mislim da je lako preanalizirat sve, a i ja sam sklona tome haha
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️
Hope neka se ta jedna lijepo oplodi🥚🤞
Hrabrice čestitam na lijepom duplanju🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Hope nadam se da će se ova jedna lijepo oploditi i razvijati 🤞🏽
Hrabrica koja beta 😍 čestitam!

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Drage moje, čula sam se sa doktoricom rekla je da izbacim aspirin i mirujem.da se na ultrazvuku ionako nista nece vidjet jer je rano.Da je to super beta a ako se ponovi svjeze krvarenje da uzmem duphastone. Za sad ga nema samo to smeđarenje se pojavljuje i rekla je da ce to smeđarenje sigurno bit jos par dana. Vjerojatno je neka zilica pukla,rekla je malo mirujte i smirite se jos su i vrucine.Pricekat cu ja do ponedjeljka u horizontali pa otic kod svoje ginicke.🙏🏻☺️
Hope drzim fige da to bude ona prava 🙏🏻🍀🤞🏼
Hrabrice odlicnaaaa betaa! 😍
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Hrabrice čestitam na beti🥰
Hope žao mi je što je samo 1, neka upravo ta 1 bude dovoljna❤️
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Hope držim fige da je to TA 🤞🏽 Ne kažu džabe da je jedna dovoljna 🙏🏼
Svi bismo hteli više jć, pa više oplođenih, pa više zamrznutih...
Hrabrica beta je odlična 😍 čestitam! Skoro ista vrednost je bila i moja beta u prvoj trudnoći koja je bila školska i rodio se Stefan 💙
Srculence samo odmaraj sad! Biće sve u redu, i tvoja beta je super!🤞🏼🙏🏼
Meni su javili iz klinike danas, da se treći oplođeni embrion prestao razvijati i da nije stigao u stadijum za zamrzavanje. Baš sam se nešto rastužila, ali se molim i nadam da su kod mene prave i da rastu.. ❤️

2019 IVF - neuspesan ❌
2020 IVF - imamo dečaka 💙
2023 Fet ❄️- spontani u 10 nedelji❌
2025 IVF - vracena 2 trodnevna....❌
Pozdrav svima
Ja imam 34god, muž 40god.
Imam jedno dijete iz prethodnog braka, sve je bilo ok, iz prvog pokušaja prirodno zatrudnila i trudnoća uredna do kraja.
Nakon godinu dana pokušavanja i praćenja ovulacije trakicama, otišli smo na obradu.
Meni je jedan jajovod neprohodan, AMH je niži nego što bi trebao biti, 10 pmol/L.
Suprugu je prvi spermiogram prije par mjeseci bio malo lošiji - oligospermija, 14mil, a drugi spermiogram je bio dobar.
U Betaplusu smo u postupku.
U pon mi je vjerojatno zadnja folikulometrija pa pretpostavljaju da bi u srijedu bila aspiracija.
Koristim trenutno Ovaleap 225 i Orgalutran.
Ima li nešto na što bi trebala paziti, imate li neke savjete? Sve mi je ovo nepoznato i novo.
👩🏻 1990. 🧔🏻♂️ 1984.
Ja: AMH 10.2, desni jajovod neprohodan
Mm: sve ok
2018. 👧 prirodna trudnoća
1. ICSI 06/2025 - 11.6. aspiracija 15 JS - 12.6. 12 oplođenih JS - 14.6. ET 3dn embrija, nema blastocisti ❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji