Imam pitanje vezano za psihološko savjetovanje. Iz Zagreba smo, pa me zanima imate li preporuku/iskustvo kod koga otići? Naime za liječenje u inozemstvu nam je potrebna potvrda od psihologa o provedenom psihološkom savjetovanju kako bi nam odobrili liječenje. Hvala puno❤️
Pozdrav draga Leona,svasta se tu izdesavalo kod vas ali samo napred smatram da ste na pravom putu!
Ko vam trazi psiholosku potvrdu i zasto?
Da li zato sto ce vam drzava platiti lecenje?
Malo mi pojasni , ja sam isla u Prag , niko mi to nije trazio.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Kod muža je nađena Varikokela II./III. stupanj na lijevom testisu, te povećan FSH 26,6. Sumnjali smo da ta varikokela radi problem, ali nas je više urologa uvjeravalo da operacijom varikokele nećemo ništa postići.Predlagali su nam TESE, a ja sam istraživanjem saznala na forumu da će u Hrvatskoj na Rebru biti moguće napraviti Micro-Tesu, tako da smo stali sa svime dok ne dođe. U dopisivanju sa dr. Dinkom Hauptmanom saznajem da je napokon moguće napraviti tu operaciju. Muž je operiran u 01.'24. i nažalost nije ništa nađeno - Sertoli cells only. Ne gubimo vrijeme, krenuli smo dalje, idemo na donaciju u Prag.
Pozdrav ,draga evo imamo slicno iskustvo sto se tice dijagnoze supruga također azoospermija zbog hormonalnog dizbalansa (povisen fsh i lh ) ,genetika i kariogram uredni ,napravljena micro tessa u Splitu , kod dr Radovniković ,otvoren samo 1 testis dobiveno 8 slamki spermoja prezadovoljni sve preporuke ..
Raspitivala sam ye o tom doktoru na Rebru,no zbog drugacije metode zahvata i cijelokupnog pristupa reda cekanja i ostalo smo se odlucili za Split i evo nismo požalili :))
Sretnoo u svakom slučaju !
👸95 AMH 14,5
🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
1/22 IVF 6 smrzlića
2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica
Dobila sam injekciju progesterona. Nikad u zivotu nisam osjetila takvu bol, sprica je bila ogromna, dali su mi stojeci. Prvi put sam to dozivjela, stojeci injekcija.
Istovremeno takav pritisak u desnom jajniku, kako sam sa desne strane dobila.
Nakon toga zarenje u jajnicima. Da li se neka od vas susrela sa ovom situacijom?
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Pozdrav svima! Pridružujem se temi, krenuli smo s pretragama, da vidimo u čemu je problem. Taman stigli prvi nalazi, čekam mišljenje svog gina. No, što mi je neobično je TSH. Naime prije mjesec dana sam išla privatno na pretragu i TSH mi je bio 2.04, a sada mi je 3.5? Ne koristim nikakve lijekove ili sl. Da li netko zna koji je razlog tomu?
22.08. +
Jurky posto si ti novopecena pozitivana beta da te malo gnjavim🤣 da li ti je bila povecana sluz nakon transfera? Mislim znam da izlazi cyclogest, ali nesjecam se u prijasnjim transferima da je bilo bas ovoliko sluzi🤣(ipak nije uspjelo uvjeravanje same sebe da netrazim simptome)
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav svima! Pridružujem se temi, krenuli smo s pretragama, da vidimo u čemu je problem. Taman stigli prvi nalazi, čekam mišljenje svog gina. No, što mi je neobično je TSH. Naime prije mjesec dana sam išla privatno na pretragu i TSH mi je bio 2.04, a sada mi je 3.5? Ne koristim nikakve lijekove ili sl. Da li netko zna koji je razlog tomu?
Dobrodošla i sretno sa pretragama
Štitnjača reagira na stres, budeš ponovila vađenje krvi i bit će sve ok.
Ja pijem terapiju pa mi je od stresa to jutro bio 4,27 a drugi dan 2,14.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
Imam pitanje vezano za psihološko savjetovanje. Iz Zagreba smo, pa me zanima imate li preporuku/iskustvo kod koga otići? Naime za liječenje u inozemstvu nam je potrebna potvrda od psihologa o provedenom psihološkom savjetovanju kako bi nam odobrili liječenje. Hvala puno❤️Pozdrav draga Leona,svasta se tu izdesavalo kod vas ali samo napred smatram da ste na pravom putu!
Ko vam trazi psiholosku potvrdu i zasto?
Da li zato sto ce vam drzava platiti lecenje?
Malo mi pojasni , ja sam isla u Prag , niko mi to nije trazio.
Pozdrav Sreca. Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje nas traži tu potvrdu, bez toga ne odobravaju liječenje. Oni nam pokriju samo dio troška.
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Jurky posto si ti novopecena pozitivana beta da te malo gnjavim🤣 da li ti je bila povecana sluz nakon transfera? Mislim znam da izlazi cyclogest, ali nesjecam se u prijasnjim transferima da je bilo bas ovoliko sluzi🤣(ipak nije uspjelo uvjeravanje same sebe da netrazim simptome)
Vidim u potpisu da isti dan radimo betu i da smo obje u fazi "ne trazenja" simptoma😂 ti imas kazes sluzi? Kod mene nema toga uopce. Samo od cyclogesta. Ne osjecam se nista drugacije nego inace. U dobitnom postupku prosle godine mi je takoder bilo vise manje sve bez simptoma. Tako da se tjesim s time. Kako se ti nosis? Jel mirujes ili radis? Ja sam na bolovanju🤗
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 ⭐️ spontani-kiretaza 💔
Fet 2/24⭐️spontani💔
Fet 6/2024 ⭐️spontani 💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Kod muža je nađena Varikokela II./III. stupanj na lijevom testisu, te povećan FSH 26,6. Sumnjali smo da ta varikokela radi problem, ali nas je više urologa uvjeravalo da operacijom varikokele nećemo ništa postići.Predlagali su nam TESE, a ja sam istraživanjem saznala na forumu da će u Hrvatskoj na Rebru biti moguće napraviti Micro-Tesu, tako da smo stali sa svime dok ne dođe. U dopisivanju sa dr. Dinkom Hauptmanom saznajem da je napokon moguće napraviti tu operaciju. Muž je operiran u 01.'24. i nažalost nije ništa nađeno - Sertoli cells only. Ne gubimo vrijeme, krenuli smo dalje, idemo na donaciju u Prag.Pozdrav ,draga evo imamo slicno iskustvo sto se tice dijagnoze supruga također azoospermija zbog hormonalnog dizbalansa (povisen fsh i lh ) ,genetika i kariogram uredni ,napravljena micro tessa u Splitu , kod dr Radovniković ,otvoren samo 1 testis dobiveno 8 slamki spermoja prezadovoljni sve preporuke ..
Raspitivala sam ye o tom doktoru na Rebru,no zbog drugacije metode zahvata i cijelokupnog pristupa reda cekanja i ostalo smo se odlucili za Split i evo nismo požalili :))
Sretnoo u svakom slučaju !
Any hvala puno, tebi također sretno😃 kako to misliš drugačije metode zahvata? Mislila sam da se mTese isto radi svugdje. Inače pišem na temi Azoospermija na ovom forumu i tamo isto ima pozitivnih iskustava iz poliklinike Cito.
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Evo da prijavim da je moja beta danas 200.4🥰🥰🥰 12 DNT
U srijedu, 21. ponovo testiramo betu.
👸36-hashimoto, hidrosalpinks na lijevom jajovodu, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸19.02.2024.beta 200.4
🔸21.02.2024.beta 414.6
🔸UVZ 15.03.2024 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
Sortiraj odgovore
Najstariji