Razumna, držim fige da se varaš🤞
Tinčica, znam da je teško, ali probaj se ne stresirati toliko, Bebolina je imala jednu pa uspješnu, koliko se sjećam i Medena.. Tako da, bitna je ta jedna..
A možda se i druga oplodi.. držim ti najveće fige na svijetu ❤️
Apsolutno si u pravu, samo što srcu ne možemo komandirati, nadam se da će ova mala mrva opstati do ponedjeljka barem da se imam čemu nadati :) Šaljem svu ljubav svijeta kako Vama tako i mojoj maloj mrvici :)
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Bebolina imas li ti kakve rane simptome? Meni se malo poboljsala situacija sa napuhanoscu tako da necu izbaciti prolutex jos iz terapije...I ako mogu pitati razlog zasto si radila jos testova nakon prvoga pozitivnog I dobre bete? Tera cestitam ti 👐
U postupku od 2022
2022 Inseminacije❌️
3/23 IVF-1 js, nije oplodena
6/23 IVF -2 js, nije
12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖
Po meni je ne humano da nama vlada određuje broj postupaka. Po onome što ja vidim u bolnici doktori su ionako na plaći, totalno ne zainteresirani za nas i realno mogli bi i više potegnuti.
A sa druge strane većina žena uspije iz prva 3 postupka što znači da im tri i više postupaka "propadne" pa šta nebi bilo normalno da se svatko liječi koliko mu treba. Ionako plaćamo zdravstveno.
A pogotovo mi u HR gdje nam je natalitet u banani.
Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana… Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas…
Sve si dobro rekla, mene to isto nazivcira cim pocnem o tome razmisljati.A dosta razmisljam o tome u zadnje vrijeme. Mi nismo ni jedan iskoristili preko HZZOa i tocno sam si mislila kako bi bilo dobro da to netko drugi moze iskoristit…
Razumna ja bi se uvijek 4dnt pocela testirati, a isto bi tek prve neke simptomcice probadanja pocela osjecati. Sutra bi mogla cak vec biti vidljiva neka samo tebi vidljiva sjena na testu, ako imas zivaca za to.
Tincica stvarno je samo jedna dovoljna! Super je sto vjerujes u tim i sve njih, to nek te drzi i daje pozitivu koju sada trebas!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Mi isto nismo nikad isli preko hzzo-a i bas bi rado kad bi mogla poklonila svoje postupke onima koje se bore za prvo! Bas nikako nije fer! Glupi novci koji nas uvijek u svemu koce
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Tinčice drži se 🫂🫂
Cure, ja nisam izdržala pa sam išla vaditi još jednom betu koja je oko 22.000. Ispada da se dupla svakih dan i pol otprilike. Višlja je od prosjeka za tjedan u kojem sam. Ne znam, muči me to što je toliko visoka.
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Po meni je ne humano da nama vlada određuje broj postupaka. Po onome što ja vidim u bolnici doktori su ionako na plaći, totalno ne zainteresirani za nas i realno mogli bi i više potegnuti.
A sa druge strane većina žena uspije iz prva 3 postupka što znači da im tri i više postupaka "propadne" pa šta nebi bilo normalno da se svatko liječi koliko mu treba. Ionako plaćamo zdravstveno.
A pogotovo mi u HR gdje nam je natalitet u banani.
Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana… Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas…
Sve si dobro rekla, mene to isto nazivcira cim pocnem o tome razmisljati.A dosta razmisljam o tome u zadnje vrijeme. Mi nismo ni jedan iskoristili preko HZZOa i tocno sam si mislila kako bi bilo dobro da to netko drugi moze iskoristit…
Ej, znaš koliko me stvari nervira? Tona. Nervira me i to što nemamo banku gen. materijala ali kad sam pogledala onaj dokumentarc na netflixu o čovjeku koji ima preko 1000 djece, možda bolje da i nemamo. Nevjerojatno je kako ljudi mogu izopaciti nešto lijepo.
I meni je ivf promijenio cijeli pogled na život opcenito. Prije sam u preprekama vidjela izazov a sad vidim prepreku, stres, neuspjeh.
Čak mi je i odlazak na djecije rođendane postalo nenormalna tlak, ma mrzim djecije rođendane... A muž mi je u fazonu: nemoj misliti na to.
E da, i još nisam nabavila psa. Krajnji rok mi je 12mj, čak sam tad pisala i 3 tjedna godišnjeg jer kad dođe štene želim stalno gledati u njega 😍
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Tincice ta jedna mrvice ce uspjeti i bit ces trudna, to ti zelim iz sveg srca😊😊 nemoj se stresirati, popijes jedan normabel i na spavanje, sve si uradila sto si mogla😍🥰
👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Giselle pupo ❤️❤️ neka se mrva čvrsto primi 🙏 🙏
Korni drago mi je da se oporavljaš, samo ti pomalo dok se skroz ne oporaviš. Ajme sjećam se toga, taman kad misliš da ste se uhodali, uhvatili ritam oni sve promjene. Veselo, uživaj u malenoj čupavici 🥰🥰🥰🥰 ja uživam u ljetu, radim ali ostatak vremena uživam, napokon se nakon dugo vremena baš dobro osjećam. Jedino što strepim hoće li sin, a onda i MM dobiti varičele, taman su se sad pojavile u vrtići 3 tjedna pred postupak. A ne možemo ne živjeti i biti svi pod staklenim zvonom, rekla sam Bože, neka bude kako treba biti, neću se sad nervirati. Šaljem puse Leoni 😘😘
Razumna iskreno se nadam da te osjecaj vara, da ćeš napokon uspjeti 🙏😘 slažem se s ovim što si rekla, ni ja nisam iskoristila niti jedan preko HZZO-s, da ih bar mogu nekome pokloniti.
Tincica dobro je, 1 se oplodila, koliko je već bilo slučajeva da se ta jedna i primila, pozitivno sad do transfera, sretno 😘😘
Sadiegreen ne znam odgovor, netko će znati. Kad ti je uzv? Nadam se da ćeš izdrzati do pregleda sa što manje stresa 😘😘 kako je mislim Bebolina rekla, u prvoj trudnoći samo jedan test, a sad bete, testovi... Tesko je ne strepiti kad smo previše svjesne što sve može biti, ali treba razmišljati pozitivno i uživati u svakom danu mazeći mrvicu u pupu ❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pozz cure, loše izvješće danas:
Od 3 stanice 2 su bile zrele, 1 se oplodila, u ponedjeljak je transfer.
Pitali su me dali želim infuziju lipidima, 80 e je, ako koja ima iskustvo s tim, zasad sam rekla bez embryoglue i bez te infuzije.. Ima li tko iskustva sa tom infuzijom?
cure sretno svima, ovo sve je igranje živaca, ja sam na rubu ludila..
Taj embrioglue je super i kod nas u klinici di sam radila ivf u cita to stavljaju bez da i pitaju
Ja bi jos preporučila Catafertyl sam koristila prije ove trudnoće doktor mi je to jako nahvalio
Sortiraj odgovore
Najstariji