Jurky, Luna, Sanjushka, Leona hvala na željama
Jurky nadam se da će bebo još malo izdržati!
Leona, mislim da ću I ja uzeti embryoglue ak će biti embrija za vratiti🤞
Angel eyes, jako mi je žao za testic...nadam se da će beta ipak pokazati nešto...bas mi je krivo😔 drži se...
Draga Giselle, u potpunosti razumijem... negdje sam gledala da je jednostavno stvar vjerojatnosti i vjerujem da ćeš uskoro uspjeti.
Ivy meni se čini da tamni...
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Curke,
ponavljam se za lijekove jer mi se nitko nije javio, a bilo bi mi žao da propadnu #sobziromnacijenu.
Dakle, poklanjam 375 UI Pergoverisa u penu od 900 i jedan Cetrotide (01/25). Pergoveris je u friđu. Ne znam koliko može stajati, otvoren je 4. 9.
Sutra sam popodne u Zgbu pa mogu dofurati.
marija86kralj@gmail.com
Angel eyes zao mi je za testic 😔
.
Ja krecem s pikanjem tek u cetvrtak kada ce mi biti 4. dan ciklusa jer mi je progesteron povisen 6.47 nmol/l. Na UZV idem u ponedjeljak 23.9. - Sanjuska i ti si tad? Ides u 17 sati?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Bok cure :)
Jurky tako se blizi dolazak tvog malog. Doci ce neces se ni okrenut i sve ovo ce bit samo jedno sjećanje za prepričavanje 🥹💓
Angel eyes bas mi je zao za negativni test, nadam se i drzim fige da ipak bude nesto. Ako ne sad, onda da ne odustate jos🤞🏻💓
Luna bas me ugodno iznenadila tvoja vijest, drzim fige i tebi za super napredak bebice 🤞🏻🤞🏻
Ivy nadam se da ce tamniti do vikenda 💪🏻🥰
Kako zezaju te bebice Uh sta je to tesko. Sve ste super cure i sretno svima! ❤️
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Jurky, drago mi je da si na sigurnom i da si primila preventivno inekciju, nadam se da si sad bar malo mirnija. ❤️
Dreamer i lunolina, super za uredne nalaze kariograma 😍
Angeleyes zao mi je za minus.. imas kakve planove za daljnje pretrage, histeroskopija ili nesto ? Grlim ❤️
Sanjuska, lunolina, angeleyes, zuzi, luna, stela, jurky, hvala cure moje , evo cekam red jos 🥰
Ivy i meni ovaj test izgleda tamnije, sretno dalje ❤️
Lali, leti bome i tvoja trakica 🥰
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Pozdrav, u 8.mjesecu sam bila u prvom stimuliranom postupku, samo 2 js, dobivena jedna kako su rekli savrsena blastocista, ovaj mj isla u FET i nista od toga. Inace sam iz Osijeka i ovaj postupak je bio u Osijeku, za sljedeci postupak imam plan ici u Zagreb, ali ne znam odakle bih krenula, pa me zanima imate li preporuke za bolnicu ili nekog odredjenog doktora/doktoricu? Ima li netko ovdje da iz Osijeka ide u postupak u Zagreb, koliko se puta mora ici? I dali se moze skratiti dolazenje kad bih se recimo pojavila sa svim nalazima odmah, tj.dali bi priznali nalaze napravljene u Osijeku ili se bas miraju raditi kod njih? Hvala vam! 😊
👨🏽-94.god-oligozoospermia
👩🏼-94.god-‘23.-vanmat.-jajovod✂️-endom.-AMH 7 pmol/l
pokusavamo 3 god.
📍KBC Osijek-ICSI 08/24-(Ovaleap, Orgalut.)- 2js- 1bc
FET 09/24 ❌
Angel eyes tako mi je žaj radi negativnog testa, isplači se i neman šta drugo da ti rečem, suosjećam s tobom iz dubine srca i sa svakim negativnim testom ili betom ovde jer znam koliko je to velik udarac za svaku od nas. Drži se i nemoj odustajat. Vidit ćeš da iza svake kiše dolazi sunce i doći će i naše.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Jurky, drago mi je da si na sigurnom i da si primila preventivno inekciju, nadam se da si sad bar malo mirnija. ❤️
Dreamer i lunolina, super za uredne nalaze kariograma 😍
Angeleyes zao mi je za minus.. imas kakve planove za daljnje pretrage, histeroskopija ili nesto ? Grlim ❤️
Sanjuska, lunolina, angeleyes, zuzi, luna, stela, jurky, hvala cure moje , evo cekam red jos 🥰
Ivy i meni ovaj test izgleda tamnije, sretno dalje ❤️
Lali, leti bome i tvoja trakica 🥰
Da, stvarno leti! Nevjerojstno je to.. kad se samo sjetim da sam u 3. mjesecu plakala i mislila hoce li se meni to ikada ostvariti..
Zaboravila sam tebi napisati vidim imas uzv! Sretno ❤️🥰
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Jurky nadam se da ce se malac ipak strpiti jos koji tjedan 💕
Ivy meni se ova crtica cini malo tamnija i punija, drzim fige da nastavi tamnit 🤞
Angeleyes zao mi je zbog minusa 😔
Kawa sretno danas!
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚, 12 oplodenih
Luna, Jurky, Divna, Lunolina, Lali, Kawa, Mala, Sage hvala cure, divna ste podrška 🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji