Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    12. Listopad 2024. 09:31

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    LISTOPAD 2024.
    14.10. pon
    LIBO1415 - beta
    15.10. uto
    PLAVUŠA - beta 
    ANIA - beta
    PIXI - aspiracija 
    16.10. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    SLEE - beta
    NELLA2909 - beta
    SRCULENCE - f.transfer
    LEONA89 - ultrazvuk 
    17.10. čet
    LUNOLINA - beta
    SANJUSHKA - beta
    ČOKOLADICA - ultrazvuk 
    18.10. pet
    RUŽAFT - beta 
    DREAMER - ultrazvuk fet 
    21.10. pon
    SIRENA - beta
    22.10. uto
    KAWA - ultrazvuk 
    INKA8 - beta
    28.10. pon
    TERA_ - anomaly scan

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Sad sam skužila da sam zaboravila na listu danas od silnog uzbuđenja oko testova 🙈 ali nema nikog zapisanog za vikend pa evo nek se nađe.. 

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

• mariposa1510
    12. Listopad 2024. 09:49

Sanjushka, opa, koje lijepe crtice! Čestitam i nek samo nastave tamniti!
    plavusa, samo ti nastavi testirati i dalje, možda je rano još 🤞🏼
    Saniii, hvala ti puno na detaljnom objašnjenju ❤️ 
    Mene je zvao dr. Stanić, od 6 stanica imamo 5 oplođenih. Svakako ih planira pustiti do srijede, idući poziv očekujem u ponedjeljak. Uh, koja trema i nervoza 🫣

👩🏻 33 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Asthenozoospermia / Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Repromed - Prvi IVF (Pergoveris 150UI, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02.25. Drugi IVF ⏳

Deb
    12. Listopad 2024. 09:52

Saniii

Kawanarucila sam sam na UZV idući tjedan pa ćemo vidjet stanje, brine me endometrij 😏
    Mariposa taj što je bio 22mm je prerastao u cistu, a dr je vjerojatno lovio ove manje, znam jer se kod mene tako dva tri put desilo, dr je "žrtvovao" veće folikule a fokusirao se na manje jer ih je bilo više. Kod tebe je bilo 6 zrelih što je odličan rezultat , a da je aspirirao ranije oni bi bili nezreli. Sad je bitno da se sti više oplodi 🙏, a drS je znas u sama koliko odličan ..
    A na nalazu tj na otpusnom će pisati detalji za spermio koji ćeš dobiti na dan transfera.
    Tiki34 folati (folna kiselina?) i feritin su ti iznad referentnih vrijednosti pa provjeri što uzimas od suplemenata I korigiraj doze :)
    Nicoll kod tebe su i zeljezo i feritin niski i to bi mogla suplementirati :)
    Lunolina vidim nauružala si se teškom artiljerijom 😂, testovi su pozitivni, crte tamne i to je najbitnije , sad dan po dan. Ja sa heparinom krećem od transfera, osim u zadnjem postupku kad sam pila aspirin a heparin bio predviđenod piz bete…Za betu ne znam što bi ti rekla, ako te nece ubedirati stvarno niska vrijednost odi izvadi ali onda ćeš trebat ponoviti više puta. Ja betu uvijek vadim 9dpt blaste.
    Leona zao mi je zbog isijasa i nadam se da ćeš tlak držati pod kontrolom 🤞, a zbog čega ti vode trudnoću kao visoku rizicnu, jel zbog štitnjače I sad tlaka?
    Sage pa to je odlična vijest 👍, ocjenjuju se samo blastice , i dobit ces ocjene na kraju, dvodnevni i trodnevni embriji se ne ocjenjuju ocjenama, moze samo reci koliko su stanični.
    Slee ja sam bila u jednom prirodnjaku, ako imaš redovne O isplati se, a kad se stanica ulovi i oplodi šanse su iste kao u stimuliranom, samo što se lovi jedna js. Drži se 🤗
    Sanjuska😍😍😍pa to su crturine 😍, predivno i bit će to odlična beta 😍
    Plavušažao mi je 😔
    Jabukica iskrene čestitke tebi I mužu na sinu 💙 ,prekrasan je 😍, tebi želim što brži oporavak i odlazak doma 🙏🤗
    Amy nazire se sjenica, sretno 🙏

Vidim da i tu koristiš heparin. Pa imam pitanje za sve cure, jeste išle na neke pretrage prije pa su vam to propisali ili? Meni to nikad nitko nije spomenuo.. 

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

Deb
    12. Listopad 2024. 09:53

Deb

Saniii

Kawanarucila sam sam na UZV idući tjedan pa ćemo vidjet stanje, brine me endometrij 😏
    Mariposa taj što je bio 22mm je prerastao u cistu, a dr je vjerojatno lovio ove manje, znam jer se kod mene tako dva tri put desilo, dr je "žrtvovao" veće folikule a fokusirao se na manje jer ih je bilo više. Kod tebe je bilo 6 zrelih što je odličan rezultat , a da je aspirirao ranije oni bi bili nezreli. Sad je bitno da se sti više oplodi 🙏, a drS je znas u sama koliko odličan ..
    A na nalazu tj na otpusnom će pisati detalji za spermio koji ćeš dobiti na dan transfera.
    Tiki34 folati (folna kiselina?) i feritin su ti iznad referentnih vrijednosti pa provjeri što uzimas od suplemenata I korigiraj doze :)
    Lunolina vidim nauružala si se teškom artiljerijom 😂, testovi su pozitivni, crte tamne i to je najbitnije , sad dan po dan. Ja sa heparinom krećem od transfera, osim u zadnjem postupku kad sam pila aspirin a heparin bio predviđenod piz bete…Za betu ne znam što bi ti rekla, ako te nece ubedirati stvarno niska vrijednost odi izvadi ali onda ćeš trebat ponoviti više puta. Ja betu uvijek vadim 9dpt blaste.
    Leona zao mi je zbog isijasa i nadam se da ćeš tlak držati pod kontrolom 🤞, a zbog čega ti vode trudnoću kao visoku rizicnu, jel zbog štitnjače I sad tlaka?
    Sage pa to je odlična vijest 👍, ocjenjuju se samo blastice , i dobit ces ocjene na kraju, dvodnevni i trodnevni embriji se ne ocjenjuju ocjenama, moze samo reci koliko su stanični.
    Slee ja sam bila u jednom prirodnjaku, ako imaš redovne O isplati se, a kad se stanica ulovi i oplodi šanse su iste kao u stimuliranom, samo što se lovi jedna js. Drži se 🤗
    Plavušažao mi je 😔
    Jabukica iskrene čestitke tebi I mužu na sinu 💙 ,prekrasan je 😍, tebi želim što brži oporavak i odlazak doma 🙏🤗
    Vidim da i tu koristiš heparin. Pa imam pitanje za sve cure, jeste išle na neke pretrage prije pa su vam to propisali ili? Meni to nikad nitko nije spomenuo..

*ti

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

Deb
    12. Listopad 2024. 09:53

Deb

Deb

Saniii

Plavušažao mi je 😔
    *ti

I Sanii, sretno sljedeći tjedan na ultrazvuku 🙂🤞

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

• BikMik
    12. Listopad 2024. 10:03

Sanjushka, Lunolina neizmjerno mi je drago za pozitivns testove, ulazila sam svako malo na forum samo da ispratim vase testice. Super izgledaju svi i ne sumnjam da ce tamniti i bete razvaliti i srcee jako udarati na UZ ubrzo. ❤️🍀🎊🎉

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

tera_
    12. Listopad 2024. 10:08

Lunolina lipo je potamnilo, cestitam😍
    Sanjuskaa cestitam, bas mi je drago zbog tebe😍🥰
    Svim ostalim sjenama  nek nastave tamniti...
    Jubukice cestitam na malom princu,predivan je❤️🩵

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Slee
    12. Listopad 2024. 10:31

Moja beta je 2.1, to je to, ne moram ponavljat? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

Saniii
    12. Listopad 2024. 10:44

Deb hvala ti 🤗Mene su poslali (a to je zapravo u svakoj bolnici/poliklinici praksa) nakon tri neuspješna transfera na prosirene pretrage, izmedu ostalog I na trombofilije gdje u mi otkrili da sam pai homozigot I mthfr heterozigot sto moze uzrokovati pojacano zgrusavanje krvi kod trudnoce, nakon toga sam se narucila kod hematologa i on mi je dao pisano mišljenje da preporučuje nmh od transfera svaki idući postupak i tako smo i prakticirali. Nmh plaćam tj dobijem bijeli recept od mpo i kupim u ljekarni, a komisija odobrava prek hzzo-a nakon pozitivne srčane akcije. Curke su preko D1 uputnice u bolnici u koju su narucene kod hematologa mogle dobiti odma preko hzzo-a ,samo što su se žalile da su gužve i taj dan kad idu po injekcije izgube cijeli jer treba vaditi krv pa cekati nalaze pa dobiti injekcije, nek me isprave ako griješim.. 
    Prije tri neuspjeha te nitko neće poslati na ikakve pretrage nažalost,  a privatno su jako skupe..
    Slee sve ispod 5 se smatra negativnim. ❤️

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

plavuša
    12. Listopad 2024. 10:48

Slee

Moja beta je 2.1, to je to, ne moram ponavljat?

Zao mi je slee... A ne znam da li da pobavljas u srijedu kko si inace trebala, da li postoji jos uvijek sansa da sve bude dobro.. E znam, pricekaj do srijede jos, ja bi.. 

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.