Lunaa93 joj nadam se!❤️ Kada su tebi rekli da vadis?
Hvala cure i sretno svima!
25.04., drzim nam fige. 🍀🤞🏼
Samo ne znam kad cu raditi test. Kad si ti mislila pisnuti?😊
Joj ne znam, cak nekako razmisljam cekati do tada ako uspijem, strah me razocarenja…sto ti kazes? Kada si mislila prije? 😊
Ja sam planirala u ponedjeljak, to ce biti 10 dan od transfera morule. Prije ne planiram, ne zelim upropastiti praznik. Pa tebi i nije dugo cekati 9 dana od transfera. Tako da cemo biti tu negdje sa danima cekanja. 😊
Ja sam na nagovor tu na forumu napravila test nakon smeđarenja. Uvjerena da je menga. Imala sam grčeve koje u prethodnim postupcima nisam imala. Onako i jesu menstrualni i nisu. Ja sam bila uvjerena da je to menga ali da nije krenula pravo zbog progesterona. Kad sam napravila test i čekala pomislila sam joj sad će opet razočaranje, milijun puta tako. Kad ono dvije crtice, testna slabija od kontrolne ali meni dovoljno. Ja sam osjetila drugačije stanje tamo dolje. 😂😂 Evo i sad imam grčeve, ne brine me jel zna stat, pogotovo kad ne razmišljam o tome. Iii da po sisama sam nekako se uvjerila e to je to. Sise su se u prethodnim postupcima samo ispuhale, znala sam da nije uspijelo. I ne, nisu narasle, ali boluckaju. 😂
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414
Lunaa93 joj nadam se!❤️ Kada su tebi rekli da vadis?
Hvala cure i sretno svima!
25.04., drzim nam fige. 🍀🤞🏼
Samo ne znam kad cu raditi test. Kad si ti mislila pisnuti?😊
Joj ne znam, cak nekako razmisljam cekati do tada ako uspijem, strah me razocarenja…sto ti kazes? Kada si mislila prije? 😊
Ja sam planirala u ponedjeljak, to ce biti 10 dan od transfera morule. Prije ne planiram, ne zelim upropastiti praznik. Pa tebi i nije dugo cekati 9 dana od transfera. Tako da cemo biti tu negdje sa danima cekanja. 😊
Ja sam na nagovor tu na forumu napravila test nakon smeđarenja. Uvjerena da je menga. Imala sam grčeve koje u prethodnim postupcima nisam imala. Onako i jesu menstrualni i nisu. Ja sam bila uvjerena da je to menga ali da nije krenula pravo zbog progesterona. Kad sam napravila test i čekala pomislila sam joj sad će opet razočaranje, milijun puta tako. Kad ono dvije crtice, testna slabija od kontrolne ali meni dovoljno. Ja sam osjetila drugačije stanje tamo dolje. 😂😂 Evo i sad imam grčeve, ne brine me jel zna stat, pogotovo kad ne razmišljam o tome. Iii da po sisama sam nekako se uvjerila e to je to. Sise su se u prethodnim postupcima samo ispuhale, znala sam da nije uspijelo. I ne, nisu narasle, ali boluckaju. 😂
Ovo je prvi put da ne racunam nista pod simptome. Sve me bolucka, ziga, grudi mi bolne, uvecane, stomak mi je napuhnut, ali sve je to zbog stimulacije, i sve sam simptome imala i prije transfera. Jedino sto mi je drugacije nocno budjenje, mislim nemogucnost da opet zaspim i neke vrucine. Budim se da mokrim i to je tako od aspiracije, ali da ne mogu da zaspim, to je drugacije. Ali ne pridajem svemu tome vaznosti jer je rano, peti dan od transfera. 😅
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Kad je ET u pitanju tijelo je još izmoreno od aspiracije. Ja sam ju dobro podnijela ali isto napuhana totalno, a zatvor me mučio baš žestoko.
E a sad nakon FET-a problema sa zatvorom nemam, a nakon testa od ponedjeljka oprostite na izrazu ali ja se odčepila. 😂😂
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414
Luna i Nina znam kako se osjecate, ja sam isto uzasno napuhnuta od aspiracije i znam se buditi mokriti i moram cesce ici na wc, tome ne doprinosi dodatni unos progesterona. Vidjet cu kako cu se osjecati, to sto kaze Luna ne zelim vise uopce misliti o simptomima, jednostavno pricekati da dodje vrijeme 😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Batica hvala na pitanju ❤️ sutra mi je 5. dan od transfera 2 dvodnevne mrvice. Ima trenutaka kad sam skroz pozitivna i mislim da ce sto posto uspjet, a ima trenutaka kad mislim nema sanse. Uzimam i utrogestan 3x dnevno i injekciju Prolutex pa se zbog tih injekcija osjecam kao da sam jos u stimulaciji 😃
Imam sve progesteronske simptome - jako bolne grudi, pritisak u trbuhu, napuhnutost…veselo 😃
Cekam jos dan-dva pa ce pocet moje mahnito testiranje ranim testovima. Cekam da mi dodu postom pa krecem 😂
Mukii drzim fige!! Ocito ti je super pogodena stimulacija, bas lijepi broj 🥰
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
Titi, Verbena, Riamaro sretno nam bilo danas! 🤞🤗
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Sretno cure! 🤞 🤞 🤞 🤞
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Curke sretno svima drzimo svi🤞🏽🤞🏽🤞🏽✨✨✨💜💜💜
Nina super neka se nastavi u istom tonu💖✨
Tincica šta rec,noćna mora nazalost proživljena od puno borilica sa foruma😔..boli i uvijek će..samo dao Bog na kraju da srce bude sretno,ispunjeno a vi zadovoljni 🙏🏽👩🍼
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Sretno cure!!!
Jane javi nam svakako! Drzim fige da pokrenes niz pozitivnih testica☺️🍀
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Jutro, sretno svima danas.
Ja sam sada bila na ultrazvuku, endometrij trolinijski 6,7mm, zasada nema vodećeg folikula, najveći je 12mm. Ovo mi je 11 dan ciklusa, s tim da su mi posljednja 2 mjeseca ciklusi malo produženi do nekih 34 dana. Uputa da dođem u utorak na ultrazvuk, te tijekom vikenda krenem s LH trakicama za svaki slučaj ukoliko nastupi ovulacija.
Nadam se da je to dobro, doktor kaže da sve izgleda super, samo da malo kasni radi tih produženih ciklusa.
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji