Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lunaa93

Broj poruka: 309

Prijavi adminu

Slee

Lunolina onda se mozda sretnemo! Meni je rekao da dodjem kqd stignem nakon posla, a to ce taman biti oko 4:30-5. Nadam se da teambuilding prolazi odlicno!
    Cokoladica odlicna je crtica! Bas krasno za vidjeti!
    Luna beta mi se cini super, ajme kako bi to bila lijepa vijest da je nakon ludih beta ipak sve super! Dzim fige na naaaajjjjjjjace!
    Nanaj cestitam! Bas je lijepo procitati da postoje i oni kojima dvaput za redom uspije! Divne vijesti!
    Wildflower da, palo mi je na pamet i drzim se da je zbog toga bila pozitivna i da ce ovulacija ipak tek nastupiti, ali ne znam zasto onda ti bolovi ovulacijski.

Slee

Lunolina onda se mozda sretnemo! Meni je rekao da dodjem kqd stignem nakon posla, a to ce taman biti oko 4:30-5. Nadam se da teambuilding prolazi odlicno!
    Cokoladica odlicna je crtica! Bas krasno za vidjeti!
    Luna beta mi se cini super, ajme kako bi to bila lijepa vijest da je nakon ludih beta ipak sve super! Dzim fige na naaaajjjjjjjace!
    Nanaj cestitam! Bas je lijepo procitati da postoje i oni kojima dvaput za redom uspije! Divne vijesti!
    Wildflower da, palo mi je na pamet i drzim se da je zbog toga bila pozitivna i da ce ovulacija ipak tek nastupiti, ali ne znam zasto onda ti bolovi ovulacijski.

Hvala Slee ❤️🥰
    I ja tebi zelim puno uspjeha u tvojoj spontanoj odluci za FET-om. 🤞🏼🍀

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Cure, imam malo roskaste sluzi kad se obrisem, oprostite na detaljima. Sta mislimo? 🫣🧐😵‍💫

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

NanaJ

Broj poruka: 778

Prijavi adminu

Evo slikice pa da skupa proucavamo 😂https://ibb.co/3B58ZmL
    https://ibb.co/XkR7Y8L

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ

Broj poruka: 778

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Cure, imam malo roskaste sluzi kad se obrisem, oprostite na detaljima. Sta mislimo? 🫣🧐😵‍💫

Mozda iritacija od progesterona? Koji si dan ?

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Lunaa93

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Meni je doktor napisao da roskati, smeckasti iscjedak apsolutno nije opasan i normalan je u trudnoci. To je svjeza informacija, samo dva dana stara. 😂
    Ne brini se. ❤️🥰

👩🏻31👦🏻45
    TSH 3.95 ➡️ 1.55

• Lunaa93

Prijavi adminu

NanaJ

Evo slikice pa da skupa proucavamo 😂https://ibb.co/3B58ZmL
    https://ibb.co/XkR7Y8L

Super crta, ima beta da razvali. 🍀🤞🏼

👩🏻31👦🏻45
    TSH 3.95 ➡️ 1.55

Čokoladica 🍀

Broj poruka: 617

Prijavi adminu

Lunaa93

Čokoladica 🍀

Meni je doktor napisao da roskati, smeckasti iscjedak apsolutno nije opasan i normalan je u trudnoci. To je svjeza informacija, samo dva dana stara. 😂
    Ne brini se. ❤️🥰

Lunaa hvala ti, bojim se 🫣 jesi ti imala isto ili?
    NanaJ imamo iste testove, dobro ti tamne 🤞 ja sam danas 11dnt

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Lunaa93

Prijavi adminu

Čokoladica 🍀

Lunaa93

Čokoladica 🍀

Ne brini se. ❤️🥰
    Lunaa hvala ti, bojim se 🫣 jesi ti imala isto ili?
    NanaJ imamo iste testove, dobro ti tamne 🤞 ja sam danas 11dnt

Ja sam imala 7 dan nakon tranfera blastociste i neki dan nakon papa testa. S obzirom da sam ja digla paniku, moj IVF doktor mi je posao upustvo za trudnice u kojem stoji da su rozi i smedji iscjedak normalni, sve dok nisu jacine intenzite menstruacionog ciklusa. Opusti se, sve je ok. Moguce je da je to ostatak implatacijskog koje je tek sad izbacilo. U svakom slucaju budi opustena, jer beba je tu i sigurna je. ❤️

👩🏻31👦🏻45
    TSH 3.95 ➡️ 1.55

dreamer ❤

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Evo update sa uzva: endometrij trolinijski, vodeci folikul 12mm. Ponovo idem u utorak, pa ćemo vidjeti kad će ići štoperica i fet. Zbog moje mutacije V faktora dr. Lana preporučuje heparin od transfera. Rekla nek idem do hematologa da mi da na uputnicu jer imam kao pravo. E sad, ja se sjećam da su ovdje bile priče da nisu baš svi hematolozi zainteresirani za suradnju. Budemo vidjeli kakve ću biti sreće 🤞

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️01/25 ⏳️

💜Medenko

Broj poruka: 505

Prijavi adminu

NanaJ

Angel eyes žao mi je što ti nije uspjelo, ali glavu gore držim fige da Božić donese malo čudo 🫂Čokoladice Čestitam na plusiću 🥰Loli2020 Sretno 💪🏻 i mi smo kod Alebića 😅
    Medenko sjećam te se od prije 2 godine dok sam i ja bila tad u postupku i aktivna na formu, sretnoo 🥰
    Zaboravila sam kak se zove cura koja je hospitalizirana u 34 tjednu, samo da joj kažem ja sam rodila malca u 34 tt evo ga zživ zdrav veseo dječak od skoro 2 godine, sve će biti uredu drži se 🫂Cure ja sam bila nestrpljiva i napravila test 5 dan nakon transfera blastice i pozitivan je je da sam morala dobro škiljiti da vidim crtu na kinezu ali je tu dok je na mullerovom bila vidljiva bez škiljenja 😂
    Jucer sam opet ponovila test i danas s kinezom i crta je u odnosu na 5 dan puuuno jaca danas bas se lijepo vidi porast dok ovaj mullerom malo zeza je on tamniji ali sam ja ocekivala za takav test jacu crtu 😂
    Koliko ste se dugo piskile na testiće jer mislim da budem prolupala od toga svega, ostao mi je jos jedan kinez a iskreno nemam volje ici u muller po nove 😂

NanaJ

Angel eyes žao mi je što ti nije uspjelo, ali glavu gore držim fige da Božić donese malo čudo 🫂Čokoladice Čestitam na plusiću 🥰Loli2020 Sretno 💪🏻 i mi smo kod Alebića 😅
    Medenko sjećam te se od prije 2 godine dok sam i ja bila tad u postupku i aktivna na formu, sretnoo 🥰
    Zaboravila sam kak se zove cura koja je hospitalizirana u 34 tjednu, samo da joj kažem ja sam rodila malca u 34 tt evo ga zživ zdrav veseo dječak od skoro 2 godine, sve će biti uredu drži se 🫂Cure ja sam bila nestrpljiva i napravila test 5 dan nakon transfera blastice i pozitivan je je da sam morala dobro škiljiti da vidim crtu na kinezu ali je tu dok je na mullerovom bila vidljiva bez škiljenja 😂
    Jucer sam opet ponovila test i danas s kinezom i crta je u odnosu na 5 dan puuuno jaca danas bas se lijepo vidi porast dok ovaj mullerom malo zeza je on tamniji ali sam ja ocekivala za takav test jacu crtu 😂
    Koliko ste se dugo piskile na testiće jer mislim da budem prolupala od toga svega, ostao mi je jos jedan kinez a iskreno nemam volje ici u muller po nove 😂

Sjecam se i ja tebe👋🏽..ajme divno…zelim ti još jednu predivnu srecu uskoro 💪🏼💫🙏🏽🤞🏽💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.