Donna wow koja priča, čestitam od srca! Jel ja to dobro vidim u potpisu da si nedavno rodila? Držim fige da sve bude savršeno i dobijete pojačanje ☺️
XOXO držimo fige da beta pada i da se ova agonija čim prije završi❤️ Drži se!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Donnaprekrasna vijest, držim fige da bude uredna trudnoća 🤞🏽
Loriodlicno, sad neka se razvijaju lijepo 😍 kad ti je transfer?
Xoxodrzi se draga ♥️
Sutra ću znati kad vidimo kako se dijele. Ja se nadam da će biti sve ok pa da čekamo stadij blastice, onda bi transfer bio u srijedu.
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Lori odlicno! Jako mi je drago🥰😍😍 drzim fige🤞
Donna jako lijepa prica, cuda su moguca☺️
Xoxo drzi se..svi mislimo na tebe❤️ nadam se da ces brzo ponovno moci u postupak☺️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Riamaro, Lori, jane23, Muki, hvala curke na čestitkama i lijepim željama🥰
Je, nedavno sam rodila, bio je uspješan icsi. Prije mjesec-dva sam bila kod doktora da pogleda jel sve okej nakon poroda i sad opet. Čovjek mislio da je neki problem pa dolazim tako brzo, a ono trudna🤣
Želim vama svima isto tako puno puno uspjeha u postupcima, a i u kućnoj radinosti, nikad se ne zna♥️
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
Muki baš ti gledam potpis, meni je bilo tako identično lani. 10 oplođenih, 3 smrzlića i slične vrijednosti bete🥰
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
Mukibaš ti gledam potpis, meni je bilo tako identično lani. 10 oplođenih, 3 smrzlića i slične vrijednosti bete🥰
A joj to mi je bas drago cuti! ☺️ cekam taj drugi uzv, do sada su me boljele grudi, danas nista pa odmah panika😅
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Mukibaš ti gledam potpis, meni je bilo tako identično lani. 10 oplođenih, 3 smrzlića i slične vrijednosti bete🥰
A joj to mi je bas drago cuti! ☺️ cekam taj drugi uzv, do sada su me boljele grudi, danas nista pa odmah panika😅
Sjećam se i toga 🤣 Svaki put osluškivanje simptoma i zabrinutost, meni je to trajalo između svaka dva ultrazvuka doslovno do poroda. Ne brini, ništa ne znači jel te bole grudi♥️
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
Sjećam se i toga 🤣 Svaki put osluškivanje simptoma i zabrinutost, meni je to trajalo između svaka dva ultrazvuka doslovno do poroda. Ne brini, ništa ne znači jel te bole grudi♥️
Hvala ti, odmah mi je lakse kad to cujem🥰❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Donna obzirom da je muški faktor, u kojoj klinici ste uspjeli? :)
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Donnaobzirom da je muški faktor, u kojoj klinici ste uspjeli? :)
Cito. Kod dijagnoze azoo, mm je radio microtesu kod njihove urologice, ali za postupak je ipak bilo spermija i u ejakulatu pa su radili sa svježim.
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
Sortiraj odgovore
Najstariji