Tratinčice draga, ja mislim da ti meni čitaš misli jer sam baš pomislila na microTese i tebe i mislim ako ovo stvarno ispadne pozitivno a ne biokemijska ili nešto, mogla bi prepustiti svoj termin Tratinčici. Ne znam da li se to može.
A i još sam oprezna oko ovog rezultata.
Ajme, na ovom svijetu postoje dobri ljudi!🥰
Predivna si.. hvala ti što si me se sjetila.. zaista mi je to jako lijepo..
Ja se iskreno nadam da je vaša patnja gotova i da je ovo stvarno pravi plus, jedva čekam betu!🤞🤞
Ovakve stvari i situacije i nas guraju naprijed…
Jesi li za to da stupimo u kontakt e mailom možda, pa da pratimo razvoj situacije, ako bi stvarno željela da provjerimo da li možemo preuzeti vaš termin?🙏
Tratinčica, može, možemo probati što se mene tiče.
Beta je u četvrtak🤞🤞🤞
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Tratinčice draga, ja mislim da ti meni čitaš misli jer sam baš pomislila na microTese i tebe i mislim ako ovo stvarno ispadne pozitivno a ne biokemijska ili nešto, mogla bi prepustiti svoj termin Tratinčici. Ne znam da li se to može.
A i još sam oprezna oko ovog rezultata.
Ajme, na ovom svijetu postoje dobri ljudi!🥰
Predivna si.. hvala ti što si me se sjetila.. zaista mi je to jako lijepo..
Ja se iskreno nadam da je vaša patnja gotova i da je ovo stvarno pravi plus, jedva čekam betu!🤞🤞
Ovakve stvari i situacije i nas guraju naprijed…
Jesi li za to da stupimo u kontakt e mailom možda, pa da pratimo razvoj situacije, ako bi stvarno željela da provjerimo da li možemo preuzeti vaš termin?🙏
Tratinčica, može, možemo probati što se mene tiče.
Beta je u četvrtak🤞🤞🤞
Evo ja ću u opis staviti svoj e mail, pa mi se slobodno možeš javiti 🤗
Uhhh mogu ti reć da sam baš uzbuđena!🥰🤞🤞
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Eva super test 🍀👍
Ribic, Takica hvala cure 💕 Ribic brzo smo posvojili jer je malena Romkinja, nazalost zbog predrasuda vecina ih jos uvijek ne zeli 😔 drago mi je da su curke dobro.
Alstromenia koliko sam citala vecina terapije ide do 12tt. Bitno da bebice rastu ✨
Sjecam se da si pricala o maloj Romkinji ali mislila sam da ce se svejedno to oduziti (sam proces) jer ipak smo u RH. Jako mi je drago zbog vas i da je ona vec s vama💗
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo curke da se i ja javim.. Zdnjih 4 tjedna je bilo turboletno…3 puta sam krvarila i bila u konstantnom strahu dali je sve uredu s trudnocom…i nastojala se odrzati sto pozitivnijom do UZV.. Jucer je bio UZV i hvala Bogu sve je uredu.. Ginekolog mi racuna da sam 10+3 tt, bebice su sad vec oko 4 cm, sto je sve normalno za tj trudnoce i dosta su aktivne, mada ja taj dio ne osjetim a i nemam jos stomaka :)… Jedino mi se ne svidja sto se ginekolog ogradjuje oko terapije koju uzimam i nece da me savjetuje dal da nastavim uzimat ili ne… kao to moram provjerit u Ifv centru.. jer su mi oni tu terapiju prepisali.. Sad oni tamo su mi pismenim putem rekli da moram do 12 tt uzimat terapiju i od tad se nismo ni culi ni vidjeli nit su mi oni pratili trudnocu tako da mi nema logike da oni odlucuju o tome dal trebam nastavit ili ne… tako da cu danas zvati ivf i vidjet sto ce mi reci.
Ja sam ti u RH s blizancima uzimala oralno 3x1 duphaston do 12tt, 3x2 utrogestan vaginalno do kraja trudnoce, folacin 5mg do 12tt (a nakon toga Novalac do kraja trudnoce).
Magnezij direkt 375mg od 12tt pa do kraja trudnoce i Kendural C za zeljezo od cca 20. i nekog tjedna (do tad mi zeljezo bilo super).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Evo curke da se i ja javim.. Zdnjih 4 tjedna je bilo turboletno…3 puta sam krvarila i bila u konstantnom strahu dali je sve uredu s trudnocom…i nastojala se odrzati sto pozitivnijom do UZV.. Jucer je bio UZV i hvala Bogu sve je uredu.. Ginekolog mi racuna da sam 10+3 tt, bebice su sad vec oko 4 cm, sto je sve normalno za tj trudnoce i dosta su aktivne, mada ja taj dio ne osjetim a i nemam jos stomaka :)… Jedino mi se ne svidja sto se ginekolog ogradjuje oko terapije koju uzimam i nece da me savjetuje dal da nastavim uzimat ili ne… kao to moram provjerit u Ifv centru.. jer su mi oni tu terapiju prepisali.. Sad oni tamo su mi pismenim putem rekli da moram do 12 tt uzimat terapiju i od tad se nismo ni culi ni vidjeli nit su mi oni pratili trudnocu tako da mi nema logike da oni odlucuju o tome dal trebam nastavit ili ne… tako da cu danas zvati ivf i vidjet sto ce mi reci.
Ja sam ti u RH s blizancima uzimala oralno 3x1 duphaston do 12tt, 3x2 utrogestan vaginalno do kraja trudnoce, folacin 5mg do 12tt (a nakon toga Novalac do kraja trudnoce).
Magnezij direkt 375mg od 12tt pa do kraja trudnoce i Kendural C za zeljezo od cca 20. i nekog tjedna (do tad mi zeljezo bilo super).
Sad sam zvala ordinaciju i obavjestila sestru ako doktor ne nazove i drugacije ne kaze da cu na kraju 12 tt prestat uzimat terapiju (kako su naveli u Ivf centru).. pa boze pomozi.
👩🦰 33 hashimoto,čvor na štitnoj, PCOS,dijabetes tip 2
🧔39 loš spermiogram
15.7.21 prvi ICSI 8🥚➡️3 blasto ➡️ blasto2➡️ beta❌
17.8.21 FET 1 blasto➡️ ❌
29.10.21. 2ICSI 36🥚➡️ 9blasto➡️3.11 transfer2blasto➡️miss ab
12.4.22 FET2blasto➡️ beta❌
26.8.22 FET 2blasto➡️beta❌
24.10.22 FET 2blasto 3.11 beta 573 ❤️❤️
18.5.23. 2 preljepe curice ❤️❤️
Kod mene je ovako..ja sam prokrvarila cca 10 tj i imala iscjedak uz ponekad pojačanu krv u trajanju od tri tjedna i kada mi je uz Utrogestan 3*200 vag moja ginekologica uvela Duphaston 3*1 je prestalo..sada sam već skoro 3 tj bez krvarenja i pijem Duphaston do kontrole u 1 mj kada bi trebala njega ukinuti a za Utrogestan je rekla da bi najrađe da ga do kraja trudnoće uzimam... Vidim da je kod tebe blizanačka trudnoća i ne vidim zašto bi štetilo da uzimaš do kraja trudnoće Utrogestan jer ipak dvije bebice nosiš
Moja ginekologica samostalno mijenja th jer su mi nakon dva dobra uzv u Vinigradskoj rekli da trudnoću preuzme soc.ginekolog.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Takica najbolje je usporiti tempo i slušati dr što se tiče mirovanja. Jer kao što si rekla-sve za bebu. 🥰 Iskreno se nadam da će sve dalje biti dobro i bez komplikacija.🤞🍀🥰 Ja imam UZV idući tjedan i onda čekamo M da krenemo sa postupkom. Ovo će nam biti drugi pa nam nije sve tolika nepoznanica tako da se veselimo i suprug i ja svemu što nam ovaj postupak nosi. Nadamo se boljim rezultatima nego u prethodnom.🤞🙏
Ribic super je čuti da vam je bolje nego ste bili pripremljeni! ☺️🤭
Alstromenia žao mi je radi krvarenja i straha, ali drago mi je čuti da je sve dobro sa bebicama. Nadam se da dalje nećeš imati takvih komplikacija i da će te pratiti uredna trudnoća.🤞🍀
Eva i Mimica lijepi testovi žene, iskrene čestitke!🥰😘🍀🤭 Kakav predivan poklon za Božić za vas dvije!😍😍😍
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Evo slike ponovljenog testa, nadam se da ce ovaj put stvarno biti sve ok 🥰
https://ibb.co/JrsTNSC
Odlican test! Vidim da nam je isti dan Beta, kad je kod vas bio transfer?
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Hvala cure, nadam se da će se nastaviti dobro. Zasad ću biti zahvalna na ovom što imamo i dan po dan.
Eva čestitke i tebi na plusu 😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Evo slike ponovljenog testa, nadam se da ce ovaj put stvarno biti sve ok 🥰
https://ibb.co/JrsTNSC
Odlican test! Vidim da nam je isti dan Beta, kad je kod vas bio transfer?
Hej, ja sam imala drugi IUI 5.12., a beta mi je nakraju tek 30.12., zaboravila sam ispraviti u potpisu. Naime, u KBC RI imaju običaj tražiti betu tek nakon 3 tjedna. Izdržala sam i prvi put, budem i sada.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji