Pozz cure, evo upravo u bolnici, predlagane su mi tablete za prekid trudnoće, međutim ja sam se odlučila za kiretažu 💔 Sutra ili u utorak je dan D 💔
stalno mislim na tebe 😭
dobro si se odlučila za kiretazu. traži opću anasteziju. nemoj nikako pristati na lokalnu. ja sam tako pristala na lolalnu ali to te samo osamiti a sve osjecas. dodi na taste i prijeti im se da ces im se bacati po stolu. nemoj sutiti. oni sto sute najebu.
Cure, da ne nabrajam sve, hvala Vam najljepša na podršci, ja vama svima također šaljem najveću podršku na svijetu,
meni je jučer svijet stao doslovce, u onom momentu kada sam u doktorovim ozbiljnim očima tražila tračak nade, tračak pozitive ali to se nije dogodilo. Požalila sam da umrem na tom stolu. 🥺
Ovaj osjećaj da evo 2 dana nosim mrtvu bebu u sebi je tako bolan 😭 I ne, ne želim da ju izvade van, ne želim ju dati, to je moja beba 💔
Tražila sam opću svakako, tablete nameću a ako se ne očistiš svejedno se ide na kiretažu i nisam htjela riskirat. Moj mali anđel se sada pridružio veseloj skupini sa ovog foruma, ovo se nikad ne zaboravlja. Boli do kosti, 2 dana se ne mogu niti najmanje smiriti, ne funkcioniram. Nek nam dragi Bog svima da snage. Ja sam psihički ubijena, nema me…
Koliko moraš biti očajan kad kažeš a možda doktor nije dobro vidio, možda je beba živa, pa pitanje jel može bebi ipak prokucati srce, jasno je da sam skrenula sa pameti… 💔
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pozz cure, evo upravo u bolnici, predlagane su mi tablete za prekid trudnoće, međutim ja sam se odlučila za kiretažu 💔 Sutra ili u utorak je dan D 💔
stalno mislim na tebe 😭
dobro si se odlučila za kiretazu. traži opću anasteziju. nemoj nikako pristati na lokalnu. ja sam tako pristala na lolalnu ali to te samo osamiti a sve osjecas. dodi na taste i prijeti im se da ces im se bacati po stolu. nemoj sutiti. oni sto sute najebu.
Cure, da ne nabrajam sve, hvala Vam najljepša na podršci, ja vama svima također šaljem najveću podršku na svijetu,
meni je jučer svijet stao doslovce, u onom momentu kada sam u doktorovim ozbiljnim očima tražila tračak nade, tračak pozitive ali to se nije dogodilo. Požalila sam da umrem na tom stolu. 🥺
Ovaj osjećaj da evo 2 dana nosim mrtvu bebu u sebi je tako bolan 😭 I ne, ne želim da ju izvade van, ne želim ju dati, to je moja beba 💔
Tražila sam opću svakako, tablete nameću a ako se ne očistiš svejedno se ide na kiretažu i nisam htjela riskirat. Moj mali anđel se sada pridružio veseloj skupini sa ovog foruma, ovo se nikad ne zaboravlja. Boli do kosti, 2 dana se ne mogu niti najmanje smiriti, ne funkcioniram. Nek nam dragi Bog svima da snage. Ja sam psihički ubijena, nema me…
Koliko moraš biti očajan kad kažeš a možda doktor nije dobro vidio, možda je beba živa, pa pitanje jel može bebi ipak prokucati srce, jasno je da sam skrenula sa pameti… 💔
Tinčice draga. Srce mi se para čitajući sve ovo. I boli. Jako, a ne mogu ni zamislit kako je tebi. Mislima i molitvom sam uz tebe! ❤️
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️
Kad je ET u pitanju tijelo je još izmoreno od aspiracije. Ja sam ju dobro podnijela ali isto napuhana totalno, a zatvor me mučio baš žestoko.
E a sad nakon FET-a problema sa zatvorom nemam, a nakon testa od ponedjeljka oprostite na izrazu ali ja se odčepila. 😂😂Nina000jesi li što drugačije radila nakon ovog trasnfera u odnosu na neuspjele? Clexan si uzimala i ranije?
Moja Mima, clexane sam tek dobila u ovom FET-u. Iza mene je bila aspiracija s 4 savršene blastociste. U potpisu vidiš sve postupke. Nakon zadnjeg neuspjeha ponukana forumom pitam ginića da me naruči k transfuzilogu. I telefonski dobijem termin tek u 4. mjesecu i ja ih nekako nagovorim da me prime zbog planiranog postupka i moram imat nalaze spremne i uspijem dobit termin odmah. U prvom mjesecu riješim krv, čekam mjesec dana kontrolu u kojoj ful ljubazna doktorica kaže nema potrebe za heparinom to su sve blage mutacije ne značajne za neplodnost. Ja sam PAI 4g/5g i MTHFR homozigot. Uglavnom došavši MPO doktoru odmah mi je rekao heparin moram primat i da nađem specijalistu hematologa koji će to preporučiti. I nekako sam ja našla tko mi je prepisao i dobila clexane kojeg sam počela pikat od dana teansfera. Još mi embriologica kaže da kao ne vidim u čemu je razlog neuspjeha kod nas. Savršene blastociste, endometrij, stanje sve super a nema uspjeha. I kao da obavezno koristim clexane jer pretpostavlja da je jedino to što nas spriječava.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Kad je ET u pitanju tijelo je još izmoreno od aspiracije. Ja sam ju dobro podnijela ali isto napuhana totalno, a zatvor me mučio baš žestoko.
