Ja osobno ne znam, nikad nisam nigdje niti pitala, prenosim kako mi je rekla prijateljica.. U Münchenu je tako, u Austriji 7000, u Češkoj 4000. 😳
Mi smo radili ICSI u Münchenu, zdravstveno je pokrilo 50%, Bayern još 25%, ali bez zdravstvenog bi koštalo sa lijekovima 6-7000 e s tim da je ICSI skuplji nego IVF. U Salzburgu je cifra otprilike ista. Ako imaju uvjete preko zdravstvenog, neka iskoriste 🍀

12/23 UZV ♥️✔️
Ja osobno ne znam, nikad nisam nigdje niti pitala, prenosim kako mi je rekla prijateljica.. U Münchenu je tako, u Austriji 7000, u Češkoj 4000. 😳
Mi smo radili ICSI u Münchenu, zdravstveno je pokrilo 50%, Bayern još 25%, ali bez zdravstvenog bi koštalo sa lijekovima 6-7000 e s tim da je ICSI skuplji nego IVF. U Salzburgu je cifra otprilike ista. Ako imaju uvjete preko zdravstvenog, neka iskoriste 🍀
Eto, ja zaista ne znam, samo prenosim kako je ona rekla.. ne bi me mislim uzalud pitala, da se raspitam koliko je u Hr... Svakako mislim da je bolje nazvati privatne klinike pa pitati... Hvala puno u svakom slučaju i sretno 😊😊😊😊
Bok,
Trebam pomoć/savjet.
Mužu je dijagnosticirana azospermija.
Odlučili smo se za urologa na Rebru, dr. Dinko Hauptman.
Koji je radio biopsiju testisa, tese postupkom i jučer nam je javio da su našli plivače 🎉🎉
Zna li netko kakve su liste čekanja za ivf na sv. duhu.? Ili nam je bolje petrova(iako je u obnovi pa ko zna kad će to biti gotovo)??
Hvala ❤️
Ani super, drago mi je da je sve super prošlo, odličan rezultat, neka ih se što više oplodi 🥰🥰 što se tiče vracanja 2 savjetovat ce ti doktor i embriolog pa ćeš ti odlučiti. Meni su vratili 2, ali nazalost nije se niti jedan primio. Sretno 😘
Lumile najbolje da prijateljica kontaktira polikliniku koja je zanima da joj kažu okvirnu cifru, ali to ovisi o toliko toga tako da moze biti razlika od postupka do postupka i do 1000 eura. Neka joj je sa srećom 🥰
Megyca sretno, neka ti ovaj ciklus bude dobitan ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Mura nije moguce raditi folikometrije nigdje drugdje. Morat ces u Zagreb. Ja sam putovala iz Splita za Zagreb i sama znas da to traje doslovno 2 minute al morati ces.
Evo nisam se odavno javila, citam vas i pratim, zao mi je zbog dosta negativnih testova.
Vidila sam da wildflower i marica36 cekaju deckica pa evo da se i ja javim i pridruzim s jednim deckicem u stomaku.
Sad sam 14+2, pisala sam kako sam imala strasno povracanje, u odnosu kako je bilo sad se smirilo al i dalje povracam 2-3 puta dnevno, ne zaobilazi me nijedan dan tako da mi je trudnoca bas veselo razdoblje al sve se izdrzi zbog male mrvice.
Medena divno ♥️♥️ čestitam na dečkiću 😘😘 nadam se da ćeš barem dio trudnoće moći uživati bez povraćanja, ali i to što kažeš, sve se da za najslađu mrvicu izdrzati 🥰🥰
🧑 '82. sve ok
2022. spontani u 7tt 💔
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
Mura doktor voli uvijek sam pogledati. Znam da je nezgodno, nama je iz Rijeke relativno blizu, ali svejedno sam se i ja osjecala sigurnije da on sve nadzire, nego netko drugi.
Sanjushka slazem se za Lejlu, taman je “upala” s pozitivnim testovima kad se tu kod nas zaredao negativan niz, izmedju ostalog i moj negativni test pa me malo strecnulo, pogotovo nakon sto sam istrazivala i dosla do zakljucka da nikad prije nije pisala na nasoj temi. Lejla, vjerujem da si samo htjela podijeliti svoju srecu s nama, al postoji ti tema na podforumu Trudnoca - proljetne bebe, vjerujem da ces tamo imati vise zajednickih tema s curama. Ovo je grupa za zene koje se bore dobiti bebicu putem potpomognute oplodnje. Ako je i tvoj plusic iz postupka, oprosti, ali nisi pisala tu prije pa pretpostavljam da nije.
Medena bas sam se pitala kako su tvoje mucnine. Cestitam na deckicu! 🩵🩵
—
Ja sam danas procurila. Ok sam, fakat nisam previse tuzna. Idemo dalje. Sutra putujemo na odmor i nema nas do kraja 8. pa se veselim odmoru s deckima. Pratit cu vas koliko budem stizala, a onda od jeseni AKCIJAAA!

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee odmori se i uživaj s dečkima 😘😘 brzo će jesen i akcija 💪💪
🧑 '82. sve ok
2022. spontani u 7tt 💔
Bok,
Trebam pomoć/savjet.
Mužu je dijagnosticirana azospermija.
Odlučili smo se za urologa na Rebru, dr. Dinko Hauptman.
Koji je radio biopsiju testisa, tese postupkom i jučer nam je javio da su našli plivače 🎉🎉
Zna li netko kakve su liste čekanja za ivf na sv. duhu.? Ili nam je bolje petrova(iako je u obnovi pa ko zna kad će to biti gotovo)??
Hvala ❤️
Nema liste čekanja na sv.Duhu, ako već imaš sve potrebne nalaze u postupak možeš odma s prvom menstruacijom.
Medena čestitke na dečkiću 💙
Slee odmorko i punjenje baterija i jesen je tvoja💪🤗
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Beta 8dnt ocekivano 0,1. Sutra cu javiti klinici pa ako mi odobre prekinuti terapiju da se sto prije mogu vratiti u zivot. Nadam se da me nece daviti da ipak izvadim jos jednu betu iduci tjedan jer sam kao ranije ovu vadila jer rezultat od 0,1 na 8dnt je vise nego jasan
Žao mi je.
I sad nakon svega ovoga bilo bi mi draže da je test bio negativan. Ovako dobiješ neku nadu i na kraju ništa od svega.
Draga, jako mi je žao. Osjećam tvoju bol i muku.
I sama sam sad kad mi je test bio negativan rekla da je to super jer neću opet prolaziti pobačaj.
Ali sad se pitam jeli moja maternica i dalje receptivna, što se događa u njoj, ali za tvoju znamo da je barem ona ok...
Znam da je u tebi sad tisuću osjećaja i još toliko pitanja. Želim ti samo da što prije ovo sve bude iza tebe i da nastaviš dalje. Ti si prava lavica i sve ovo ide u rok službe i borbe za naše male bebice, i sve će ovo na kraju biti mala cijena kad konačno postanemo mame i uzmemo naše bebice u ruke. Nije lako, ali na kraju će vrijediti... Želim ti da ti sljedeći dani kao sekunde prolaze i da ti sve ružno bude kao ružan san. 💞
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji