Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Diivnaa__
    28. Ožujak 2025. 14:10

Molly meni je tako bio prolaktin jer ga nisam strogo vadila u mirovanju, ponovila sam nalaz nakon 30min mirovanja pa je bio dobar...

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Ožujak 2025. 14:16

Hvala vam divne moje žene možda ja i bi neznam trenutno moram razabrati emocije i sve ovo progurati.Sami doktor nam je to za jesen predlozio i znam da novci nisu bitni bitno je koliko mi želimo ja možda i bi ali.moj muž i nije baš za to a u ovome smo skupa sve treba uzajamno graditi a opet ne zelim da sebe izgubimo u svemu ovome.🙏🏻💔😭ostat cu tu pratiti cu vas iz prikrajka ❤️hvala vam do neba❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

IvonaSi2509
    28. Ožujak 2025. 14:25

Ja sam žene evo dobila plan. Kaže od sutra Clexane 0.2 jednom dnevno,estrofem 3x1.🙈

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

tinčica1703
    28. Ožujak 2025. 14:31

Hvala vam divne moje žene možda ja i bi neznam trenutno moram razabrati emocije i sve ovo progurati.Sami doktor nam je to za jesen predlozio i znam da novci nisu bitni bitno je koliko mi želimo ja možda i bi ali.moj muž i nije baš za to a u ovome smo skupa sve treba uzajamno graditi a opet ne zelim da sebe izgubimo u svemu ovome.🙏🏻💔😭ostat cu tu pratiti cu vas iz prikrajka ❤️hvala vam do neba❤️

Draga Bela, baš sam se rastužila i rasplakala na tvoj post. 😭😭 Želim ti reći ono što je moj muž meni govorio u svim mojim propalim pokušajima… Test nije mjerilo naše vrijednosti. I rekao mi je ja ne želim izgubiti svoju ženu i da nam dijete bude mjerilo uspjeha. Volimo se i idemo zajedno u svaki novi dan. Ako dođe beba super, ako ne ostajemo ja i ti … 

Jako mi je žao što prolazite kroz ove teške trenutke, kao što su ti cure napisale borila si se kao prava lavica i nije još kasno, stvarno koliki slavni imaju djecu i oko 50-te… Šaljem ti puno najtoplijih i najsrdačnijih pozdrava. Odtuguj ovu trenutnu situaciju i gledaj alternative. S tobom sam u mislima i molitvama , drži se lavice i kraljice , sve smo tu uz tebe. Grlim najjače. NISI SAMA 🫂🙏🏻❤️🥺

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Hrabrica
    28. Ožujak 2025. 14:42

Cure kad se može raditi beta nakon transfera dvije trodnevne mrve? Po uputi doktora treba vaditi betu 15dnt al mi se to čini malo dugo..nekak si mislim jel bi se ista vidjelo i na 11dnt? Napomena da sam jučer na 7dnt dobila zadnji brevactid pa ne znam koliko bi on utjecao na kucni test..

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

lea25
    28. Ožujak 2025. 14:50

Bela nemam rijeci, samo podršku i ljubav za tako snažnu ženu. Ali ako ikada nađeš zrno snage za Prag možda ili neku drugu opciju, mi te svi tu čekamo 😭💝

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 6.8.🔭🩺

IvonaSi2509
    28. Ožujak 2025. 14:52

tinčica1703

Draga Bela, baš sam se rastužila i rasplakala na tvoj post. 😭😭 Želim ti reći ono što je moj muž meni govorio u svim mojim propalim pokušajima… Test nije mjerilo naše vrijednosti. I rekao mi je ja ne želim izgubiti svoju ženu i da nam dijete bude mjerilo uspjeha. Volimo se i idemo zajedno u svaki novi dan. Ako dođe beba super, ako ne ostajemo ja i ti …

Jako mi je žao što prolazite kroz ove teške trenutke, kao što su ti cure napisale borila si se kao prava lavica i nije još kasno, stvarno koliki slavni imaju djecu i oko 50-te… Šaljem ti puno najtoplijih i najsrdačnijih pozdrava. Odtuguj ovu trenutnu situaciju i gledaj alternative. S tobom sam u mislima i molitvama , drži se lavice i kraljice , sve smo tu uz tebe. Grlim najjače. NISI SAMA 🫂🙏🏻❤️🥺

