Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    09. Srpanj 2022. 12:48

Leia čestitam, tako mi je drago zbog tebe! ❤️❤️❤️🥳🥳🥳
    Avocado Niko ❤️ predivno 🥰
    Razumna žao mi je, ali ne moraš se bojati kiretaže na betu 30, jedino ako je ne daj bože vanmaternična, ali onda ide laparaskopska operacija ako se ne varam, ali to i dalje na puno višu betu, ovo je vjerojatno biokemijska - najbolja opcija u ovom svemu...
    Anemona super su ti nalazi, to su baš odlične vijesti! 🥳

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• RebekaB
    09. Srpanj 2022. 14:08

Evo mene nakon neuspjesne punkcije.. do koje nije doslo jer sam uz 3 stoperice ovulirala sat vr prije nego sam stigla u Petrovu. Definitivno me u Petrovoj ne ide.. 2x ista stvar, kuzim da sam "poseban slucaj" ne jednostavan ali razmisljam da idem ili u Repromed ili u Sloveniju... dali ima netko iskustva u jednoj od tih klinika a potpis slican mom.. dakle niza rezerva, uranjene ovulacije, nezrele stanice.. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• sanela87
    09. Srpanj 2022. 19:14

Pozz svima... Danas mi je 8 dan od FETa.
    Šesti dan sam imala užasne "žareće"bolove u donjem dijelu leda,tako jake da nisam mogla sjediti,niti lezati..drugi dan sam imala povremeno bol u ledima kao menstrualna,ali nista spram boli od dana prije.... Takve bolove nisam imala u prvom postupku...pripisala bi to pozitivnome..sto vi kazete?

• Jill
    10. Srpanj 2022. 07:46

Pozdrav svima
    Trebala bih pomoc od neke dobre duse,evo ja i suprug planiramo ici u prag na Ivf sa doniranom jajnom stanicom. Imam nekih nejasnoca a doktorica na humanoj u Vuk vrhovcu nije nista pojasnila do kraja.
    1.Koja klinika je bolja Prag fertility centar ili Pronatal.
    2.Dali Hzz-o pokriva cijeli postupak ili samo dio.
    3.Dali mi trebamo prvo kontaktirati kliniku,ili nas Hzz-o.
    (Ja sam poslala upit u Pronatal kliniku i dobila sam povratni mail sa cijelim postupkom i cijenom )
    4.Sta mi sve treba od papira za poslati na hzz-o.
    Hvala puno na pomoci. 😃

⭐ Miss_Ivy ⭐
    10. Srpanj 2022. 09:32

Leia čestitam ti od srca! Želim ti dosadnu trudnoću! Svi se mi sjećamo prve osobe koje nas se na neki način dojmila kad smo se uključili na forum. Meni si to bila ti, i tvoja ružna priča. Tako da mi je posebno drago i veselim se zbog tebe iz dubine duše!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Sunny_🐣
    10. Srpanj 2022. 10:16

Avocado Niko 🥰 bas lijepo 😊
    Leia3.0 divno čestitam ti 🥰 uzivaj u mirnoj i dosadnoj trudnoci 😊
    Razumna mislim da to spada pod biokemijsku. Implantacija se dogodila, ali je beta niska. Nemoras se bojati kiretaze to tek ide na vise bete. Grlim ❤️ kakav ti je plan za dalje?
    Anemona 🥳🥳🥳
    Rebeka žao mi je 😔 mi smo bili u Repromedu. Generalno smo zadovoljni sa cijelim postupkom 😊 kod nas je muski faktor pa ne znam za tvoju situaciju. Preporuka da odes na konzultacije kod barem 2 doktora i dogovoris kako bi tebi pristupio i onda odlucis kod koga ides. Ako imas nekih konkretnih pitanja u vezi Repromeda tu sam 😊
    Jill dobrodosla 🥰 ne znam da li ce ti na ovom forumu netko imati korisne informacije za Prag. Ali imas Rodin forum bas u vezi potpomognute u Pragu gdje ima puno informacija pa probaj i tamo pitati 🥰
    Sanela87 svi simptomi su uglavnom od lijekova. Tako da morat ces se strpiti do bete. Sretnoooo 🤞🍀😊

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

June7
    10. Srpanj 2022. 10:24

Maluma88

June7

Nakon feta neznam da li da uzimam prenatal multivitamin + dodatno folna ili samo multivitam? Mislim se između Novalac i Terranova koji je kao na prirodnoj bazi.. Kakva su vaša iskustva?

Meni je dr. rekao da počnem s folnom tek nakon pozitivne bete. Moj dr. preporuča Novolac, ali ja ga nisam htjela uzimati jer ima željeza (a meni krvna slika pokazuje da zasad imam hemoglobin/željezo na gornjoj granici), a onda ti to željezo izaziva zatvor… Ja već 10 tjedana pijem New Life od Calivite (folna+multivitamini-nema željeza) i jako sam zadovoljna jer je lagan za želudac (što meni nije slučaj sa Solgarom i sl.)😉

Hvala na odgovoru. :) Mislim da  meni ipak treba i željezo jer mi je hemoglobin blago snižen, doduše takav mi je od uvjek..

1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
    FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
    FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤

• RebekaB
    10. Srpanj 2022. 13:42

Sunny_🐣

Avocado Niko 🥰 bas lijepo 😊
    Leia3.0 divno čestitam ti 🥰 uzivaj u mirnoj i dosadnoj trudnoci 😊
    Razumna mislim da to spada pod biokemijsku. Implantacija se dogodila, ali je beta niska. Nemoras se bojati kiretaze to tek ide na vise bete. Grlim ❤️ kakav ti je plan za dalje?
    Anemona 🥳🥳🥳Rebeka žao mi je 😔 mi smo bili u Repromedu. Generalno smo zadovoljni sa cijelim postupkom 😊 kod nas je muski faktor pa ne znam za tvoju situaciju. Preporuka da odes na konzultacije kod barem 2 doktora i dogovoris kako bi tebi pristupio i onda odlucis kod koga ides. Ako imas nekih konkretnih pitanja u vezi Repromeda tu sam 😊
    Jill dobrodosla 🥰 ne znam da li ce ti na ovom forumu netko imati korisne informacije za Prag. Ali imas Rodin forum bas u vezi potpomognute u Pragu gdje ima puno informacija pa probaj i tamo pitati 🥰
    Sanela87 svi simptomi su uglavnom od lijekova. Tako da morat ces se strpiti do bete. Sretnoooo 🤞🍀😊

Jako sam happy kad mi netko uopce odgovori na post 😅 Hvala. Kod nas sam ja u problemu.. niza rezerva, rano pucaju folikuli. Kad sam dosla u Petrovu su mi 2x promasili ovulaciju a bila sam u stimulaciji ne znam dali ima smisla ostati pa cekati cudo ili ici dalje... nije dobro ni doktore mijenjati. A vidjela sam razne protokole u repromedu i imaju neki na kojima jos nisam bila a upravo radi tih usporenih folikula mislim da bi bilo dobro zapoceti s pikanjem ranije, tzv.agonisticki protokol. 

(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• RebekaB
    10. Srpanj 2022. 13:43

⭐ Miss_Ivy ⭐

Leia čestitam ti od srca! Želim ti dosadnu trudnoću! Svi se mi sjećamo prve osobe koje nas se na neki način dojmila kad smo se uključili na forum. Meni si to bila ti, i tvoja ružna priča. Tako da mi je posebno drago i veselim se zbog tebe iz dubine duše!

Hej vidim da si ti u Petrovoj.. kod kojeg si lijecnika? I ako mogu pitati koji je bio problem.. hvala ti i cestitam na trudnoci 🥰

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

Maus
    10. Srpanj 2022. 14:41

Što znaci provjeriti dali su partneri kompatibilni i što ako nisu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.