Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nicoll, z
    26. Ožujak 2025. 22:26

Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻

Drage moje cure evo da javim test je jutros pokazaoo pluss nakon dugo godinaaa🥹🥹 ❤️🙏🏻 Beta 13dtn 42,2
    Progesteron 76.6
    Strah me tako da nije malaaa sta vi kažete tamo sam vidila na interetu da 05 do 50 u prva 3 tjedna sad samo da raste i da se dupla Isuse moj koja je ovoo borbaa 🥹🙏🏻❤️hvala vam na svakoj info neko je ovdje bio s niskom betom jel da🤔

Cestitam, neka sve bude dalje uredu. 🤗

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2020.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 9.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025. ET x2 ➖️

• Hope82
    27. Ožujak 2025. 06:07

Nicoll, z

Dobra vecer curke
    Danas mi je bio transfer vratili smo dva, jedan je odlican a drugi dobar. Jeli ko imao slicnu sitiaciju da su vracene drugcije kvalitete.

Duphaston ovaj put 2x1 a zadnji put sam 3x1 dali su kome smanjili terapiju drugi puta u ET. Jos uzimam andol1x1 i utrogestan 3x2.

Nicoll, kako si? Imaš li kakvih simptoma? Isti dan smo imale transfer, pa zato pitam 🤗

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️

Molly8
    27. Ožujak 2025. 08:01

Medenko zao mi je za test 

Bela čestitam!!!

Riamaro zao mi je zbog odgode, ovaj proces je samo cekanje i onda kad napokon dode opet moraš čekati to je za poludit. Meni su prvi postupak odgodili toliko puta da sam mislila da cu poludit.

Lea ja sam od stresa počela losije spavat i uvela sam meditaciju navecer upalim 10 min tocno prije spavanja gdje me vodi kroz disanje i pozitivne misli i čak lakse zaspem. Pa mozda mozes probati, ne pomaze uvijek al osjetim razliku 😊

Sorry ako sam koga preskocila. Ja sam cekala prvi dan kako bi se mogla zapisat za vađenje krvi da napokon skupim sve nalaze i zapisem se dalje ali naravno prvi put u zivotu kasnile skoro 7 dana. Naravno da sam ae ponadala, al svako jutro test negativan i onda su dosle. Danas sam bila izvaditi krv sad nek dodu nalazi. Ovaj proces je toliko tezak bas sam pala u neko crnilo ovih dana, mozda zato sto sam se ponadala bas pa opet nista, ali sta je tu je idemo dalje.

Držite se lavice moje navijam za vas!

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

Nicoll, z
    27. Ožujak 2025. 09:14

Hope82

Nicoll, z

Dobra vecer curke
    Danas mi je bio transfer vratili smo dva, jedan je odlican a drugi dobar. Jeli ko imao slicnu sitiaciju da su vracene drugcije kvalitete.

Duphaston ovaj put 2x1 a zadnji put sam 3x1 dali su kome smanjili terapiju drugi puta u ET. Jos uzimam andol1x1 i utrogestan 3x2.
    Nicoll, kako si? Imaš li kakvih simptoma? Isti dan smo imale transfer, pa zato pitam 🤗

Hope, dobro sam malo nestpljivo, nikako dani proci.. Tvrde dojke malo osjetljive, jutos sitni pristici po licu tako mi zna biti prije nego dobijem menzis 🙈 Kako si ti, kako provodis vrijeme do testa i bete?

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2020.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 9.2024. ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025. ET x2 ➖️

tinčica1703
    27. Ožujak 2025. 09:47

Drage moje cure evo da javim test je jutros pokazaoo pluss nakon dugo godinaaa🥹🥹 ❤️🙏🏻 Beta 13dtn 42,2
    Progesteron 76.6
    Strah me tako da nije malaaa sta vi kažete tamo sam vidila na interetu da 05 do 50 u prva 3 tjedna sad samo da raste i da se dupla Isuse moj koja je ovoo borbaa 🥹🙏🏻❤️hvala vam na svakoj info neko je ovdje bio s niskom betom jel da🤔

Belaaa baš mi je drago, samo neka se uredno dupla 🫶🫶. Mislim da je beta u redu jer ipak se radi o trodnevnima 🤞💖
    Dreamer znam kako ti je, ja imam sve u redu za sada pa se svejedno nemogu opustit, nakon toliko neuspjeha gledam i osluškujem i sama što može krenut po zlu ne daj Bože. Ovaj naš strah vjerovatno prestane kad sve prođe i ni malo ne možeš uživati u trudnoći ili bilo kakvom uspjehu kad smo doslovce svi istraumatizirani....
    Sretno sa testićem 🤞
    Lea25 ja isto patim od nesanice i to sad traje sigurno mjesec dana, ni sama si ne znam lijek... To baš nije ugodno... 
    Riamaro želim da se što prije oporaviš 
    Verbena bravo za ovoliki trud, vjerujem da će biti jako korisno svima 💖
    Batica  sretno na ET i dobrodošla u klub PUPO... Neka se mrvica čvrsto primi 🌞
    Sretno svima 🫶🫶

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• Hope82
    27. Ožujak 2025. 09:49

Nicoll, z

Hope82

Nicoll, z

Dobra vecer curke

Hope, dobro sam malo nestpljivo, nikako dani proci.. Tvrde dojke malo osjetljive, jutos sitni pristici po licu tako mi zna biti prije nego dobijem menzis 🙈 Kako si ti, kako provodis vrijeme do testa i bete?

Meni dojke samo malo bolne (non stop ih pipam). Nadam se jacoj osjetljivosti. 
    Inače, 2,3 dana pred betu me prestanu boliti pa mi se već sad počeo pojavljivati strah.
    Drugo ništa ne osjećam, nikakvo zatezanje i sl.
    Radim i tako kratkim vrijeme do čekanja, a i obitelj kod kuće me čeka nakon posla, tako da je vrijeme ispunjeno.
    Mislim da test neću raditi jer već po sebi znam kad je beta negativna.
    Sretno Nicoll i ostale cure.

👨42 👩42
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan vracene 2 blastice (terapija: cyclogest, prolux, clexane, folna)❌️

Marija1990
    27. Ožujak 2025. 10:29

riamaro žao mi je što vam je odgođen postupak... 😔 Želim brz oporavak, i da još spremniji dočekate idući mjesec i krenete u novi početak. 🤗
    Verbena hvala još jednom na trudu. Sigurna sam da će knjiga barem u nekom segmentu pomoći svakoj. ❤️
    Hope82 držim fige da te ovaj put test (ako ga ipak odlučiš napraviti) i beta ugodno iznenade. 🤞
    jane23, Ana_ZK_101 hvala na iskustvima s ZyMot i EmbryoGlue. Mi kod inseminacije nismo koristili ništa od toga (nitko nam nije niti spomenuo), a sad želimo pokušati sve što može doprinjeti imalo boljem rezultatu.

Ja sam sinoć uzela zadnje injekcije (Ovitrelle i Decapeptyl). Danas ništa i sutra ujutro aspiracija. Odlučila sam se za opću anesteziju. Biti će prvi put, nikad nisam bila pod anestezijom pa sam malo u panici... Plus, najveći (glupi) strah su mi igle, svaki dan je muka i s ovim svakodnevnim injekcijama za stimulaciju...  Ali idem pozitivnog stava, čitam vas, znam da ste sve to prošle (neke i po nekoliko puta) pa vjerujem da ću i ja preživjet. 

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    27. Ožujak 2025. 10:41

Jutro drage moje žene svima želim svu srecu 🙏🏻❤️ ja sam sinoc i hematelogicu svoju uključila jar ja nemam slezenu a nemam urođenu trombofoliju ali imam stečenu.
    Ona mi je dala sta moram sve obavezno izvaditi.
    Kako se uzimati fragmini i kada vaditi točno krv.
    Sve cu kopirati ovdje i staviti ako netko ko ima trombofiliju da se zna pripremiti navrime .
    Vjeruj te mi cilo su me vrime uvjeravali da je normalno da su mi trombociti poviseni dok ja nisam isla u nje jer smo privatno ok i onda lad ona krenula vadit ka imam prijetjece lijepljenje trombocita koje se priko obicne krvi ne vidi.Eto zelim ovde pomoci ako ko ima problema jer za prvih 12 tj je jako bitna krv i cirkulacija i masu spontanih je radi toga.
    Ja se bodem Fragminom u 6h jutro i samo u trbuh nigdje drugdje i u Ponediljak cu vadit krv i onda ce vidit dali uvesti jos uz to i aspurin i sta god treba.
    Sada cu vam zaljepiti poruke u drugom postu.

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Ožujak 2025. 10:51

Izvadite: anti-Xa nakon 3.5h, Multiplate analizator, fVIII, d-dimere, fibrinogen, lipidogram, folnu kis, vit D, KKS, jetrene enzime, Ako ne izvadite nakon 3 5 h od injekcije, nalaz nije mjerodavan.

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

27. Ožujak 2025. 10:52

Vama se trombociti puno lijepe i vj ce trebati uzimati i Andol uz heparin.
    U th uvedite 5 kapi Oleovita 1x dn iza masnog obroka- rucak ili dorucak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.