Slažem se sa tobom.Ja sam obavljala razgovor par puta sa svojim mužem,isto tako je rekao,prolazili smo kroz krize,probleme nakon saznanja za neplodnost,ali kad se desila nedavno malena tenzija,sam je rekao da je Češka za njega jako dobra opcija i ako ni ona ne uspije da imamo jedno drugo.❤️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    08.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Štefica_Fikus
    28. Ožujak 2025. 15:19

Drage moje žene ,lavice moja beta je nažalos 26.9 😭💔 moj put mpo je završen očiti moja kvaliteta stanica je loša i očito nikad neču biti majka tesko je ovo iti izgovoriti ali 43g je tu nema se vise sta mozemo raditi prirodno da se i desi bojim se ishoda .
    Sve ove godine provedene sa vama ,hvaaala vamm na svakoj pdršci riječi utjehe,nade na svemu mi smo divni čopor žena i niko nas ne razumim kao mi ovdje jedna drugu.
    Uvjek cu biti uz vas u mislim i molitvama nikad vas neču zaboraviti❤️
    Čak sam i dobro suze su tu ali neidu ɓaš,teko je ali Bog nek me čuva i da mi snage da se ne ljutim na njega da ne vrištim zašto,zašto nije fer 😭💔
    Jako ste bitni jedna drigoj vi koje tu ostajete aktivne koje cete se boriti uzmite si i kontakte i izgradite odnose ,volite se i tješite jer jedna drugoj ste svee❤️❤️

Bela, pratila sam tvoju priču jako dugo i na ovoj i na jednoj drugoj temi. Ne poznajem te, ali osjećam tvoju bol. Nema riječi koje bi te utješile ili popravile situaciju, ali nadam se da si svjesna da si napravila sve što si mogla i vjerujem da ćeš i dalje činiti sve što je u tvojoj mogućnosti da ostvariš svoj cilj. Šaljem ti zagrljaj i podršku. Kroz svoj put pomagala si (i svjesno i nesvjesno) i nama ostalima i hvala ti na tome. I ja iskreno vjerujem da nikada nije kasno i da nas sve čeka sreća pa tako i tebe. Ne odustaj. ❤️

👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
    1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
    2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
    3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
    5. stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)

• Baccarat
    28. Ožujak 2025. 15:22

Bela jako si me rastužila svojim postom ali i posramila svojom snagom💓od srca ti želim da vas onaj gore pogleda i kaže "E nije kraj kad ti kažeš da je kraj,nego kad ja to kažem" i blagoslovi vas, na ovaj ili onaj način. 

Štefica_Fikus
    28. Ožujak 2025. 15:22

Hrabrica

Cure kad se može raditi beta nakon transfera dvije trodnevne mrve? Po uputi doktora treba vaditi betu 15dnt al mi se to čini malo dugo..nekak si mislim jel bi se ista vidjelo i na 11dnt? Napomena da sam jučer na 7dnt dobila zadnji brevactid pa ne znam koliko bi on utjecao na kucni test..

Pretpostavljam da možeš već 12 dnt trodnevnih. Ja sam u svim ET imala trodnevne (prošli put su mi vratili 2) i isto su mi rekli 12 dnt da vadim prvu betu.

👩 1991. (blagi PCOS) 🧑 1988. (asthenozoospermia)
    1. IVF prirodni (02/24) - 0 js
    2. ICSI stimulirani (04/24) - 4 js - 2 oplođene - 1 embrio, 0 ❄️ - beta 0
    3. ICSI prirodni (09/24) - 1js - 1 oplođena - 1 embrio - beta 0
    4. ICSI stimulirani (02/25) - 5 js - 2 oplođene - 2 embria, 0 ❄️ - beta 2,3
    5. stimulirani (07/25) - 7 js - 2 oplođene - 0 ❄️ (freeze all)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.