Tinčice brini se za sebe u ovom momentu, ne duguješ nikome ništa. Hrabro do kraja ovog postupka. Šaljem ti 🫂
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Pebbles ❤️❤️❤️❤️ baš mi je drago da su nalazi ok, pisulinac mali, vidjet ces koja će to biti mamina maza, predivno ❤️
Tinčica probaj se opustiti, bit će kako treba biti, na neke stvari nd mozemo utjecati 😘
Kawa odlična brojka, nek bude dobar party u labu 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pebbles, nekako sam propustila tvoj post 🫣 od ❤️ ti čestitam na pišulincu i drago mi je da je sve okej 🥳 uživaj 🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hypnotic baaaas mi je drago da je curica i da je sve dobro 🩷🥰 meni su isto jucer dosli nalazi i Bogu hvala isto sve dobro ali je pisulinac mali 🩵😄 (iako sam malo vise prizeljkivala curicu) 🫣 ali najbitnije da je zdravo i da je sve ok! Cuvaj svoju princezu, a ostale cure ce cuvati vas od gore ❤️
Čestitam na dobrom nalazu a i na 💙.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Hypnoticpoison, čestitam na snažnoj i zdravoj curici! A vaši anđeli vas sigurno gledaju i mole za vas ❤️❤️
Pebbles, cestitam na zdravom dječaku! 🩵🩵🩵 bit će on mamin princ 💕
Bebolina, bit ce super duplanje sutra, sigurna sam ❤️❤️
Tinčica, ne dugujes nikome nista! Probaj se opustiti, bit ce sve u redu. Drzim fige da bude dobrih jajnih stanica i dobar party u labu 🤞🏼💪🏼🍀❤️
NPelica i Medena sretno na druženju danas ❤️
Kawa, držim fige za dobar party u labu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀
Curke, sretno svima! 🍀❤️🍀❤️
Ja ću se pohvaliti da sam prošla OGTT danas, bilo me baš jako strah 🙈🙈 i ostali nalazi su okej 💪🏼💪🏼💪🏼
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Jurky super, hvala ti puno ♥️😘
Bebolina da jesam i isto su mi rekli kao i tebi pa sam se taj isti dan vratila do bolnice po nalaz☺️bitno da su ti ga poslali na kraju♥️😘lijepo ti tamni testić🥹♥️😘
Teich sretno na konzultacijama ☺️♥️😘
Slee sretno draga♥️♥️♥️😘🍀
Tinčice vjerujem da si umorna, ali nadam se da će se sav taj trud na kraju isplatiti♥️♥️♥️😘🍀
Hypnotipoision 😍🩷🩷💜💜baš mi je drago da je nalaz uredan i čestitam na princezici 💓 žao mi je, kako i sama kažeš imaš anđele koji vas čuvaju sa neba🥹🥹🥹♥️😘
Medena, Npelica uživajte danas na druškanju sa svojim bebicama🥹♥️♥️😘
Kawa sretno na aspiraciji, neka rezultat bude puno zdravih i lijepih jajnih stanica♥️♥️♥️🍀😘
Tinčice sretno danas na UZV🍀♥️😘probaj se opustiti, znam da je teško, šaljemo dobre vibre, ovo mora biti forumsko čudo, stvarno vjerujem u to♥️♥️♥️♥️🫂😘
Rolice ovo za Betu i naplatu me ne čudi, u Pronatalu samo izrada protokola košta 100 eura🤷🏻♀️🥴grozno u svakom slučaju što je ovo preko HZZO-a 😔
BikMik kako si mi? Ja bi isto najrađe na još jedan UZV u međuvremenu, ovo mi je baš dugo čekati -6 tjedana je razmak🫠♥️♥️😘
Sanjushka možeš i mene molim te na listu za 26.07. zaboravila prijaviti imam mini anomaly i vadim krv za kombinirani🥹hvala ti♥️😘
Pebbles čestitam na urednom nalazu i na malom pišulincu💙🩵💙🩵🎉🎉🎉😘
Kawa sjajan rezultat, neka se sve oplode. Odmori lijepo🎉🎉🎉🎉♥️
Jabukice bravo za OGTT i drago mi je da su nalazi super♥️😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Hypnoticpoison,čestitam na snažnoj i zdravoj curici! A vaši anđeli vas sigurno gledaju i mole za vas ❤️❤️
Pebbles, cestitam na zdravom dječaku! 🩵🩵🩵 bit će on mamin princ 💕
Bebolina, bit ce super duplanje sutra, sigurna sam ❤️❤️Tinčica, ne dugujes nikome nista! Probaj se opustiti, bit ce sve u redu. Drzim fige da bude dobrih jajnih stanica i dobar party u labu 🤞🏼💪🏼🍀❤️NPelica i Medenasretno na druženju danas ❤️
Kawa, držim fige za dobar party u labu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀
Curke, sretno svima! 🍀❤️🍀❤️
Ja ću se pohvaliti da sam prošla OGTT danas, bilo me baš jako strah 🙈🙈 i ostali nalazi su okej 💪🏼💪🏼💪🏼
Bravoo 💪💪😁 ja idući tjedan imam OGTT 🤭
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky super, hvala ti puno ♥️😘
Bebolina da jesam i isto su mi rekli kao i tebi pa sam se taj isti dan vratila do bolnice po nalaz☺️bitno da su ti ga poslali na kraju♥️😘lijepo ti tamni testić🥹♥️😘
Teich sretno na konzultacijama ☺️♥️😘
Slee sretno draga♥️♥️♥️😘🍀
Tinčice vjerujem da si umorna, ali nadam se da će se sav taj trud na kraju isplatiti♥️♥️♥️😘🍀
Hypnotipoision 😍🩷🩷💜💜baš mi je drago da je nalaz uredan i čestitam na princezici 💓 žao mi je, kako i sama kažeš imaš anđele koji vas čuvaju sa neba🥹🥹🥹♥️😘
Medena, Npelica uživajte danas na druškanju sa svojim bebicama🥹♥️♥️😘
Kawa sretno na aspiraciji, neka rezultat bude puno zdravih i lijepih jajnih stanica♥️♥️♥️🍀😘
Tinčice sretno danas na UZV🍀♥️😘probaj se opustiti, znam da je teško, šaljemo dobre vibre, ovo mora biti forumsko čudo, stvarno vjerujem u to♥️♥️♥️♥️🫂😘
Rolice ovo za Betu i naplatu me ne čudi, u Pronatalu samo izrada protokola košta 100 eura🤷🏻♀️🥴grozno u svakom slučaju što je ovo preko HZZO-a 😔
BikMik kako si mi? Ja bi isto najrađe na još jedan UZV u međuvremenu, ovo mi je baš dugo čekati -6 tjedana je razmak🫠♥️♥️😘
Sanjushka možeš i mene molim te na listu za 26.07. zaboravila prijaviti imam mini anomaly i vadim krv za kombinirani🥹hvala ti♥️😘
Pebbles čestitam na urednom nalazu i na malom pišulincu💙🩵💙🩵🎉🎉🎉😘
Kawa sjajan rezultat, neka se sve oplode. Odmori lijepo🎉🎉🎉🎉♥️
Jabukice bravo za OGTT i drago mi je da su nalazi super♥️😘
Zašto tako dugo moraš čekati na uzv? 😱
Hvala Vam puno! 🩵☺️ ma sigurno ce mali pisulinac bit maza mala … s razlogom je on nas izabra 😄
Svima zelim puno srece! da se pojave napokon ti plusici, da taj postupak bude zadnji i da se onda bete fino “duplaju” ❤️❤️
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Bikmik super za jos jedan uzv i pametno da ces i u bih pratiti situaciju 🥰
Pebbles cestitam i tebi na urednom nalazu i malom pisulincu 🥰
Tincica nadam se da ce ti se trud i ovo vozanje isplatiti, stvarno si dala sve od sebe i zasluzila si uspjeh 🥰
Zuzi, jurky hvala vam 🥰
Bebolina da , zadovoljna sam drogama 😂 i hvala Bogu da je najgore iza mene, sad samo lijepe vijesti ocekujem 🥰
Lunolina hvala ti, nadam se da ce kljukanje suplementima pomoc kvaliteti js i spermica, ali sve cemo sutra znati. Ja sam u kbc split 🥰
Jabukica, leona hvala vam 🥰
Jurky sretno na ogtt , nadam se da ce sve bit ok 😘 u slucaju da nije onda te stavljaju na trudnicku dijetu ako je npr secer povisen ili? Pitam jer ja imam ir i ogtt mi nikad nije dobar, pa me toga strah jednog dana 🤣
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji