Dunya ne znam koja je to mjerna jedinica ali Duphaston će ti svakako pomoći 🤭🙏🥰
Rolica bitno da ti budeš zadovoljna i mirna sa svojom odlukom, uvijek možeš otići privat 😁
Sanjushka pupo neka se mrva čvrsto primi 🙏🥰🤗
Dreamer sretno neka ti Škvorc donese sreću 🙏🤗🥰
Bubice žao mi je draga najbitnije da sa bebom bude sve ok, ja fakat ne mogu reći da mi je ta indukcija bila tako strašna koliko svi pričaju čak sam dugo i odbijala epi na kraju si mislim da mi je možda ona i sve usporila jer kada sam nju uzela više se nisam otvarala.... želim ti svu sreću i da sve prođe ok 🤗🥰🙏
Tera ja sam stalno imala osjećaj da ću dobiti jer su me menga grčevi ubili pa je bio plusić 😁🤭🙏🥰
Anii kako ste? ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Dunya ne znam koja je to mjerna jedinica ali Duphaston će ti svakako pomoći 🤭🙏🥰
Rolica bitno da ti budeš zadovoljna i mirna sa svojom odlukom, uvijek možeš otići privat 😁
Sanjushka pupo neka se mrva čvrsto primi 🙏🥰🤗
Dreamer sretno neka ti Škvorc donese sreću 🙏🤗🥰
Bubice žao mi je draga najbitnije da sa bebom bude sve ok, ja fakat ne mogu reći da mi je ta indukcija bila tako strašna koliko svi pričaju čak sam dugo i odbijala epi na kraju si mislim da mi je možda ona i sve usporila jer kada sam nju uzela više se nisam otvarala…. želim ti svu sreću i da sve prođe ok 🤗🥰🙏
Tera ja sam stalno imala osjećaj da ću dobiti jer su me menga grčevi ubili pa je bio plusić 😁🤭🙏🥰
Anii kako ste? ❤️
https://ibb.co/qDM2tss evo kako izgleda progesteron
Ranije nisam ni obracala paznju na mjerne jedinice jer je obicno bilo sve ok, meni dovoljno 😬
Znam samo da su tad na dan transfera bili svi odusevljeni jer je preko 12 kao vazno je da je preko 10 .. na prvoj kontroli nakon transfera je vec poceo da pada bas me cudi da vec tad nije ukljucen duphaston.🙄
Otici cu u ponedjeljak u lab pored zgrade da provjerim progesteron, valjda ce za 5 dana duphaston poceti da djeluje
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Vidim da komentirate svi za novalac i smrad.. Ako ce kome pomoci meni je moja gin savjetovala da malo promjenim novalac kojeg pijem vec vise od godine dana i predem na Almagea prenatale pa si vidite malo sastav meni se cine super 😊 imaju isto i aktivni oblik folne
Pa s obzirom na to da ove nemam di uzet, nije losa ideja😁 sastavom su slicni?
Koliko sam ja vidjela skoro im je isti sastav, samo sto se ove piju 2x dnevno
Da li je iko koristio fertilovit.
Njemacke su i duplo skuplje od novalac-a
Ja sam ih koristila oko pola godine prije IVFa na preporuku ginekologa s ciljem da poboljsaju kvalitet jajnce celije.
Nakon aspiriranih 5 jajnih celija sve su oplodjene i sve su zaledjene kao blastociste ... (Mada sam na svoju ruku pila i arabesca prasak).
Mozda je nesto pomoglo od toga, a mozda i nije ali eto doktor je bio pozitivno iznenadjen na kraju
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
Vidim da komentirate svi za novalac i smrad.. Ako ce kome pomoci meni je moja gin savjetovala da malo promjenim novalac kojeg pijem vec vise od godine dana i predem na Almagea prenatale pa si vidite malo sastav meni se cine super 😊 imaju isto i aktivni oblik folne
Ja sam ih koristila oko pola godine prije IVFa na preporuku ginekologa s ciljem da poboljsaju kvalitet jajnce celije.
Nakon aspiriranih 5 jajnih celija sve su oplodjene i sve su zaledjene kao blastociste … (Mada sam na svoju ruku pila i arabesca prasak).
Mozda je nesto pomoglo od toga, a mozda i nije ali eto doktor je bio pozitivno iznenadjen na kraju
Izvini sto ovako upadam, jesi ti u postupku u Njemackoj?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jutro drage moje borilice evo da se apdejtam
U utorak smo na konzultacijama u Repromedu, nalaze smo vise manje skupili. Mozda nas odmah stavi u postupak, mozda sljedeci mjesec. Javim sto mi je rekao dr R.
3 mjeseca smo uzimali terapiju kako su nam rekli, ja za stitnjacu, a on proxeed za spermiogram
vidjeti cemo stanje sada...🤗
Nakon aspiriranih 5 jajnih celija sve su oplodjene i sve su zaledjene kao blastociste … (Mada sam na svoju ruku pila i arabesca prasak).
Izvini sto ovako upadam, jesi ti u postupku u Njemackoj?
Nisam nisam, nego je doktor preporucio fertilovit. Bas me cijena iznenadila kad sam oh kupila prvi put jer su vise nego duplo skuplje i onda vidim da su njemacke
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
VELJAČA 2024.
23.2. pet
LUNAA93 - beta
LUCKY 🍀 - ultrazvuk fet
26.2. pon
MURA - histeroskopija
TEICH56 - beta
JABUKICA - ultrazvuk
NOOR1994 - ultrazvuk ivf
28.2. sri
TERA_ - beta
SUNCE12 - beta
LALI28 - ultrazvuk fet
LUNOLINA - beta
29.2. čet
NPELICA - anomaly scan
JURKI32 - ultrazvuk
IVKAA - konzultacije ivf
OŽUJAK 2024.
1.3. pet
ROLICA - ultrazvuk ivf
4.3. pon
KORNI - ultrazvuk
5.3. uto
FAITH1509 - ultrazvuk
SANJUSHKA - test
19.3. uto
HYPNOTICPOISON - konzultacije ivf
BIKMIK - ultrazvuk ivf
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Svekrva me jučer napala da nisam valjda luda da idem radit sljedeći tjedan, da valjda želim dati sve od sebe da se to ulovi i neka ostanem doma. Sad mi je dala malo za razmišljat. 😏 Vidjet ću situaciju do kraja tjedna pa odlučiti..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Sretno cure danas 🤞🥰
Sanjushka, pusti svekrvu 😁 tvoj je izbor..meni je npr. bilo lakše sad dok sam radila nego nakon transfera u sedmom mj. kad sam cijelo vrijeme bila kod kuće i ludila od toliko razmišljanja.. imaš vikend za razmisliti 😊 ja idem idući tjedan radit, ali mislim da uopće neću biti dušom prisutna, samo tijelom.. samo mi je uzv na pameti ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sanjushka, slažem se s Jurky, a koliko sam uspjela pohvatati sve smo u školi 🙈 ja sam isto išla raditi i bilo mi je lakše, ovako bi bila doma i samo razmišljala i osluškivala svaku sitnicu. Naravno, ti najbolje znaš sama kakva to je situacija pa vidi 😊
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Jutro drage moje borilice evo da se apdejtam
U utorak smo na konzultacijama u Repromedu, nalaze smo vise manje skupili. Mozda nas odmah stavi u postupak, mozda sljedeci mjesec. Javim sto mi je rekao dr R.
3 mjeseca smo uzimali terapiju kako su nam rekli, ja za stitnjacu, a on proxeed za spermiogram
vidjeti cemo stanje sada…🤗
Bok Medena
Ja sam bila na AIH kod dr. R.
Danas mi je 11dpo i nazalost test negativan :(
Tako da mislim da mi idemo u IVF sa sljedecim ciklusom.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji