Plavuša hvala ti 🙂
Zvala sam u međuvremenu i isto bi me naručili za mjesec dana (1.10.) ali sam se prije toga naručila u IVF i termin nam je 19.9.pa cemo ici tamo prije, plus bolje nam je realno u IVF jer imaju suradnju s dr.Vlašićem koji nam je u Rijeci i onda puno toga možemo odraditi u Rijeci, pa necemo toliko puno puta ici u Zg. A i moj TSH je bio pocetkom godine bio ispod 2, pa se nadam da ce i dalje biti tako i da necemo odugovlačiti s postupkom jer sam sada baš psihički spremna za MPO. Što još može otegnuti da se ne krene u postupak?
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Bebolina primi moju iskrenu sućut. Baš užasno, žao mi je. Uopće nemam ništa pametno za reći, ali znaš da ovdje možeš računati na podršku i pisati kad god ti ona treba i ako ti to na bilo koji način olakšava. Što se trudnoće tiče, i to će proći, evo ne znam. U sličnoj sam situaciji, ali na početku krvarenja tako da suosjećam s time.Slee to je baš dobar plan i to je bio naš inicijalni plan i držali smo ga se do drugog transfera, a onda je jedno od nas reklo jednim roditeljima pa smo morali i drugima i sad eto...a mislim da je puno lakše te stvari progruntati sam ako odu ulijevo(meni barem je), za veselje uvijek ima vremena.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Bebolina jako mi je žao zbog svega.. drži se.. 🫂❤️Slee sretno.. kad god bude.. ❤️😘Sanii, Leona ❤️Sadiegreen vjerujem da će sve biti ok s bebicom ❤️Lunaa jesi pišala test?
Djetelina joooj svašta se može otegnuti da se ne krene u postupak.. 🤣 Evo ja krećem od 4. mjeseca i još nisam krenula 🤣. Ok lažem, krenula sam krajem svibnja pa sam prekinula na pola..
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Bebolina jako mi je žao zbog svega.. drži se.. 🫂❤️Slee sretno.. kad god bude.. ❤️😘Sanii, Leona ❤️Sadiegreen vjerujem da će sve biti ok s bebicom ❤️Lunaa jesi pišala test?Djetelina joooj svašta se može otegnuti da se ne krene u postupak.. 🤣 Evo ja krećem od 4. mjeseca i još nisam krenula 🤣. Ok lažem, krenula sam krajem svibnja pa sam prekinula na pola..
Sanjuska hjoooj 😏 drzim fige da sto prije uspijete ici u postupak, a sta se nas konkretno tice, bit ćemo pametniji kad odemo na konzultacije i kad popricamo s doktorom.
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Slee sretno s FETom, nadam se da ćeš nas samo odjednom iznenaditi pozitivnim testom 🙏🙏😘😘
Leona hvala 🥰
Plavuša sretno sa skidanjem kila, pridruzujem se preporukama za autofagiju, makar 10-14 za početak ako ti je preteško 8-16. Isto tako Keto, mozes i ne ići na drastični keto nego do 20% ugljikohidrata.
Nikki sretno s pretragama i konzultacijama, meni su jajovodi bili prohodni tako da hsgg nije bolila, sekund neki neugodan osjećaj ali baš je kratko trajalo.
Sadiegreen baš stalno nešto, da ne možeš uzivati i biti mirna, nije lose sto si nabavila taj monitor samo nemoj pretjerivati, da ne bude kao Lunolinin san 😘😘
Mala ima nas dosta u Cita, pitaj slobodno što te zanima
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sanjushka,
Nisam. Planirala sam da uradim betu sutra ili prekosutra. Znaci to bi 8. ili 9. dan nakon transfera blastice. Mislim da bi mi beta u krvi mogla pokazati jasno stanje. Da li je prerano da odem sutra ili da cekam 9.- ti dan. Zbog loseg iskustva od proslog puta, ne pisam testove. 😂
Johice,
Cestitam ti i zelim brz oporavak.
Stela,
Kako je bebac?
Jurky, Jabukice, Sani 🥰🥰🥰
Teich i Tera, prosli put smo se pratile. Vidim da si trudna, cestitam Tera.
Izvinite, maloprije sam samo uletjela jer sam se nasmrt uplasila.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Angel cao, kolika izadje cijena IVF u Cita, bez lijekova, onako sam postupak ? I da li rade vikendom? Na netu pise da je zatvoreno ali dok sam cekala pregled sam cula kako jedna cura komentira da ima punkciju u nedjelju,da li i tad narucuju ili namjeste da bude preko radnog dana?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Luna nadam se da će sve biti ok, da će beta biti odlična. Ne znam kad možeš najranije vaditi.
Mala rade oni po potrebi i vikendom i blagdanima, ja sam imala transfer na Veliku subotu, cak i preglede vikendom cesto. A cijena ovisi o puno detalja, ivf ili icsi, broj embrij, meni su rekli na početku lijekovi 500-1000, a postupak 1000-2000.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Luna nadam se da će sve biti ok, da će beta biti odlična. Ne znam kad možeš najranije vaditi.
Mala rade oni po potrebi i vikendom i blagdanima, ja sam imala transfer na Veliku subotu, cak i preglede vikendom cesto. A cijena ovisi o puno detalja, ivf ili icsi, broj embrij, meni su rekli na početku lijekovi 500-1000, a postupak 1000-2000.
Hvala ti. Nadam se i ja, ovaj put su rekli da je blastocista odlicne kvalitete, to me tjesi iako znam da nema pravila. 😘
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Sortiraj odgovore
Najstariji