Žuži naravno, razumljivo, dugo si već bez uspjeha kod istog doktora, bez obzira sto je super, vrijeme je za promjenu. Nekad bas promjena donese uspjeh, vjerujem da će i kod tebe to biti slučaj ❤️❤️ Pratimo se i dalje, dobila sam kao ti u ponedjeljak M., krecem krajem 8mj 🥰 sutra se vracam na posao nakon 3 tjedna bolovanja, upala pluća me baš sredila, ali i to je prošlo.
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Leona, jurky super za preglede 🥰
Žuži super je bar da imaš plan za dalje, želim ti da ti promjena klinike donese sreću 😘😘
Slee nadam se da ce punjenje baterija na godišnjem uroditi pozitivnim rezultatom na fetu ❤️
Kod mene na 14dc nema pomaka, endo 5dc, nema dominantnig folikula.. kakva su vasa iskustva, je li ovaj ciklus otpisan ili? Tera ti si mi pisala da je kod tebe bila slicna situacija u dobitnom ciklusu?
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Tikvice čuj nije niti moj neka spavalica preko dana su to sve neke kratke drijemke ali dobro, mi smo spavali cijelu noć dok nije došla regresija i zubići, kako mi frendica kaže L nas je razmazio sad kada se češće budi ko zombi sam 🤣🤣 ali vrijedilo je svega 🤭 moj prasac neće na ruke sam zaspi nekada ako mu ide teško malo ga mazim i on zaspi ali sve u svemu uživam u svakom segmentu sve je to normalno i izazovno ☺️ je rana je zarasla jedno cca 2.mj nakon cr doduše nije da baš lijepo izgleda ali jbg ne idem na izložbu 🤣🤣
Sanjushka nadam se da ti i Sani na jesen nastavljate poz niz 🙏🥰🤗❤️
Korni a da taj početak je dosta izazovan dok se malo ne uhodate🙈mi smo dobro guštamo na moru malo 🤭❤️
Dodo haaha hvala na utjesi za ovo nespavanje narednih par godina 🤣🤣❤️
Mona žao mi je zbog neg bete neka ti idući postupak donese sreću 🙏❤️
Teich žao mi je 😔 imaš neki plan za dalje? ❤️
Tera svakako uzimaj vit C on će ti pomoći, kako se ti osjećaš? Sad vidim tvoj post koji si tt? Čuj ako te jako zabrinjava lako odeš na hitnu ja sam recimo otišla zbog krvarenja ako se ponovi odi za svoj mir ❤️ što uzimaš od terapije?
Jurky drago mi je da je sve ok, odmaraj 🤭❤️
Leona ne brini bit će ti dovoljan i utrić, žao mi je zbog hematoma nadam se da će se uskoro povući 🤞❤️
Sreća najveća sretno 🤞❤️
Angel eyes žao mi je što ti se oporavak toliko odužio, nadam se da je najgore iza tebe ❤️
Kawa koliko vidim iz potpisa imaš pcos, jel inače imaš anovulacije ili? Kakvi su ti ciklusi? Ako se nije izdvojio vodeći folikul teško će ti se endo zadebljati jer se oni srazmjerno moraju pratiti, e sad možda će biti kasno o pa se stigne trgnuti ili ćeš ovak ciklus morati preskočiti između nema 🙄nadam se da će biti ova prva opcija i da će se taj tvrdoglavi folikul trgnuti ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Žuži naravno, razumljivo, dugo si već bez uspjeha kod istog doktora, bez obzira sto je super, vrijeme je za promjenu. Nekad bas promjena donese uspjeh, vjerujem da će i kod tebe to biti slučaj ❤️❤️ Pratimo se i dalje, dobila sam kao ti u ponedjeljak M., krecem krajem 8mj 🥰 sutra se vracam na posao nakon 3 tjedna bolovanja, upala pluća me baš sredila, ali i to je prošlo.
Bome se pratimo u dan😂😂 nemos virovat
Nisam znala da si upalu pluća dobila, nadam se da je najgore proslo i da ćeš se taman rekuperat za postupak😘
Kawa nemam ti takvog iskustva, u mene je sve uvik idealno, endo i folikul pa nikad ništa🙄 ne znam kada ti je inače ovulacija? Prijateljica mi je u dobitnom fetu čekala ovulaciju do dvadeset i nekog dana, čak su mislili i odustati. A ona inače ima pcos i duže cikluse.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Leona, jurkysuper za preglede 🥰
Žuži super je bar da imaš plan za dalje, želim ti da ti promjena klinike donese sreću 😘😘
Slee nadam se da ce punjenje baterija na godišnjem uroditi pozitivnim rezultatom na fetu ❤️
Kod mene na 14dc nema pomaka, endo 5dc, nema dominantnig folikula.. kakva su vasa iskustva, je li ovaj ciklus otpisan ili? Tera ti si mi pisala da je kod tebe bila slicna situacija u dobitnom ciklusu?
Ja sam u takvom ciklusu odustala pa me je dr iduci ciklus stavila na estrofem i tada je uspjelo, sretno😘
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Leona, jurkysuper za preglede 🥰
Meni je jedan bio otpisan, kao krenulo jako sporo i onda ipak nista, a u drugom odnjednom krenulo kako treba i 23dc bio moj uspjesni transfer ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Stela ok se ja osjecam iako mislim da trenutno osluskujem stalno dal me ista boli pa kao na trenutak nesto cudno qli mislim da sam pocela umisljati🤣 al uglavnom imam samo pritisak dole u stomaku ali to je tako od transfera. Danas sam 7+4, uzela sam odmah danas magnezij, vise nema nikakvog iscjedka ni tokom brisanja, svakako ako se ponovi otici cu, sad cekam utorak da se gin vrati sa go da mi da termin za pregled,nadam se da to tada nece vise biti iscjedka😊
Kbc St
Stela ok se ja osjecam iako mislim da trenutno osluskujem stalno dal me ista boli pa kao na trenutak nesto cudno qli mislim da sam pocela umisljati🤣 al uglavnom imam samo pritisak dole u stomaku ali to je tako od transfera. Danas sam 7+4, uzela sam odmah danas magnezij, vise nema nikakvog iscjedka ni tokom brisanja, svakako ako se ponovi otici cu, sad cekam utorak da se gin vrati sa go da mi da termin za pregled,nadam se da to tada nece vise biti iscjedka😊
Od terapije uzmima 2×1 duphaston, 2×1 cyclogest
Kbc St
Nisam se javljala, ali vas sve citam. Zao mi je zbog negativnih testova, bas ih se nanizalo ☹️
Slee meni je dr. R rekao da on ne voli raditi transfere kada je vani pravo ljeto jer strojevi u laboratoriju tad ne rade idealno (ne samo njemu nego svima). Pa me odgovarao od stimulacije u 8. mjesecu u drugoj klinici i rekao je neka odem barem u 9.mj.
.
Inace, kod mene je sve nizbrdo. Lutealna faza mi se opako skratila, morat cu izvaditi progesteron iduci ciklus da vidim sto se događa. Iako mi se cini da mi se tijelo malo ulijenilo nakon 6 mjeseci koristenja cyclogesta i prolutexa.
Privatno su se izdogađale samo tuzne stvari, ali valjda je sad doba suza zavrsilo i krece ljepsi period.
Mi se pripremamo za stimulaciju krajem rujna kod dr.R, dakle, jos 2 mengice i eto nas u novom pokusaju! 🥰 jedva cekam!
Ovih par mjeseci koliko nisam u postupcima je divno barem po pitanju toga da se ne pozderem od cekanja i nadanja. Znam da prirodno ne ide, pokrijemo mi O za svaki slucaj, ali se ne nadam ni najmanje. Kljukam se suplementima kao da sutra ne postoji 😬 jedva cekam izvaditi opet sve hormone i vitamine da vidim kakvo nam je stanje (ja sam stava ako placam vec zdravstveno da ga i koristim kad god hocu, nemojte me sad razapeti zbog toga 🙈)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji