Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barrrbi
    28. Svibanj 2025. 13:17

Molly žao mi je💔
    Medenko držim 🤞 da beta razvali. Ja bi isto vadila privatno 🫣🤣 Nestrpljivost nam je svima vrlina 🤣

Cure imamo 1 bebu i otkucaje ❤️🙏 Prema ciklusu sam 6+4 a po uzv 6+0. Alii sam u hiperstimulaciji jajnika pa sam zabrinuta. Dr rekla mirovanje i kontrola za 2tj. Ima li koja cura iskustva s trudnoćom i hiper? 🫣😑

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4=imamo srčeko❤️
    2UZV-12.6.⏳

Lauren
    28. Svibanj 2025. 13:22

MiliPe znači li ovo da nije ni došlo da implantacije kad je tako nisko, ili da bi mogla biti biokemijska? Ovo mi je 1.beta pa ne znam ništa.

2019 prirodna trudnoća
    ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
    2god traje borba za drugo
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO - neuspješno
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula
    16.4. IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta 28.5.

Molly8
    28. Svibanj 2025. 13:33

Medenko bas su ti se potrefilo dani. Ne znan sta ti je pametno, ja sam nestrpljiva pa bi ja u sub otisla privatno, a onda u pon njima. Samo posto su razliciti lab ne znam oce utjecat

Barbi super za otkucaje! Nemam iskustva s hiperom ali drzim fige da sve prode kako treba i da se možeš opustit i uzivat u trudnoći 

Mint hvala na lijepim riječima, ne znam bi li meni to utjecalo pitat cu sutra doktoricu idem opet jer u pet ne rade pa su željeli da dodem sutra jer je ovaj najveci vec na 15mm. Meni su inace ciklusi dosta kratki 26-28 dana pa se bojim da bi bilo preudgo cekati jos koji dan al možda je i do toga 

Lori i Eni ja sam nakon dva neuspjeha u cita presla u kbc Split. U cita smo probali dva puta istu stvar s istim rezultatom uz to nisam se slagala sa nacinom odnosenja pa sam otisla, sada mi je doktorica povecala dozu i dala Pergoveris i Cetrotide. Ja se jos uvijek nadam, ali budu toliko cesto prazni.. jos se nama navodi muski faktor kao problem pa se nadaju da ih je sto vise jer se ne oplode pa ako ima samo jedan jako su male sanse.
    Nicoll hvala ❤️ 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) ⏳

• Markolina
    28. Svibanj 2025. 13:44

Medenko ja sam isto na VV i ako se dobro sjećam nakon aspiracije je sestra rekla da betu ne moramo vaditi kod njih, da može i drugdje. 
    kad god sam bila kod njih u laboratoriju je velika gužva pa sam se ponadala da ću to obaviti privatno da ne izostajem previše s posla.

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all

Srculence
    28. Svibanj 2025. 13:44

Barrbi super za ❤️ 
    Bit ce to sve dobro, samo miruj kako su ti i rekli☺️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    19.05.FET 1bc ❄️ BETA 31.05. ⏳

💜Medenko
    28. Svibanj 2025. 13:59

Evo cure prijavljujem svoju betu 291💞💜💞💜🥳🥳🥳..moram doci kod njih u ponedjeljak vaditi drugu🙈..rekla sam im da mi je jako teško cekati do tada da ću vaditi u sub privatno pa su mi rekli da ne bi preporučili kad je drugi labos,drugi stroj..nisam znala da to ima toliko utjecaja😳🤷🏽‍♀️..sad sam iskreno u nedoumici..

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Mukii
    28. Svibanj 2025. 13:59

Molly žao mi je..ne znam što reći..da li su ti mijenjali terapiju? Može li biti da ne reagiraš dobro na terapiju? Oprosti ako nisam popratila

Barrbi čestitam! Jako mi je drago! Mislim da ne trebaš brinuti, miruj i sve će biti u redu, vjerujem da će se jajnici smiriti 

Ja sam danas obavila pregled kod svog državnog ginekologa i vidjeli smo dvije amnionske vrećice! Zaista mi je pao kamen sa srca! To znači da čekamo MoDi blizance koje dijele posteljicu, ali svaki ima svoj ovoj. Kaže doktor da je trudnoća svejedno rizična, potrebne su česte kontrole, ali kaže da je sada 4 puta rizičnija, a ne 8 pa me to malo smirilo.

Svim curama ovaj tjedan želim puno sreće, čitam vas i najvijam za vas 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Markolina
    28. Svibanj 2025. 14:02

Medenko čestitke 🥳🥳🥳

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all

Bumbarica
    28. Svibanj 2025. 14:03

Pozdrav, bome je forum krenuo s pozitivnom..:) 
    Fabba sretno i strpljivo..:)
    Nata žao mi je..odmori pa u nove borbe
    Dodo nadam se i ja čudu..
    Dreamer  sretno u 3 pokušaju, neka ovaj put bude dobitni..:)
    Mukii vjerujem da se nije jednostavno opustiti no dan po dan i za čas će proći vrijeme
    Milipe meni su bez obzira na pomognutu računali trudnoću od zadnjih stvari 
    Srculence lijepi testić, biti će dobra beta 
    Medenko ja isto uvijek idem na VV ali ne moraš, možeš I'm samo javiti..mozda da betu vadiš privatno u četvrtak pa subotu? Ja bi to tako..
    Svima kojima se nešto dešava, sretno!
    Ja odradila ginekologa jer su mi nalazi istekli pa sljedeći mjesec u akciju..:)

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
    5/25 FET, neuspješno..
    ⏳7/25 ponovni pokušaj

Ivyyyy
    28. Svibanj 2025. 14:08

Drage zene.. mozda sam nekima poznata sa Lovci na Ovulacije.. 
    nakon dugih 4 godine pokusavnja i zaista urednih nalaza, jucer nas je docekao sok, suze i dijagnoza azoospermija.. na spermiogramu bez ocitanja, hormoni vadjeni Lh malo povisen, FSH 24, a dopusteno 12, ostali hormoni uredni.. 
    po svemu tome dijagnoza nam je neobstruktivna azoospermija, termin u klinici za umjetnu nam je u 7 mj, dobili smo uputnicu i za endokrinologa.. 
    ako je koja od vas prosla to, molim vas za par rijeci utjehe, ili bilo cega.. 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.