Barbi cestitam na beti!!! Neka se pravilno dupla ❤️🤞🏻
Koka meni ti znaju skoro svi ja tesko ista presutim haha takoder me je povezalo s mnogim ljudima koji kad su culi kroz sta prolazim su se poceli otvarat o svom putu. Na drugu stranu dobila sam dosta nezeljenih savjeta i pitanja kad bih najrade ne mislila na to. Tako da mislim da moras izvagat sto je za tebe najbolje.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 ⏳
Uniqlo, žao mi je zbog bete, ali drago mi je da imaš plan za dalje. Sretno svakako! ☺️
Barbi, čestitam i sretno s kontrolnom betom, a i dalje! ❤️☺️
MilliPe, ajme užas, žao mi je, pa to je da se pojedeš od živaca.. Ali vjerujem da će sve biti dobro, samo treba preživjeti do sutra... Sretno! 💓
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Barbi Ja sam u Njemackoj.. ovde se ne javljaju ni na telefon nazalost.. Prezivjecu do sutra nekako.
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
BarbiJa sam u Njemackoj.. ovde se ne javljaju ni na telefon nazalost.. Prezivjecu do sutra nekako.
😑 Sorry ja sam automatski povezala da si u Hr🫣🙃
Čekamo rezultate s tobom. Crtica je bila odlična, puno tamnija nego moja tako da bude velika brojka🤞🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoasthenotheratozoospermia (4/25)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;1beta(11dpt)=342🍀🤞2beta(13dpt)= ⏳
Barbi cestitam na beti!!! Neka se pravilno dupla ❤️🤞🏻
Koka meni ti znaju skoro svi ja tesko ista presutim haha takoder me je povezalo s mnogim ljudima koji kad su culi kroz sta prolazim su se poceli otvarat o svom putu. Na drugu stranu dobila sam dosta nezeljenih savjeta i pitanja kad bih najrade ne mislila na to. Tako da mislim da moras izvagat sto je za tebe najbolje.
Koka slažem se s Molly odvaži šta ti je bitno,kakav si tip osobe i šta ti radi ugodu…kod nas većina zna,govorim otvoreno jer sam takav tip,puno puta me to koštalo Ali nije mi zao..par cura je nakon toga u kvartu tražilo moj broj i kažu da ih je to spasilo,odemo na kavu,bodrimo se,pratimo i sve im je lakse kažu 🥰
Barbi samo neka se podupla kako treba..sretno draga🙏🏽💜
Hvala curkama za savjet za VV za progesteron 😘
MiliPe zivce na tregere…sretno😍
Uniqlo zao mi je..sretno s planovima komad✨😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Srculence super! Brzo će ponedjeljak pa si pupo 🤞🏻🍀
Uniqlo nadam se da će idući ciklus biti dobitan 🤞🏻💪🏻
MiliPe ne mogu vjerovati! Ali imaš lijepu crticu tako da vjerujem da će biti dobra beta 🍀🍀🍀🫶
ITM mi smo mikrodelecije čekali nekih mjesec dana. Dna smo išli privatno i rezultati su bili kroz neka 3 tjedna
Koka meni zna uža obitelj i većina prijatelja. Imali smo pravi baby boom oko nas i da bismo se zaštitili baby priča, rekli smo prijateljima da se borimo i da su nam to malo teške teme. Mislim da na kraju svega, trebaš vidjeti kako se ti osjećaš i ako ti nije ugodno da previše ljudi zna, nemoj govoriti. Ako osjećaš da želiš reći cijelom svijetu, viči! Misli na sebe i olakšaj sebi 😊🫶
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.betq (16dnt): 4294, ⏳️UZV 23.05.
ivis11062@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji