Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Minnieus

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

Marisha

Minnieus

Pozdrav svima! Pridružujem se temi, krenuli smo s pretragama, da vidimo u čemu je problem. Taman stigli prvi nalazi, čekam mišljenje svog gina. No, što mi je neobično je TSH. Naime prije mjesec dana sam išla privatno na pretragu i TSH mi je bio 2.04, a sada mi je 3.5? Ne koristim nikakve lijekove ili sl. Da li netko zna koji je razlog tomu?
    Dobrodošla i sretno sa pretragama
    Štitnjača reagira na stres, budeš ponovila vađenje krvi i bit će sve ok.
    Ja pijem terapiju pa mi je od stresa to jutro bio 4,27 a drugi dan 2,14.

Hvala puno na odgovoru. Nisam znala da tako može varirati. Svakako ću ginu napomenuti i prikazati nalaz od prije mjesec dana, pa da ga ponovimo ako je potrebno. 

22.08. +

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

Leona89, dobrodošla i nadam se da će ti se jednom taj dugotrajni mpo put isplatiti 🤞🤞🥰
    Minnieus, također dobrodošla..pretpostavljam da je stres u pitanju..kako god bila, tsh se terapijom da riješiti.. sretno 🤞🥰
    Tera, a ne mogu reći da je bilo sluzi, ali je od transfera pa evo i sad još uvijek sve dolje dosta mokro 🤣🙊 inače nakon neuspjelog transfera mi je pred dolazak menge postalo suho i usko.. detaljan opis 🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Marisha

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

dunya

Evo da prijavim da je moja beta danas 200.4🥰🥰🥰 12 DNT
    U srijedu, 21. ponovo testiramo betu.

Suppppeeeer  i sretno daljeeee 

🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
    09.2023. Vinogradska IVF
    (Rekovelle+Menopur):4js
    rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
    03.2024.Škvorc IVF
    (Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
    09.2024.Škvorc ICSI
    (Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖

Jurky32

Broj poruka: 1242

Prijavi adminu

dunya

Bravooo 🥳🥳 nek' se dobro podupla 🤞🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Lunaa93

Dobila sam injekciju progesterona. Nikad u zivotu nisam osjetila takvu bol, sprica je bila ogromna, dali su mi stojeci. Prvi put sam to dozivjela, stojeci injekcija.
    Istovremeno takav pritisak u desnom jajniku, kako sam sa desne strane dobila.
    Nakon toga zarenje u jajnicima. Da li se neka od vas susrela sa ovom situacijom?

Luna i ja sam dobila dvije inekcije, jedna dan prije transfera i druga tokom cekanja. Ja sam primila obje lezec jer je dr objasnjavao stazistici kako se daje u gluteus 😅 žarilo je jako prvi put i imala sam sam neki nagli osjecaj vrucine i noge kao da nisu moje. Mozda su to jednostavno reakcije od hormona.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Minnieus

Broj poruka: 186

Prijavi adminu

Da se predstavim.
    Ja 40, MM 42. Imamo 1 dijete, začeto odmah, trudoća uredna. Nakon 3 godine, krećemo u akciju za drugo dijete. Nakon 8mjeseci pokušavanja, pozitivan test, sreća do neba, no ne zadugo. S 8 tjedana, srčeko prestalo kucati - kiretaža.
    Od 4mj 2023 smo opet aktivni i marljivi, ali za sada ništa. Krenuli s osnovnim pretragama, pa se nadamo da će nas staviti u postupak, da ne gubimo dragocjeno vrijeme.
    Inače uredni ciklusi, ovulacija prema trakicama i simptomima prisutna i potvrđena od strane gina. 
    Od srca želim svima ostvarenje želje da držite svoje srećice u naručju.

22.08. +

Johicaa

Prijavi adminu

Lunaa93

Da li se moze pratiti bazalna tijekom uzimanja Ultrogestana? Malo mi je nelogicno, ali da pitam jos neko glupavo pitanje. Nisam odavno.
    Inace to ne praktikujem, ali se vrijeme mora upotpuniti.
    Kasnije idem primiti depo ampulu progesterona.

Ja sam pratila 4 dana i kad mi je temp pala ispod 37 bila sam u fazonu ma ne mora to nista znacit i prestala sam se opterecivati. Realno i prva dva puta sam imala povisenu pa bi pala, mislim da je to generalno od lijekova. Također sam pratila cerviks i naravno ja tek sad shvacam da ni to nije relevantno jer nisam pratila prije kakve je tvrdoce pa da usporedim. Iako po mom misljenju bio se povukao prema gore. To sam primjetila radi stavljanja utrogestana.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

• Any13

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Leona89

Any13

Leona89

Kod muža je nađena Varikokela II./III. stupanj na lijevom testisu, te povećan FSH 26,6. Sumnjali smo da ta varikokela radi problem, ali nas je više urologa uvjeravalo da operacijom varikokele nećemo ništa postići.Predlagali su nam TESE, a ja sam istraživanjem saznala na forumu da će u Hrvatskoj na Rebru biti moguće napraviti Micro-Tesu, tako da smo stali sa svime dok ne dođe. U dopisivanju sa dr. Dinkom Hauptmanom saznajem da je napokon moguće napraviti tu operaciju. Muž je operiran u 01.'24. i nažalost nije ništa nađeno - Sertoli cells only. Ne gubimo vrijeme, krenuli smo dalje, idemo na donaciju u Prag.
    Pozdrav ,draga evo imamo slicno iskustvo sto se tice dijagnoze supruga također azoospermija zbog hormonalnog dizbalansa (povisen fsh i lh ) ,genetika i kariogram uredni ,napravljena micro tessa u Splitu , kod dr Radovniković ,otvoren samo 1 testis dobiveno 8 slamki spermoja prezadovoljni sve preporuke ..
    Raspitivala sam ye o tom doktoru na Rebru,no zbog drugacije metode zahvata i cijelokupnog pristupa reda cekanja i ostalo smo se odlucili za Split i evo nismo požalili :))
    Sretnoo u svakom slučaju !
    Anyhvala puno, tebi također sretno😃 kako to misliš drugačije metode zahvata? Mislila sam da se mTese isto radi svugdje. Inače pišem na temi Azoospermija na ovom forumu i tamo isto ima pozitivnih iskustava iz poliklinike Cito.

Kako sam med sestra dosta sam se raspitala i diobila sve preporuke za doktoricu u poliklinici ,mislim na bolju opremu za rad jer su privatnici .

👸95 AMH 14,5
    🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
    1/22 IVF 6 smrzlića
    2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
    2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica

• Any13

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

dunya

Odlicnoo 🎉🥰💕

👸95 AMH 14,5
    🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
    1/22 IVF 6 smrzlića
    2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
    3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
    2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica

Johicaa

Prijavi adminu

anii208

Evo drage moje da vam javim - danas nam je stigao baby L, u podne i 7 minuta🤗 3300 težak i 51 dugačak❤️
    Apsolutno jos nisam svjesna ničega, gledam ga i ne mogu vjerovati da je moj i da je tu.
    Od srca svima želim da što prije to dožive🤗

Čestitam Anii  od srca, brz oporavak od poroda.
    Nadam se da je sve proslo kako treba i da se vec mazite 💙

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.