Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    12. Veljača 2025. 09:50

jane23

Batica zao mi je. Tocno znam taj osjecaj. Sigurna sam da cemo sve uskoro napisati da nam je beta preko 1.000!!!! 👌🥰

P.S. Koliko dugo prije ivf-a ste pile kontracepciju? Ja sam dobila uputu da ju pijem 40 dana pa cemo krenuti u postupak. Cini mi se dugo da taj period necu imati menstruaciju. Valjda je zato da se “smire” jajnici?

Hej, ja sam isto u Beta+, i isto su mi dali da pijem kontracepciju ciklus prije stimulacije... Ali ne 40 dana, nego 5 dana i onda pregled kod njih. Iskreno ja to niš ne kužim (mislim kužim da je to da sebi narihtaju kak im odgovara), ali nije mi to baš drago.

Xoxo, Ovo ti je super crtica, čestitam ti na trudnoći <3

Cure, ja još neću na listu, kad krene postupak i sve javit ću se, i napisati svoj protokol i iskustvo sa Beta +, da se nađe i moje iskustvo i doživljaj svega :)
    navijam za svaku od vas i pratim iz prikrajka, kad budem mogla s nečim pomoći javim se :)

Sirenaa
    12. Veljača 2025. 09:57

ISaniii

Ruja23u tvojoj klinici 800e je cijena za čisti FET ili sa nekim dodacima? Repromed je još i jeftin onda 🤭..
    Sirena i vit D i feritin su ti niski, sve to možeš popraviti suplementacijom, pogotovo vit D je važan za implantaciju

Saniii puno Hvala na odgovoru, pokazala sam nalaz svom ginekologu pa mi je pustio D-Vitaln ampule ali nalaz Feritina mi jos nije stigao pa ga nisam pokazala.
    Ja inace muku mucim sa zeljezom zbog autoimune bolesti i pijem Kendural C 3 mj i 3 mj pauze i bas sam imala pauzu prije ovog feta.
    Nikad mi nitko nije rekao da to moze utjecati dok nisam saznala ovdje na forumu.
    Ako mozda znas od prilike kolike bi vrijednosti bile ok za implantaciju?
    Znam da je kasno sad popravljat jer su mrve kod mene ali za ubuduce.
    Xoxo, Ana cestitam neka lijepo tamne 🤞

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️ hosteroskopija Bettocchi✔️
    🧑🏻 36 god normozoospermia, pokusavamo od 12.2020
    5/2021 missed abortus 7tt
    8/2021, 4/2022 biokemijske
    2/2023 AIH previse folikula odustali, 3/2023 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
    IVF 6/2023 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 na testu 9dpt ➕, 12 dpt beta 139 IU/L

• Ana_
    12. Veljača 2025. 09:58

buhtlica34

jane23

Batica zao mi je. Tocno znam taj osjecaj. Sigurna sam da cemo sve uskoro napisati da nam je beta preko 1.000!!!! 👌🥰

P.S. Koliko dugo prije ivf-a ste pile kontracepciju? Ja sam dobila uputu da ju pijem 40 dana pa cemo krenuti u postupak. Cini mi se dugo da taj period necu imati menstruaciju. Valjda je zato da se “smire” jajnici?

Hej, ja sam isto u Beta+, i isto su mi dali da pijem kontracepciju ciklus prije stimulacije… Ali ne 40 dana, nego 5 dana i onda pregled kod njih. Iskreno ja to niš ne kužim (mislim kužim da je to da sebi narihtaju kak im odgovara), ali nije mi to baš drago.

Xoxo, Ovo ti je super crtica, čestitam ti na trudnoći &lt;3

Cure, ja još neću na listu, kad krene postupak i sve javit ću se, i napisati svoj protokol i iskustvo sa Beta +, da se nađe i moje iskustvo i doživljaj svega :)
    navijam za svaku od vas i pratim iz prikrajka, kad budem mogla s nečim pomoći javim se :)

Ja sam prošla 2 postupka kod njih bez kontracepcije, sad u ovom sam pila da se, po riječima doktorice, folikuli ravnomjerno razvijaju. Ne znam, ja u doktoricu imam puno povjerenje i ne preispitujem previše njene odluke. Nadam se da ćeš i ti imati dobra iskustva, sretno! ❤️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

Barrrbi
    12. Veljača 2025. 10:04

Sirenaa

ISaniii

Ruja23u tvojoj klinici 800e je cijena za čisti FET ili sa nekim dodacima? Repromed je još i jeftin onda 🤭..
    Sirena i vit D i feritin su ti niski, sve to možeš popraviti suplementacijom, pogotovo vit D je važan za implantaciju

Saniiipuno Hvala na odgovoru, pokazala sam nalaz svom ginekologu pa mi je pustio D-Vitaln ampule ali nalaz Feritina mi jos nije stigao pa ga nisam pokazala.
    Ja inace muku mucim sa zeljezom zbog autoimune bolesti i pijem Kendural C 3 mj i 3 mj pauze i bas sam imala pauzu prije ovog feta.
    Nikad mi nitko nije rekao da to moze utjecati dok nisam saznala ovdje na forumu.
    Xoxo, Anacestitam neka lijepo tamne 🤞

Moj primjer. Vitamin D bio 55, uzimala D vital i bebač se primio. 🫣 Nastavila sam u trudnoći uzimati OLEOVIT D3 na recept da održavam barem razinu. Sada mi je 46 i idem u postupak. 🤞

Inače bi bilo idealno preko 80-90 da bude vitamin D. 

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    🟡Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 💔❌

Sirenaa
    12. Veljača 2025. 10:09

Barrrbi

Sirenaa

ISaniii

Saniiipuno Hvala na odgovoru, pokazala sam nalaz svom ginekologu pa mi je pustio D-Vitaln ampule ali nalaz Feritina mi jos nije stigao pa ga nisam pokazala.

Moj primjer. Vitamin D bio 55, uzimala D vital i bebač se primio. 🫣 Nastavila sam u trudnoći uzimati OLEOVIT D3 na recept da održavam barem razinu. Sada mi je 46 i idem u postupak. 🤞

Puno Hvala❤️
    Koliko cesto si uzimala D-Vital, svaki dan po jednu ampulu ili svako 7 dana po jednu?

👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️ hosteroskopija Bettocchi✔️
    2/2023 AIH previse folikula odustali, 3/2023 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije

Xoxo23
    12. Veljača 2025. 10:10

Šta mislite dal da nazovem humanu i spomenem ovo krvarenje ? 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    1.FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔

Lori🍀
    12. Veljača 2025. 10:10

XOXO i Ana čestitam, super su vam testići
    XOXO mislim da malo krvarenja na početku ne mora značiti ništa loše. Ja sam isto malo krvarila taman negdje oko dana kad sam trebala dobiti M, na kraju je to bila samo izostala implantacija (a prepala sam se da je biokemijska). Nemoj ništa otpisivati, lijepo ti je test potamnio. Držim fige za lijepu betu.
    Molly žao mi je, nadam se da će se ipak taj 1 izboriti Ako ne, želim ti od srca da se idući put sve lijepo posloži.

Cure kakva su vam iskustva s Prolutexom? Pikate li se same i gdje?

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    12. Veljača 2025. 10:11

Xoxo23

Koliko krvariš? I koje je boje, oprosti na pitanju? 

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Sirenaa
    12. Veljača 2025. 10:21

Xoxo23

Nazovi i pitaj, ja bi na tvom mjestu pa da vidis sto ce ti reci ili mozda pojacati terapilju.

Barrrbi
    12. Veljača 2025. 10:23

Sirenaa

Barrrbi

Sirenaa

ISaniii

Puno Hvala❤️
    Koliko cesto si uzimala D-Vital, svaki dan po jednu ampulu ili svako 7 dana po jednu?

Svakih 7 dana ampulu prvih mj dana a onda svakih 14 dana dok se nije trudnoća ostvarila. Nekim curama brzo poraste a meni je veliki manjak, blijeda put, plava kosa i plave oči. Dermatolog mi čak rekao da ja teško apsorbiram D vitamin.

Koristi ampule kako ti rečeno. Ja znam da sam u velikom manjku i da se slabo podiže razina tako da svaki dan uzmem u spreju D vitamin osim onaj dan kada ampulu uzmem ali ja poznajem sebe i znam da ga nemam dovoljno pa se ne mogu predozirati. 🫣

👩🏼34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6;TSH-4,51-Euthyrox
    🧔36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    🟡Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 💔❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.