Čokoladice, nemoj se obeshrabriti, možda je to zato jer ja moram pauzirati 3 mj i još nemam smrzliće, tako da si ti u boljoj poziciji 🥰🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Vezano za krvarenje tj M nakon transfera , nije isto jel bio ET ili FET. U ETu je normalno prokrvarit puno ranije ako nije doslo do trudnoće bez obzira na progesteron koji uzimamo u bilo kakvim dozama iz prostog razloga što je bilo više folikula koji nakon punkcije proizvede puno žutog tijela ali je to žuto tijelo oštećeno samom punkcijom i puno brže propada za razliku od ciklusa gdje imamo jedan folikul koji prirodno pukne I imamo normalno zdravo žuto tijelo (zato u prirodnom FETu mogu ići i niže doze progesterona) koje isto propada ako nema trudnoće. Ali netko opet ne prokrvari dok ne stane sa terapijom što je isto normalno. Ako je prisutno smeđarenje i u prirodnom ciklusu trebalo bi provjeriti progesteron 7dno i uvesti terapiju ako je potrebno. Za trudnoću je potrebno minimalno 12 dana lutealne faze ..
..
Netko je uzimao 50iu Pergoverisa u prirodnom FETu, to je super odluka dr 👍 i meni se sviđa taj pristup, time se potiče što kvalitetniju O, tako niskom dozom hormona se osigurava da se folikul "hrani i raste" ,a što bolja ovulacija kvalitetniji je i endometrij za implantaciju :)
Nastavak da bude jasnije 😁.
..a žuto tijelo proizvodi progesteron, i oštećeno žuto tijelo znači da ne proizvodi dovoljno potrebnog progesterona i u svježem ETu je obavezan nadomjesni prog. Prirodni ciklus ima zdravo žuto tijelo nakon kvalitetne O i dovoljne razine progesterona.
Sunce jesi vadila više betu?
Hej, evo da odgovorim. Vadila sam betu u ponedjeljak i bila je 726, a danas dva dana poslije je 1359.
Nije poraslo kako treba.
Cekam uputu od dr.A sutra za pregled.
Nadam se da nije vanmaterično🙏
Joj Boze, citam sad tvoj potpis i kontam se koliko beta mora covjek vaditi da bi bio siguran 😥😥😥. Ali koliko znam, ovdje bar kazu da je nakon 5. Sedmice normalno duplanje nakon 3,5 dana i da se bez UZ nista ne radi, zato ti drzim fige da je ipak sve ok ❤️❤️❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Pozdrav, kraljice moje!🥰🥰🤗🤗
Evo i mene.😉
BikMik čekamo betušku koja je, ne sumnjam, topčina!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
NPelice uživaj na druškanju sa princezicom!👑🥰🥰🤗🤗❤️❤️
Dodo jooooj, tek prvi mjesec iduće godine?😱 A ja sam se nadala da će to biti još ove godine. Baš mi je žao.😔😔 Očito su pretrpani.🥺🥺 Da, ako se odlučite uz plaćanje, možete kad želite.
Rolice kako si mi? Kakvo je stanje?🤗🤗❤️❤️
Svim lavicama sretnoooooo!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Dodo u svježem ETu i FETu progesteron ima smisla provjerit par dana iza transfera ili na dan bete pa pravovremeno uvesti dodatni prog ako je potrebno.
Vezano za plaćanje postupka ,ja osobno nikad ne bih išla u polikliniku koja radi i hzzo postupke, iz čisto praktičnih razloga, jer je gužva, treba ugurati 300 hzzo postupaka godišnje u raspored, prvenstveno mislim na gužvu u labosu i tempiranje aspiracija kad je sala "slobodna" ,nerad vikendom itd i tu se gubi kvaliteta...a kad je u pitanju aspiracija i davanje stoperice tu nema i ne smije biti ustupaka jer se riskira loš ishod. Na uputnicu neke stvari mogu proći (mada nebi smjele niti opravdavam) ali za plaćanje bih birala čistog privatnika jer ćeš dobiti 100% posvećenost, moje preporuke idu Repromedu i Alei fertility jer sa obe poliklinike imam iskustva i nemam nijedne zamjerke...
Lunolina relativno sam dobro, hvala ti 🤗. U FET planiram sa idućim ciklusom ako me ne poklope njihovi GO, ovaj ciklus pauziramo..
Sunny 😅😅 slobodno ti malo I našpotaj moje 🐧 tamo u labosu 😂..
A po čemu dr misli da je ovo cista od 12mm ,po izgledu, jer ne odskace velicinom od drugih većih? Da nije možda i to folikul 🤷♀️..
Sunce a ne znam što reći, nije idealno, beta raste i postoji mala mrvica nade da izađe na dobro 🙏 ali znaš sve i sama...
Ali mislim da bi na tu betu već imala bolove da je vnm. Drži se 🤗 I javi što kaže drA.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Sunce12 vjerujem da nije. Ako nemas bolove ili krvarenje, stvarno vjerujem da nije. ♥️
BikMik ti si trudna, da trudnija ne mozes biti hehehehe 🥰🥰 testovi su ti rasturili ♥️ ne sumnjam u betu
Sani ma dode to tako da se maknes od svega 💛 ali vratila si se brzo sa svojim znanjem🥰 ja cu sad u FETu koristiti Pergoveris 50, to je stimulirani FET ili? 🥺 malo sam googlala, nisam bas na nasim forumima nasla odgovore 😂
👱🏻♀️33god. - AMH 2,39 ng/ml
👨🏼🦲35god.
Prirodno :1biokemijska, 2VM(desni jajovod✂️ druga 💉MTX)
1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (💉MTX)
2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- test ➕beta ➖ 1❄️
07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
3. IVF 10/24 - 5🥚 tranfer 1BC i 1morule ➖
Vezano za krvarenje tj M nakon transfera , nije isto jel bio ET ili FET. U ETu je normalno prokrvarit puno ranije ako nije doslo do trudnoće bez obzira na progesteron koji uzimamo u bilo kakvim dozama iz prostog razloga što je bilo više folikula koji nakon punkcije proizvede puno žutog tijela ali je to žuto tijelo oštećeno samom punkcijom i puno brže propada za razliku od ciklusa gdje imamo jedan folikul koji prirodno pukne I imamo normalno zdravo žuto tijelo (zato u prirodnom FETu mogu ići i niže doze progesterona) koje isto propada ako nema trudnoće. Ali netko opet ne prokrvari dok ne stane sa terapijom što je isto normalno. Ako je prisutno smeđarenje i u prirodnom ciklusu trebalo bi provjeriti progesteron 7dno i uvesti terapiju ako je potrebno. Za trudnoću je potrebno minimalno 12 dana lutealne faze ..
..
Netko je uzimao 50iu Pergoverisa u prirodnom FETu, to je super odluka dr 👍 i meni se sviđa taj pristup, time se potiče što kvalitetniju O, tako niskom dozom hormona se osigurava da se folikul "hrani i raste" ,a što bolja ovulacija kvalitetniji je i endometrij za implantaciju :)
Nastavak da bude jasnije 😁.
..a žuto tijelo proizvodi progesteron, i oštećeno žuto tijelo znači da ne proizvodi dovoljno potrebnog progesterona i u svježem ETu je obavezan nadomjesni prog. Prirodni ciklus ima zdravo žuto tijelo nakon kvalitetne O i dovoljne razine progesterona.
Sunce jesi vadila više betu?
Hej, evo da odgovorim. Vadila sam betu u ponedjeljak i bila je 726, a danas dva dana poslije je 1359.
Nije poraslo kako treba.
Cekam uputu od dr.A sutra za pregled.
Nadam se da nije vanmaterično🙏
Hej, jako ti je lijepo beta rasla, ovo zadnje povećanje ti je 87% što mislim da je prema većini parametara okej, ali znat će iskusnije cure bolje.
Jesi vadila u istom labu i u približno isto vrijeme? Držim fige da je sve okej i da to mrvica zeza mamu od najranijih dana 🤞🏼🤞🏼❤️❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.
Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Hvala cure na mišljenjima.
Ja sam isto mislila ako plaćam da onda probam Repromed, a malo mi je žao "varati" moju kliniku s drugima jer su bili dobri prema meni u svakom času.
Malo ću još razmisliti.
Mi smo počeli s pripremama za FET-ove u 9/2022 (na kraju su bili tek sredinom i krajem 2023) pa mi 1/25 stvarno prekasno.
Znam da smo sve u istom sosu, ovo je višegodišnja borba, ali s obzirom na moj snižen AMH, baš mislim da mi vrijeme curi bzvz na taj HZZO.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
532 🥳🥳🥳 ja cu se sad pokusat opustiti do prvog UZ 25.06 koliko mogu i samo mantrat pozitivu, hvala vam na podrsci neizmjerno ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala cure na mišljenjima.
Ja sam isto mislila ako plaćam da onda probam Repromed, a malo mi je žao "varati" moju kliniku s drugima jer su bili dobri prema meni u svakom času.
Malo ću još razmisliti.
Mi smo počeli s pripremama za FET-ove u 9/2022 (na kraju su bili tek sredinom i krajem 2023) pa mi 1/25 stvarno prekasno.
Znam da smo sve u istom sosu, ovo je višegodišnja borba, ali s obzirom na moj snižen AMH, baš mislim da mi vrijeme curi bzvz na taj HZZO.
Dodo mogu ti ja reći svoje iskustvo u poliklinici uz plaćanje i preko HZZO, jer sam iskusila oboje. Ni u jednom trenutku nisam bila zakinuta za ništa, nikad ništa nisam morala čekati, u koliko sam bila naručena, u toliko sam i bila na redu. Nije se štedjelo na ničemu. A folikulometrije sam čak par puta imala i u nedjelju i aspiracije u subotu, tako da od mene jedan big 👍. Bili su i više nego fer i korektni.❤ To je moje iskustvo, ali svatko ide gdje misli da će mu biti najbolje.❤
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Dodo ako možeš bolje idi privatno, predugo je to čekanje, a s godinama je vrijeme stvarno jako bitno.
Sunce iskreno se nadam da će biti sve ok, nije to tako loše duplanje, vidjet ćeš sutra što dr kaže. Već bi bilo smeđarenja i bolova da je vanmat, vjerujem da nije. Drži se i javljam nam 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji