Lunolina još malo i krećeš, sretno 😘😘
Donna, Wildflower meni je jastuk za dojenje bas pomogao za spavanje u trudnoći, probajte 🥰 Donna, drago mi je da je sve u redu ❤️
Deedee žao mi je 😔
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Boogie 🥹nemam rjeci s kojom bi te utješila , isplaci se , odtuguj svoje , odmori dušu i tijelo trebat će vremena skupit se opet u komade , znam nažalost o čemu pričam …🥹🥲❤️
Donna drago mi je šta je sve super bebač napreduje ❤️🙌🏻
Kawa odlicna Beta prava školska 🙏🏻❤️neznam jesi već pisala ali koje simptome prijavljujes khmm hehe 😄😘
👸🏻29 god nizak Amh
🤴🏻36 normo , sve u redu
Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
Borba za bebu broj 2🙏🏻
08/2024 in progress ❤️
Dona drago mi je da sve dobro 🙂 ja sam koristila jastuk cijelu trudnoću i stvarno mi je super bio 🙂
Lunolina još malo i startaš 🤞🍀
Deedee žao mi je 😔
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, kako funkcionira FET na Estrofemu, nema O i nema stoperice? kako onda ide dalje 🙈🤭🫣🤔
Ja sam isla na uzv 10dc i endo je bio dobar rekli jos taj dan estrofem za dva dana pocet sa duphaston i onda odredjen dan transfer, sretno😊
Hvala 🥰 znaci gleda se samo debljina endo i kad je povoljan krene se sa prog. i odredi dan transfera? Tebi su estrofem onda ukinuli tad? Nekako sam mislila da se on pije i dalje 🤔 pitat cu dr na uzv naravno sve. Samo da znam otprilike kako funkcionira 😊
Da meni su tad ukinuli,inace nikad nisam imala problem s endom i taj postupak je bio dobitan, pa sretno😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cure, kako funkcionira FET na Estrofemu, nema O i nema stoperice? kako onda ide dalje 🙈🤭🫣🤔
Ja sam isla na uzv 10dc i endo je bio dobar rekli jos taj dan estrofem za dva dana pocet sa duphaston i onda odredjen dan transfer, sretno😊
Hvala 🥰 znaci gleda se samo debljina endo i kad je povoljan krene se sa prog. i odredi dan transfera? Tebi su estrofem onda ukinuli tad? Nekako sam mislila da se on pije i dalje 🤔 pitat cu dr na uzv naravno sve. Samo da znam otprilike kako funkcionira 😊
Da meni su tad ukinuli,inace nikad nisam imala problem s endom i taj postupak je bio dobitan, pa sretno😊
Tera hvala ti ❤️ da bar bude i meni dobitan 🤞🍀 nemam ni ja inace problema sa endom. Jesi imala kakve simptome kod koristenja estrofem? Meni je tek 5dc a vec imam sluz kao da mi je ovulacija 🤔
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Drage moje.. ovdje jedna trudnica koja je uspjela zatrudnjeti nakon 7 prethodnih neuspjelih transfera... Priča je duga, jednom ću je ispričati za sve vas kojima moje iskustvo može pomoći, jer sam i sama iščitala kroz prošle dvije i pol godine pokušavanja jako puno vaših postova, kako bi mi bilo lakše prolaziti kroz sve to..
Ukratko, danas sam se tu logirala da vam kažem kako imam u frižideru preostalog Pergoverisa, Cetrotide-a i Decapeptyla, jako skupi lijekovi za koje je velika šteta da propadnu, te bi ih nekome željela prodati, za simboličnu cijenu. Sve je uredno bilo u frižideru... Ne znam postoji li tu neka tema za lijekove, nisam imala vremena to sada pretražiti... Znate li vi nekoga kome trebaju lijekovi ili di da ostavim post u vezi toga?
Inače, ispričati ću vam i svoju priču s oplodnjom, znam da će vas zanimati, jer i mene je svaka priča, pogotovo ona koja je na kraju bila uspješna, uvijek inspirirala i dala nadu svaki put da ne odustanem i da hrabro idem dalje.
💉11/21 stim: 12js-4bc: ET 1bc: beta=0, 3x❄️
🧫6/22 i 8/22 Hormonski FET 1bc: biokemijska, pa 2bc: beta=0
💉12/22 stim: 4js-3bc: ET 1bc: beta=0, 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
💉2/23 stim: 11js-2bc: 2x❄️ (PGTa 1xeupl)
🏝️4/23 i 9/23 Natural FET po 1bc: beta=0
💉1/24 Nova klinika, stim: 11js-2bc: ET 2bc: beta=0
💉5/24 stim. Pergoveris 150iu, Clexane, Decortin: 5js-2bc: ET 2bc: beta 14dp5dt 939, curica💓
Wildflower kupi si jastuk za dojenje definitivno. Ja samo s njim spavam i odlican je. Inace sam tip koji spava samo na stomaku i bas sam se plasila kako cu se navikniti u trudnoci al uz jastuk sam se spasila i navikla spavati na boku. Narucila sam se neke stranice mali anđeo i odlican. Dobila sam jedan i na poklon al taj je manji i drugacije punjenje. Bolji mi je ovaj od mali andeo.
Ja i ti smo bas blizu, ja sam sad 19+3. A stomak mi je bas velik. Ja i dalje imam nekad mucninu, nekad povracam al kako je bilo sada je skroz ok.
A bebu osjecam vec od 16-17 tt su bili mjehuciri, a sad vec osjecam udarce i to ucestalo, a pogotovo je aktivan kad cuje glasne zvukove (motor, glazba itd.).
Da meni su tad ukinuli,inace nikad nisam imala problem s endom i taj postupak je bio dobitan, pa sretno😊Tera hvala ti❤️ da bar bude i meni dobitan 🤞🍀 nemam ni ja inace problema sa endom. Jesi imala kakve simptome kod koristenja estrofem? Meni je tek 5dc a vec imam sluz kao da mi je ovulacija 🤔
I meni se događala ta sluz mislim da je to pozitivno kod mene se bar pokazalo šta se tiče folikula i endometrij mi je bija 12mm na da punkcije 🤞🏻
👸🏻29 god nizak Amh
🤴🏻36 normo , sve u redu
Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
Borba za bebu broj 2🙏🏻
08/2024 in progress ❤️
BikMik bas glupost sto ne daju komplikacije. Nadam se da te ovo kombiniranje bolovanja i godisnjeg barem malo umiruje.
Iz tvojih usta u Bozje usi da nam djeca budu isto godiste😊❤️
Sanjuska to znaci da si na UZV isla prije 21dc? Znam da pitam bedasta pitam bedasta pitanja, ali ne bih htjela da mi propadne ciklus jer mi ciklus kasnije nece pasati zbog posla 😔
DeeDee zao mi je zbog bete ☹️
Marisha ne znam jesam li propustila ako si napisala - kako je prosla histeroskopija, sve okej?
Kako to da preskaces ovaj ciklus?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Medena ❤️ nadam se da će mucnine skroz prestati, uživaj 🤗🤗
Bikmik baš bezveze što ne možeš na komplikacije, nadam se da ćeš uspjeti i dalje nekako kombinirati da ti trudnoća prođe sa što manje stresa 😘😘
Darli rado bi čula tvoju priču ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji