Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Ožujak 2025. 13:41

Drage moje žene ,lavice moja beta je nažalos 26.9 😭💔 moj put mpo je završen očiti moja kvaliteta stanica je loša i očito nikad neču biti majka tesko je ovo iti izgovoriti ali 43g je tu nema se vise sta mozemo raditi prirodno da se i desi bojim se ishoda .
    Sve ove godine provedene sa vama ,hvaaala vamm na svakoj pdršci riječi utjehe,nade na svemu mi smo divni čopor žena i niko nas ne razumim kao mi ovdje jedna drugu.
    Uvjek cu biti uz vas u mislim i molitvama nikad vas neču zaboraviti❤️
    Čak sam i dobro suze su tu ali neidu ɓaš,teko je ali Bog nek me čuva i da mi snage da se ne ljutim na njega da ne vrištim zašto,zašto nije fer 😭💔
    Jako ste bitni jedna drigoj vi koje tu ostajete aktivne koje cete se boriti uzmite si i kontakte i izgradite odnose ,volite se i tješite jer jedna drugoj ste svee❤️❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

IvonaSi2509
    28. Ožujak 2025. 13:59

Drage moje žene ,lavice moja beta je nažalos 26.9 😭💔 moj put mpo je završen očiti moja kvaliteta stanica je loša i očito nikad neču biti majka tesko je ovo iti izgovoriti ali 43g je tu nema se vise sta mozemo raditi prirodno da se i desi bojim se ishoda .
    Sve ove godine provedene sa vama ,hvaaala vamm na svakoj pdršci riječi utjehe,nade na svemu mi smo divni čopor žena i niko nas ne razumim kao mi ovdje jedna drugu.
    Čak sam i dobro suze su tu ali neidu ɓaš,teko je ali Bog nek me čuva i da mi snage da se ne ljutim na njega da ne vrištim zašto,zašto nije fer 😭💔
    Jako ste bitni jedna drigoj vi koje tu ostajete aktivne koje cete se boriti uzmite si i kontakte i izgradite odnose ,volite se i tješite jer jedna drugoj ste svee❤️❤️

Jako teško je ovo čitati.Draga naša,mi smo uvijek uz tebe.Znaj da si se do zadnjeg trenutka borila kao lavica.Nadamo se i dalje čudu.Ali znaš kako kažu,učitelj šuti pod testom,a opet ta šutnja ubije čovjeka.Nadam se da te u jednom kutku čeka sreća.Budi jaka,mi smo uvijek tu za razgovor,za podršku,za plakanje.Znaj da sam ponosna i na tebe kao što sam ponosna na svaku curu koja se ovdje bori.Možda si izgubila borbu,ali nisi izgubila rat.❤️ Isplači se,istresi tugu iz sebe,digni glavu i vjeruj,ali najbitnije ne odustaj od same sebe.Budi jaka,budi lavica kao i do sad.Pozdravlja te i grli još jedna lavica i cijeli čopor lavica ovdje.

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳

Razumna
    28. Ožujak 2025. 14:00

Draga, jako mi je zao.ali Uvijek postoji jos nešto. Zivis u 21st. Ako si otvorenog uma uvijek mozes probati i donaciju genoma. Prag nije preko svijeta i nije to cifra od 10 000 eura pa da je to nedostižno.
    Tjesim te ovako jer sama sebe tako tjesim. Jednostavno ne mora biti da je ovo kraj i da nema pomoći.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Lori🍀
    28. Ožujak 2025. 14:02

Lea čestitam❤️ Baš su te nepotrebno preplašili neki dan! Neka bude sve savršeno do kraja!

Bela jako mi je žao Želim ti da pronađeš utjehu i sreću u životu unatoč ovoj odluci. Čuvaj se ❤️ 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

💜Medenko
    28. Ožujak 2025. 14:05

Draga Belaaa svaka riječ utjehe je malo,_Ivona je lijepo napisala mislim da je malo reci koliko se sve divimo hrabrosti,snazi,ustrajnosti,vjeri i ljubavi koje iskazuju neke veteranke ovdje a među njima si i ti.Ponosni smo,suprug i ti očito imate dovoljno ljubavi i vjere za sve sto zivot nosi..ne zaboravi nas..Majka si svojim emocijama već odavno vise nego neke fizicki…sretno dalje💔❤️‍🔥❣️🙏🏽

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• Diivnaa__
    28. Ožujak 2025. 14:07

Razumna

Draga, jako mi je zao.ali Uvijek postoji jos nešto. Zivis u 21st. Ako si otvorenog uma uvijek mozes probati i donaciju genoma. Prag nije preko svijeta i nije to cifra od 10 000 eura pa da je to nedostižno.
    Tjesim te ovako jer sama sebe tako tjesim. Jednostavno ne mora biti da je ovo kraj i da nema pomoći.

Stavljam potpis, uskličnik, točku, što već na ovo. BELA, jako mi je žao. Sve smo se ponadale za tebe. Iako su neke godine tu, ako imaš volje, ima načina. 🙏🤞 hvala dragom Bogu da smo u ovom stoljeću di jesmo pa to možemo iskoristiti 🙏 i sama sam razmišljala što ako je toliko loša kvaliteta js/spermija i da jednostavno sa svojim stanicama neću ništa postići... sigurna sam u jedno - a to je da ako ce tako morati biti, ici ćemo u to. Srećom pa maternica ne stari na način na koji stare jajnici, koliko celebrityja 'odjednom' zadružni blizu 50.e i slično. Sve se može, ako ćete to htjeti. Držim ti sve fige svijeta i vjerujem da ćete odlučiti onako kako je za vas najbolje 🙏🥰

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

• Diivnaa__
    28. Ožujak 2025. 14:10

Molly meni je tako bio prolaktin jer ga nisam strogo vadila u mirovanju, ponovila sam nalaz nakon 30min mirovanja pa je bio dobar...

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Ožujak 2025. 14:16

Hvala vam divne moje žene možda ja i bi neznam trenutno moram razabrati emocije i sve ovo progurati.Sami doktor nam je to za jesen predlozio i znam da novci nisu bitni bitno je koliko mi želimo ja možda i bi ali.moj muž i nije baš za to a u ovome smo skupa sve treba uzajamno graditi a opet ne zelim da sebe izgubimo u svemu ovome.🙏🏻💔😭ostat cu tu pratiti cu vas iz prikrajka ❤️hvala vam do neba❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

IvonaSi2509
    28. Ožujak 2025. 14:25

Ja sam žene evo dobila plan. Kaže od sutra Clexane 0.2 jednom dnevno,estrofem 3x1.🙈

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳

tinčica1703
    28. Ožujak 2025. 14:31

Hvala vam divne moje žene možda ja i bi neznam trenutno moram razabrati emocije i sve ovo progurati.Sami doktor nam je to za jesen predlozio i znam da novci nisu bitni bitno je koliko mi želimo ja možda i bi ali.moj muž i nije baš za to a u ovome smo skupa sve treba uzajamno graditi a opet ne zelim da sebe izgubimo u svemu ovome.🙏🏻💔😭ostat cu tu pratiti cu vas iz prikrajka ❤️hvala vam do neba❤️

Draga Bela, baš sam se rastužila i rasplakala na tvoj post. 😭😭 Želim ti reći ono što je moj muž meni govorio u svim mojim propalim pokušajima… Test nije mjerilo naše vrijednosti. I rekao mi je ja ne želim izgubiti svoju ženu i da nam dijete bude mjerilo uspjeha. Volimo se i idemo zajedno u svaki novi dan. Ako dođe beba super, ako ne ostajemo ja i ti … 

Jako mi je žao što prolazite kroz ove teške trenutke, kao što su ti cure napisale borila si se kao prava lavica i nije još kasno, stvarno koliki slavni imaju djecu i oko 50-te… Šaljem ti puno najtoplijih i najsrdačnijih pozdrava. Odtuguj ovu trenutnu situaciju i gledaj alternative. S tobom sam u mislima i molitvama , drži se lavice i kraljice , sve smo tu uz tebe. Grlim najjače. NISI SAMA 🫂🙏🏻❤️🥺

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.