Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Ožujak 2025. 10:55

Preporucam uzimanje u 06 h ujutro kako bi vadjenje bilo 3.5h nakon injekcije. Obavezno si dajite u trbuh!!! Rezultati nisu dobri ako je u nogu ili ruku.
    Ne uzimajte asprin do vadjenja krvi....
    Nekoliko dana uhvatite ritam uzimanja u 06h ujutro, onda izvadite krv ....dakle, u pon i onda cemo vidjet sta jos uvest.

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Ožujak 2025. 10:57

Eto žene moje mozda nekom pomogne.❤️🙏🏻

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Nicoll, z
    27. Ožujak 2025. 11:38

Hope82

Nicoll, z

Hope82

Nicoll, z

Dobra vecer curke
    Danas mi je bio transfer vratili smo dva, jedan je odlican a drugi dobar. Jeli ko imao slicnu sitiaciju da su vracene drugcije kvalitete.

Duphaston ovaj put 2x1 a zadnji put sam 3x1 dali su kome smanjili terapiju drugi puta u ET. Jos uzimam andol1x1 i utrogestan 3x2.
    Nicoll, kako si? Imaš li kakvih simptoma? Isti dan smo imale transfer, pa zato pitam 🤗

Hope, dobro sam malo nestpljivo, nikako dani proci.. Tvrde dojke malo osjetljive, jutos sitni pristici po licu tako mi zna biti prije nego dobijem menzis 🙈 Kako si ti, kako provodis vrijeme do testa i bete?

Meni dojke samo malo bolne (non stop ih pipam). Nadam se jacoj osjetljivosti.
    Inače, 2,3 dana pred betu me prestanu boliti pa mi se već sad počeo pojavljivati strah.
    Drugo ništa ne osjećam, nikakvo zatezanje i sl.
    Radim i tako kratkim vrijeme do čekanja, a i obitelj kod kuće me čeka nakon posla, tako da je vrijeme ispunjeno.
    Mislim da test neću raditi jer već po sebi znam kad je beta negativna.
    Sretno Nicolli ostale cure.

Hope hvala takoder sretno tebi i svim curama 🤗

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2020.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 9.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025. ET x2 ➖️

Mara5
    27. Ožujak 2025. 12:24

Pozdrav svima!  Zadnjih mjeseci redovito pratim forum, od velike je pomoći.
    Htjela bih pitati ima li tko da je prošao IVF ili tek kreće s istim a ima veći miom (> 5 cm)?

👩33 g, intramuralni miom 5cm, AMH - 32, FSH - 6, TSH -2.48, vit. D - 69
    👨36 g, normo
    2020. spontana trudnoća 💗
    Pokušaji za bebu br.2 od 2/24 ⏳
    2/24 - 3/25 - tempirani odnosi + letrozol / klomifem
    1/25 - HSG, oba jajovoda prohodna
    4/25 - tempirani odnos + letrozol + štoperica
    5/25 - 1. IVF Sv.Duh

• Batica
    27. Ožujak 2025. 12:46

tinčica1703

Drage moje cure evo da javim test je jutros pokazaoo pluss nakon dugo godinaaa🥹🥹 ❤️🙏🏻 Beta 13dtn 42,2
    Progesteron 76.6
    Strah me tako da nije malaaa sta vi kažete tamo sam vidila na interetu da 05 do 50 u prva 3 tjedna sad samo da raste i da se dupla Isuse moj koja je ovoo borbaa 🥹🙏🏻❤️hvala vam na svakoj info neko je ovdje bio s niskom betom jel da🤔
    Belaaa baš mi je drago, samo neka se uredno dupla 🫶🫶. Mislim da je beta u redu jer ipak se radi o trodnevnima 🤞💖
    Dreamer znam kako ti je, ja imam sve u redu za sada pa se svejedno nemogu opustit, nakon toliko neuspjeha gledam i osluškujem i sama što može krenut po zlu ne daj Bože. Ovaj naš strah vjerovatno prestane kad sve prođe i ni malo ne možeš uživati u trudnoći ili bilo kakvom uspjehu kad smo doslovce svi istraumatizirani….
    Sretno sa testićem 🤞
    Lea25 ja isto patim od nesanice i to sad traje sigurno mjesec dana, ni sama si ne znam lijek… To baš nije ugodno…Riamaroželim da se što prije oporavišVerbenabravo za ovoliki trud, vjerujem da će biti jako korisno svima 💖
    Baticasretno na ET i dobrodošla u klub PUPO… Neka se mrvica čvrsto primi 🌞
    Sretno svima 🫶🫶

Hvala, ima 8 stanica, ET ovaj put nije bio otežan, uspjela je doktorica pronaći put...sad slijedi čekanje 🙏⏳️❤️

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

💜Medenko
    27. Ožujak 2025. 12:50

Batica

tinčica1703

Drage moje cure evo da javim test je jutros pokazaoo pluss nakon dugo godinaaa🥹🥹 ❤️🙏🏻 Beta 13dtn 42,2
    Progesteron 76.6
    Strah me tako da nije malaaa sta vi kažete tamo sam vidila na interetu da 05 do 50 u prva 3 tjedna sad samo da raste i da se dupla Isuse moj koja je ovoo borbaa 🥹🙏🏻❤️hvala vam na svakoj info neko je ovdje bio s niskom betom jel da🤔
    Belaaa baš mi je drago, samo neka se uredno dupla 🫶🫶. Mislim da je beta u redu jer ipak se radi o trodnevnima 🤞💖
    Dreamer znam kako ti je, ja imam sve u redu za sada pa se svejedno nemogu opustit, nakon toliko neuspjeha gledam i osluškujem i sama što može krenut po zlu ne daj Bože. Ovaj naš strah vjerovatno prestane kad sve prođe i ni malo ne možeš uživati u trudnoći ili bilo kakvom uspjehu kad smo doslovce svi istraumatizirani….
    Sretno sa testićem 🤞
    Lea25 ja isto patim od nesanice i to sad traje sigurno mjesec dana, ni sama si ne znam lijek… To baš nije ugodno…Riamaroželim da se što prije oporavišVerbenabravo za ovoliki trud, vjerujem da će biti jako korisno svima 💖
    Sretno svima 🫶🫶

Hvala, ima 8 stanica, ET ovaj put nije bio otežan, uspjela je doktorica pronaći put…sad slijedi čekanje 🙏⏳️❤️

Batica neka bude dobitni...sretno

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Blondy
    27. Ožujak 2025. 13:20

Pozdrav cure, ulijecem vam na temu. Zna li koja od vas je li astenozoospermia dovoljan razlog za potpomognutu oplodnju ako je sve drugo okej? Ili ce nam raditi probleme s uputnicom za humanu?

lea25
    27. Ožujak 2025. 13:22

Blondy ne treba vam čak ni dijagnoza za humanu, moj ginekolog je rekao da je alarm za humanu kod zdravih osoba 2 godine pokušavanja bez uspjeha, a kod bilo kakve dijagnoze, uputnica odmah moguća. Nebi trebalo biti problem…

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀

Blondy
    27. Ožujak 2025. 13:33

lea25

Blondyne treba vam čak ni dijagnoza za humanu, moj ginekolog je rekao da je alarm za humanu kod zdravih osoba 2 godine pokušavanja bez uspjeha, a kod bilo kakve dijagnoze, uputnica odmah moguća. Nebi trebalo biti problem…

Hvala!

• Batica
    27. Ožujak 2025. 13:40

💜Medenko

Batica

tinčica1703

Progesteron 76.6
    Sretno sa testićem 🤞
    Sretno svima 🫶🫶

Hvala, ima 8 stanica, ET ovaj put nije bio otežan, uspjela je doktorica pronaći put…sad slijedi čekanje 🙏⏳️❤️

Batica neka bude dobitni…sretno

Medenko, hvalaa 💕🫂
    Blondy, slažem se s Leom...moj je savjet je, ako nisi već, da na vrijeme upoznas soc. ginekologa s problemima sa začećem jer on daje uputnicu... Meni se npr. dogodilo da sam godinama išla u privatnog ginekologa i u onom trenutku kad sam se odlučila da idemo na MPO (uz konzultaciju s privatnim gin.), moj soc. ginekolog me stavio na čekanje 6 mjeseci jer nisam dolazila kod njega i nije bio upoznat...

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.