Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kyra08
    17. Travanj 2025. 22:39

tinčice1703, žao mi je, nema riječi utjehe za takve situacije. Teško je, drž nam se!

Ja se javljam samo da kažem da je moj AIH odrađen, nisu ni uopce radili uzv prije tako da ko zna jel išta ostalo. Nekako su sve to olako prihvatili tj. zapravo i izignorirali moje sumnje da sam ovulirala 2 dana prije. 

Kod mene ce bit da se prvi mačići u vodu bacaju. 

Ostalim curama koje su u isčekivanju bilo bete, uzv i rezultata stimulacija, sretno 🍀

💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
    🕺🏻 37 g. : normozoo
    9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
    04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 0.8

Razumna
    18. Travanj 2025. 00:15

tinčica1703

Razumna

tinčica1703

Pozz cure, evo upravo u bolnici, predlagane su mi tablete za prekid trudnoće, međutim ja sam se odlučila za kiretažu 💔 Sutra ili u utorak je dan D 💔

stalno mislim na tebe 😭
    dobro si se odlučila za kiretazu. traži opću anasteziju. nemoj nikako pristati na lokalnu. ja sam tako pristala na lolalnu ali to te samo osamiti a sve osjecas. dodi na taste i prijeti im se da ces im se bacati po stolu. nemoj sutiti. oni sto sute najebu.

Cure, da ne nabrajam sve, hvala Vam najljepša na podršci, ja vama svima također šaljem najveću podršku na svijetu,

meni je jučer svijet stao doslovce, u onom momentu kada sam u doktorovim ozbiljnim očima tražila tračak nade, tračak pozitive ali to se nije dogodilo. Požalila sam da umrem na tom stolu. 🥺
    Ovaj osjećaj da evo 2 dana nosim mrtvu bebu u sebi je tako bolan 😭 I ne, ne želim da ju izvade van, ne želim ju dati, to je moja beba 💔
    Tražila sam opću svakako, tablete nameću a ako se ne očistiš svejedno se ide na kiretažu i nisam htjela riskirat. Moj mali anđel se sada pridružio veseloj skupini sa ovog foruma, ovo se nikad ne zaboravlja. Boli do kosti, 2 dana se ne mogu niti najmanje smiriti, ne funkcioniram. Nek nam dragi Bog svima da snage. Ja sam psihički ubijena, nema me…
    Koliko moraš biti očajan kad kažeš a možda doktor nije dobro vidio, možda je beba živa, pa pitanje jel može bebi ipak prokucati srce, jasno je da sam skrenula sa pameti… 💔

draga nisi skrenula nego ti se mozak štiti od šoka. ja sam isto imala takve percepcije stvarnosti, a i sad ponekad mislim da je dr krivo vidio.
    jedino ti mogu reci da kiretazu ne rade na slijepo nego ti drze uzv na trbuhu dok dr unutra operira. tako da sve vide sto je prokrvljeno i vidjeli bi otkucaje da ih ima.
    meni je nekako bilo umirujuce nositi tu bebu u trbuhu, kao da sam joj grobnica prije nego skroz nestane...
    i ja se tjesim da je sad anđeo i da ću barem je u vječnom životu upoznati...
    samo želim da ti vrijeme što prije prođe i neću ti pisati da je možda bolje ovako i sama sam prošla nekoliko puta taj osjećaj da želim zamjeniti mjesto ili pomislim da se bar ne probudim...

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

riamaro
    18. Travanj 2025. 07:48

Tinčice ovo bas boli… nije fer 💔💔
    Ivis kad putujes za Prag? Skuzila sam da je transfer 24.4. 
    Kyra drzimo fige 🤞🏽
    Je li nam Bela ziva? 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️

riamarro@hotmail.com

Molly8
    18. Travanj 2025. 07:52

Tinčice dusa boli kad ovo citam, ne mogu zamisliti kako je tebi. Nemam sto pametno reci osim drži se ❤️💔

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.

Lori🍀
    18. Travanj 2025. 07:59

Tinčice strašno je ovo i za pročitati a kamoli za proživjeti💔 Isplači se, neka ti prođe čim prije ovaj grozan period
    Riamaro sretno, neka lijekovi ni ne zatrebaju to bi bilo najbolji ishod💕 Super za antralce i endometrij!
    Sage, Muki, Barbi, Nata, Jane, Kyra držim fige na rukama i nogama
    Nata meni ti sitni nisu narasli ali možda tebi hoće. Dobar znak svakako da se ovaj put pojavilo više folikula!
    Kyra stvarno bzvz da nisu ni uzv napravili i da su tako mrtvo hladno pristupili svemu. Gdje si to u postupku?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️

• Kyra08
    18. Travanj 2025. 09:53

Lori🍀

Tinčicestrašno je ovo i za pročitati a kamoli za proživjeti💔 Isplači se, neka ti prođe čim prije ovaj grozan periodRiamarosretno, neka lijekovi ni ne zatrebaju to bi bilo najbolji ishod💕 Super za antralce i endometrij!
    Sage, Muki, Barbi, Nata, Jane, Kyradržim fige na rukama i nogamaNatameni ti sitni nisu narasli ali možda tebi hoće. Dobar znak svakako da se ovaj put pojavilo više folikula!
    Kyra stvarno bzvz da nisu ni uzv napravili i da su tako mrtvo hladno pristupili svemu. Gdje si to u postupku?

KBCSM, ma sestre su jako drage i pristupačne, međutim ostalo sve ko na traci.

💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
    🕺🏻 37 g. : normozoo
    9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
    04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 0.8

Verbena
    18. Travanj 2025. 14:28

Tinčice… sve mi je poznato nažalost... drži se... 💔
    Riamaro, prekrasan rezultat i sa antralcima i sa endometrijem 😍😍 držim fige da sve bude dobro ovaj ciklus 🙏
    Ja se bisam javljala jer nemam što prijaviti - pregled je bio 7. dan ciklusa pa je endometrij još tanak i vidi se po par još uvijek sitnih folikula na oba jajnika. Dobila sam uputu za praćenje LH trakicama od nedjelje, a pregled ponovno u utorak, odnosno ranije u slučaju pozitivne trakice. Rekla je dr, ako opet ne bude išlo u prirodnom ciklusu, sljedeći idemo sa estrofemom.

Nadam se da ste mi sve dobro ❤️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Barrrbi
    18. Travanj 2025. 14:47

Kyra08 Ja sam imala 3 AIH kod njih i nikad uzv prije postupka. Možda im je takva praksa.

Ja sam obavila danas prvi uzv, ima folikula ali sitniji i nastavak terapije. Sljedeći uzv u srijedu.

Sretno svima.🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6.⏳

Rolica
    18. Travanj 2025. 20:54

Drage cure, evo da vas sve malo pozdravim, mislim na vas, ali sam uzela malo odmora od svega. Nekako mi je stalno muka od ove teme i općenito nastavka i ne mogu se skulirati, valjda neka normalna faza...
    .
    Tinčice draga čula sam što se dogodilo, neizmjerno mi je žao... drži se draga... nema riječi utjehe, isplači se i vidi što i kako dalje... 
    Riamaro, Dodo, sretnooo cure! 
    Razumna sretno, ako sam dobro pohvatala da imaš 4 smrzlića, neka barem jedan bude extra i dobitan 
    Nata sretno draga :))
    FridaFredova čestitke, neka bude dosadna i školska trudnoća :))
    Marisha kako si ti draga, je li sve ono sad iza tebe, nadam se da je 
    Bebolina svaka čast, borila si se skroz koliko je išlo... želim vam brzo udomljavanje i povojenje jedne predivne malene duše, a možda se još odlučite i za donaciju js. Vidjet ćeš, polako. Javljaj nam novosti 
    Sanii, Sanjushka, Slee, ostale cure, pusa svima! 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Ivis
    18. Travanj 2025. 20:55

Riamaro držim fige da je to to i da se pratimo 🙈🤞
    Vjerojatno putujem u utorak 🙏 

Svima šaljem zagrljaje i želim da se lijepo odmorite za produženi vikend 🍀😘 

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.