Dobro jutro!Ima netko da uzima DHEA suplement?Endo mi je pripisala i rekla da bas odem u Farmaciu da oni rade svoj. 50 mg oko 22€
Uopce nema nikakve deklaracije na bocici ni nista, samo da je 50mg😅😅Gledam na iHerbu i 4x je jeftini.Ima netko neku preporuku?Posto ih i sama pravim u u apoteci, znam odgovor :D. Mi moramo jako strogo paziti na kavlitetu substance i s e provjeriti i u bocu toliko staviti u kapsule, sve to kosta kad je manja izrada. A posto to nije lijek, nego je malo sivo podrucje izmedju dodatka prehrani i hormona, proizvodjaci ne moraju toliko strogo da se drze regulative za kvalitet i masu unutar jedne kapsule. Neka ispitivanja su pokazala da onda imaju i 10-20% manje supstance unutra.Hvala ti na odgovoru 😘😘
Onda nastavljam piti ove iz Farmaciee..
Ta endo mi je i preporucala d-vital umjesto solgarovog d vitamina, jer je rekla isto da su ipak opseznija istrazivanja i vise je ulozeno u razvoj d-vitala, nego solgarovih suplemenata….Ipak kao lijek je lijek… stroze su kontrole itd..
Ok, ima smisla zasto je 4x skuplje😅
Koliko para, toliko muzike
Pa nazalost je tako, alj ja to pricam najvise za Njemacku, ma da bi trebalo za cijwlu EU da je tako. Ja nekako izvazem, jel jako bitni bas da je toliko u kapsuli ili ne. Zavisi nacin registrovanja toga, ma svasta nesto. Ali ako sad trebas DHEA tri mjeseca recimo po preporuci piti, isla bi na sigurno. A Vitamin D godinu dana bez da imas manjka vec onako preventivno, onda bi bila ok i sa jeftinijim.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Jurky kako si se ti ponasala nakon transfera, jesi li vecinom lezala, odmarala i setala ili si ipak i radila nesto? Mozda je malo glupo pitanje ali oprostit ces mi 🤭 Meni su rekli da izbjegavam sjedenje, kucne poslove, saginjanje…dva dana mirovanje nakon toga lagane setnje i nista drugo..tako da sam se ja toga i prodrzavala..ali imam osjecaj da osim sto sam lezala i setala nisam nista drugo ni radila..a opet nije bilo uspjeha..
Evo kako sam ja nakon transfera. Sagnula se obut cipele, uopće nisam ležala nakon niti je predviđeno ležanje, pojela famozni pomfrit i vozila se 2 sata doma. Na transfer sam stigla sa tolikom pozitivnom energijom da sam jednostavno imala dobar osjećaj. Doma sam sve lagano, imala godišnji, malo šetnja. Grudi bile kao osušene, probadalo me stalno kao da ću dobit mengu, nikakvi simptomi trudnoće kad na kraju + ☺️
Pročitala sam sve moguće forume i simptome trudnoće i zaključila da nijedna žena nije ista i kod svakoga bude drugačije tako da opušteno i sretno 🤞🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Monny 🤭 hvala ti ..nasmijala si me.. ocigledno je opusteno ponasanje i dobro raspolozenje najbolji recept! ❤
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 ⏳
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Teich,
Ima li te zive? Hajde i ti pitaj nekad za mene, da ne budem najdosadnija na forumu.
Ima li kakvih simptoma?
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
Da ja podelim svoje iskustvo oko cuvanja nakon transfera!
Pola sata lezanja u klinici, onda najnormalnije se savila obula cizme i otisla da pojedem nesto- i onda u hotel leskarila taj dan.
Sutra setnja skoro ceo dan . Prekosutra let avionom do Beograda od aerodroma do stana sat vremena voznje u autobusu koji se raspadao mislim da nije imao amortizere uopste mislila sam da ce mi bubrezi otpasti.
Ostalih dana setnja setnja setnja.
Kad bi osetila grčiċe uvek bi legla i umirila se.
Cice su mi uvek bolne tako da kod mene nije pokazatelj.
Nikakv specijalni drugi simptom nisam imala.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Aspiracija je bila prije tjedan dana. Dogovor je da ide sve u Fet zbog rizika za hiper. Izvađeno 5 js, oplođeno 5, 4 došle do 5 dana. Jedna je bila veca nego što je pogodno za Fet pa su odlučili ipak na transfer. Da li imate takvih iskustava?
Vec drugi dan na papiru namo smečkastog sa sluzi. Može li biti da je vec tada došlo do odbacivanja?
05/24 prirodni ciklus beta+ 15dpo 352, 17 dpo 652, 20 dpo 1549
Nifty low risk-stize curka🙏
Teich,
Ima li te zive? Hajde i ti pitaj nekad za mene, da ne budem najdosadnija na forumu.
Ima li kakvih simptoma?
Hej evo mene žive 😁
Kuhala ručak, usisavala i malo prasinu pobrisala a sad odmorko do kraja dana.
Nesto je noćas malo bolio trbuh kao da cu dobit. Sad je ok. Kako si ti? Kako provodiš dan? 🙂
👸32.g. AMH - 25, jajovod✂️
🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle
Teich,
Ima li kakvih simptoma?Hej evo mene žive 😁
Kuhala ručak, usisavala i malo prasinu pobrisala a sad odmorko do kraja dana.
Nesto je noćas malo bolio trbuh kao da cu dobit. Sad je ok. Kako si ti? Kako provodiš dan? 🙂
Mene samo povremeno probada, od danas mnogo manje. Ovih dana je bilo ludilo. Grudi me bole samo nakon sto skinem grudnjak. Sinoc me donji dio ledja bolio, jer sam ja ko zvrk, samo nesto cistim, kuham. Do sinoc sam imala i te promjene raspolozenja, mogla sam zaplakati za sekund. Jutros sam se probudila kao super jaka zena. 🤣🤣🤣
Meni su i u pms-u slicni simtomi. Jedino se uzdam u ovaj cerviks, do sada nikad nije bio takav. Ne znam da li je do ultrica mekan, ili ono sto prizeljkujem.
👩🏻31👦🏻45
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Aspiracija je bila prije tjedan dana. Dogovor je da ide sve u Fet zbog rizika za hiper. Izvađeno 5 js, oplođeno 5, 4 došle do 5 dana. Jedna je bila veca nego što je pogodno za Fet pa su odlučili ipak na transfer. Da li imate takvih iskustava?
Vec drugi dan na papiru namo smečkastog sa sluzi. Može li biti da je vec tada došlo do odbacivanja?
Ne bih da prekocim tvoj post, ali stvarno ne znam. Sigurno ce ti se javiti neka od cura koja ima objasnjenje.
👩🏻31👦🏻45
TSH 3.95 ➡️ 1.55
Meni su i u pms-u slicni simtomi. Jedino se uzdam u ovaj cerviks, do sada nikad nije bio takav. Ne znam da li je do ultrica mekan, ili ono sto prizeljkujem.
Ja nikad nisam osjetila svoj cerviks, valjda imam kratke prste😂 a i s obzirom da imam duge nokte, pazim da ne idem bas bas predugo da se slučajno ne ogrebem ili nešto sl.😅
👸32.g. AMH - 25, jajovod✂️
🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle
Sortiraj odgovore
Najstariji