Nove cure, dobrodošle i sretno vam svima u kojoj hod fazi da jeste 🤞🥰
Leona, iz vaše teške priče izaći će jedno malo divno stvorenje, a dočekati će ga dvoje divnih roditelja ❤️
Loli, sretnoo 🤞🥰
Mura, Kawa, Slee, 🤞🤞 da se crtice ipak pojave ❤️
Kawa, nemoj prekidati terapiju bez konzultacija s doktorom..
Angel eyes, brz oporavak 🤞🥰
Korni, 😘 djevojčici ❤️
Medolina, beta je odlična, čestitam 🥳🥰
Razumna, Giselle, jako mi je žao 😔 držite se ❤️
Dunya, javi nam situaciju sutra 🤞🥰
----
Ja sam se čula sa svojom gin vezano za OGTT, ona kaže da nije potrebna daljnja obrada s obzirom na minimalno odstupanje.. Ja ću ipak malo pripaziti s prehranom.. opreza nikad dosta.. Bila sam danas i na uzv štitnjače, sve je super.. Išla sam privatno u Agram u Zd.. oduševljena sam tom bolnicom.. kad mi je gledala štitnjaču bacila je oko i na bebu.. maleni se opet okrenuo glavom prema meni unutra 😁
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Razumna, Giselle lavice naše, jaaakooo mi je žao 😭
Što da vam utješno kažem kad me isti scenarij čeka za par dana, naime kako sam vam i rekla pratim Lh trakice i da sam ja sad trudna Lh trakica bi mi danas bila jača od jučerašnje ali i ona jenjava, nestaje polako, nekako sam se zaista pomirila da je to to ponovno 🥺🥺
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Korni ❤️❤️❤️ vjerujem da zna biti teško, sigurno su vam podočnjaci do pol lica😂 vjerujem i da na sve zaboraviš kad ju primiš i stisneš uz sebe. Uživaj s mojom malom imenjakinjom i ljubi ju puno💜🩷💜🩷
Bumbarica dobrodošla ☺️ sretno sutra na pregledu🤞🏻🍀
Hypnotipoision 🥹🫠🙈🥰❤️hvala ti puno🥰❤️🥰❤️🥰😘
Donna 29.07. idem kod svoje ginekologice pa ako je hematom nestao, a nadam se da je, onda ću prestati nakon njenog blagoslova🙈😂hormone idem vaditi 26.07. nadam se i ja da se izreguliralo🤞🏻ajme, udomi me na koji tjedan ženo😍🌊 ja jedva čekam otići na more🏄🏻♀️🧜🏻♀️🏖️super da ti je umor jedini simptom, mene je baš danas satrao, zaspala ko klada na dva sata☺️drago mi je da je sve u redu, držim 🤞🏻 da Nifty dođe uredan, javi svakako. I meni je tako, ne vjerujem još uvijek da nam je uspjelo iz prve, drago mi je i zbog vas❤️🥰😘
Medolina beta ti je top, vjerujem da će se lijepo poduplati☺️čestitam i želim ti mirnu i urednu trudnoću ☺️🎉❤️🥰😘
Giselle i Razumna žao mi je🫂😔♥️ljubim i grlim😘♥️♥️♥️
Dunya ajme koja priča, vjerujem u čuda, pa se nadam da se i kod tebe desilo☺️😍držim 🤞🏻 za visoku betu, javi nam svakako. Sretno ♥️☺️🍀🤞🏻
Jurky hvala ti, jedva čekam☺️🥰❤️😍😘🩷💙 drago mi je da je sve u redu☺️❤️❤️
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Medolina ❤️❤️❤️❤️❤️ čestitam, neka se lijepo dupla 🥰😘
Giselle, Razumna zao mi je 😔😞😞
Dunya ne znam odgovore, cudno, ne vjerujem da je od 3 mj pozitivan test. Ne znam sto bi ti rekla, jeli moguce da ipak jajovodi nisu toliko zacepljeni, da je spontana trudnoca? Drzi se, saljem zagrljaj i javi se 😘😘🤗🤗
Ne znam sta da mislim, test sam uradila radi reda samo da bih pocela piti tablete, na poslu u sred dana nakon litar i po vode i momentalno su se pojavile obje linije. Bas sam ostala sokirana
Na jednom jajovodu imam i hidrosalpinks, ne samo da je zacepljen. Ja sam mislila da je s tom dijagnozom prirodna trudnoca potpuno nemoguca mada cudno mi je bilo i sto mi doktor govori da uradim test a vec zna za cijelu situaciju.
Javim svakako sutra dok uradim nalaze
Nadam se da će na kraju sve biti u redu, držim fige ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Jurky drago mi je da je sve u redu, jos 100 dana ❤️❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Drage žene, žao mi je 😞 nije nam se niz nastavio, nadam se da jesen nosi bolje vijesti 🤞🫂
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Razumna i Giselle žao mi je
Tinčica drži se. Sve je ovo igra živaca u kojoj god fazi da jesmo. I ja iščekujem UZV pa se brinem da su mi bete možda bile male, pa se tješim da je bilo ok duplanje kroz 48 sati. Pa se sve brinem što očekivati u petak i sva sam na iglama.
Medolina beta je super. Neka se lijepo dupla.
Dunya daj ti nama sličicu testa. Ali kažeš da su ti lijepe crte i nije ni prva jutarnja mokraća, a i pila si prije toga, onda mislim da nemaš brige svakako je trudnoća u pitanju. Čuda su uvijek moguća. Ali vjerujem da je dr nešto vidio (možda je još rano i sićušno) pa nije siguran što je vidio pa je zato rekao da napraviš test.
Držim da nalaz bude dobar sutra i da ti se beta lijepo dupla 🤞 🤞
Jurky super za uredne nalaze. A i baš lijepo od dr što je malo škicnula bebača.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Razumna i Giselle žao mi je
Tinčica drži se. Sve je ovo igra živaca u kojoj god fazi da jesmo. I ja iščekujem UZV pa se brinem da su mi bete možda bile male, pa se tješim da je bilo ok duplanje kroz 48 sati. Pa se sve brinem što očekivati u petak i sva sam na iglama.
Medolina beta je super. Neka se lijepo dupla.
Dunya daj ti nama sličicu testa. Ali kažeš da su ti lijepe crte i nije ni prva jutarnja mokraća, a i pila si prije toga, onda mislim da nemaš brige svakako je trudnoća u pitanju. Čuda su uvijek moguća. Ali vjerujem da je dr nešto vidio (možda je još rano i sićušno) pa nije siguran što je vidio pa je zato rekao da napraviš test.
Držim da nalaz bude dobar sutra i da ti se beta lijepo dupla 🤞 🤞
Jurky super za uredne nalaze. A i baš lijepo od dr što je malo škicnula bebača.
https://ibb.co/hVC58nz
Sad vec imam dva testa 😁 prvi radjen u 14h drugi odmah iza posla oko 16:30h
Sutra betu i progesteron radim pa vidjet cemo sta dalje..
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
https://ibb.co/hVC58nz
👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
🧑💼36-spremiogram uredan
🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
🔸02/24. FET-2 blastociste
🔸03/24 spontani 💔
🔸️7/24prirodna trudnoca
🔸️8/24 spontani 💔
🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
🔸️12/24 prirodna trudnoca🩵
Dunya nadam se da je to to..i da će vas beta sutra iznenaditi..
Cure žao mi je zbog negativnih testova, sad ide ljeto odmorite se nauživajte, napunite baterije i od 9 u nove pobjede..:)
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Sortiraj odgovore
Najstariji