Tinčice strašno je ovo i za pročitati a kamoli za proživjeti💔 Isplači se, neka ti prođe čim prije ovaj grozan period
Riamaro sretno, neka lijekovi ni ne zatrebaju to bi bilo najbolji ishod💕 Super za antralce i endometrij!
Sage, Muki, Barbi, Nata, Jane, Kyra držim fige na rukama i nogama
Nata meni ti sitni nisu narasli ali možda tebi hoće. Dobar znak svakako da se ovaj put pojavilo više folikula!
Kyra stvarno bzvz da nisu ni uzv napravili i da su tako mrtvo hladno pristupili svemu. Gdje si to u postupku?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Tinčicestrašno je ovo i za pročitati a kamoli za proživjeti💔 Isplači se, neka ti prođe čim prije ovaj grozan periodRiamarosretno, neka lijekovi ni ne zatrebaju to bi bilo najbolji ishod💕 Super za antralce i endometrij!
Sage, Muki, Barbi, Nata, Jane, Kyradržim fige na rukama i nogamaNatameni ti sitni nisu narasli ali možda tebi hoće. Dobar znak svakako da se ovaj put pojavilo više folikula!
Kyra stvarno bzvz da nisu ni uzv napravili i da su tako mrtvo hladno pristupili svemu. Gdje si to u postupku?
KBCSM, ma sestre su jako drage i pristupačne, međutim ostalo sve ko na traci.
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 25.4 ⏳️
Tinčice… sve mi je poznato nažalost... drži se... 💔
Riamaro, prekrasan rezultat i sa antralcima i sa endometrijem 😍😍 držim fige da sve bude dobro ovaj ciklus 🙏
Ja se bisam javljala jer nemam što prijaviti - pregled je bio 7. dan ciklusa pa je endometrij još tanak i vidi se po par još uvijek sitnih folikula na oba jajnika. Dobila sam uputu za praćenje LH trakicama od nedjelje, a pregled ponovno u utorak, odnosno ranije u slučaju pozitivne trakice. Rekla je dr, ako opet ne bude išlo u prirodnom ciklusu, sljedeći idemo sa estrofemom.
Nadam se da ste mi sve dobro ❤️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Kyra08 Ja sam imala 3 AIH kod njih i nikad uzv prije postupka. Možda im je takva praksa.
Ja sam obavila danas prvi uzv, ima folikula ali sitniji i nastavak terapije. Sljedeći uzv u srijedu.
Sretno svima.🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️
Drage cure, evo da vas sve malo pozdravim, mislim na vas, ali sam uzela malo odmora od svega. Nekako mi je stalno muka od ove teme i općenito nastavka i ne mogu se skulirati, valjda neka normalna faza...
.
Tinčice draga čula sam što se dogodilo, neizmjerno mi je žao... drži se draga... nema riječi utjehe, isplači se i vidi što i kako dalje...
Riamaro, Dodo, sretnooo cure!
Razumna sretno, ako sam dobro pohvatala da imaš 4 smrzlića, neka barem jedan bude extra i dobitan
Nata sretno draga :))
FridaFredova čestitke, neka bude dosadna i školska trudnoća :))
Marisha kako si ti draga, je li sve ono sad iza tebe, nadam se da je
Bebolina svaka čast, borila si se skroz koliko je išlo... želim vam brzo udomljavanje i povojenje jedne predivne malene duše, a možda se još odlučite i za donaciju js. Vidjet ćeš, polako. Javljaj nam novosti
Sanii, Sanjushka, Slee, ostale cure, pusa svima!
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Riamaro držim fige da je to to i da se pratimo 🙈🤞
Vjerojatno putujem u utorak 🙏
Svima šaljem zagrljaje i želim da se lijepo odmorite za produženi vikend 🍀😘
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
24.04. FET
ivis11062@gmail.com
Jutro cure, nadam se da ste sve dobro. Ovaj vikend za naš koje slavimo Uskrs je super došao da se okupiramo drugim stvarima i bar malo ne mislimo na naše muke 😊
Ali naravno, ne bi to bilo to da se opet ne vrte misli po glavi.. pa sada mene muči jedna stvar. S obzirom da mi je folikul bio 12mm i endić 6,7, a iduća folikulometrija je u utorak a do tada pratim s Lh trakicama stanje.. moje pitanje je što ako mi ovulacija bude npr u ponedjeljak? Kako onda ide postupak, šta nisam trebala dobiti štopericu prije? Joj muči me ovaj prirodni FET i strah me da ću propustiti transfer, a tako sam ovaj mjesec mirno ušla u sve to, ako mi se odgodi transfer onda sam u banani i još mjesec dana samo razmišljanja o tome..
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021 - beta 80, biokemijska
FET 2021 - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 2025 - krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Jutro cure, nadam se da ste sve dobro. Ovaj vikend za naš koje slavimo Uskrs je super došao da se okupiramo drugim stvarima i bar malo ne mislimo na naše muke 😊
Ali naravno, ne bi to bilo to da se opet ne vrte misli po glavi.. pa sada mene muči jedna stvar. S obzirom da mi je folikul bio 12mm i endić 6,7, a iduća folikulometrija je u utorak a do tada pratim s Lh trakicama stanje.. moje pitanje je što ako mi ovulacija bude npr u ponedjeljak? Kako onda ide postupak, šta nisam trebala dobiti štopericu prije? Joj muči me ovaj prirodni FET i strah me da ću propustiti transfer, a tako sam ovaj mjesec mirno ušla u sve to, ako mi se odgodi transfer onda sam u banani i još mjesec dana samo razmišljanja o tome..
Draga Titi prvi uzv za prirodni FET 9dc meni folikul 11,9mm. Doktorica racunala u prosjeku 1 mm raste taman ce biti stoperica 13 dc. Dosla sam na uzv 13 dc da vidimo stanje i dobijem stopericu. Ovulacija bila na stolu kod doktora. 🤦🏽♀️ Ja u cudu, sto briga. Inace nemam znakove ovulacije. Ali dan prije me znalo zastrecat i odmah sam pomislila da je ovulacija tu. 😂 Tako je i bilo. Manje trovanja za mene.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️
Nina ajme super, to onda znači da ako se ovulacija sama dogodi da niti ne treba štoperica? Ne bih se nije na to žalila, samo da javim ne propustim transfer.
Nadam se da ti je upravo taj transfer i bio dobitni 😊
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021 - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 2025 - krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Ajme oprostite na pravopisnim greškama, stalno mi sam mobitel nešto ispravlja 😆
ET- 2 blastice, beta 0