Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tinčica1703

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Momentalna migrena me uhvatila, uzet ću i taj embryogue i tu infuziju, bar znam da sam dala sve, nemogu više, valjda će se mrvica nastavit razvijati.. Koji strah je u meni.. Grlim i ljubim Vas sve.. Hvala svima :)

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

• Mariola_10

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

tinčica1703

Pozz cure, loše izvješće danas:
    Od 3 stanice 2 su bile zrele, 1 se oplodila, u ponedjeljak je transfer.
    Pitali su me dali želim infuziju lipidima, 80 e je, ako koja ima iskustvo s tim, zasad sam rekla bez embryoglue i bez te infuzije.. Ima li tko iskustva sa tom infuzijom?
    cure sretno svima, ovo sve je igranje živaca, ja sam na rubu ludila..

Hej, imam ja, koristila sam u 2 transfera, kod istog doktora di si i ti sad, u drugom je uspjelo. Takodjer sam uzela i embryoglue te smo uz icsi koristili i zymot iako je spermiogram uvijek bio super. Ugl taj zadnji put smo isli bas na sve. Sta je presudilo, ne znam, ali evo u 21 tjednu smo 🙏 

• Mariola_10

Prijavi adminu

Mariola_10

tinčica1703

Pozz cure, loše izvješće danas:
    Od 3 stanice 2 su bile zrele, 1 se oplodila, u ponedjeljak je transfer.
    Pitali su me dali želim infuziju lipidima, 80 e je, ako koja ima iskustvo s tim, zasad sam rekla bez embryoglue i bez te infuzije.. Ima li tko iskustva sa tom infuzijom?
    cure sretno svima, ovo sve je igranje živaca, ja sam na rubu ludila..
    Hej, imam ja, koristila sam u 2 transfera, kod istog doktora di si i ti sad, u drugom je uspjelo. Takodjer sam uzela i embryoglue te smo uz icsi koristili i zymot iako je spermiogram uvijek bio super. Ugl taj zadnji put smo isli bas na sve. Sta je presudilo, ne znam, ali evo u 21 tjednu smo 🙏

Zelim ti isti ishod i drzim 🤞🤞 Sretno od ❤️

Lunolina

Broj poruka: 1576

Prijavi adminu

Razumna od srca ti zelim da si u krivu i da se u tvojoj busi nesto kuha❤️
    Tincice super sto ces uzeti jedno i drugo. Znas kako ja gledam na to? Ako ne uspije, uvijek bih se pitala da li bi uspjelo da sam uzela nesto od toga. Ovako uzmem sve sto mi nude pa si ne mislim sto bi bilo kad bi bilo. A odmoci ti sigurno nece ☺️ ja vjerujem u tu jednu malu mrvu. Evo, vidi, i Bebolina je imala 1, ali vrijednu 🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

tinčica1703

Prijavi adminu

Sad sam ga zvala opet, da provjerim postoje li šanse da se tokom dana ipak oplodi i ova druga, kaže da je moguće.. Pa sad Bože pomozi... 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

• Mariola_10

Prijavi adminu

tinčica1703

Sad sam ga zvala opet, da provjerim postoje li šanse da se tokom dana ipak oplodi i ova druga, kaže da je moguće.. Pa sad Bože pomozi…

Ajde super i nadam se da ce tako i biti. Drzim fige da D sutra javi najbolje moguce vijesti 🙏🙏🙏 Znam da je tesko ali probaj se malo opustiti, napravila si sve sto si mogla i oni isto, sad je sve u Bozjim rukama. Probaj se odmoriti i opustiti i pozitivno docekati transfer 🙏😊🤗

tinčica1703

Prijavi adminu

Mariola_10

tinčica1703

Sad sam ga zvala opet, da provjerim postoje li šanse da se tokom dana ipak oplodi i ova druga, kaže da je moguće.. Pa sad Bože pomozi…
    Ajde super i nadam se da ce tako i biti. Drzim fige da D sutra javi najbolje moguce vijesti 🙏🙏🙏 Znam da je tesko ali probaj se malo opustiti, napravila si sve sto si mogla i oni isto, sad je sve u Bozjim rukama. Probaj se odmoriti i opustiti i pozitivno docekati transfer 🙏😊🤗

Hvala ti puno, puno na utješnim riječima, a da bi protiv ovog dr rekla 1 lošu riječ i da je najlošiji ishod, evo zaista su ljudi dali sve od sebe, doktor Alebić predivan, ajme šarmantan, biolog Davor predivan, pun podrške, sve objasni,  sestra Barbara odlična, znači ljudi su topp..  još sam poslije aspiracije dobila i injekciju brevacid 1500 što nikad nisam. Trenutno sam malo u paničnom napadu od svega, što je i razumljivo i ne mogu ostati na poslu, moram hitno kući, evo me migrena ubija... Idem se zavući u krevet i zakopat glavu u pijesak kao noj. Cure moje predivne, hvala Vam za sve, samo da znate da sam rekla tamo u Alei da ste mi pomogle, da imam divan tim iza sebe bez kojeg nebi bila ni na aspiraciji.. Nisam to mogla prešutjeti... Sve vas grlim na najjače :)

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

Razumna

Broj poruka: 1818

Prijavi adminu

Po meni je ne humano da nama vlada određuje broj postupaka. Po onome što ja vidim u bolnici doktori su ionako na plaći, totalno ne zainteresirani za nas i realno mogli bi i više potegnuti. 
    A sa druge strane većina žena uspije iz prva 3 postupka što znači da im tri i više postupaka "propadne" pa šta nebi bilo normalno da se svatko liječi koliko mu treba. Ionako plaćamo zdravstveno.
    A pogotovo mi u HR gdje nam je natalitet u banani.
    Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana... Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas... 

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

tinčica1703

Prijavi adminu

Razumna

Po meni je ne humano da nama vlada određuje broj postupaka. Po onome što ja vidim u bolnici doktori su ionako na plaći, totalno ne zainteresirani za nas i realno mogli bi i više potegnuti.
    A sa druge strane većina žena uspije iz prva 3 postupka što znači da im tri i više postupaka "propadne" pa šta nebi bilo normalno da se svatko liječi koliko mu treba. Ionako plaćamo zdravstveno.
    A pogotovo mi u HR gdje nam je natalitet u banani.
    Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana… Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas…

Hvala na riječima utjehe, nadamo se najboljem, javim situaciju 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

Giselle

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Razumna, držim fige da se varaš🤞
    Tinčica, znam da je teško, ali probaj se ne stresirati toliko, Bebolina je imala jednu pa uspješnu, koliko se sjećam i Medena.. Tako da, bitna je ta jedna..
    A možda se i druga oplodi.. držim ti najveće fige na svijetu ❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.
    1.ivf 4/24 neuspješan,
    7/24 FET neuspješan
    4❄️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.