Pozdrav svima
Nova sam na forumu pa bi sa vama htjela podijeliti svoje iskustvo i čuti neke savjete od vas s obzirom da nemam nikoga u okolini ko se borio sa neplodnošću.
Već 8 godina vodim borbu sa neplodnošću. Rađene su mi dvije inseminacije na sv.Duhu koje su naravno bile neuspiješne. Moje dijagnoze su PCOS i inzulinska rezistencija, manjak progesterona i višak tostesterona. Nakon 8 godina, napokon krećemo na IVF u polikliniku Škvorc u Samoboru.
Moram pohvaliti doktore i sestre koje su jako jako ljubazne.
Na postupak sam krenula prije cca 10 dana gdje sam dobila Rekovelle inekcije za stimulaciju jajnika, tj.stvaranje folikula (ako sam ja dobro razumijela, a ako nisam ispravite me molim vas). Danas mi je 6ti dan ciklusa i prvi UZV je iza mene. Nažalost, doktorica mi je rekla da nisam baš odreagirala na terapiju i da će mi povećati dozu (s 8,66mg na 9) jer bi na 6ti dan ciklusa folikuli trebali biti bar 10mm, a meni je najveći 7..pa ima par od 5, pa od 3mm itd.. Isto tako mi je napomenula da žene sa PCOS imaju zakašnjelu reakciju na stimulaciju jajnika i da će mo vidjeti na slijedećem UZV hoće li se stanje popraviti,a ako neće da će mo prekinuti.
Mene zanima ima li koja žena koja je imala sličnu situaciju i da je sve bilo na kraju okej, da je stvarno bila malo zakašnjela reakcija? Znam da nebi trebala razbijati glavu sa tim, da moram misliti na nešto drugo, itd. ali me je obeshrabrilo kad mi je rečeno da ako na slijedećem UZV ne bude bolje da prekidamo..
Sretno draga i ne brini ako ne bude kako treba,bude idući ciklus bolji😉…nema cekanja samo hrabro naprijed..bilo bi lakse pratiti te po potpisu😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Pozdrav svima ☺️
Nova sam na forumu, a u potpis mislim da sam stavila najbitnije detalje ☺️
Bili smo sada na prvom ICSI te su nam javili da imamo 6 zametaka i 5 dan da idemo na ET.
Nažalost svih 6 su se 3 dan prestali razvijati.
Ima li tko iskustva sa prestankom razvoja embrija? Ovo me zabrinulo za iduće postupke 😔
👩🦳-36, jajovodi neprohodni,AMH 13
🧔🏻♂️-34,oligoasthenozoospermia
•Poliklinika IVF -ICSI 4/25 ➡️9JS➡️6 embrija
➡️ ET ❌ O BC
Pozdrav novim curkama!
Blondy1988 ja ti mogu podijeliti neko svoje iskustvo. Ja sam imala 15 zdravih jajnih stanica, 11 je oplođeno, a treći dan je ostalo 4, do 5. dana je ostalo 2 blastociste. Kod nas je problem bio kariogram i loš spermiogram, te su nam to naveli kao razlog lošeg rezultata. Morali smo na pgt analizu i nažalost od 2 blastice, samo je jedna ostala ok. Ali evo nadamo se da je ta jedna dobitna 🤞
Možda je i u vašem slučaju utjecaj imao spermiogram.
Da podijelim novosti sa svoje strane. Odradila sam danas UZV, datum transfera će mi biti 24.4. 🤞🤞🤞🤞 Danas uzimam štopericu i pojačali su mi estrofem. S progesteronom krećem u subotu. Malo se osjećam kao da idem na ispit 🙈 baš su mi pomiješani osjećaji uzbuđenja i straha i potpuno sam dekoncentrirana na poslu 😅
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
24.04. FET
ivis11062@gmail.com
Pozdrav novim curkama!
Blondy1988 ja ti mogu podijeliti neko svoje iskustvo. Ja sam imala 15 zdravih jajnih stanica, 11 je oplođeno, a treći dan je ostalo 4, do 5. dana je ostalo 2 blastociste. Kod nas je problem bio kariogram i loš spermiogram, te su nam to naveli kao razlog lošeg rezultata. Morali smo na pgt analizu i nažalost od 2 blastice, samo je jedna ostala ok. Ali evo nadamo se da je ta jedna dobitna 🤞
Da podijelim novosti sa svoje strane. Odradila sam danas UZV, datum transfera će mi biti 24.4. 🤞🤞🤞🤞 Danas uzimam štopericu i pojačali su mi estrofem. S progesteronom krećem u subotu. Malo se osjećam kao da idem na ispit 🙈 baš su mi pomiješani osjećaji uzbuđenja i straha i potpuno sam dekoncentrirana na poslu 😅
➡️ ET ❌ O BC
Pozdrav novim curkama!
Krenula pisati, pa pobjeglo 😁 hvala svakako na informaciji. Vidjet ću što će još dr predložiti.
➡️ ET ❌ O BC
Hvala ti, to sam i ja uvjerena da će još narasti. Ali za ove što piše "sitno" ne znam jel ima kakve šanse… Pojačan mi je i Menopur sa 75 na 150 uz Ovaleap 300, uz to sam dobila i Cetrotide.
Ja sam isto imala par sitnih pa mi je dr usred stimulacije pojacala dozu Bemfole. U mom slucaju se ti “sitni” nisu razvili, ali sigurno postoji sansa da se razviju cim im doktori daju sansu! 🍀
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene ❤️
Kad je ET u pitanju tijelo je još izmoreno od aspiracije. Ja sam ju dobro podnijela ali isto napuhana totalno, a zatvor me mučio baš žestoko.
E a sad nakon FET-a problema sa zatvorom nemam, a nakon testa od ponedjeljka oprostite na izrazu ali ja se odčepila. 😂😂
Nina000 jesi li što drugačije radila nakon ovog trasnfera u odnosu na neuspjele? Clexan si uzimala i ranije?
👱36god. 🧔41god.
👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
🧔oligozoospermia
Pokušavamo od 2022
1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04.
Titi, Verbena, Riamaro sretno nam bilo danas! 🤞🤗
Sretno cure! 💕💕💕
Jane, samo pozitivno i drži se! Držim fige da sve bude dobro! 😘
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Tinčice jako mi je žao… 🥺 Neka ta trauma što prije zacijeli i da kiretaža prođe brzo i bez komplikacija 🙏🏼 ❤️🩹
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Hvala puno svima! 💖
Nina cestitam, neka se beta pravilno dupla 🥰 sretno sutra, ako ponavljas
Molly neka vrijeme brzo prođe 💪🏼
Eni dragi su jako u Vinogradskoj, ali je kao na traci, u prirodnom ciklusu dozivjela bjezanje jajne stanice i njima je to pod normalno. Pogledaj anketu koju je napravila Rolica. Probam kasnije naci link pa stavim.
Sanii trudim se popratiti sve suborkinje 😇 tek sad vidim koliko nam nedostaje Sanjushka.. 🫶
Kako si ti?
Sage pa baš lijepa reakcija na lijek! Želim ti sreću i dobru berbu 🤩
Barbi neka Gonal bude pun pogodak 🤞🏽
Mukii pupo, sretno 🍀
Nata mozda je ovo znak i jajnici počeli reagirati malo jače. Nadam se iskreno da ćeš i do smrzlića doći 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Vstos dobrodosla! Probaj urediti potpis da te lakše pratimo. Nemam iskustva da ti pomognem, ali drzim fige da se nesto pokrene :)
Blondy zao mi je zbog postupka….
Titi mozda se i probudi folikul 💪🏼
Verbena cekamo danasnje izvjesce 😃 ili mi je promaknulo??
Ja sam dobila isti protokol kao i prosli put kad smo odgodili - Rekovelle. Na UZV po 10 AFC na svakom jajniku i endometrij prekrasan 11mm trolinijski. Bas sam se potiho nadala da se nesto implantiralo u njega 😜 Cuda su moguca, tko zna
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji