Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Čokoladica 🍀
    20. Rujan 2024. 15:35

Lunaa93

Čokoladica 🍀

Cure, imam malo roskaste sluzi kad se obrisem, oprostite na detaljima. Sta mislimo? 🫣🧐😵‍💫

Meni je doktor napisao da roskati, smeckasti iscjedak apsolutno nije opasan i normalan je u trudnoci. To je svjeza informacija, samo dva dana stara. 😂
    Ne brini se. ❤️🥰

Lunaa hvala ti, bojim se 🫣 jesi ti imala isto ili?
    NanaJ imamo iste testove, dobro ti tamne 🤞 ja sam danas 11dnt

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Lunaa93
    20. Rujan 2024. 15:45

Čokoladica 🍀

Lunaa93

Čokoladica 🍀

Cure, imam malo roskaste sluzi kad se obrisem, oprostite na detaljima. Sta mislimo? 🫣🧐😵‍💫

Meni je doktor napisao da roskati, smeckasti iscjedak apsolutno nije opasan i normalan je u trudnoci. To je svjeza informacija, samo dva dana stara. 😂
    Ne brini se. ❤️🥰

Ja sam imala 7 dan nakon tranfera blastociste i neki dan nakon papa testa. S obzirom da sam ja digla paniku, moj IVF doktor mi je posao upustvo za trudnice u kojem stoji da su rozi i smedji iscjedak normalni, sve dok nisu jacine intenzite menstruacionog ciklusa. Opusti se, sve je ok. Moguce je da je to ostatak implatacijskog koje je tek sad izbacilo. U svakom slucaju budi opustena, jer beba je tu i sigurna je. ❤️

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

dreamer ❤
    20. Rujan 2024. 16:01

Evo update sa uzva: endometrij trolinijski, vodeci folikul 12mm. Ponovo idem u utorak, pa ćemo vidjeti kad će ići štoperica i fet. Zbog moje mutacije V faktora dr. Lana preporučuje heparin od transfera. Rekla nek idem do hematologa da mi da na uputnicu jer imam kao pravo. E sad, ja se sjećam da su ovdje bile priče da nisu baš svi hematolozi zainteresirani za suradnju. Budemo vidjeli kakve ću biti sreće 🤞

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

💜Medenko
    20. Rujan 2024. 16:18

NanaJ

Angel eyes žao mi je što ti nije uspjelo, ali glavu gore držim fige da Božić donese malo čudo 🫂

Čokoladice Čestitam na plusiću 🥰

Loli2020 Sretno 💪🏻 i mi smo kod Alebića 😅
    Medenko sjećam te se od prije 2 godine dok sam i ja bila tad u postupku i aktivna na formu, sretnoo 🥰
    Zaboravila sam kak se zove cura koja je hospitalizirana u 34 tjednu, samo da joj kažem ja sam rodila malca u 34 tt evo ga zživ zdrav veseo dječak od skoro 2 godine, sve će biti uredu drži se 🫂

Cure ja sam bila nestrpljiva i napravila test 5 dan nakon transfera blastice i pozitivan je je da sam morala dobro škiljiti da vidim crtu na kinezu ali je tu dok je na mullerovom bila vidljiva bez škiljenja 😂
    Jucer sam opet ponovila test i danas s kinezom i crta je u odnosu na 5 dan puuuno jaca danas bas se lijepo vidi porast dok ovaj mullerom malo zeza je on tamniji ali sam ja ocekivala za takav test jacu crtu 😂
    Koliko ste se dugo piskile na testiće jer mislim da budem prolupala od toga svega, ostao mi je jos jedan kinez a iskreno nemam volje ici u muller po nove 😂

NanaJ

Angel eyes žao mi je što ti nije uspjelo, ali glavu gore držim fige da Božić donese malo čudo 🫂

Medenko sjećam te se od prije 2 godine dok sam i ja bila tad u postupku i aktivna na formu, sretnoo 🥰
    Zaboravila sam kak se zove cura koja je hospitalizirana u 34 tjednu, samo da joj kažem ja sam rodila malca u 34 tt evo ga zživ zdrav veseo dječak od skoro 2 godine, sve će biti uredu drži se 🫂

Cure ja sam bila nestrpljiva i napravila test 5 dan nakon transfera blastice i pozitivan je je da sam morala dobro škiljiti da vidim crtu na kinezu ali je tu dok je na mullerovom bila vidljiva bez škiljenja 😂
    Jucer sam opet ponovila test i danas s kinezom i crta je u odnosu na 5 dan puuuno jaca danas bas se lijepo vidi porast dok ovaj mullerom malo zeza je on tamniji ali sam ja ocekivala za takav test jacu crtu 😂
    Koliko ste se dugo piskile na testiće jer mislim da budem prolupala od toga svega, ostao mi je jos jedan kinez a iskreno nemam volje ici u muller po nove 😂

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

NanaJ
    20. Rujan 2024. 16:33

💜Medenko

NanaJ

NanaJ

Cure ja sam bila nestrpljiva i napravila test 5 dan nakon transfera blastice i pozitivan je je da sam morala dobro škiljiti da vidim crtu na mkinezu ali je tu dok je na mullerovom bila vidljiva bez škiljenja 😂

Sjecam se i ja tebe👋🏽..ajme divno…zelim ti još jednu predivnu srecu uskoro 💪🏼💫🙏🏽🤞🏽💜

Hvala 🙏🏼 nadam se da bude ovaj put malo mirnija trudnoca 🙏🏼

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Čokoladica 🍀
    20. Rujan 2024. 16:44

Lunaa93

Čokoladica 🍀

Lunaa93

Čokoladica 🍀

Ne brini se. ❤️🥰

Ja sam imala 7 dan nakon tranfera blastociste i neki dan nakon papa testa. S obzirom da sam ja digla paniku, moj IVF doktor mi je posao upustvo za trudnice u kojem stoji da su rozi i smedji iscjedak normalni, sve dok nisu jacine intenzite menstruacionog ciklusa. Opusti se, sve je ok. Moguce je da je to ostatak implatacijskog koje je tek sad izbacilo. U svakom slucaju budi opustena, jer beba je tu i sigurna je. ❤️

Lunaa hvala ti ❤️ 

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Srculence
    20. Rujan 2024. 17:54

Jurky nek si ti nama na sigurnom ni nek malac izdrzi jos bar dva tjedna 🥰 ❤️  super za injekciju da si primila!
    Dreamer ja ti dajem sebi heparin u svakom postupku,nazvala sam vinogradsku objasila da idem na transfer za koji dan,rekli su mi da dodem izvadit krv preuzet heparin i pocela sam sa pikanjem dva dana prije transfera. Ja sam kod doktora Rinčića covjek je prekrasan i razuman, odma mi je odobrio. Samo sto se pripremi da si tamo cijelo jutro 1 tjedno…ujutro vađenje krvi a onda cekanje doktora da pogleda nalaze,i dobivanje novih pikica.(jer heparin moze utjecat na enzime u bubrezima tako nesto mi je objasnjavao) ako grijesim nek me netko ispravi ☺️
    Plavušica mi sko u Škvorcu, na dan transfera ti u sobu muž van! 😂 salim se al mog svaki put posalju na kavu.
    Prije smo bili u Podobniku u svojoj sobi pa je mogao ostajat,a ovdje je velika soba sa 4/5 kreveta di su samo zene pa vjerujem da je zbog toga.Sad koliko ces vracat stvarno je tvoj izbor,ali ako te sta tjesi i ja sam sad u dilemi imamo jos dva ❄️❄️ pa kako bude bude.Htjela sam ja i prije al me uvijek Lana odgovorila rekla bi mi necemo riskirat sa velikom trudnocom,ja onak a dobro blizance bi mogla hendlat, a ona meni a trojke i cetvorke? Haha i onda uvijek bude: ma vratite vi meni jednu. ☺️😅 A sad sam opet u toj dilemi…ili samo dok ne dodem kod nje 😂

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Srculence
    20. Rujan 2024. 18:09

Uriroyal najbolji za infekcije dole,e.coli i ostale probleme i smiju trudnice. Preporuka je jedu vrecicu otopit u 100ml vode navecer i na prazan zeludac popit.i nakon toga ic spavat nista ne jest i ne pit,da on odradi svoje i ujutro piskit. Sretno svimaaa koliko vas ima! 🥰🍀🙃

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

Jurky32
    20. Rujan 2024. 18:44

Luna, čekamo tvoj uzv i navijamo 🤞🥰 Ja sam dobro, trenutno je mirno, na sigurnom sam i neka ostane bar još malo tako 🙏
    NanaJ, hvala ti 🥰 testići su ti super 🥳🥳
    Čokoladice, predviđam dobru betu i kod tebe i kod NaneJ 🤞🥰
    MiliPe, bravoo za dobre nalaze 🥳🥰
    Dreamer, super, sretno 🤞🥰
    Srculence, hvala ti 🥰 puno sam mirnija kad znam da su pluća sad spremna 🤗

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

nicaivo
    20. Rujan 2024. 18:53

Čokoladice da, da, curka je 🩷🎀
    Mislim da je taj iscjedak bezazlen, držim fige za veliku betu 😀

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.