Angel eyes žao mi je što ti nije uspjelo, ali glavu gore držim fige da Božić donese malo čudo 🫂Čokoladice Čestitam na plusiću 🥰Loli2020 Sretno 💪🏻 i mi smo kod Alebića 😅
Medenko sjećam te se od prije 2 godine dok sam i ja bila tad u postupku i aktivna na formu, sretnoo 🥰
Zaboravila sam kak se zove cura koja je hospitalizirana u 34 tjednu, samo da joj kažem ja sam rodila malca u 34 tt evo ga zživ zdrav veseo dječak od skoro 2 godine, sve će biti uredu drži se 🫂Cure ja sam bila nestrpljiva i napravila test 5 dan nakon transfera blastice i pozitivan je je da sam morala dobro škiljiti da vidim crtu na kinezu ali je tu dok je na mullerovom bila vidljiva bez škiljenja 😂
Jucer sam opet ponovila test i danas s kinezom i crta je u odnosu na 5 dan puuuno jaca danas bas se lijepo vidi porast dok ovaj mullerom malo zeza je on tamniji ali sam ja ocekivala za takav test jacu crtu 😂
Koliko ste se dugo piskile na testiće jer mislim da budem prolupala od toga svega, ostao mi je jos jedan kinez a iskreno nemam volje ici u muller po nove 😂Angel eyes žao mi je što ti nije uspjelo, ali glavu gore držim fige da Božić donese malo čudo 🫂Čokoladice Čestitam na plusiću 🥰Loli2020 Sretno 💪🏻 i mi smo kod Alebića 😅
Medenko sjećam te se od prije 2 godine dok sam i ja bila tad u postupku i aktivna na formu, sretnoo 🥰
Zaboravila sam kak se zove cura koja je hospitalizirana u 34 tjednu, samo da joj kažem ja sam rodila malca u 34 tt evo ga zživ zdrav veseo dječak od skoro 2 godine, sve će biti uredu drži se 🫂Cure ja sam bila nestrpljiva i napravila test 5 dan nakon transfera blastice i pozitivan je je da sam morala dobro škiljiti da vidim crtu na mkinezu ali je tu dok je na mullerovom bila vidljiva bez škiljenja 😂
Jucer sam opet ponovila test i danas s kinezom i crta je u odnosu na 5 dan puuuno jaca danas bas se lijepo vidi porast dok ovaj mullerom malo zeza je on tamniji ali sam ja ocekivala za takav test jacu crtu 😂
Koliko ste se dugo piskile na testiće jer mislim da budem prolupala od toga svega, ostao mi je jos jedan kinez a iskreno nemam volje ici u muller po nove 😂
Sjecam se i ja tebe👋🏽..ajme divno…zelim ti još jednu predivnu srecu uskoro 💪🏼💫🙏🏽🤞🏽💜
Hvala 🙏🏼 nadam se da bude ovaj put malo mirnija trudnoca 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure, imam malo roskaste sluzi kad se obrisem, oprostite na detaljima. Sta mislimo? 🫣🧐😵💫Meni je doktor napisao da roskati, smeckasti iscjedak apsolutno nije opasan i normalan je u trudnoci. To je svjeza informacija, samo dva dana stara. 😂
Ne brini se. ❤️🥰Lunaa hvala ti, bojim se 🫣 jesi ti imala isto ili?
NanaJ imamo iste testove, dobro ti tamne 🤞 ja sam danas 11dntJa sam imala 7 dan nakon tranfera blastociste i neki dan nakon papa testa. S obzirom da sam ja digla paniku, moj IVF doktor mi je posao upustvo za trudnice u kojem stoji da su rozi i smedji iscjedak normalni, sve dok nisu jacine intenzite menstruacionog ciklusa. Opusti se, sve je ok. Moguce je da je to ostatak implatacijskog koje je tek sad izbacilo. U svakom slucaju budi opustena, jer beba je tu i sigurna je. ❤️
Lunaa hvala ti ❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurky nek si ti nama na sigurnom ni nek malac izdrzi jos bar dva tjedna 🥰 ❤️ super za injekciju da si primila!
Dreamer ja ti dajem sebi heparin u svakom postupku,nazvala sam vinogradsku objasila da idem na transfer za koji dan,rekli su mi da dodem izvadit krv preuzet heparin i pocela sam sa pikanjem dva dana prije transfera. Ja sam kod doktora Rinčića covjek je prekrasan i razuman, odma mi je odobrio. Samo sto se pripremi da si tamo cijelo jutro 1 tjedno…ujutro vađenje krvi a onda cekanje doktora da pogleda nalaze,i dobivanje novih pikica.(jer heparin moze utjecat na enzime u bubrezima tako nesto mi je objasnjavao) ako grijesim nek me netko ispravi ☺️
Plavušica mi sko u Škvorcu, na dan transfera ti u sobu muž van! 😂 salim se al mog svaki put posalju na kavu.
Prije smo bili u Podobniku u svojoj sobi pa je mogao ostajat,a ovdje je velika soba sa 4/5 kreveta di su samo zene pa vjerujem da je zbog toga.Sad koliko ces vracat stvarno je tvoj izbor,ali ako te sta tjesi i ja sam sad u dilemi imamo jos dva ❄️❄️ pa kako bude bude.Htjela sam ja i prije al me uvijek Lana odgovorila rekla bi mi necemo riskirat sa velikom trudnocom,ja onak a dobro blizance bi mogla hendlat, a ona meni a trojke i cetvorke? Haha i onda uvijek bude: ma vratite vi meni jednu. ☺️😅 A sad sam opet u toj dilemi…ili samo dok ne dodem kod nje 😂
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Uriroyal najbolji za infekcije dole,e.coli i ostale probleme i smiju trudnice. Preporuka je jedu vrecicu otopit u 100ml vode navecer i na prazan zeludac popit.i nakon toga ic spavat nista ne jest i ne pit,da on odradi svoje i ujutro piskit. Sretno svimaaa koliko vas ima! 🥰🍀🙃
🙋🏻♀️31god. (endometrioza koja nije operativna)🙋🏻♂️36god. (sve uredno)2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer,pozitivan test,beta 505, nakon dva dana beta 1100 u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10. Transfer + embryoglue⏳
16.10. Beta 🤞🏼🍀 rezultat prve 440.9 rezultat druge bete 724.2
28.11. Spontani u 8 tjednu 💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. Konzultacije ŠKVORC i u nove pobjede
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌
Luna, čekamo tvoj uzv i navijamo 🤞🥰 Ja sam dobro, trenutno je mirno, na sigurnom sam i neka ostane bar još malo tako 🙏
NanaJ, hvala ti 🥰 testići su ti super 🥳🥳
Čokoladice, predviđam dobru betu i kod tebe i kod NaneJ 🤞🥰
MiliPe, bravoo za dobre nalaze 🥳🥰
Dreamer, super, sretno 🤞🥰
Srculence, hvala ti 🥰 puno sam mirnija kad znam da su pluća sad spremna 🤗
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cure, imam malo roskaste sluzi kad se obrisem, oprostite na detaljima. Sta mislimo? 🫣🧐😵💫
Ja sam imala i iscjedak i pravo menstruacijsko krvarenje od 5. do 12. tjedna trudnoće, 6x na hitnoj, 2x ostala u bolnici i sada držim svog smotuljka 🥰
Ako nemaš bolove, bez panike.. sretno ♥️
Jurky još malo pa ćeš i ti držati svog smotuljka 🤗 navijamo da sve bude u redu 💓
12/23 UZV ♥️✔️
Cokoladice i ja sam imala smeckasto - roskasto rijetki iscjedak skupa sa cyclogestom (sorry na tmi), imala sam osjecaj da nije nista strašno ali isto sam otišla kod svog soc.gin., pogledao me i sve je bilo ok, vidjeli smo i titraje na 6+0. Nekidan sam opet na ulosku vidjela par smeđih niti ali to je bilo odmah nakon pregleda na kojem je bilo sve ok. Ako ti je panika svakako otidi za svoj mir, ali vjerujem da nije strasno dok nije svjeza krv popracena bolovima.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Hvala cure, sad opet nema nista, jedna svijetlo smeckasta kapljica na ulosku. A naravno da me sad strah svake sitnice. Imam lagani pritisak dole stalno, kao laagani grcevi, ne znam kako opisat.. 🍀🤞🤷🏼♀️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurkynek si ti nama na sigurnom ni nek malac izdrzi jos bar dva tjedna 🥰 ❤️ super za injekciju da si primila!
Dreamer ja ti dajem sebi heparin u svakom postupku,nazvala sam vinogradsku objasila da idem na transfer za koji dan,rekli su mi da dodem izvadit krv preuzet heparin i pocela sam sa pikanjem dva dana prije transfera. Ja sam kod doktora Rinčića covjek je prekrasan i razuman, odma mi je odobrio. Samo sto se pripremi da si tamo cijelo jutro 1 tjedno…ujutro vađenje krvi a onda cekanje doktora da pogleda nalaze,i dobivanje novih pikica.(jer heparin moze utjecat na enzime u bubrezima tako nesto mi je objasnjavao) ako grijesim nek me netko ispravi ☺️
Plavušica mi sko u Škvorcu, na dan transfera ti u sobu muž van! 😂 salim se al mog svaki put posalju na kavu.
Prije smo bili u Podobniku u svojoj sobi pa je mogao ostajat,a ovdje je velika soba sa 4/5 kreveta di su samo zene pa vjerujem da je zbog toga.Sad koliko ces vracat stvarno je tvoj izbor,ali ako te sta tjesi i ja sam sad u dilemi imamo jos dva ❄️❄️ pa kako bude bude.Htjela sam ja i prije al me uvijek Lana odgovorila rekla bi mi necemo riskirat sa velikom trudnocom,ja onak a dobro blizance bi mogla hendlat, a ona meni a trojke i cetvorke? Haha i onda uvijek bude: ma vratite vi meni jednu. ☺️😅 A sad sam opet u toj dilemi…ili samo dok ne dodem kod nje 😂
A tak si i ja mislim, blizanci mi oduvijek bili zelja, ali kad znas da se to moze podijeliti, ufff 🙈😅😅
Ja rijesila prvo pikanje danas, cak i nije tak strasno kak sam ja mislila da bude..
E a da vas pitam, da li je moguce da se na uzv izmijenjuju skvorc i lana.. Npr.ja sam u utorak kod skvorca, da li je moguce onda slijedeci uzv kod lane, ili kome krenes s njim zavrsis..?
Jer na konzultacijama sam bila kod njega, a na uzv i dogovoru za protokol kod lane, sad na prvi uzv opet k njemu... Mislim znam da su oboje strucni, ali kaj nije bolje za sve ako krenes k jednom da s njim i zavrsis postupak... 🤔
🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
❤️Novi muž❤️
👱🏻♂️28.g. normozoo
👱♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
5🥚, 1 🐣, 0❄️
cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
Beta 2,30 ❌
2️⃣ 01/25⏳⏳⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji