Drage moje, ja sam bila ovaj mjesec u prirodnom FETu, jučer sam napravila dva različita testa i mislim da su pozitivni.
U šoku sam.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Alstrimenija cestitam na blizancima, znači peti sretni transfer 🥰 vjerojatno si bila izgubila nadu i počela se lagano nervirati kad ono dvostruki dobitak 🥳🥳💞💞. Razumijem da si nezadovoljna zbog terapije jer se sad bojiš i "krivo disati" ali napravi kako su ti rekli i 100% će biti ok 💙🙏💙
J_Lo hvala na linku za časopis osjećam se kao da si mi dala Lastana. Stvarno si me jako obradovala 🥰 konačno nešto prilagođeno samo meni i nama. Hvala od 💚 stvarno prelijep božićni dar 🎄🎁
Ipak je 6 sretni transfer bio jer je prosle godine bio pobacaj u 8tt,ali trud i muka su se isplatili i naravno ne zelim da se nesto lose dogodi..da se bojim skinit s progesterona da ne bi doslo do krvarenja to stoji, al svejedno cu napraviti kako mi ginekolog kaze (samo sto mi nije direktno rekao nego prebacuje na ivf centar). Mozda zbog mog loseg njemackog da nisam dobro razumjela, ali sam dobila osjecaj da meni prepusta odluku o terapiji ili ifv centru i ne daje svoje strucno misljenje , a on me je pratio od 4tt trudnoce i vadio krv i ima sve nalaze da moze da kaze dal je potrebno ili ne.cak kad sam ga malo pritisla da se izrazi rekao je kao za estrifam da ne bih morala uzimat al kao da je progesteron vazan.tako da me je jos vise zbunio.Uglavnom sad su mi iz Ivf centra potvrdili do kraja 12 tjedna, tako da cu i njega opet zvati i obavjestiti i ako mi ne bude nista govorio da nastavim s terapijom onda cu prestati uzimati..
👩🦰 33 hashimoto,čvor na štitnoj, PCOS,dijabetes tip 2
🧔39 loš spermiogram
15.7.21 prvi ICSI 8🥚➡️3 blasto ➡️ blasto2➡️ beta❌
17.8.21 FET 1 blasto➡️ ❌
29.10.21. 2ICSI 36🥚➡️ 9blasto➡️3.11 transfer2blasto➡️miss ab
12.4.22 FET2blasto➡️ beta❌
26.8.22 FET 2blasto➡️beta❌
24.10.22 FET 2blasto 3.11 beta 573 ❤️❤️
18.5.23. 2 preljepe curice ❤️❤️
Drage moje, ja sam bila ovaj mjesec u prirodnom FETu, jučer sam napravila dva različita testa i mislim da su pozitivni.
U šoku sam.
Mimica woooww🤩🤩 pa to su pozitivni testovi! Ajme, ovo vaše mi baš daje snagu za dalje...
Nego....jel prepustate onda nama vaš termin za mTESE??😂😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčice draga, ja mislim da ti meni čitaš misli jer sam baš pomislila na microTese i tebe i mislim ako ovo stvarno ispadne pozitivno a ne biokemijska ili nešto, mogla bi prepustiti svoj termin Tratinčici. Ne znam da li se to može.
A i još sam oprezna oko ovog rezultata.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Iskreno mi se ionako premišljamo oko microTese odnosno čak i da ovo ne uspije mislili smo možda odustati od operacije i probati opet ovako kao sada
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
2021 postupak Turska ⛔
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
Evo curke da se i ja javim.. Zdnjih 4 tjedna je bilo turboletno…3 puta sam krvarila i bila u konstantnom strahu dali je sve uredu s trudnocom…i nastojala se odrzati sto pozitivnijom do UZV.. Jucer je bio UZV i hvala Bogu sve je uredu.. Ginekolog mi racuna da sam 10+3 tt, bebice su sad vec oko 4 cm, sto je sve normalno za tj trudnoce i dosta su aktivne, mada ja taj dio ne osjetim a i nemam jos stomaka :)… Jedino mi se ne svidja sto se ginekolog ogradjuje oko terapije koju uzimam i nece da me savjetuje dal da nastavim uzimat ili ne… kao to moram provjerit u Ifv centru.. jer su mi oni tu terapiju prepisali.. Sad oni tamo su mi pismenim putem rekli da moram do 12 tt uzimat terapiju i od tad se nismo ni culi ni vidjeli nit su mi oni pratili trudnocu tako da mi nema logike da oni odlucuju o tome dal trebam nastavit ili ne… tako da cu danas zvati ivf i vidjet sto ce mi reci.
Utrogestan obično ide do 12tt pa se postepeno ukida, ako ima potrebe se i nastavi dalje s njim, estrofem obično ukidaju oko 8tt, dok heparin se koristi do kraja trudnoće i za vrijeme babinja. Ovisi koju terapiju imaš.
utrogestan 200mg 3x1, Estrifam 4x1 i Prolutex 25mg progesteron sprice 1x1..giekolog mi nije ni rekao za to postepeno ukidanje progesterona...bas cu ga pitati danas kad ga nazovem.
👩🦰 33 hashimoto,čvor na štitnoj, PCOS,dijabetes tip 2
🧔39 loš spermiogram
15.7.21 prvi ICSI 8🥚➡️3 blasto ➡️ blasto2➡️ beta❌
17.8.21 FET 1 blasto➡️ ❌
29.10.21. 2ICSI 36🥚➡️ 9blasto➡️3.11 transfer2blasto➡️miss ab
12.4.22 FET2blasto➡️ beta❌
26.8.22 FET 2blasto➡️beta❌
24.10.22 FET 2blasto 3.11 beta 573 ❤️❤️
18.5.23. 2 preljepe curice ❤️❤️
Tratinčice draga, ja mislim da ti meni čitaš misli jer sam baš pomislila na microTese i tebe i mislim ako ovo stvarno ispadne pozitivno a ne biokemijska ili nešto, mogla bi prepustiti svoj termin Tratinčici. Ne znam da li se to može.
A i još sam oprezna oko ovog rezultata.
Ajme, na ovom svijetu postoje dobri ljudi!🥰
Predivna si.. hvala ti što si me se sjetila.. zaista mi je to jako lijepo..
Ja se iskreno nadam da je vaša patnja gotova i da je ovo stvarno pravi plus, jedva čekam betu!🤞🤞
Ovakve stvari i situacije i nas guraju naprijed...
Jesi li za to da stupimo u kontakt e mailom možda, pa da pratimo razvoj situacije, ako bi stvarno željela da provjerimo da li možemo preuzeti vaš termin?🙏
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Alstrimenija cestitam na blizancima, znači peti sretni transfer 🥰 vjerojatno si bila izgubila nadu i počela se lagano nervirati kad ono dvostruki dobitak 🥳🥳💞💞. Razumijem da si nezadovoljna zbog terapije jer se sad bojiš i "krivo disati" ali napravi kako su ti rekli i 100% će biti ok 💙🙏💙
J_Lo hvala na linku za časopis osjećam se kao da si mi dala Lastana. Stvarno si me jako obradovala 🥰 konačno nešto prilagođeno samo meni i nama. Hvala od 💚 stvarno prelijep božićni dar 🎄🎁
Ipak je 6 sretni transfer bio jer je prosle godine bio pobacaj u 8tt,ali trud i muka su se isplatili i naravno ne zelim da se nesto lose dogodi..da se bojim skinit s progesterona da ne bi doslo do krvarenja to stoji, al svejedno cu napraviti kako mi ginekolog kaze (samo sto mi nije direktno rekao nego prebacuje na ivf centar). Mozda zbog mog loseg njemackog da nisam dobro razumjela, ali sam dobila osjecaj da meni prepusta odluku o terapiji ili ifv centru i ne daje svoje strucno misljenje , a on me je pratio od 4tt trudnoce i vadio krv i ima sve nalaze da moze da kaze dal je potrebno ili ne.cak kad sam ga malo pritisla da se izrazi rekao je kao za estrifam da ne bih morala uzimat al kao da je progesteron vazan.tako da me je jos vise zbunio.Uglavnom sad su mi iz Ivf centra potvrdili do kraja 12 tjedna, tako da cu i njega opet zvati i obavjestiti i ako mi ne bude nista govorio da nastavim s terapijom onda cu prestati uzimati..
Krivo sam pročitala, sorry.
Šta se tiče ultrica pa kažu da je progesteron čuvar trudnoće i mi uzimamo ultrice dok naše tijelo samo ne shvati da je trudno i onda samo proizvodi progesteron. Ako tebi za tvoju sigurnost teba uzimaju ultrice i dok se ne oslobodis, mislim da sam čitala da ima žena koje ih uzimaju cijelu trudnoću, ali kažu da je to što si mi stavljamo samo kap u moru.
Mene je više kod ultrica brinulo da se "ne zarazim" ili da ne dobijem neku bakteriju jer si tri puta dnevno guram prste u vaginu... Pa sam bila opsjednuta higijenom, dezinfekcijom i slamkama 🙄 za lakšu aplikaciju. Užas.
Mimica meni ti testovi izgledaju super odlično 🙏 čestitam gospođo, mislim da ste trudni! Želim vam školsku i laku trudnoću 💞🥳🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
U šoku sam.
aaaaa Mimice predivnooooo 💕💕💕 Baš me ovo razveselilo danas🎇🎇🎇🥰🥰
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
U šoku sam.
Čestitam od ❤️, nadam se da će sve proći dobro do kraja
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji