Drage moje cure evo da javim test je jutros pokazaoo pluss nakon dugo godinaaa🥹🥹 ❤️🙏🏻 Beta 13dtn 42,2
Progesteron 76.6
Strah me tako da nije malaaa sta vi kažete tamo sam vidila na interetu da 05 do 50 u prva 3 tjedna sad samo da raste i da se dupla Isuse moj koja je ovoo borbaa 🥹🙏🏻❤️hvala vam na svakoj info neko je ovdje bio s niskom betom jel da🤔Belaaa baš mi je drago, samo neka se uredno dupla 🫶🫶. Mislim da je beta u redu jer ipak se radi o trodnevnima 🤞💖
Dreamer znam kako ti je, ja imam sve u redu za sada pa se svejedno nemogu opustit, nakon toliko neuspjeha gledam i osluškujem i sama što može krenut po zlu ne daj Bože. Ovaj naš strah vjerovatno prestane kad sve prođe i ni malo ne možeš uživati u trudnoći ili bilo kakvom uspjehu kad smo doslovce svi istraumatizirani….
Sretno sa testićem 🤞
Lea25 ja isto patim od nesanice i to sad traje sigurno mjesec dana, ni sama si ne znam lijek… To baš nije ugodno…Riamaroželim da se što prije oporaviš
Verbenabravo za ovoliki trud, vjerujem da će biti jako korisno svima 💖
Baticasretno na ET i dobrodošla u klub PUPO… Neka se mrvica čvrsto primi 🌞
Sretno svima 🫶🫶
Hvala, ima 8 stanica, ET ovaj put nije bio otežan, uspjela je doktorica pronaći put…sad slijedi čekanje 🙏⏳️❤️
Batica neka bude dobitni...sretno
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Pozdrav cure, ulijecem vam na temu. Zna li koja od vas je li astenozoospermia dovoljan razlog za potpomognutu oplodnju ako je sve drugo okej? Ili ce nam raditi probleme s uputnicom za humanu?
Blondy ne treba vam čak ni dijagnoza za humanu, moj ginekolog je rekao da je alarm za humanu kod zdravih osoba 2 godine pokušavanja bez uspjeha, a kod bilo kakve dijagnoze, uputnica odmah moguća. Nebi trebalo biti problem…
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.🧊
Termin: 16.11.⭐️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~
Blondyne treba vam čak ni dijagnoza za humanu, moj ginekolog je rekao da je alarm za humanu kod zdravih osoba 2 godine pokušavanja bez uspjeha, a kod bilo kakve dijagnoze, uputnica odmah moguća. Nebi trebalo biti problem…
Hvala!
Drage moje cure evo da javim test je jutros pokazaoo pluss nakon dugo godinaaa🥹🥹 ❤️🙏🏻 Beta 13dtn 42,2
Progesteron 76.6
Strah me tako da nije malaaa sta vi kažete tamo sam vidila na interetu da 05 do 50 u prva 3 tjedna sad samo da raste i da se dupla Isuse moj koja je ovoo borbaa 🥹🙏🏻❤️hvala vam na svakoj info neko je ovdje bio s niskom betom jel da🤔Belaaa baš mi je drago, samo neka se uredno dupla 🫶🫶. Mislim da je beta u redu jer ipak se radi o trodnevnima 🤞💖
Dreamer znam kako ti je, ja imam sve u redu za sada pa se svejedno nemogu opustit, nakon toliko neuspjeha gledam i osluškujem i sama što može krenut po zlu ne daj Bože. Ovaj naš strah vjerovatno prestane kad sve prođe i ni malo ne možeš uživati u trudnoći ili bilo kakvom uspjehu kad smo doslovce svi istraumatizirani….
Sretno sa testićem 🤞
Lea25 ja isto patim od nesanice i to sad traje sigurno mjesec dana, ni sama si ne znam lijek… To baš nije ugodno…Riamaroželim da se što prije oporaviš
Verbenabravo za ovoliki trud, vjerujem da će biti jako korisno svima 💖
Baticasretno na ET i dobrodošla u klub PUPO… Neka se mrvica čvrsto primi 🌞
Sretno svima 🫶🫶
Hvala, ima 8 stanica, ET ovaj put nije bio otežan, uspjela je doktorica pronaći put…sad slijedi čekanje 🙏⏳️❤️
Batica neka bude dobitni…sretno
Medenko, hvalaa 💕🫂
Blondy, slažem se s Leom...moj je savjet je, ako nisi već, da na vrijeme upoznas soc. ginekologa s problemima sa začećem jer on daje uputnicu... Meni se npr. dogodilo da sam godinama išla u privatnog ginekologa i u onom trenutku kad sam se odlučila da idemo na MPO (uz konzultaciju s privatnim gin.), moj soc. ginekolog me stavio na čekanje 6 mjeseci jer nisam dolazila kod njega i nije bio upoznat...
🙍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
🙍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
🟡 3/2025 Bemfola 225
24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 ⏳️ konzultacije
Po novom privatnom izračunu tek danas sam 6+1, sutra idem kod svog ginekologa na UZV jer ne mogu čekati ponedjeljak, obzirom da su rekli da je u ponedjeljak bilo vidljivo “treperenje” srca, sutra bih mogla očekivati otkucaje obzirom da će to biti nakon 4 dana? 😏
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
FET 03.03.🧊
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~
Lea25 bit ce to sve dobro i naravno da ce srčeko kucati na velikoo❤️🙏🏻😍
Vjerujem ti da nemos dočekati i o da uradi da sebe umiriš grlim❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Batica navijamo i vjerujemo 🙏🏻😍❤️🎊
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Batice pupo!! Sretno! 💝 meni je za 2 dana ET blaste (3.sreca 🙈🙈🙈) pa se pratimo 🤗
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Kad čitam sve ovo, ja bih MPO računala kao neki posebni staž, zaslužile smo toplice, mirovine, besplatnu terapiju za živce 😹😹 imam osjećaj da bih se mogla zaposliti kao “čekalica”, da čekam stvari za druge koliki sam ekspert postala 😅
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
FET 03.03.🧊
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~
Sortiraj odgovore