Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuži
    08. Srpanj 2024. 13:14

Kawa i Tincice sretno od srca❤️ želim vam samo dobre vijesti nadalje🥰
    Nicaivo čestitam, sad se sigurno lakše diše🤗
    Wildflower cestitke na dječaku 🥳🥳
    Bas je neki dobar val na forumu, nadam se da ću ga i ja uhvatiti 😂🙈
    Tera test je super, veselimo se lijepoj beti u srijedu 🍀

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

angel eyes
    08. Srpanj 2024. 13:17

Kawa čestitam pupo ❤️❤️ super rezultat, neka se mrva čvrsto primi 😘
    Nicaivo čestitam ❤️❤️❤️❤️ predivno, nema ljepšeg osjećaja. Neka te prati uredna trudnoca 😘😘
    Bikmik jao, žao mi je zbog migrena, drži se 🤗🤗
    Tinčica pupice divno 🥰🥰🥰🥰 nadam se da će se mrva čvrsto primiti a i da će se druga izboriti 🙏

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• BikMik
    08. Srpanj 2024. 13:25

Nicaivo, borim se vec par godina sa jakim migrenama i imam svoju terapiju inace, koju pokusavam iybjeci u prvom trimestru, a poslije kod bas jakih napada bi uzela. Sreca danasnj je intenzitet jedno 5/10, ali mucnine i grlobolja ne pomazu 😅. 
    Vecinom nestanu migrene i glavobolje u trudnoci, pa ako ih imas zelim ti da budes ta sretnica 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Jurky32
    08. Srpanj 2024. 13:31

Wildflower, čestitam na pišulincu 💙🥰
    Tera, test je super..i beta će biti 🤞🥰
    Marisha, ja sam dobro, hvala na pitanju 🥰 skrivam se u hladu od ovih vrućina 😁 U kojoj si ti fazi sada? 😘
    Kawa, PUPO neka se mrva čvrsto primi 🤞🥰 i čestitam na smrzlićima 🥳
    Nicaivo, super, bravo.. čuti srčeko je predivan osjećaj 🥰🥳
    BikMik, žao mi je radi migrena..drži se 🥰
    Tinčica, PUPO sretno 🤞🥰 i neka druga mrvica izdrži 🤞🤞🙏

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Mariola_10
    08. Srpanj 2024. 13:43

tinčica1703

nicaivo

Evo mene s prvog UZV
    Danas sam 6+5.

Sve je superčuli smo i srčekoajme, kakav neopisiv osjećaj

Čestitam ❤️
    Cure naša mrva je u buši ❤️❤️❤️❤️
    Nek se dobro zalijepi i hvala Vam svima.
    Za Alea tim, bez obzira na ishod, toliko su ljudi dali sebe što bi trebalo svugdje biti pod normalno. Dr A predivan čovjek pun razumjevanja, embriolog Davor osim što je turbo zgodan je turbo prijateljski nastrojen i sve ali baš sve ti objašnjava, ovakav pristup embriologiju koji sve objašnjava nisam imala ali nigdje a baš sam prošla poliklinika i postupaka, sestra Barbara nježna divna ženica, sve pitaj nema problema.. ❤️ Ovdije Vam nitko ne nameće i inzistira samo na svojem mišljenju, ovdje rade veliki stručnjaci koji su dali sve od sebe da naprave najbolje… Kako Vama tako i njima zahvalna sam zauvijek, bez pardona sam rekla da iza mene stoji tim lavica koji mi je pomogao, rekli su da ništa ljepše nisu čuli i nisu mi naplatili lipide uopće, znači njihov doprinos ❤️ Rekli su obzirom da sam morala raditi uzv mimo njih onda će mi dati bar te lipide na njih. Ni sama ne moram govoriti da su mogli i to zabiberit ali nisu. Velika , ogromna preporuka od mene ma što se dešavalo. I šlag na tortu, embriolog mi je rekao i da se druga mrvica probudila i oplodila na kraju ipak, pustit će ju da vide do srijede hoće se izboriti za srmrzlić. Kako god bude, mi smo pobjednici ne kao pacijenti nego kao ljudi, svi mi i hvala vam na tomu ❤️❤️

Bravo i drzim fige na najjace i za mrvu u tebi i drugu koja se bori. Da, oni jednostavno oduseve covjeka sa strucnoscu, znanjem i samim time kakvi su! Sada samo polako i pozitiva na najjace! Sretno od srca! 

jabukica
    08. Srpanj 2024. 13:52

Kawa i Tinčica, PUPO! Neka se mrvice prime najjače na svijetu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀❤️❤️❤️

👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
    Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
    1/2023 - 8tt missed ab.

Od 3/2023 Poliklinika IVF.
    10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
    26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak

Slee
    08. Srpanj 2024. 14:18

Ajme koliko lijepih vijesti! 
    Kawa i Tincica sretnooo, curee! Veselim se vasim testicima i visokim betama! 
    Nicaivo cestitam na super pregledu! Neopisiv je to osjecaj! 
    Wildflower cestitam na deckicu! Posebna je to veza mame i sina! 
    Bikmikzao mi je zbog migrene :( nadam se da ce proci sto prije i pustiti te da se veselis nakon ultrazvuka i druzenja sutra! 
    Razumna i Bless neka se pojave najjace crtice, drzim fige!
    Sanjushka drzim fige da sutra nema ciste! 

Ostale cure, zagrljaj svima! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Leona89
    08. Srpanj 2024. 14:35

Tinčice teško je bilo pročitati tvoj post, užas. Hvala Bogu da je sve prošlo bez većih posljedica i da je sve u redu. Čuvaj se❤️ Sretno danas na transferu, nek se mrva čvrsto primi ❤️🍀🤞🏻
    Kawa sretno na transferu danas, nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞🏻❤️
    Nicaivo sretno na UZV danas🍀❤️😘
    Bless žao mi je😔🫂♥️
    MiliPe držim fige da je sve u redu🍀🤞🏻♥️
    Razumna žao mi je i nadam se da će se ipak pojaviti crtica sutra🤞🏻🍀😘♥️
    Rolice neka si, samo ti odmori♥️😘
    Hypnotipoision ♥️♥️♥️♥️♥️😘
    Wildflower čestitam na pišulincu i na urednom nalazu💙🩵💙🩵💙
    Tera testić je prekrasan, beta će rasturiti♥️♥️♥️♥️😘
    Marisha hvala na pitanju 😍dobro sam, mučnine se skroz smanjile, puno su manjeg intenziteta ♥️uživam u druženju i ljetu ❤️kako si ti?😘
    Kawa hvala ti♥️😍otvorila sam komplikacije jer radim težak posao, pa nisam htjela riskirati ❤️☺️drago mi je da si PUPO i da je sve prošlo super, nek se mrva čvrsto primi. Nek si se najela krumpirića i super za 3 smrzlića, isti broj ih imamo☺️nadam se da će to biti za bracu ili seku🙈♥️jedva čekam tvoj testić, uživaj sad i mazi bušu ❤️😘
    Nicaivo čestitam 🎉😍jako mi je drago što je sve u redu i što ste čuli ❤️, stvarno je neopisiv osjećaj ❤️uživaj i neka trudnoća bude školska i dosadna ♥️ 😘 
    BikMik žao mi je zbog migrene, nadam se da će te brzo pustiti ❤️😍😘
    Tinčice jako mi je drago da si zadovoljna i da su odradili vrhunski posao, lijepo od njih za lipide❤️ super i za drugu mrvicu, nadam se da će biti za bracu ili seku❤️Pupo naša, nek se mrva čvrsto primi, odmaraj sad i mazi bušu♥️♥️♥️😘
    Sanjushka držim fige za sutra, da nema ciste♥️♥️😘🤞🏻🍀

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Rolica
    08. Srpanj 2024. 14:41

Tinčice draga, naježila sam se i zasuzila dok sam čitala tvoj post 🥰🥰 Hvala tebi što si prihvatila našu pomoć i nadam se da će na kraju sve biti kako treba. Super za još jedan embrij, držimo fige da bude smrzlić 😍😍🙏🙏 Nek se ovaj u buši sad čvrsto primi i ne pušta ♥️
    Kawa sretno pupiceeee! 🥰🥰🥳🥳

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Lali28
    08. Srpanj 2024. 14:59

korni

Hvala cure 💞
    Angel eyesbolje sam, svakim danom je sve bolje iako nisam još na 100%, pa ne mogu sve oko nje, ali dobro, doci ce to na svoje. A s malenom taman pomislimo da smo ulovili neki ritam, i onda ona kaže niste 😅 nadam se da uživaš u ljetu 🤗
    Razumna nadam se da si u krivu 🍀
    Tinčica nisam se susrela s tim, pa ne mogu pomoći, ali navijam za tu jednu da se čvrsto primi i ne pušta 🍀❤️

Jojjj svaki drugi dan pogledam forum i nadam se sličici da cu ju ulovit, ali sad je link valjda prosao pa nisam uspjela, zakasnila sam 3 dana😆😭 
    Jos malo i ko nova si 💞👶🏻
    Tincica drzim fige, jedna je potrebna💞
    Cestitam svim pozitivnim testicima🩵💝

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸 7.12.👶🏻🩷J

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.