Decapeptyl i Menopur tipa 20 dana i ondaOvitrelle. Meni je baš dugo trajalo. Bila sam u jednom momentu oko 15. dana stimulacije na UZV kad mi je dr rekla da bi ona još par dana da dobijemo na rastu još par folikula. Mislila sam da ću se raspuknuti, ali ajde drago mi je da me pogurala još tih par dana.bogme, ali isplati se sve to. Držim fige da sve prođe super
Nemam previše info zašto je tako odlučila, ni je li rezultat takav zbog stimulacije ili zbog sreće, ali svakako sam zadovoljna da imam 4 pokušaja prije nove stimulacije. Držim fige tebi u jesen 🫂

🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Decapeptyl i Menopur tipa 20 dana i ondaOvitrelle. Meni je baš dugo trajalo. Bila sam u jednom momentu oko 15. dana stimulacije na UZV kad mi je dr rekla da bi ona još par dana da dobijemo na rastu još par folikula. Mislila sam da ću se raspuknuti, ali ajde drago mi je da me pogurala još tih par dana.bogme, ali isplati se sve to. Držim fige da sve prođe super
Nemam previše info zašto je tako odlučila, ni je li rezultat takav zbog stimulacije ili zbog sreće, ali svakako sam zadovoljna da imam 4 pokušaja prije nove stimulacije. Držim fige tebi u jesen 🫂
Hvala 🌸
Pozdrav, trudim se da procitam sve ali obicno bude kasno za komentarisanje. Cestitam svima na pozitivnim beta (BikMik, Leona, ne znam je l bila jos neka cura u posljednje vrijeme), na urednim UZ, urednim NIPT testovima, sretno sa novim postupcima, FET-ovima, cekanjem bete… ❤️
Kod mene za sad sve ok, uradila NIPT, uredno sve, cekamo curicu (suprug jos ne zna jer ne zeli da zna 😂, vidjet cemo do kad cemo izdrzati, ja da mu ne kazem, on da ne pita)
Nadam se da ce se na forumu nastaviti druzenje u dobrom duhu, kao sto je uvijek i bilo 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Drage moje,
Ništa od ET,zametak se prestao razvijati,ovo je prvi put da mi se to dogodilo,uvijek sam imala ET i barem jednu kvalitetnu.Takva tuga 😭💔
Ne znam šta dalje i kakav plan,kaže dr da ne mogu nikako stanice nabildati da je to genetski tako.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Pozdrav,
Lete stranice i puno lijepih vijesti, cestitam svim novim trudnicama i zelim srecu svima koji jos pokusavaju. 💝
Evo jedan moj update, bili smo na pregledu i cekamo curicu 🌸 jako sam sretna, to sam si toliko htjela, kao da sam i “znala”, ali ocekivala bilo sto. Izvan sebe sam.

👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Marita zao mi je, zaista je tesko kad se ostane bez transfera ali to sto se sada desilo tako, ne mora znaciti da ce biti isto u nekom narednom ciklusi/postupku, imali smo vec slucajeva na forumu da se stanuce ne oplode ili stanu i razvoju pa sljedeci postupak bude uspjesan.
Ne zelim da dajem lazne nade, naravno, ne znam tvoju cjelokupnu situaciju ali i ja sam imala 2 missed abortusa, imam nizak AMH (oko 7), visok FSH (12), jedan postupak bez transfera, 2 godine starija od tebe pa smo evo uspjeli ostvariti trudnocu, sve ok za sada, 13+4 danas i nadamo se da ce ovaj put sve biti ok. Sa srecom sta god da odlucite dalje ❤️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Lali cestitam na curici 🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Drage moje cure 🥹
Žao mi je što se danas pozdravljam s vama, 😔 stavili smo sve lijekove na papir + troškovi poliklinike i došli smo do zida… 💔💔 Eto nažalost, nekada moraš znati kada odustati. Znači i podigli smo kredit i to na jedvite jade, vraćam ga još 7 mj i rata mi je ogromna jer su dali na kratak period.. Bivša poliklinika je svojim bezobrazlukom uzela više od pola mojih novaca naplaćivanjem svega što se moglo… I nesavjesnim liječenjem uspjeli su zaje*** sve što se moglo. Iz ovog svega izlazim teška srca i nije mi ovo laka odluka. Drage moje lavice, ja vam u životu i postupcima želim sve najbolje da Vam se ostvare sve želje. Bit ću s vama u pozadini, pratit vas i držat fige za svaku od Vas. Puno ste mi pomogle i hvala Vam. Sve od reda vas ljubim i šaljem pozitivne vibre ❤️ Šaljem Vam svu svoju ljubav , posebno hvala Sani, Npcelica, Sanjushka, Bikmik, Dreamer, Čokoladica, Jurky, Wildflower, Razumna i sve ostale cure želim da pozdravim… Hvala za svaku toplu riječ.. ❤️❤️😘😘🥺😢
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Mariola ❤️
Sage sretno 😘
Žuži ja sam prestala s Novalacom kad sam počela piti Femimaxx, preklapaju se neki sastojci. Ipak nemam baš iskustva, netko će već od cura znati bolje.
Sadiegreen sretno u ponedjeljak 😘
Annboleyn divno, čestitam na curici ❤️❤️
Marita joj tako mi je žao a baš smo se svi veselili što se jedna oplodila. Odmori malo od svega i skupi snagu za dalje, šaljem zagrljaj 🤗🤗
Lali divne vijesti ❤️❤️❤️ čestitam na curici ❤️
Tinčica tako mi je žao, ne znam što bi ti rekla,😔
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Drage moje cure 🥹
Žao mi je što se danas pozdravljam s vama, 😔 stavili smo sve lijekove na papir + troškovi poliklinike i došli smo do zida… 💔💔 Eto nažalost, nekada moraš znati kada odustati. Znači i podigli smo kredit i to na jedvite jade, vraćam ga još 7 mj i rata mi je ogromna jer su dali na kratak period.. Bivša poliklinika je svojim bezobrazlukom uzela više od pola mojih novaca naplaćivanjem svega što se moglo… I nesavjesnim liječenjem uspjeli su zaje*** sve što se moglo. Iz ovog svega izlazim teška srca i nije mi ovo laka odluka. Drage moje lavice, ja vam u životu i postupcima želim sve najbolje da Vam se ostvare sve želje. Bit ću s vama u pozadini, pratit vas i držat fige za svaku od Vas. Puno ste mi pomogle i hvala Vam. Sve od reda vas ljubim i šaljem pozitivne vibre ❤️ Šaljem Vam svu svoju ljubav , posebno hvala Sani, Npcelica, Sanjushka, Bikmik, Dreamer, Čokoladica, Jurky, Wildflower, Razumna i sve ostale cure želim da pozdravim… Hvala za svaku toplu riječ.. ❤️❤️😘😘🥺😢
Zelim ti puno srece, ljubavi i da ti se jednom ipak ostvari ova zelja💝

👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji