Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    07. Studeni 2022. 13:36

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Stela_M

Lelloo, Kaya cure žao mi je sve znate🤗❤️❤️
    Flowerson još malo 🤞🙏❤️❤️
    Lorna pa ta je dr fakat level pro od optimista 🤣🤣🤣 gdje je taj 🤣🤣🤣

Ne on nego ja🤣🤣🤣🤣🤣. Kao da ne procurim i onda se naručim pa mi on kaže da mi je ipak uspjelo. To je moje maštanje. Moj level pro optimizma🤣🤣🤣🤣

Pa ja maštam da nosim blizance Luka i Josip. Ali bi više cure a za njih nemam imena 🙈 pa šta. Maštati je besplatno i ne šteti nikome a nas čini sretnima.
    Btw kad maštamo onda vizualiziramo i prizivamo te stvari a kako će se materijalizirati ako ne znamo što hoćemo… Definitivno je odlično maštati! Ja čak razmišljam da napravim pano sa bebama, kolicima, kućom i svim tim nekim prekrasnim stvarima i onda da gledam u to i onda će se to sigurno ostvariti 👍😄

Bravo bravo.
    Blzance sam maštala stalno.
    Moj je već našao ime ako bude muško - Šimun Marko (Marko mora biti po mom dedi).
    Curica bi bila Magdalena.
    Sve si to lijepo izmaštaš, izvizualiziraš i jednog dana mora biti. Jednostavno mora. Dat će Bog.
    A tebi od srca želim ostvarenje tvojih maštarija.

Omg! Luka je po mom i muzevom dedi 😄
    A Josip po sv Josipu.
    Šimun mi je 🔝ime i čuvala sam jednog Šimuna i obožavam ga iako sad ima 10g i dalje je presladak 💓 a što se tiče ženskih imana sva su mi super, ali stvarno. To bi po kalendaru gledala….
    Mislim da će se svima nama nakon malo muke posložiti sve i da ćemo dobiti djecu. Pa zato se liječimo i djelujemo 🙏

Pa bas tako. 
    Ja sam se već odavno pomirila na zivot bez djece. Al reko ajd idemo probati. I u planu nam je do moje 42 probati šta se može ( znam znam stara sam baba🤣🤣🤣🤣) jet poslije nebi. Niti smo mi financijski potkovani za to sve niti ja osjećam da bi išla dalje nakon 42. A do tada je još skoro godina dana a u toj godini ima jaaaako puno dana, tjedana,mjeseci i vremena i za čuda koja se događaju. 🙏🙏🙏🙏

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    07. Studeni 2022. 13:48

Lucky osjećam se ko jastučić za pribadače samo 11 epruveta krvi 🤣🤣🤣 kaže mi tip ajme kako su vam vene oštećene sigurno čovjek misli da sam narkić 🤣🤣🤣 kako si ti? Kada je uzv? Jel endo sluša?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    07. Studeni 2022. 13:58

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Stela_M

Flowersotiče ženskih imana sva su mi super, ali stvarno. To bi po kalendaru gledala….

Mislim da će se svima nama nakon malo muke posložiti sve i da ćemo dobiti djecu. Pa zato se liječimo i djelujemo 🙏

Pa bas tako.
    Ja sam se već odavno pomirila na zivot bez djece. Al reko ajd idemo probati. I u planu nam je do moje 42 probati šta se može ( znam znam stara sam baba🤣🤣🤣🤣) jet poslije nebi. Niti smo mi financijski potkovani za to sve niti ja osjećam da bi išla dalje nakon 42. A do tada je još skoro godina dana a u toj godini ima jaaaako puno dana, tjedana,mjeseci i vremena i za čuda koja se događaju. 🙏🙏🙏🙏

Ja sam vidjela članak da je žena rodila sa 50g. Meni je granica 45 sa naglaskom na sljedećih par godina a onda kako bude. Mislim da sa 41god nisi baba, jer si sigurno uščuvanija od žena koje su rodile u dvadesetim. 
    Vrijeme! Žene moje tko nam to nametnuo to nam je najveći neprijatelj. A sve se mjeri vremenom. Užasan pritisak zbog njega. Evo banalan primjer, gradimo muž i ja vikendicu (kućicu za svoj gust u mjestu gdje volimo boraviti i ako Bog da tamo ćemo ostvariti) i sad svi prijatelji i obitelj stalno pitaju kad će biti gotova građevinska pa kad ćemo graditi? Pa bi svi došli a nisu ni pozvani. A muž i ja to sve radimo iz ajmo reci hobija i ovisi kako ćemo imati financijske mogućnosti, fakat nam nije priša jer nas baš briga, ali svi tupe o tome i stalno rade pritisak. A inače je moja najdraža rečenica : ima u Boga dana.... A to se naravno kosi sa svim što ti moderno društvo prezentira. Meni je samo zao sto sam slušala glupe ljude koji su mi govorili da za djecu trebaju milioni, to su oni samo živi tipovi koji bi sve na sebe potrošili a djete im se omaklo pa su izbačeni iz kolotečine obožavanja sebe. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

rokas
    07. Studeni 2022. 14:00

Mimica91 nemoj se sekirati. Kod mene su blastice smrznute 5 dan, ali su vraćene 6 dan, kad sam pitala doktora kako uvjeravao me da je 5 dan.... onda je skontao da je fulao :) ali bilo je suđeno i ostala sm trudna, bile su 2 vraćene, 2 se primile, u 6 tj jedna je odustala i rodila svoju curku :) samo pusti, ako je suđeno bit će, mora

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

Loorna41
    07. Studeni 2022. 14:06

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Stela_M

Flowersotiče ženskih imana sva su mi super, ali stvarno. To bi po kalendaru gledala….

Pa bas tako.

Ja sam vidjela članak da je žena rodila sa 50g. Meni je granica 45 sa naglaskom na sljedećih par godina a onda kako bude. Mislim da sa 41god nisi baba, jer si sigurno uščuvanija od žena koje su rodile u dvadesetim.
    Vrijeme! Žene moje tko nam to nametnuo to nam je najveći neprijatelj. A sve se mjeri vremenom. Užasan pritisak zbog njega. Evo banalan primjer, gradimo muž i ja vikendicu (kućicu za svoj gust u mjestu gdje volimo boraviti i ako Bog da tamo ćemo ostvariti) i sad svi prijatelji i obitelj stalno pitaju kad će biti gotova građevinska pa kad ćemo graditi? Pa bi svi došli a nisu ni pozvani. A muž i ja to sve radimo iz ajmo reci hobija i ovisi kako ćemo imati financijske mogućnosti, fakat nam nije priša jer nas baš briga, ali svi tupe o tome i stalno rade pritisak. A inače je moja najdraža rečenica : ima u Boga dana…. A to se naravno kosi sa svim što ti moderno društvo prezentira. Meni je samo zao sto sam slušala glupe ljude koji su mi govorili da za djecu trebaju milioni, to su oni samo živi tipovi koji bi sve na sebe potrošili a djete im se omaklo pa su izbačeni iz kolotečine obožavanja sebe.

Financijski nemamo puno ali ako dođe beba imati će koliko i mi. Gladna biti neće. 
    Ma obožavam ljude koji se zovu na gozovo a da ih pozoveš krečit ili saljevat deku bilo bi a joooj znaš ne mogu. 
    Mlada sam ja duhom i izgledom ali mi jajnici ne misle tako🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Lightblue
    07. Studeni 2022. 14:20

Evo mene opet nakon podužeg čekanja  na koje sam već trebala naviknut ali ne ide pa ne ide.
    Kako u 2,5 sata samo 4 osobe pregledat i od toga 2 na folikulometriji (čitaj 5 min) treba priupitati dr. T.
    14 dc folikul 13 endo 7 i opet načekivanje u srijedu

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

J_Lo
    07. Studeni 2022. 14:27

Kaya i Leeloo žao mi je cure 😘 a ništa, čekamo bete i nadamo se čudu
    Stela ajmeeee 😂😂😂 ja to ne mogu, jedva sam preživjela onaj ogtt, treći put kad mi, je išla vaditi krv iz iste vene sam je htjela ugristi. Ali neka si ti obavila 👍
    Flowerson nestrpljivo čekamo s tobom 😘
    Loorna41 😂😂😂
    Ana26 🤞
    Lightblue mislim da je tako svugdje.. U Splitu sam znala doći na red za 10 min, a nekad za 3 sata. A u Cito nikad nismo više čekali, a privatna klinika. S mužem 3 sata čekali pregled urologa. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    07. Studeni 2022. 14:28

Razumna i tvoj, drugi UZV nestrpljivo čekamo 😍

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Razumna
    07. Studeni 2022. 14:38

Lorena41 kad su roditelji pravi i na mjestu za djecu uvijek ima i više nego dovoljno. Danas je najveći luksuz koji možemo dati svojoj djeci je svoje vrijeme.
    Lucky tako je i meni bilo u prvim transferima a na zadnja dva sam od početka bili 3x2.
    I stvarno mi žene u IVF smo jastučići za igle 💉
    I bodemo se i bodu nas. Neka sve samo da je rezultata 👶🏼

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kacusha
    07. Studeni 2022. 14:46

Leeloo i Kaya zao mi je, hrabro dalje 🌈
    Stela svaka cast, meni vec duze ne vide vene, cesto mi vade iz sake. I zbog uboda u prazno, vađenje krvi mi je trauma 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.