Bebolina sretnooo ❤️🍀 nisi nam bila na spisku 🤭
Stela, rolica, dodo hvala, evo ja sibnula vec mail na stampar jer sam jefino tamo nasla da rade. Samo ne tnam kako cu se narucit jer mi je sve na jednoj uputnici, a za sve ostalo sam vec narucena u vinogradskoj. 🤔🫣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bebolina da, još sitno i jedva čekamo ❤️ hvala ti 😘
Stela daaaa 🤭🥰 nije se Npelica javila, baš me malo zabrinula, nadam se da će nam se javiti 🍀 pusa tebi malom frajeru ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Stela hvala.
Dodo i Čokoladica hvala i vama. Krumpirići kasnije kad muž dođe pa ćemo na krumpiriće i na kavu.
Nisam bila na popisu jer sam se povukla jedno vrijeme s foruma. Trebao mi je odmak od svega a i da sam vam se javljala bilo bi ožionako sve pesimistično jer kažem da nakon oba UZV uopće nisam bila optimistična. Kad je jedan od folikula bio 20 i to 3 dana do punkcije računala sam da ga do punkcije neće ni biti. A nisam znala da uz ovaj sprej neće doći do pucanja folikula, tako da kakva je bila slika na UZV taj dan takva je bila i za 3 dana. Kad sam ih ugledala odmah sam se poveselila.
Prije bi mi popucali ako bi prije štoperice bili 20, ovaj put srećom bili su tu.
Tinčica nadam se da će ove naše uplate uroditi i plodom da za 9 mj dođemo u babinje. Ovo bi bila jedna prava forumska beba.
Neka ti novi protokol donese puno sreće. A mi smo sretne da možemo pomoći. Svaka je odvojila nekoliko eura to bi bilo nekoliko kava, a tebi puno znači. Velike su to cifre svakako i nije da si svatko može priuštiti.
Moj muž danas kaže ma dao bi cijelu ušteđevinu da znam da će se primiti, a prvo je krenuo sa 10tis eura na kraju je završio na većem iznosu.
I neka te ne poljulja rezultat kako ćeš reagirati. Ja sam inače u svakom ciklusu imala oko 7 folikula, u jednom 10 pa nije bilo sreće. Sad je bilo 3, jer je samo jedan jajnik reagirao što mi je isto bio šok, a antralnih je bilo 7 na UZV. Bila sam i ja na vagi da odustanem a opet smo si mislili a što ako je baš tu naša dobitna jajna stanica. Tako da nema odustajanja jer na kraju trebamo 1 dobru stanicu i 1 dobar spermij.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Dobar daaan drage curke, evo me izvirem iz sjene, cijelo vrijeme sam tu citam sve i navijam svaki dan 🥰
Nakon par mj odmora i priprema krecem i ja u IVF prvi puta, svi nalazi su uredni i jutros sam krenila smedariti, sto znaciii u subotu prvi pregled i uzv 😁 do sad sam bila cool al sad me uhvatila ona pozitivna nervoza i uzbudenost oko svega 🥹
Puse svimaa❤️😘😘
Sretnooo 🤞
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cure, molim pomoć 🤣 U srijedu idem vaditi krv za trombofiliju i ostatak u Vinogradsku (KBC Sestre Milosrdnice). Može me koja uputiti u koji zgradu moram ići i da li to moram biti na tašte? Hvala 🥰
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Stela hvala.
Dodo i Čokoladica hvala i vama. Krumpirići kasnije kad muž dođe pa ćemo na krumpiriće i na kavu.
Nisam bila na popisu jer sam se povukla jedno vrijeme s foruma. Trebao mi je odmak od svega a i da sam vam se javljala bilo bi ožionako sve pesimistično jer kažem da nakon oba UZV uopće nisam bila optimistična. Kad je jedan od folikula bio 20 i to 3 dana do punkcije računala sam da ga do punkcije neće ni biti. A nisam znala da uz ovaj sprej neće doći do pucanja folikula, tako da kakva je bila slika na UZV taj dan takva je bila i za 3 dana. Kad sam ih ugledala odmah sam se poveselila.
Prije bi mi popucali ako bi prije štoperice bili 20, ovaj put srećom bili su tu.
Tinčica nadam se da će ove naše uplate uroditi i plodom da za 9 mj dođemo u babinje. Ovo bi bila jedna prava forumska beba.
Neka ti novi protokol donese puno sreće. A mi smo sretne da možemo pomoći. Svaka je odvojila nekoliko eura to bi bilo nekoliko kava, a tebi puno znači. Velike su to cifre svakako i nije da si svatko može priuštiti.
Moj muž danas kaže ma dao bi cijelu ušteđevinu da znam da će se primiti, a prvo je krenuo sa 10tis eura na kraju je završio na većem iznosu.
I neka te ne poljulja rezultat kako ćeš reagirati. Ja sam inače u svakom ciklusu imala oko 7 folikula, u jednom 10 pa nije bilo sreće. Sad je bilo 3, jer je samo jedan jajnik reagirao što mi je isto bio šok, a antralnih je bilo 7 na UZV. Bila sam i ja na vagi da odustanem a opet smo si mislili a što ako je baš tu naša dobitna jajna stanica. Tako da nema odustajanja jer na kraju trebamo 1 dobru stanicu i 1 dobar spermij.
Bravo za ovaj inspiracijski tekst, baš si ovo lijepo složila.. Hvalaaa ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Cure, molim pomoć 🤣 U srijedu idem vaditi krv za trombofiliju i ostatak u Vinogradsku (KBC Sestre Milosrdnice). Može me koja uputiti u koji zgradu moram ići i da li to moram biti na tašte? Hvala 🥰
Ako su ti se javili mailom možda da pitaš gdje je ili koji broj zgrade pa onda na mapi bolnice vidiš gdje se nalaze.
Ako trebaš u laboratorij to je crna mala zgradica broj 27. To je od rodilišta i gradilišta odmah ravno i malo uz brijeg.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ako su ti se javili mailom možda da pitaš gdje je ili koji broj zgrade pa onda na mapi bolnice vidiš gdje se nalaze.
Ako trebaš u laboratorij to je crna mala zgradica broj 27. To je od rodilišta i gradilišta odmah ravno i malo uz brijeg.
Pitala sam. Ne odgovaraju. Hvala
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
sadiegreen, isto tako je i meni bilo, nakon ET brdo simptoma, napuhnutost, bolne grudi, nervoza, sve živo, a nakon FET-a apsolutno ništa, tu i tamo poneki grčić, ali zanemariv, i da ne osluškujem simptome ne bih to nikad ni primjetila.
bebolina sretnoooo, neka se čvrsto primi :)
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
čokoladica možeš li mi se javiti na e-mail mmatko00@hotmail.com, trebam te nešto :)
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji