Kacusha sretno u postupku ❤❤
Afrodita mislim da si ti pisala za Panoramu, prije svega cestitke na twinsima. I ja sam ponavljala isto, jer je za jednu bebu nedostajalo fetalne frakcije.. vjerujem da je to i kod tebe i da nemas razloga za brigu ali svakako mozes ih pitati za dodatno objasnjenje. Sretno ❤
Ivona sto se tice azoo cure su ti sve super rekle, a ja se javljam kao podrska sa istom dijagnozom, i kod mene sve ok bilo, dodatno vi ste jos i mladji i ne sumnjam u pozitivan ishod.. Budite si podrska i sretno 🙏❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Razumna voljela bi da mi se javiš na mail,mogu te posavjetovati.Prolazim sitaciju,malo sličniju,muževa obitelj totalno uz nas,moji su bljak.😏
Stavim mail u potpis,pa se javi ❤️
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Hvala Iman,i mi se nadamo ❤️❤️❤️
Samo putanje,kako je dragi psihički pidnosio dijagnozu od saznanja do početka postupka,kako je bilo onda u tom cijelog postupku?
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Nisam pitala,kako vi koje imate hashimoto se nosite s njime? Dal imate drugaciju prehranu i koje doze eurotirox-a?
Hej, vezano za Hashimoto, moja frendica je nedavno otkrila da ga ima, otisla privatno kod endokrinologice, obavezno izbaciti gluten iz prehrane, puno povrca i biljnih proteina, vec joj je za mjesec dana TSH bio puno niži.
Hnam da pije od Almagee za stitnjacu, možda se zove Thyriodal ali nisam sigurna, pije i L glutamin od Pileje, a sve joj je doktorica propisala. Nadam se da ce ti nesto od ovoga pomoci.😊
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
PiaBuu da se nadovezem na komentar iznad, izbacila je i jaja i mlijecne proizvode, ostavila samo kozje mlijeko, s obzirom da je to upala, a mlijecni proizvodi je dodatno poticu. Javila se i u Rora Natura, iz Zagreba su, možeš i mailom, imaju 15 razlicitih doktora i onda ti prema nalzima preporuce tip prehrane, sto izbaciti, ugl sve preporuke za njih.
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Cure, sutra očekujem mengu i krećem u naš prvi ivf (vjer icsi)
Iskreno, jedva čekam, jedino me malo strah lijekova i simptoma svih tih injekcija.
Imate neki savjet za mene?Btw, ima li koja cura ovdje sa sv.Duha?
ja sam na Sv. duhu, pucaj ako te nesto zanima :)
rainbow jooj divno je ovo procitati i nadu si sad rasplamsala, kako ti i nick pase ❤️
ps. mene boli materinica (nadam se da je matrenica 😅, nisu mi bolovi ko menstrualni bas, i bol je cudna, kao da mi je neko balon napuho dolje i osjetim vise ko nelagodu i pritisak) + jucer me tresla lagana groznca, i imala sam tempraturu 38°C. luda noc iza mene, al trpit cu to tako 9 mjeseci ak treba, samo da nije ulazudno trpljenje.
❤️
Bok, jeej :)
Kod koga si? Kako ti je prosao prvi postupak?
Ja sam za sad odusevljena njihovom ljubaznoscu i sl, a bila sam vec dosta po folikulometrijama i zadnje na konz.kod dr Turudic.
Koliko si folikula imala i koju vrstu anest.su ti preporucili?
hej, hej, ja sam isto kod dr. Turudic. Da svi su super gore, ma opcenitno mislim da su svi ok na svakoj humanoj, kolko sam iscitala ovdje. Prvi je kod mene bio neuspjesan, imala s 4 folikula, 2 oplodjene, dvije vracenje (jedna izvrsne kvalitte, druga malo manje), ali nista nazalost od toga, sada sam u drugom postupku, imala samo dva folikula (puno cisti), oplodile se obje, i vracene dvodnevne obje (rekli su mi da sam pobjednica dana sto se kvalitete tice, pa me to drzi 😅). Prvi put sam lokalnu an i bilo je prestrasno od boli (inace imam visok prag boli), a drugi put sam opca. budu te pitali i moci ces izabrat, ja sam prvi put rekla da zelim lokalnu jer kao mogu trpit 😑 mislim da na sv. duhu ne moras brinuti za droge, bez beda ti ih daju, ja sam trazila nakon lokalne isto da me roknu u venu i jesu, bilo je fino 😁
pisi slobodno ako te jos nesto zanima ❤️
💁🏻♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
💁🏻♂️1985., asthenozoospermia 16%
*FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.
Mishmash ja sam isto kod Tomića, ne priča puno to je istina i meni je sestra detaljno objasnila vezano za pretrage, za sad sam kod njega bila jednom pa ćemo vidjeti kako će biti dalje.
Razumna dođu svima takvi dani da se osjećamo loše i treba se isplakati i smoći snage za dalje. Mi smo sve tu za teške trenutke i da se pojadamo…ja imam prijateljica a ne pričam o svoj borbi jer sam jednom najboljoj frendici rekla a ono mi je odgovorila da forsiram.
Ja sam sa svojim mužem pričala o posvajanju ako ne budemo mogli imati svoje i njegov je odg da on to ne bi. Ja sam jedan dio djetinjstva bila u domu za nezbrinutu djecu i znam kako je toj djeci koja su ostavljena i drugačije gledam na to od mog mužu jer sam se ja našla u takvoj situaciji. Možda bi on promijenio mišljenje da stvarno ne budemo mogli ni uz MPO ali isto me to pogodilo, želim ga odvesti u dom u kojem sam ja bila da vidi gdje sam provela dio djetinjstva i izrazio je želju da želi pa planiramo za godišnji da odemo.
Možda bi i tvoj promijenio mišljenje da vidi tu dječicu.
Uh što se tiče prijateljice moja je posvojila i jako joj je teško sa tom curicom, tj ona nije prihvatila to dijete kao svoje… I sad forsa mene i muža da posvojimo i ja sam za to ali ne želi forsati muža dok to sam ne odluči. Meni osobno je muka kad pomislim kolikoj je djeci teško a mi imamo mogućnosti i ja imam snage za to a mi se stisnuli ko jebene guzuce i gledamo samo sebe. Kako ću stvoritelju jednom pogledati u oči a da sam svjesna da nikome nismo pomogli a mogli smo. Vratimo se na prijateljicu, ona nikad nije išla na MPO jer gleda svoju guzicu i ne shvaća da je ovo maraton i onda me ubije tom svojom negativnosti toliko da joj za ovu zadnju trudnoću nisam ni rekla i neki dan mi je rekla da ima osjećaj da je izbjegavam i rekla sam joj da je negativna i da nemam snage za nju. Ona je na to rekla da joj je žao što se ja tako osjećam i bok.
Sve nekako loše ispadne.
Flowerson roditelji znaju za sve. Tata je više osjećajan dok je mama rambo. Ponekad imam osjećaj da svatko gleda samo svoju guzicu.
A da ti malo počnes gledati svoju guzicu? Treba ti...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mishmash ja sam isto kod Tomića, ne priča puno to je istina i meni je sestra detaljno objasnila vezano za pretrage, za sad sam kod njega bila jednom pa ćemo vidjeti kako će biti dalje.
Razumna dođu svima takvi dani da se osjećamo loše i treba se isplakati i smoći snage za dalje. Mi smo sve tu za teške trenutke i da se pojadamo…ja imam prijateljica a ne pričam o svoj borbi jer sam jednom najboljoj frendici rekla a ono mi je odgovorila da forsiram.
Ja sam sa svojim mužem pričala o posvajanju ako ne budemo mogli imati svoje i njegov je odg da on to ne bi. Ja sam jedan dio djetinjstva bila u domu za nezbrinutu djecu i znam kako je toj djeci koja su ostavljena i drugačije gledam na to od mog mužu jer sam se ja našla u takvoj situaciji. Možda bi on promijenio mišljenje da stvarno ne budemo mogli ni uz MPO ali isto me to pogodilo, želim ga odvesti u dom u kojem sam ja bila da vidi gdje sam provela dio djetinjstva i izrazio je želju da želi pa planiramo za godišnji da odemo.
Možda bi i tvoj promijenio mišljenje da vidi tu dječicu.
Uh što se tiče prijateljice moja je posvojila i jako joj je teško sa tom curicom, tj ona nije prihvatila to dijete kao svoje… I sad forsa mene i muža da posvojimo i ja sam za to ali ne želi forsati muža dok to sam ne odluči. Meni osobno je muka kad pomislim kolikoj je djeci teško a mi imamo mogućnosti i ja imam snage za to a mi se stisnuli ko jebene guzuce i gledamo samo sebe. Kako ću stvoritelju jednom pogledati u oči a da sam svjesna da nikome nismo pomogli a mogli smo. Vratimo se na prijateljicu, ona nikad nije išla na MPO jer gleda svoju guzicu i ne shvaća da je ovo maraton i onda me ubije tom svojom negativnosti toliko da joj za ovu zadnju trudnoću nisam ni rekla i neki dan mi je rekla da ima osjećaj da je izbjegavam i rekla sam joj da je negativna i da nemam snage za nju. Ona je na to rekla da joj je žao što se ja tako osjećam i bok.
Sve nekako loše ispadne.
Flowerson roditelji znaju za sve. Tata je više osjećajan dok je mama rambo. Ponekad imam osjećaj da svatko gleda samo svoju guzicu.
A da ti malo počnes gledati svoju guzicu? Treba ti…
Saglasna 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗💖💖💖💖💖💖
Samo sebe gledaj naredni period pa kad svi vidi sta gube i sta im nedostaje malo ce se i oni prodrmati 🤔
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Cure koje ste si davale Brevactid... Koliko se on zadrzava u tijelu?
Hvala na odgovorima..
Sretno svima koja god ima nesto ovaj tjedan.. 💕💕💕💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Točkice ja sam si zadnji Brevactid dala 4.11., betu vadila 9.11.... L je rekao oko 4 dana
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Sortiraj odgovore
Najstariji