Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    riamaro
    18. Svibanj 2025. 19:28

Barbi, Mukii, Hope, Lori, Nata, Ivis, Xoxo ♥️

🫶

Hope ja vjerujem da tijelo osjeća promjene i reagira na njih. Ipak, sve je to jako individualno. Vidim kroz ove postupke da sam high responder na sve, od stimulacije, progesterona, pa i reakcija na hcg. Netko možda nije… Trenutno sam umorna/uspavana, svaku noć se budim u znoju, imam neke senzacije u trbuhu tu i tamo, i bolne grudi, s tim da su navecer vidljive zelenkasto plave vene… dal’ je progesteron ili je stvarno mrvica odlučila ostati, budemo vidjeli sutra. 

Ariela zao mi je. Barem imas smrzlice. Drzim fige 🤞🏽
    Eni super za plan za dalje, brzo će to 💪🏼
    Xoxo nadam se da si bolje 🫶 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

riamaro
    18. Svibanj 2025. 19:28

Ajme sorry na ovom gigantskom cvijetu. Ako sam trudna, ocito je cura 😅😅😅😅

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 19.5. ⏳
    Terapija: Eurhyrox, Cyclogest, Decortin, Folbella, Aspirin, Omega 3

riamarro@hotmail.com

💜Medenko
    18. Svibanj 2025. 19:44

riamaro

Rijeci ti se pozlatile💖🤫

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Mukii
    18. Svibanj 2025. 19:47

Hope82

Pozdrav cure!
    Opet se dugo nisam javljala, jer ponovo nisam mogla ući u forum, nije mi htjelo primiti lozinku. Uglavnom, cestitam svima s pozitivnim betama (Barrbi, Mukii, Dodo, Ivis). Tužna sam i suosjećam sa Xoxo, Uniqlo, Ariela. Lori divne vijesti, Riamaro sretno sutra, iako znam da će sve biti super. Kakva si sa simptomima, što osjećaš? Markolina, u kojoj si fazi? Nata, jel 2x3 Femare piješ? Zašto toliko puno? Donna čestitam!
    Ja sam u srijedu bila na transferu. Pitala sam dr zašto prvih 5,6 dana osjećam stezanje u trbuhu, grčeve…a kad se treba dogoditi implantacija sve nestane, čak i bolne grudi. Rekao je da se implantacija događa odmah jer je to blastocista i da nikakve simptome trudnoce ne mogu tako rano osjetiti (nisam ni mislila na trudnoću, nego na grčeve i sl tih prvih dana). E sad, to je onda kontradiktorno s onim što piše u grupi da se implantacija događa nakon par dana. Ja sam sad skroz zbunjena. Molim demantHvala

Mislim da se kod blastociste implantacija dogadja taj ili iduci dan i to ne moras osjetiti, ali iducih dana se dogadja to “ugnijezdjivanje”. Ja sam takodjer osjecala grcice povremeno, ali osjecala sam ih i nakon aih-a pa nista 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…potvrdjena trudnoca, iduci uzv 20.5.

Barrrbi
    18. Svibanj 2025. 19:57

riamaro

Neka ti se riječi ostvare. 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;1beta(11dpt)=342; 2beta(13dpt)= 691. UZV-28.5. 🤞❤️⏳

• Markolina
    18. Svibanj 2025. 20:08

eni233

XOXO ❤️❤️🫂🫂🫂🫂 nadam se da će Beta doći do 0 , i da bude sve kako treba ❤️❤️❤️❤️

Ostale curke Ja sam nova tu pa teško hvatam tko šta i baš va je puno , želim vam puno sreće svima i čestitke novo pečenim mamama❤️❤️❤️

Uglavnom ja sam jako zbunjena i neznam što da mislim pošto su meni punktirali jedan folikul koji je bio prazan posto je bio prirodan ciklus i nije došlo do transfera kad mogu očekivati mengu ? Dali netko mi može tu pomoći u svezi toga , a drugo jel postoji neki razlog zašto su mene počele boljeti grudi ? Kao i poslje ovulacije ? Je moguće da sam ja naknadno ovulirala ? Nist mi nije jasno i fulll sam zbunjena 🤦🏼‍♀️😒😕😕😕

Jesi li dobila Duphastone ili neku drugu terapiju nakon neuspješne aspiracije?
    Ako jesi možeš se ravnati po tome

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all

• Markolina
    18. Svibanj 2025. 20:15

Hope  nadam se da se tvoja mrvica čvrsto primila ❤️
    Ja sam nakon aspiracije završila s prijetećom hiperstimulacijom, tankim endometrijem i povišenim progesteron (povišen na dan štoperice) tako da smo išli na freeze all.
    Sad čekam menstruaciju da vidimo hoćemo li ići u Fet ili prepuštamo još jedan ciklus.
    Doktorica nije bila baš optimistična, rekla je da vjerojatno idući ciklus neće biti pogodan za transfer,ali da ipak dođem na pregled da vidimo.
    Ne znam odakle sad ovaj povišen progesteron,ali ok 🙄 

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all

• Hope82
    18. Svibanj 2025. 22:08

Hvala cure!
    Vadila sam progesteron na dan transfera, na svoju ruku. Bio je 101nmol/L. Ako sam dobro čula, doktor je nešto računao i rekao 30 i to je dobro, odlično. Svaki drugi dan pikam Prolutex, 3x dnevno Duphaston i 2x Cyclogest. Jel po vama to dobar progesteron ili treba biti veci? Noću se baš znojim, pa mi bude hladno i tako mi je u svakom postupku. Grudi ništa, samo bradavice. Utješite me i recite da još ima slučajeva kao ja da od tolikih dodataka progesterona ne osjeća bolne grudi i da nisu narasle. Samo su me u prvom postupku baš bolile grudi, sve kasnije nista. 

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 puna, 1 sveži transfer 5. dan

Ariela_
    18. Svibanj 2025. 22:45

Hope meni grudi nisu bas nikad reagirale tako rano, ni u trudnoci (tek poslije), niti na bilo kakvim lijekovima. Tako da i sama se ne bih mogla mjeriti po tome, čak par dana nakon šta mi se tijelo navikne na visoke doze progesterona nemam nikakve posebne nuspojave, možda glavobolje i umor, ali i to ne vežem direkt uz lijekove nego možda neke druge životne situacije🤷🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️ 31
    🙋🏻‍♂️38
    Beba br. 2 ….. ⏳
    1.IVF ❌

Verbena
    19. Svibanj 2025. 00:11

Xoxo, drago mi je da je krenulo krvarenje, nadam se da je to znak da će sve biti dobro 💙 Šaljem zagrljaj
    Riamaro, sretno danas!! 🙏🤞❤️☺️
    Hope, pupo, sretno! ☺️
    Ariela, žao mi je zbog testa, držim fige za idući postupak 🍀❤️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.