E a sad nakon FET-a problema sa zatvorom nemam, a nakon testa od ponedjeljka oprostite na izrazu ali ja se odčepila. 😂😂Nina000jesi li što drugačije radila nakon ovog trasnfera u odnosu na neuspjele? Clexan si uzimala i ranije?
Moja Mima, clexane sam tek dobila u ovom FET-u. Iza mene je bila aspiracija s 4 savršene blastociste. U potpisu vidiš sve postupke. Nakon zadnjeg neuspjeha ponukana forumom pitam ginića da me naruči k transfuzilogu. I telefonski dobijem termin tek u 4. mjesecu i ja ih nekako nagovorim da me prime zbog planiranog postupka i moram imat nalaze spremne i uspijem dobit termin odmah. U prvom mjesecu riješim krv, čekam mjesec dana kontrolu u kojoj ful ljubazna doktorica kaže nema potrebe za heparinom to su sve blage mutacije ne značajne za neplodnost. Ja sam PAI 4g/5g i MTHFR homozigot. Uglavnom došavši MPO doktoru odmah mi je rekao heparin moram primat i da nađem specijalistu hematologa koji će to preporučiti. I nekako sam ja našla tko mi je prepisao i dobila clexane kojeg sam počela pikat od dana teansfera. Još mi embriologica kaže da kao ne vidim u čemu je razlog neuspjeha kod nas. Savršene blastociste, endometrij, stanje sve super a nema uspjeha. I kao da obavezno koristim clexane jer pretpostavlja da je jedino to što nas spriječava.
Jedino me sad u pere depra s obzirom na prethodne neuspjehe. Jesam li trebala i tad koristiti clexane?
Koja kombinacija je pomogla mom plusu i pozitivnoj beti ne znam.
Možda što sam bila neutralna, odmorila i tijelo i mozak i neplanirano ušla u postupak, ne znam.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Vstos imam ja slično iskustvo. Prva dva UZV, ako računamo da je prvi UZV osmi dan ciklusa, doktorice su mi rekle kako se “ništa” ne dešava iako sam bila u Full stimulaciji. Kad sam već dosla dotle, rekle su dođi i idući put ali možda jajnici moraju odmoriti. Ispostavilo se da kod mene sve dolazi kasnije i odjednom, tako da su svi folikuli buknuli u razmaku od nepuna 3 dana, sve savršeno izgledalo, transfer sam imala 2 dana prije očekivane menstruacije - znaci toliko o kasnim dešavanjima u mom ciklusu… pa eto, nije gotovo dok nije gotovo 🍀
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀
stalno mislim na tebe 😭
Tincica ne mogu ni zamisliti kroz sto trenutno prolazis i kako se osjecas..mislim da ne postoje rijeci utjehe...zelim ti da uspijes izdrzati ovo sto je pred tobom i znaj da svi mislimo na tebe❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
tinčice1703, žao mi je, nema riječi utjehe za takve situacije. Teško je, drž nam se!
Ja se javljam samo da kažem da je moj AIH odrađen, nisu ni uopce radili uzv prije tako da ko zna jel išta ostalo. Nekako su sve to olako prihvatili tj. zapravo i izignorirali moje sumnje da sam ovulirala 2 dana prije.
Kod mene ce bit da se prvi mačići u vodu bacaju.
Ostalim curama koje su u isčekivanju bilo bete, uzv i rezultata stimulacija, sretno 🍀
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 25.4 ⏳️
stalno mislim na tebe 😭
draga nisi skrenula nego ti se mozak štiti od šoka. ja sam isto imala takve percepcije stvarnosti, a i sad ponekad mislim da je dr krivo vidio.
jedino ti mogu reci da kiretazu ne rade na slijepo nego ti drze uzv na trbuhu dok dr unutra operira. tako da sve vide sto je prokrvljeno i vidjeli bi otkucaje da ih ima.
meni je nekako bilo umirujuce nositi tu bebu u trbuhu, kao da sam joj grobnica prije nego skroz nestane...
i ja se tjesim da je sad anđeo i da ću barem je u vječnom životu upoznati...
samo želim da ti vrijeme što prije prođe i neću ti pisati da je možda bolje ovako i sama sam prošla nekoliko puta taj osjećaj da želim zamjeniti mjesto ili pomislim da se bar ne probudim...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Tinčice ovo bas boli… nije fer 💔💔
Ivis kad putujes za Prag? Skuzila sam da je transfer 24.4.
Kyra drzimo fige 🤞🏽
Je li nam Bela ziva?
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Tinčice dusa boli kad ovo citam, ne mogu zamisliti kako je tebi. Nemam sto pametno reci osim drži se ❤️💔
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Sortiraj odgovore
Najstariji