Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Kawa

Broj poruka: 512

Prijavi adminu

Pozdrav curke, nisam se oglašavala jer sam na godišnjem pa sam pustila mozak na pašu 🥰
    U petak sam bila na uzv i sve to kod mene ide usporeno kao i inace u prirodnom ciklusu,  9dc folikuli na 9mm endometrij na 4mm. Doktor je spomenuo da mozemo ici sa stopericom a ja bih to svakako htjela jer ne vjerujem u svoj prirodan ciklus. Sljedeći uzv mi je u srijedu pa javim novosti 🥰
    Žuži žao mi je 😭 svakako spomeni za prolaktin, moj je na prvom vađenju iznosio oko 400 pa me doktor slao na ponovno vađenje i onda je bilo ok.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

• MiliPe

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

Jurky Hvala svakako na odgovoru. Dr je reko da se mogu i ja testirati samo na tu mutaciju. Jer ako smo oboje nosioci te mutacije onda postoji mogucnost da dete razvije bolest, a ako ja nisam nosilac onda nece razviti bolest nego moze biti samo nosilac te mutacije. Poslace mi uput pa cu se testirati naravno. Sta sve necemo saznati u ovoj nasoj prici 😅 

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌

Stela_M

Broj poruka: 3120

Prijavi adminu

Tikvice predivan je baby L, nadam se da ste uhvatili ritam spavanja, kod nas je sve super funkcioniralo dok nisu došli zubići sad je veselo🤣 kako si mi ti inače, kako hendlaš? ❤️
    Korni nadam se da si se oporavila i da guštate❤️
    NPelica kako ste? ❤️
    MalaG ne mogu ti opisati koliko mi je drago što si se javila nadam se da ste ti i baby P dobro ❤️
    Lorena mislim da si ti pitala za Prolutex, ja ga nisam postepeno ukidala samo sam prestala sa korištenjem istoga, od 12 tt posteljica preuzima komplet ulogu u proizvodnji progića tako da većina dr ga ukida u 12 tt, sretno ❤️
    Jurky kako si, jel udara mali princ ❤️
    Sanjushka nadam se da će pilule pomoći i da možeš napokon krenuti ❤️
    Sani stvarno se nadam da je jesen napokon tvoja ❤️
    Darliv žao mi je zbog stresa oko krvarenja, nadam se da se sve smirilo ❤️
    Miša Ivy 🤭☺️ znači stiže princeza, baš mi je drago da će B dobiti seku🤭❤️
    Sretno cure svima❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M

Broj poruka: 3120

Prijavi adminu

NoraFora

Curee pitanje imaam..u subotu sam radila test bio je negativan (bila sam na postupku AIH) tada sam prestala i koristiti odmah isti dan utrogestan..E sada danas cijeli dan imam jakooo lagani iscjedak smeđi jedva da išta bude na ulošku više u tragovima.Postoji li mogućnost da je ovo neko implatacijsko krvarenje?Da naglasim da nemam nikakve ni grceve ni ništa kao da mi menstruacija ne treba doći ili je ovo ipak posljedica utrogestana? 🥹

Teško da je implatacija vjerojatno se menga pokušava probiti samo ne može zbog veće razine progesterona, nekada treba i par dana da krene menga,žao mi je nadam se da će ti idući postupak donijeti sreću 🙏❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• smsanjas

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

Leona ja ti imam viska prolutexa samo cu ti provjerit sa dr jel ga mozes koristit jer mu je rok 08/24 pa ti ga mogu poslat,meni trenutno ne treba ☺️Ubacujem se nakon puno vremena ja sam davno bila na ovoj temi 🙈
    Samo cu pohvalit svog muza koji se evo priprema nakon ljeta na četvrtu m tesu ako se nakon koristenja terapije testosteron pokaze dobar 🙈Čestitam svim curama i ponekad cu vas opet procitat 🤩Miss ivy jako mi je drago radi curke 😍😍

Medolina

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

NoraFora

Curee pitanje imaam..u subotu sam radila test bio je negativan (bila sam na postupku AIH) tada sam prestala i koristiti odmah isti dan utrogestan..E sada danas cijeli dan imam jakooo lagani iscjedak smeđi jedva da išta bude na ulošku više u tragovima.Postoji li mogućnost da je ovo neko implatacijsko krvarenje?Da naglasim da nemam nikakve ni grceve ni ništa kao da mi menstruacija ne treba doći ili je ovo ipak posljedica utrogestana? 🥹

NoraFora kod mene ti je tako bilo nakon prvog AIH-a. Prestala sam uzimat utrogestane i sljedeci dan je krenulo tak nest cudno, smeđe, i nakon dva dana je dosla prava menstruacija.

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

• Tikvica

Broj poruka: 1064

Prijavi adminu

Korni je, svaki mjesec je zaista sve lakse, nadam se da ce vas izbjec grcevi, curke rijedje imaju, nas je zahvatilo zapravo sve kaj je moglo  pa smo unazad evo par tjedna konacno bolje i lakse, do tada smo se borili i sa refluksom pa ti to autimatski znaci hranjenje svakih 2-3 sata kao daje novorodjence. Rastavio nas je mali na proste faktore, ali kad pogledas taj osmijeh nekako sve prezivis🙆🏻‍♀️ Ugl. Bit ce lakse, svaki mjesec 😃
    Prati si skokove u razvoju, to ti je dosta vagno prepoznati, ako vec nemas kupi si knjigu “cudesni tjedni” mene je spasila.
    Stela moj mali nije bas neki spavac ali nadam se da je to sve vilo radi tog refluksa. Sad unazad 10 dana je zaista bolje, cak je i 2-3 x vec prespavao cijelu noc, a najcesce se budi za jest ali super je sto sad odmah zaspi cim pojede. To me ubijalo, biti budna svako malo po noci, bas sam ono iscrpljena, no uglavnom necu se sad vise zaliti, mislim da je to bilo radi regresije sna 😅 
    Sad cemo polako raditi na samouspavljivanju jer ima 9 kg pa ga sve teze nosim🙈
    Kak ste vi? prosli skok u 28 tt? Znaci sad zubici, a uvijek nekaj😅 kako je tebi rana to su na kraju rijesili skroz?
    Ostake curke hvala vam 🥰😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

sanjushka

Broj poruka: 1165

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    SRPANJ 2024.
    30.7. uto
    JURKY32 - ultrazvuk 
    31.7. sri
    BLONDIE - ultrazvuk 

KOLOVOZ 2024.
    2.8. pet 
    TEICH56 - beta 
    7.8. sri
    BIKMIK - screening
    19.8. pon
    JABUKICA - ultrazvuk
    HYPNOTICPOISON - anomaly scan
    BIKMIK - ultrazvuk 
    20.8. uto
    TRATINČICA - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Stela hvala ti! 🥰 U planu je rujan ili listopad ovisno o situaciji na uzv u rujnu. Ova cista je izgleda endometriom tako da teoretski s njom mogu krenuti ali je rekao da ćemo još vidjeti situaciju nakon godišnjeg, hoće li me ostaviti ipak jedan mjesec bez tableta ili idemo odmah. 
    Jurky sretno danas na druženju.. 🥰❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

angel eyes

Broj poruka: 697

Prijavi adminu

Jurky sretno danas na druškanju 🥰🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Jurky sretno danas, čekamo novosti. Ja još cijelim svoje rane. Za par dana bit će bolje... :)
    Mislim da čekam 12 mjesec da idem u FET, nadam se najboljem. 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.