Pozdrav cure,
Čitam vas preko godinu dana, ali sad tek se prvi put javljam.
U oktobru 2022. imala sam 1. ICSI neuspješan (nisu se oplodile jajne ćelije).
U 3. mjesecu 2023. ponovljen ICSI - vraćena 3. dan dva embriona međutim prokrvarila sam 12. dan nakon transfera (pod utrogestanima) i beta je bila nula.
4.6. ove godine sam po prijedlogu doktorice samo primila Ovitrelle i probala kroz “obični” ciklus i tu sad dolazim do potrebe za konsultaciju s vama 🙈. Naime, ciklusi mi traju 26 dana i trebala sam dobiti 15.7 (sad u ponedjeljak), ali još uvijek nisam, tačnije danas mi je 4. dan kašnjenja. Od primanja Ovitrella koristim terapiju utrogestanom 2x200 (ujutro vaginalno i naveče oralo) i zanima me da li imate iskustva o odlaganju menstruacije usljed terapije utrogestanima? Od simptoma imam samo pritisak u donjem trbuhu, sličan PMS-u (najrealnije bi bilo opisati kao da me nešto “vuče” ka unutra - iskrena da budem jako čudan osjećaj) i možda blaga kao slabost (što pripisujem utrogestanima) praćena jakom migrenom prije dva dana. Test još nisam radila jer mi je dr rekla da se testiram tek sedam dana nakon očekivane menstruacije, a što bi bilo 22.07.
I eto tu dolazim do potrebe da se kosnultujem s vama, a vezano za menstruaciju pod utrogestanima, jer nakon traume koju sam prošla prošle godine nakon drugog neuspjelog ICSI ne usudim se testirati prije no što je dr rekla, pa rekoh ajde da se uključim u borbu s vama.
Unaprijed hvala svima na odgovorima i mogu samo reći da ne znate kolika ste podrška sve ovo vrijeme.
Ujedno svim trudilicama želim uspješnu borbu i šaljem vam veliko ❤️
10.mjesec 2022 ICSI ❌
3.mjesec 2023. ICSI ❌ (vraćena 3. dan 2 embrija)
4.7.2024 primila Ovitrelle (čekanje)
žuži sretnoo pupo, nadam se da ce krumpirici kod tebe biti kljucni hoces i ti radit test ranije ili cekas betu ?
angeleyes zao mi je zbog varicela, ali mozda bolje da se sada rijesis toga sa sinom i muzem nego kasnije.. drzi se
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Žuži pupo sretno i izbjegavaj testove do zadnjeg 😅
Tinčice nemoj nam izludit s testovima, znam da ćeš reć kko pricam gluposti i znas to sama, al pokusaj se opustit i pronać nešto da zaokupi misli do bete.
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Ja jutros odem vadit betu, kaže meni sestra da mi je krivo rekla, s obzirom da je kod mene AIH beta se ne radi 😅
Ugl. Dalje sve vodim kod svog ginekologa jedino kod njih uzv je predložila sljedeći tjedan al mi putujemo ovaj vikend tak da to necu moci, a onda su oni na GO kroz kolovoz.
Otići ću privatno na uzv vjerojatno jer je i moj ginekolog na go.
Čak sam mislila da odem privatno betu izvadit, al me muž odvratio, veli trudna si i opusti se. Mislim da ću ga poslušat ovaj put, iako me malo kopka 😅
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
https://ibb.co/4MRhThh
Jutarnja, danas se jos bolje vidi❤️Mislim da ti je povuklo tuđi link, mislim da je to Tinčica stavila. Pokušaj ponovo staviti novi.
Slee i Tinčica držite se 😘
Dunya sretno, da sve bude u redu 🤞🙏.
U pravu sii! https://ibb.co/Gn4GdNY
27👱🏻♀️ 44🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Kawa, uživaj u sunčanju 🥰🌞
Hypnoticpoison, kako si nam ti? U kojem si tjednu sad? 🥰
Jabukica, super što je sve u redu s malenim 🥳🥰 hvala ti ❤️ u našem slučaju muž je predložio ime, a ja sam taman razmišljala o istom tako da smo se brzo složili.. trebao je biti Josip, ali odmah su ga svi počeli zvati Joža, Joso i slično, tako da smo se odlučili za kratko ime, a opet zvučno ❤️ sviđaju mi se i vaše ideje 🥰
Angel eyes, brz oporavak sinčiću i da muž što lakše to preboli 🤞🥰
Žuži, hoćeš raditi test ili čekaš betu? Sretnoo 🤞🥰
Cordata, dobrodošla 🥰 ja bih na tvom mjestu napravila test za vikend..svakako će pokazati ako ima nešto.. sretnoo 🤞🤞
Medolina, poslušaj muža i opusti se 🥰 čekamo izvješće s uzv-a ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
https://ibb.co/4MRhThh
Jutarnja, danas se jos bolje vidi❤️Mislim da ti je povuklo tuđi link, mislim da je to Tinčica stavila. Pokušaj ponovo staviti novi.
Slee i Tinčica držite se 😘
Dunya sretno, da sve bude u redu 🤞🙏.U pravu sii!https://ibb.co/Gn4GdNY
Čestitam 🥳🥳 kad betu vadiš?
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Cure, pozz.svima ❤️
Ovako, u subotu jutro mi je aspiracija, a odabrala sam anesteziju (koja se plaća), jer ne zelim da me jako boli. Ali postoji i analgezija, pa ne znam, sad se dvoumim..
Pogotovo me strah što sam za anesteziju u venu sad pročitala da se moze desiti da ne nemas potpun gubitak svijesti.
A to mi se već desilo prilikom jedne operacije i bio je horor živi. U sred operacije se probudila, mozak mi radi, svega svjesna, čujem doktore, a glava, tijelo oduzeto.
I samo sam čula aparate kako sviraju, uzlupalo mi se srce valjda i odjednom sam opet pala u san kad su dodali anestezije.
Ne zelim da mi se to desi niti 15 min jer je to nesto strasno. Umrla bi ne od anestezije nego od šoka jer sam paralizirana🤦♀️
Sad se mislim da zovem kliniku i kazem da necu anesteziju. Ajme strah me jako.
Molim Vas vasa iskustva.. Kako vam je prosla anestezija u venu? I dali je koja bila s analgezijom? Imam 8 folikula..
Pa eto, vase preporuke.. Inače imam visoku toleranciju boli. Pa nezz..
👰32 - sactosalpinx, AMH 8,7 pmol/l,
TSH ➡️1,4 (Euthyrox), Novalac
🙎♂️40 - oligospermia ➡️
5/2024 hipospermia (Fertilup)
💥BetaPlus IVF - 7/2024. (Gonal F + Antag.+ Ovitrelle)
Aspiracija 18.7.2024. - 12 🥚5 oplođenih
Transfer 23.7.,vraćena 2 zametka➡️Beta 1,2 ❌
🌠Najsnažnije priče su one neispričane🌠
Kawa, uživaj u sunčanju 🥰🌞
Hypnoticpoison, kako si nam ti? U kojem si tjednu sad? 🥰
Jabukica, super što je sve u redu s malenim 🥳🥰 hvala ti ❤️ u našem slučaju muž je predložio ime, a ja sam taman razmišljala o istom tako da smo se brzo složili.. trebao je biti Josip, ali odmah su ga svi počeli zvati Joža, Joso i slično, tako da smo se odlučili za kratko ime, a opet zvučno ❤️ sviđaju mi se i vaše ideje 🥰
Angel eyes, brz oporavak sinčiću i da muž što lakše to preboli 🤞🥰
Žuži, hoćeš raditi test ili čekaš betu? Sretnoo 🤞🥰
Cordata, dobrodošla 🥰 ja bih na tvom mjestu napravila test za vikend..svakako će pokazati ako ima nešto.. sretnoo 🤞🤞
Medolina, poslušaj muža i opusti se 🥰 čekamo izvješće s uzv-a ❤️
Jurky32 hvala ti na javljanju i podršci ❤️ Odmah je lakše ❤️
10.mjesec 2022 ICSI ❌
3.mjesec 2023. ICSI ❌ (vraćena 3. dan 2 embrija)
4.7.2024 primila Ovitrelle (čekanje)
Cure, pozz.svima ❤️
Ovako, u subotu jutro mi je aspiracija, a odabrala sam anesteziju (koja se plaća), jer ne zelim da me jako boli. Ali postoji i analgezija, pa ne znam, sad se dvoumim..
Pogotovo me strah što sam za anesteziju u venu sad pročitala da se moze desiti da ne nemas potpun gubitak svijesti.
A to mi se već desilo prilikom jedne operacije i bio je horor živi. U sred operacije se probudila, mozak mi radi, svega svjesna, čujem doktore, a glava, tijelo oduzeto.
I samo sam čula aparate kako sviraju, uzlupalo mi se srce valjda i odjednom sam opet pala u san kad su dodali anestezije.
Ne zelim da mi se to desi niti 15 min jer je to nesto strasno. Umrla bi ne od anestezije nego od šoka jer sam paralizirana🤦♀️
Sad se mislim da zovem kliniku i kazem da necu anesteziju. Ajme strah me jako.
Molim Vas vasa iskustva.. Kako vam je prosla anestezija u venu? I dali je koja bila s analgezijom? Imam 8 folikula..
Pa eto, vase preporuke.. Inače imam visoku toleranciju boli. Pa nezz..
Pozdrav, zvuči mi baš hororično tvoje iskustvo na operaciji, ne mogu ni zamisliti!
Ja sam imala 9 folikula, to mi je bio prvi postupak pa nisam znala što očekivati. Inače nemam baš visok prag na bol i bilo me strah da ne budem mogla mirovati tokom zahvata pa sam se odlučila na anesteziju u venu koja me u potpunosti uspavala. Opet bih odabrala tako, zaspala sam i probudila se kad je sve bilo gotovo. Nisam primijetila nikakve negativne efekte.
Sretno kako god odlučiš😊
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji