Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    riamaro
    10. Travanj 2025. 05:54

Anda apsolutno stoji sve što kažeš. Slažem se da je takvo ophođenje krajnje bezobrazno i za prijavu nadležnim tijelima. 
    Pokušaj sve opcije, i vjeruj da će se dogoditi. Želim ti sreću 🍀
    Lea mislim da si imala sreću da te potrefi Sola od pocetka do kraja. Ona ima to nešto u sebi i daje se do kraja. ❤️ Ja sam ih gore molila da dobijem nju i uvalili su mi Tomica i na aspiraciji i na transferu. Nemam lose iskustvo s njim, ali mi nije ulijevao povjerenje nikad. 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

IKAR0808
    10. Travanj 2025. 08:13

Dobar jutro cure. Nisam pratila neko vrijeme pa sam samo proletjela zadnjih par strana. Sretno svakoj od vas i nadam se da ćete ubrzo ugledati svoje pluseve. Mi smo jučer obavili veliki anomaly scan sa 20 tt kod docenta Bolanče i beba je savršena, trudnoća školska. Dolazi nam još jedna curica. Dalje vodim u Čk, jedino sa 30-32 tt još jedan zadnji UVZ kod njega. Zasuzila sam na taj plan 🥺 

Sretno svima ❤️

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Lori🍀
    10. Travanj 2025. 08:32

Jutro cure

Ikar čestitke na odličnom pregledu i djevojčici
    Divna meni testovi izgledaju skroz ok i vjerujem da će beta danas biti super

Ja ne mogu vjerovati kakve komentare daju ti doktori. Nažalost čula sam to već nekoliko puta, od toga da ženama tvrde da nikako ne mogu ostati prirodno trudne (2 prijateljice su to prošle, na kraju obje prirodno zatrudnile) do toga da se ponašaju kao da gubimo njihovo dragocjeno vrijeme s lošim nalazima. Osim što je bezobzirno, uz to je i glupo jednoj ženi koja nije u menopauzi i ima maternicu tvrditi da je nešto nemoguće kada znamo da je potrebna samo 1 dobra js i 1 spermij 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

• Lunaa93
    10. Travanj 2025. 08:51

Zara, Batice,
    Stvarno mi je zao. Drzim fige da vam naredni postupak bude uspjesen. 
    Divna,
    Sacekaj betu danas i nemoj preuranjeno donositi zakljucke, vjerujem da je sve uredu. 
    Ikar,
    Cestitke, uzivaj u trudnoci. 🥰
    ………..
    Cura, cure koje ste danas na aspiraciji, zaboravila sam ime, sretno i zelim dobru berbu! 🍀🤞🏼

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
    ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
    lunalunci1214@gmail.com

Xoxo23
    10. Travanj 2025. 09:07

Ikar super vijesti ❤️🥰 

Riamaro nisam upratila puno, jesi krenila sa stimulacijom ? 

Sage jeli ti stigla M ? 

Zara, Batice zao mi je 😔 

Marija1990 ja sam upala u blagi hiper bila, dosta napuvana i nekako bolna san bila, ali sam pila rehidromiks i pratila da idem redovno piškit. 3 dan od aspiracije sam išla na potencijalni transfer i čak sam se dobro osjećala ali jajnici su bili uvećani i imala sam tekućine. Meni je bilo tada rečeno odma stat sa progesterona jer se hiper smiri sa dolaskom M. Nakon M sam bila naručena na pregled da vidimo jeli sve pod kontrolom. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 ⏳

Barrrbi
    10. Travanj 2025. 09:16

Ikar Čestitke na curici i urednom pregledu❤️
    Divna samo pozitivno, beta bude odlična ⏳🍀🤞🏼

Meni su osobno svi ok u Vg, dr Iva mi malo ne ulijeva povjerenje a sada sam bila kod one starije dr što znala sjediti s dr Ivom i iskreno ne sviđa mi se. Već 2-3 put propitkivanje zašto idemo na drugo dijete, komentar da s mojim AMH mogu ostati prirodno trudna a da ni ne pogleda ostatak nalaza-pogotovo supruga. Nisam dugo dugo kod Bolanče ili Kune bila.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

Verbena
    10. Travanj 2025. 09:18

Drage moje, 
    opet me nije bilo neko vrijeme, pa samo da vas sve pozdravim ♥️
    Nadam se da ste dobro, u kojoj god fazi bile.. 🙏
    Divna, čestitam na beti i držim fige za ponavljanu da bude super pa da se možeš bar malo opustiti! 🍀
    Ikar, prekrasno ♥️ Vjerujem da će sve ostati dobro do kraja i čestitke na curki 🥰
    Batice, jako mi je žao.. pogotovo što moraš sve proći ispočetka.. Nadam se da si dobro i šaljem ti zagrljaj s puno pozitivne energije za dalje!! 💪💪😘
    Zara, žao mi je za testić.. navijam za beta-čudo!! 🙏
    Razumna, žao mi je da ti je transfer bio tako traumatičan... Tko je radio? Nadam se da se oporavljaš, i psihički i fizički i da je smeđarenje stalo, a za mrvicu ne brini - ona je sigurno tu ♥️
    Zaista od srca želim da ti ovaj postupak donese živu i zdravu bebicu - tvoje malo Božićno čudo 🤗🍀
    Anda.. ♥️ sve znam.. to su valjda ideje veličine koje neki dr nažalost imaju o sebi..
    A što se tiče ovog turskog dr,ne bih rekla da te nešto ohrabrio? 
    Možda i nema puno pomoći od prehrane i suplemenata, ali je jedino u ovom postupku što je pod našom kontrolom pa ako postoje i najmanje šanse da nešto popravimo time, vrijedno je pokušati. Barem da sebi možeš reći da si napravila sve što je bilo u tvojoj moći..

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

riamaro
    10. Travanj 2025. 09:32

Ikar cestitam, bas si me razveselila 🫶
    Xoxo iza Uskrsa bih trebala… samo da ovaj put bude sve ok 🙏🏼 kako si ti?
    Barbi dr Iva mi je, bez pogleda na uzv onako napamet dijagnosticirala policisticne jajnike, jer sam eto imala jaku reakciju na gonal, a 10 drugih lijecnika je dalo komentar da tu nema nikakvih naznaka PCOSa. Tako da… kako moj suprug kaže, ona kao da prepričava udžbenik 😅 
    Verbena kako si nam ti? 😃

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

Xoxo23
    10. Travanj 2025. 10:04

Riamaro jesi već dobila s čim krećeš ? ajme super dobro to je još malo, iako meni ovo sve čekanje pari ko vječnost 🥲  ja sam ovaj put nekako ravnodušna i nisam bas uzbuđena ko kad sam bila u stimuliranom i kada mi je bia prvi fet  🤷🏻‍♀️ krenila sam sa estrofemom, i pretpostavljam da će mi FET bit tako nekad iza Uskrsa ako bude sve okej sa endometrijem 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 ⏳

Marija1990
    10. Travanj 2025. 10:47

IKARo8o8 super vijesti! Čestitam na curici i uživaj u ostatku trudnoće. 🥰
    lea25 i Xoxo23 hvala na komentarima oko hiperstimulacije. 🍀 Ja sam danas dobila M, tako da očito ništa od pregleda sutra na konzultacijama... Pitat ću ih dal ima potrebe nakon M napravit pregled da eliminiramo mogući hiper...
    Anda vezano za Polikliniku IVF, ne znam sto bi ti rekla... Meni je embriologica rekla da ce mi poslat dokumentaciju i da će me doktor kontaktirat nakon što mi je javila da nemamo ništa za transfer...
    Nakraju niti sam išta dobila od dokumentacije, niti me doktor kontaktirao. Ja sam tražila njih konzultacije, da dobijem neko objašnjenje, i dobila termin za dva tjedna (koji je sutra)... Nadam se da ćemo sutra saznat bar nešto konkretno...

Cure (općenito, ali i posebno Poliklinika IVF, s obzirom da smo tamo), da li se dobiva kakva dokumentacija od embriologa, nakon aspiracije, vezano za jajne stanice i oplodnju? Neka kao dijagnostika ili što već. Dobila sam samo otpusno pismo nakon aspiracije na kojem piše broj oocita (plus ostali nevezani podaci). Sutra imamo konzultacije koje sam ja tražila jer želim neko objašnjenje... Pa me zanima što mogu očekivat. 

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.