Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    06. Srpanj 2024. 19:04

Tinčice draga sretno, ta jedna je dovoljna 🥰🥰 I mi smo imali jednu, primila se je, a dalje nije bilo suđeno, ali hocu reci da ti ne trebaju 5 za uspjeh 🥰♥️💪💪💪 Samo jako, drži se ♥️♥️♥️
    .
    Čitam vas naknadno, u zaostatku saaam 😅🤭
    Pusa svima i sretno! ♥️🥰

👩 39 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 prirodan ⏳

Rolica
    06. Srpanj 2024. 19:05

I na početku foruma ti pise da se preporučuje ta infuzija. Baci oko Tinčice 🥰

👩 39 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 prirodan ⏳

Bebolina2024
    06. Srpanj 2024. 22:21

Kruškica90

Bebolina imas li ti kakve rane simptome? Meni se malo poboljsala situacija sa napuhanoscu tako da necu izbaciti prolutex jos iz terapije…I ako mogu pitati razlog zasto si radila jos testova nakon prvoga pozitivnog I dobre bete?Tera cestitam ti👐

Imala sam nekoliko dana one mučnine predvečer, sad se jave nakratko u toku dana, osjetim s vremena na vrijeme menga bolove, bolne grudi a spavanje mi je koma, buđenja u 3, 4 ujutro i onda je super ako nakon nekog vremena opet zaspim. Ako ne onda moram kasnije nadoknaditi.
    Testove sam radila samo zato što sam ih imala nekoliko na zalihi doma. Pa sam umakala po 2. Još sam uzela neki dan jednu kutiju Gravignost duo pa imam još jedan za sutra, jer se nadam da ću vidjeti dosta jaču drugu liniju ono da je skoro jednaka kontrolnoj.
    Imaš li ti kakve simptome?
    Tinčica neka si uzela sve što nude, bar znaš da si sve učinila. Sada navijamo da se lijepo razvija, a isto tako da se i druga oplodi 🤞🙏

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Bebolina2024
    06. Srpanj 2024. 22:35

Kruškica jesi ti imala transfer 20.6.? Jer ako jesi onda smo na isti dan imale i punkciju i transfer.
    Sadiegreen neka bude sve u redu. 🤞🤞
    Još malo pa UZV.

Pokušavamo od 06/22
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Leona89
    06. Srpanj 2024. 22:42

Korni prekrasno ime ima moja imenjakinja🩷🩷🩷😍ljubiiiiiim😘😘😘😘
    Jurky preslatko😍samo neka on lupka💙🩵💙🩵😘
    Kawa hvala na pitanju, svakim danom je sve bolje, smanjuje se svakako. Još su prisutne, ovisi kako koji dan, ali nisu onako jake kao prije i kraće traju☺️❤️ 😘 😘 kako si ti, uzbuđenje na vrhuncu? ☺️
    Slee uživaj na moru🌊🏖️❤️😘
    Bebolina to si dobro rekla, bit će kako mora biti❤️super što možeš odmarati, samo opušteno, bit će sve u redu❤️❤️❤️❤️😘
    Razumna i ja se nadam da griješiš i želim ti sve najbolje❤️❤️❤️❤️😘
    Tinčice držimo 🤞🏻 za tu jednu, a možda se desi čudo pa se i druga oplodi. 🍀Nadam se da će ti embryoglue i lipidi donijeti uspjeh, sretno❤️❤️❤️😘
    Sadiegreen stvarno mislim da se nemaš zašto brinuti, ali neka se javi netko sa iskustvom ☺️Probaj se opustiti, brzo će UZV❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• Kruškica90
    07. Srpanj 2024. 06:02

Bebolina2024

Kruškica90

Bebolina imas li ti kakve rane simptome? Meni se malo poboljsala situacija sa napuhanoscu tako da necu izbaciti prolutex jos iz terapije…I ako mogu pitati razlog zasto si radila jos testova nakon prvoga pozitivnog I dobre bete?Tera cestitam ti👐
    Imala sam nekoliko dana one mučnine predvečer, sad se jave nakratko u toku dana, osjetim s vremena na vrijeme menga bolove, bolne grudi a spavanje mi je koma, buđenja u 3, 4 ujutro i onda je super ako nakon nekog vremena opet zaspim. Ako ne onda moram kasnije nadoknaditi.
    Testove sam radila samo zato što sam ih imala nekoliko na zalihi doma. Pa sam umakala po 2. Još sam uzela neki dan jednu kutiju Gravignost duo pa imam još jedan za sutra, jer se nadam da ću vidjeti dosta jaču drugu liniju ono da je skoro jednaka kontrolnoj.
    Imaš li ti kakve simptome?
    Tinčica neka si uzela sve što nude, bar znaš da si sve učinila. Sada navijamo da se lijepo razvija, a isto tako da se i druga oplodi 🤞🙏

Mene isto zeza vise budenje preko noci i ucestalo mokrenje. Napuhanost mi se malo stabilizirala, a ponekad me samo malo nesto probode.. ostalo ne bi nista mogla istaknuti, inace nisam nikad imala bolne menstruacije osim nakon postupaka koji su sve malo poremetili a mama i sestre nisu imale nikakve simptome za nijednu svoju trudnocu pa se nadam da je to genetski. Malo si nekad zabrijem da bi neki i htjela cisto da ne pomislim da se nesto lose dogodilo jer mi se cekanje uzv cini jos gore od cekanja bete. Jesam da, 20.sam imala et 😊

U postupku od 2022
    2022 Inseminacije❌️
    3/23 IVF-1 js, nije oplodena
    6/23 IVF -2 js, nije
    12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
    6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖

Bebolina2024
    07. Srpanj 2024. 07:03

Kruškice onda se mi pratimo u dan.
    Sinoć sam imala mrvicu smečkastog na dnevnom ulošku pa sam odmah lošije spavala jer sam se brinula da ću dobiti. Ali računala sam i danas mi je 20. dan lutealne faze koja meni inače traje 12-15 dana, po kalendaru M kasni 2,3 dana (bio bi mi inače 31.dc).https://ibb.co/Ht4HC7y
    Već sam očekivala da je testna kao i kontrolna ali još joj malo fali.
    Nadam se da ću stati sada s testovima jer nije da više mogu išta učiniti. Testovi od gore prema dolje 13.,15. i 17.dnt.

Pokušavamo od 06/22
    08/24 💔💔

Bebolina2024
    07. Srpanj 2024. 07:18

Sad sam vidjela da aplikacija prvi dan zadnjeg ciklusa broji kao nulti dan, pa je ustvari po tome 32.dc i kasni mi 3,4 dana.

Pokušavamo od 06/22
    08/24 💔💔

• Mariola_10
    07. Srpanj 2024. 07:49

Razumna

Mariola_10

Razumna

Po meni je ne humano da nama vlada određuje broj postupaka. Po onome što ja vidim u bolnici doktori su ionako na plaći, totalno ne zainteresirani za nas i realno mogli bi i više potegnuti.
    A sa druge strane većina žena uspije iz prva 3 postupka što znači da im tri i više postupaka "propadne" pa šta nebi bilo normalno da se svatko liječi koliko mu treba. Ionako plaćamo zdravstveno.
    A pogotovo mi u HR gdje nam je natalitet u banani.
    Pa ako netko želi dijete, barem bi država to trebala poduprijeti jer što je država bez građana… Baš sam užasno tužna kad čitam Tincicine upise, zbog jebenih para žena je pod užasnim stresom. Ona će godinama trpiti ptsp zboj jebenih novaca, evo meni to nije normalno da se netko tako mora mučiti i još sam sad nakljukana hormonima pa imam osjećaj da je sve protiv nas…

Sve si dobro rekla, mene to isto nazivcira cim pocnem o tome razmisljati.A dosta razmisljam o tome u zadnje vrijeme. Mi nismo ni jedan iskoristili preko HZZOa i tocno sam si mislila kako bi bilo dobro da to netko drugi moze iskoristit…
    Ej, znaš koliko me stvari nervira? Tona. Nervira me i to što nemamo banku gen. materijala ali kad sam pogledala onaj dokumentarc na netflixu o čovjeku koji ima preko 1000 djece, možda bolje da i nemamo. Nevjerojatno je kako ljudi mogu izopaciti nešto lijepo.
    I meni je ivf promijenio cijeli pogled na život opcenito. Prije sam u preprekama vidjela izazov a sad vidim prepreku, stres, neuspjeh.
    Čak mi je i odlazak na djecije rođendane postalo nenormalna tlak, ma mrzim djecije rođendane… A muž mi je u fazonu: nemoj misliti na to.
    E da, i još nisam nabavila psa. Krajnji rok mi je 12mj, čak sam tad pisala i 3 tjedna godišnjeg jer kad dođe štene želim stalno gledati u njega 😍

Bas smo i mi to pogledali, nevjerovatno i strasno sta su ljudi u stanju raditi drugim ljudima. Razumijem te za djecu i sve sto ima veze s njima, i samoj mi je bilo tako nekako…isla sam kod psihologa dosta dugo radi tih stvari, jos mi muz ima dijete iz prvog braka, ono svjesna sam bila da mi nisu dr krivi ali svejedno sam bila uzas po tome pitanju, koma…pretesko je kroz sve to prolaziti. 
    Psi su cudo, kojeg nabavljas? Vjerujem da ce te usreciti i donjeti puno pozitive u vas zivot 😊 

tinčica1703
    07. Srpanj 2024. 08:23

Dobro jutro drage moje lavice, evo ja sam se upravo ustala  i nakon više od nekoliko mjeseci sam odmorna. Ovo letenje tamo amo je kod mene uzelo maha i postalo krajnje ozbiljno, jučer se umalo dogodilo ono najgore, naime onako iscrpljena još sjela sam u auto i u vožnji izvan naselja u velikoj brzini išla obilazit kamion, znači moment kada ja njega obilazim on kreće skretat i sječam se mog silovitog kočenja, škripe guma i sve stvari sa suvozačevog i zadnjeg sjedišta su silovito popadale, prvo čuješ zvuk svega, sekunde užasa su me dijelile od toga da sam se našla pod njegovom kabinom, kad je čuo škripu mojih kočnica se i on zaustavio, ali te sekunde ja vam ne mogu opisat. On me nije vidio da sam ja u obilasku a ja pojma nemam dal je on dao žmigavac, ja to nisam vidjela. Stala sam sastrane , tresem se i mislim si koja mi je p m. Pod hitno se moram vratit u normalu.. Jer mi vrijedimo i ako ne rodimo dijete, vrijedimo i da imamo 10 djece, vrijedimo isto kao da nemamo niti jedno… Svaki dan koji je pred nama je blagoslov. Hvala Bogu evo sam živa i zdrava, ali zbog svoje smirenosti danas ste se mogle zapitati gdje je Tinčica, nezahvalnica se ne javlja.. Smirila sam se apsolutno i gledam sutra prema transferu.. Pozitivo ❤️ Bit će sve ok. Ljubim vas i grlim i šaljem svu ljubav svijeta 🫶

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.