Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    18. Srpanj 2024. 15:00

Lejla97

Bebolina2024

Lejla97

https://ibb.co/4MRhThh
    Jutarnja, danas se jos bolje vidi❤️
    Mislim da ti je povuklo tuđi link, mislim da je to Tinčica stavila. Pokušaj ponovo staviti novi.
    Slee i Tinčica držite se 😘
    Dunya sretno, da sve bude u redu 🤞🙏.
    U pravu sii!https://ibb.co/Gn4GdNY

Cestitam🥰

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Kawa
    18. Srpanj 2024. 15:02

ani ja sam nedavno bila na prvoj aspiraciji ikad, umirala sam od straha danima prije kako cu ja to, bas hororčina...  imala sam 12 folikula od čega 11js. dobila sam u venu nešto da me omami i apaurin. bolilo je poprilicno ali samo u par navrata kad bi 'uboli' taj folikul , sve skupa nije trajalo duže od 15 minuta. taj  dolantin me stvarno dobro ošamutio, pričala sam gluposti u sali, nije nešto pomoglo protiv bolova ali psihički je bilo puno lakše. kasnije sam odspavala, taj dan mirovala uz brufene i bilo je ok. kako su mene cure ovdje utješile, sve se to preživi. 
    jurky 
    npelica nam je sigurno rodila dosad ? nadam se da je sve u redu i da ce se uskoro javiti s najljepsim vijestima 

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Žuži
    18. Srpanj 2024. 15:41

Cordata kad kazes primila ovitrelle, to znaci da si samo dobila tu injekciju i imala odnose kad je ovulacija ili? Svakako je super znak sto nisi dobila mjesečnicu, možda da napraviš test i ranije ako si nestrpljiva? 
    Kawa da da, vidjet ćemo oce li krumpirići presuditi. Vidjeti ću još hoću li radit test, ako budem, necu prije devetog dana. Kad sam bila trudna, na deveti dan je bila jasna crtica i nakon toga nisam ponavljala test nego samo vadila betu.
    Bebolina ako su oni tako rekli, onda valjda ne treba🤷🏻‍♀️poslušaj muza😅 necu se rano testirati🙈
    Jurky ovako kao sto sam napisala curama, ako budem radila, biti će jedan🤗

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Hypnoticpoison
    18. Srpanj 2024. 15:45

Jurky32

Kawa, uživaj u sunčanju 🥰🌞
    Hypnoticpoison, kako si nam ti? U kojem si tjednu sad? 🥰
    Jabukica, super što je sve u redu s malenim 🥳🥰 hvala ti ❤️ u našem slučaju muž je predložio ime, a ja sam taman razmišljala o istom tako da smo se brzo složili.. trebao je biti Josip, ali odmah su ga svi počeli zvati Joža, Joso i slično, tako da smo se odlučili za kratko ime, a opet zvučno ❤️ sviđaju mi se i vaše ideje 🥰
    Angel eyes, brz oporavak sinčiću i da muž što lakše to preboli 🤞🥰
    Žuži, hoćeš raditi test ili čekaš betu? Sretnoo 🤞🥰
    Cordata, dobrodošla 🥰 ja bih na tvom mjestu napravila test za vikend..svakako će pokazati ako ima nešto.. sretnoo 🤞🤞
    Medolina, poslušaj muža i opusti se 🥰 čekamo izvješće s uzv-a ❤️

Jurky hvala na pitanju, dobro sam. Mučnine su se smanjile, ali su još uvijek prisutne. Mi u subotu ulazimo u 15. tjedan.💜 Još se ne usudim postaviti trakicu, možda se uspijem odvažiti i malo opustiti u ponedjeljak nakon druškanja, pa onda konačno nastupi i trakica.🤗🤗 
    Kako si mi ti? Preeeeelijepo ime za malenog princa.🤗🤗😍😍💙💙

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
    2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
    "Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Žuži
    18. Srpanj 2024. 15:55

Ani32

Cure, pozz.svima ❤️
    Ovako, u subotu jutro mi je aspiracija, a odabrala sam anesteziju (koja se plaća), jer ne zelim da me jako boli. Ali postoji i analgezija, pa ne znam, sad se dvoumim..
    Pogotovo me strah što sam za anesteziju u venu sad pročitala da se moze desiti da ne nemas potpun gubitak svijesti.
    A to mi se već desilo prilikom jedne operacije i bio je horor živi. U sred operacije se probudila, mozak mi radi, svega svjesna, čujem doktore, a glava, tijelo oduzeto.
    I samo sam čula aparate kako sviraju, uzlupalo mi se srce valjda i odjednom sam opet pala u san kad su dodali anestezije.
    Ne zelim da mi se to desi niti 15 min jer je to nesto strasno. Umrla bi ne od anestezije nego od šoka jer sam paralizirana🤦‍♀️
    Sad se mislim da zovem kliniku i kazem da necu anesteziju. Ajme strah me jako.
    Molim Vas vasa iskustva.. Kako vam je prosla anestezija u venu? I dali je koja bila s analgezijom? Imam 8 folikula..
    Pa eto, vase preporuke.. Inače imam visoku toleranciju boli. Pa nezz..

Bok Ani, bas zvuci ružno to sto ti se dogodilo, ali aspiracija ti nije klasična operacija i ne boli toliko, nema rezanja, sve ode vaginalno. Po meni 8 folikula nije puno, mislim da bi ti bila dovoljna anelgezija pogotovo ako kazes da imaš veći prag boli. Ali naravno ako te panika, najlakše da te uspavaju. Ja sam imala do deset folikula i nisam nikad bila uspavana, samo anelgezija. Prvi put me nije bolilo uopće, kasnije da, ali sve je izdržljivo. Na kraju je to opet tvoja odluka, ali naravno da je dobro čuti i druga iskustva.🤗

10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    7/24 FET 👎🏼

Bebolina2024
    18. Srpanj 2024. 16:20

Jabukica drago mi je što beba lijepo napreduje.
    Žuži 🤞 🤞 da se mrva čvrsto primi.
    Mislim da si me zamijenila s nekime u zadnjim komentarima, ali ne brini.
    Uživaj i odmaraj danas.
    Cordata ako ti već kasni svakako možeš napraviti test. Mi ovdje u ovoj priči radimo testove po par dana prije očekivane M. Sretno!
    Lejla testić je super. Budeš vadila betu ili ćeš se javiti giniću za prvi UZV?
    Angel eyes sad dečki odboluju i u 9.mj ti i ostale cure ste na redu. Bit će vas baš dosta. Nadam se da će biti puno plusića.

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Žuži
    18. Srpanj 2024. 16:33

Bebolina2024

Jabukica drago mi je što beba lijepo napreduje.
    Žuži 🤞 🤞 da se mrva čvrsto primi.
    Mislim da si me zamijenila s nekime u zadnjim komentarima, ali ne brini.
    Uživaj i odmaraj danas.
    Cordata ako ti već kasni svakako možeš napraviti test. Mi ovdje u ovoj priči radimo testove po par dana prije očekivane M. Sretno!
    Lejla testić je super. Budeš vadila betu ili ćeš se javiti giniću za prvi UZV?
    Angel eyes sad dečki odboluju i u 9.mj ti i ostale cure ste na redu. Bit će vas baš dosta. Nadam se da će biti puno plusića.

Hvala ti❤️
    Ajoj, da, htjela sam napisati Medolina🙈🙈😂😂 Ti si trenutno u iščekivanju prvog ultrazvuka, jel tako? 

10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    7/24 FET 👎🏼

Žuži
    18. Srpanj 2024. 16:35

Bebolina evo sad vidim da je sutra👏🏼👏🏼👏🏼 sretno🙃🍀

10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    7/24 FET 👎🏼

Dodo87
    18. Srpanj 2024. 16:37

Pozdrav svima,
    držim fige da izdržite ovu igru živaca s testovima i čekanje do bete.
    PUPICE i curke s pozitivnim testićima, sretno, neka sve završi savršeno.
    Trudnice, suosjećam, želim da vam je što bezbolnije ovo ljeto, u kojem god da ste tjednu - rodila sam ljetnu bebu pa čak i znam kak je s trbuhom do zuba preživljavati toplinski val 
    Ja sam sama s malom ovih dana, odvikavamo se i od pelena i pakiramo za more, preživjeli svadbu, skoro se rastopili, odradili 5 rođendana, skoro se rastopili.
    Odradila sam sve pretrage, sad sam u iščekivanju rezultata, došao mi je jedino vit. D brzo, on mi je smanjen (70).
    Homocistein i B12 su mi u ref. vr.
    Ove ozbiljnije ću čekati 7-30 dana, ovisno što se radi, tako da taman krajem 8. sve saznam.
    Za 9. mjesec mi je ostao hormonski status (spolni h.), h. štitnjače i histeroskopija.
    Dobila sam i drugu mjesečnicu nakon kiretaže, u skladu s kalendarom, tako da izgleda da se ciklus nije poremetio i mogu otprilike znati na koje dane najesen mogu računati.
    Angel eyes, sretno s varičelama, muž i ja smo se baš ovaj tjedan cijepili s drugom dozom. Ako se tvoj muž zarazi kako očekuješ, javi nam kako je prošao. I naravno, držimo fige da dijete to brzo i bezbolno odradi.Svima puno pozdrava, sreće i odmora, puseee 

👩1987, AMH 2.7 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    1. IVF 2020. ET PETROVA - trudnoća od prve, curica💜
    2. FET 2023., beta ⛔️
    3. FET 2023., prokrvarila prije bete⛔️
    4. ET 2024. IVF klinika, missed ab u 8tt. 💔
    5. ET 2024. IVF klinika, beta⛔️
    6. ET 2024. Alea fertility ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

angel eyes
    18. Srpanj 2024. 16:40

Tera, Žuži, Kawa, Bebolina 🥰🥰
    Žuži tako sam i ja mislila ako dođem opet do toga, jedan test 9 dnt i beta 😊
    Slee, Sani, Sanjushka pratimo se na jesen ❤️
    Cordata dobrodošla, nadam se da će test biti pozitivan, sretno 🥰
    Lejla to je test, koje crtice ❤️❤️❤️ divno, kad vadiš betu?
    Medolina opusti se, ne razumijem se u AIH, ali ako oni kažu da ne treba, onda ne treba, čekamo s tobom uzv 😘😘
    Ani sretno što god odlučiš, ja sam išla samo s painkillerima, nije bilo bezbolno, a imala sam 12 folikula, ali nisam htjela anesteziju jer se jako teško budim iz njih. Da se to izdržati, pogotovo ako imaš veći prag tolerancije na bol.
    Hypnoticpoison 15 tt wow super, vjerujem da ćeš nakon druškanja biti mirnija, nadam se da ćeš malo i uživati u trudnoći ❤️ ❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.