Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    05. Listopad 2024. 19:17

RužaFT

Cure koje ste bile na transferima ovih dana sretno 🥰 neka bude sto vise bebica 🙂 pupice drage ❤️
    Mene su zvali iz poliklinike, u ponedjeljak je transfer (4 dan). Za sada su nam 3 opstale.
    Sto se tice prolutexa, zvali smo dvije ljekarne u Mađarskoj,u Pecuhu jednu i jednu blize granici rekli su nam isto jedan dan doci i naruciti , drugi dan doci pokupiti. Trecu sam zvala isto u Pecuhu, moze mi naruciti, ali ne rade vikendom, tek u pon ce dobiti (to mi nije opcija, toliko putovati jer je transfer u pon). Na kraju smo jucer zvali ljekarnu u Bogojevu u Srbiji, blizu granice,imaju odmah na stanju, rade cijeli dan danas i ne treba im nikakav recept. Danas je muz bio po to, bez problema i brzo se vratio. Ako nekome treba info:apoteka Zlatni lav, Trg oslobođenja 18, Bogojevo. Muz je zaboravio uzeti sprice i igle 😓 Mogu ici one iglice od Menopura i Cetrotide sto mi je ostalo kuci?!?
    I da, koliko vremenski traje sam transfer i lezanje nakon toga? Zaboravila sam 🙈 proslo je puuuno godina.

Ja sam za Prolutex uzimala najtanje iglice, mislim da su žute boje jer su me smedje boljele. Kupila sam ih u Hrvatskoj, mislim u ljekarni Pablo u Samoboru.
    Transfer traje 15 minuta, lezala sam mislim oko 20 minuta, ne dugo. 

Sretno sve PUPO cure 🥰🥰, neka se mrve čvrsto prime

Zna li netko ima li u Slo ili Italiji Prolutex? Prije sam kupovala u Madjarskoj, no preselila sam se pa su mi Slovenija i Italija blize
    I za cure koje koriste Gonal, jel vam ima neki čudan miris? 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

RužaFT
    05. Listopad 2024. 19:26

Hvala Pixi za info o iglicama i za transfer 😊
    Da, Gonal ima bas cudan i intenzivan miris. Koristili smo ga sad u zadnjem postupku.
    Zanima me jos, da li je netko vracao 4.dan (morulu) i da je postupak bio dobitan? Cula sam da vracaju 3. ili 5.dan. Meni su prvi put vratili 3.dan.

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

Deb
    05. Listopad 2024. 19:29

Pixi

RužaFT

Cure koje ste bile na transferima ovih dana sretno 🥰 neka bude sto vise bebica 🙂 pupice drage ❤️
    Mene su zvali iz poliklinike, u ponedjeljak je transfer (4 dan). Za sada su nam 3 opstale.
    Sto se tice prolutexa, zvali smo dvije ljekarne u Mađarskoj,u Pecuhu jednu i jednu blize granici rekli su nam isto jedan dan doci i naruciti , drugi dan doci pokupiti. Trecu sam zvala isto u Pecuhu, moze mi naruciti, ali ne rade vikendom, tek u pon ce dobiti (to mi nije opcija, toliko putovati jer je transfer u pon). Na kraju smo jucer zvali ljekarnu u Bogojevu u Srbiji, blizu granice,imaju odmah na stanju, rade cijeli dan danas i ne treba im nikakav recept. Danas je muz bio po to, bez problema i brzo se vratio. Ako nekome treba info:apoteka Zlatni lav, Trg oslobođenja 18, Bogojevo. Muz je zaboravio uzeti sprice i igle 😓 Mogu ici one iglice od Menopura i Cetrotide sto mi je ostalo kuci?!?
    I da, koliko vremenski traje sam transfer i lezanje nakon toga? Zaboravila sam 🙈 proslo je puuuno godina.

Ja sam za Prolutex uzimala najtanje iglice, mislim da su žute boje jer su me smedje boljele. Kupila sam ih u Hrvatskoj, mislim u ljekarni Pablo u Samoboru.
    Transfer traje 15 minuta, lezala sam mislim oko 20 minuta, ne dugo.

Sretno sve PUPO cure 🥰🥰, neka se mrve čvrsto prime

Zna li netko ima li u Slo ili Italiji Prolutex? Prije sam kupovala u Madjarskoj, no preselila sam se pa su mi Slovenija i Italija blize
    I za cure koje koriste Gonal, jel vam ima neki čudan miris?

Super da su tebi pasale žute,  ja sam uzimala smeđe igle jer mi je sa žutima išlo teže . Tih igla ima u svakoj ljekarni, odnosno ne znam jel ima u svakoj, ja sam u nekim lokalnim, kvartovskim kupovala i imali su,  e u onimau kojima sam uzimala prolutex. Moj savjet je da svatko kupi obje pa proba i vidi s kojim će im ići lakše .

Za Slo i It ne znam ima li prolutex, nadam se da će ti netko pomoći tko zna.

2023. 2x IUI❌️❌️
    2024. 6.mj ET ❌️
    9.FET❌️
    1❄️

sanjushka
    05. Listopad 2024. 19:34

Pixi ja sam slala u lipnju upit u ljekarnu u Ilirskoj Bistrici i u Trstu za Prolutex. U Sloveniji su rekli da ga nemaju, u Trstu u ljekarni (Farmacia Aquilinia) je 42,90. Treba recept i treba ga isto naručiti dan-dva ranije. 
    Ruža upisala.. ❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Pixi
    05. Listopad 2024. 21:10

sanjushka

Pixi ja sam slala u lipnju upit u ljekarnu u Ilirskoj Bistrici i u Trstu za Prolutex. U Sloveniji su rekli da ga nemaju, u Trstu u ljekarni (Farmacia Aquilinia) je 42,90. Treba recept i treba ga isto naručiti dan-dva ranije.
    Ruža upisala.. ❤️

Hvala Sanjuska. Probat ću nazvati prije. Zelim biti spremna 😁
    U Madjarskoj je 35 eura jedna kutija za cure koje zanima. Zvali smo telefonom u Pecuh i onda pokazali recept kad smo došli.
    U Hrvatskoj mislim da je Prolutex oko 70 eura kutija. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

sanjushka
    06. Listopad 2024. 07:37

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    LISTOPAD 2024.
    7.10. pon
    MARISHA - aspiracija
    RUŽAFT - transfer
    8.10. uto
    SIRENA - f.transfer
    9.10. sri
    KAWA - ultrazvuk 
    SRCULENCE - ultrazvuk fet
    15.10. uto
    PLAVUŠA - beta 
    16.10. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    SLEE - beta
    NELLA2909 - beta
    17.10. čet
    LUNOLINA - beta
    SANJUSHKA - beta

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Pixi tako je, ja sam jučer u Filipoviću platila kutiju 69 i nešto zajedno s iglama i špricama.

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Lunolina
    06. Listopad 2024. 08:21

Cure koje su komentirale skladistenje Prolutexa. Pisale ste da ne smije biti u frizideru - provjerila sam - moze 😊 samo izvadite 10ak minuta prije upotrebe na sobnu temperaturu. 
    .
    Marisha & Ruza jeste li spremne za sutra?🫢❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• mariposa1510
    06. Listopad 2024. 08:21

Dobro jutro drage žene,

Javljala sam se tu u početku svog MPO puta, a u ovom ciklusu vam se pridružujem s pikalicama, aspiracijom i, nadam se, transferom.
    Mi smo u Repromedu u svom prvom IVF-u.
    Trenutno sam na 6. danu pikanja Pergoverisom i 3. danu pikanja Orgalutranom. U petak sam bila na ultrazvuku i imamo 10 folikula na 11-12mm. Sljedeci pregled je u utorak, a aspiracija se predviđa za petak.
    Velika sam trtarošica i jako me strah. 
    Divim se svima vama hrabrim ženama koje borite godinama i ne odustajete. Velika ste motivacija i uzor ❤️

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Čokoladica 🍀
    06. Listopad 2024. 09:09

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    LISTOPAD 2024.7.10. pon
    MARISHA - aspiracija
    RUŽAFT - transfer
    8.10. uto
    SIRENA - f.transfer
    9.10. sri
    KAWA - ultrazvuk
    SRCULENCE - ultrazvuk fet
    15.10. uto
    PLAVUŠA - beta
    16.10. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
    SLEE - beta
    NELLA2909 - beta
    17.10. čet
    LUNOLINA - beta
    SANJUSHKA - beta

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…

Pixi tako je, ja sam jučer u Filipoviću platila kutiju 69 i nešto zajedno s iglama i špricama.

Sanjushka mozes me dodati 17.10. Uzv. 🍀🤞

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• anna1507
    06. Listopad 2024. 09:10

Jutro drage žene, transfer sam imala 30.09. i sad sam u fazi čekanja. Vraćena mi je jedna blastocista odlične kvalitete kako su mi rekli koja se počela izljegati, zamrznute su mi još 3. Kada bi mogla uraditi test? Koje ste simptome imali? Nestrpljiva sam i čekanje me izluđuje. ☺️

🙎🏻‍♀️92 godište
    🧔86 godište
    Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
    IVF+ICSI/Zymoth
    Broj embrija:4
    Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
    Smrznutih:3
    Poliklinika Cito
    11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
    27.12. 24. UZV čuje se ❤️
    16.01.25. UZV ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI